Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2017 06:36 - кейси за 2018 година
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 1987 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Кой можеше да знае, че в началото на 21-и век ще се сменят осите на планетата и смени климата на Земята? Само Кейси, поради тази причина на думите му се доверяват много и със страх чакат идването на бъдещето. Не е подминал медиумът и бъдещата година, предсказанията на Едгар Кейси за 2018 год са повече от убедителни.
Какво да очакваме?

В думите му има повече истина, отколкото неточности.На представителите на славянската раса се дава надежда за добро бъдеще, отколкото на западните страни, ватикана. Но, да започнем подред.

Русия. Именно Едгар Кейси предсказва, че свободната от комунизма Русия ще преживее кризисен период . Но с идването на петата цивилизация, чиито корени са изгубени в Сибир, всичко ще започне да се нарежда и на славяните ще се възложи специална мисия.На Русия с надежда ще гледат всички страни по света. Своите позиции ще укрепят религията, ще се развиват връзки с другите държави, възраждайки в хората доброто, любовта към ближния, мъдрост, подобряваща отношенията между всички страни на континентите. Но затова е нужно изпълняване на главното условие — отказване от егоизма, вяра във висшите сили.

Колкото до геополитическата прогноза, то тук всичко е толкова малко вероятно , че е трудно да се повярва. Войската на Русия ще участва във война и ще стигне до Турция , завоювайки цялата страна от османите. Европейските държави ще се решат на война с Росия, и обединявайки усилията си, ще използват оръжие. Резултатите - ще бъдат опустошени и разрушени градове, които сега се радват на туристи от целия свят.

Европа

Междуетническите проблеми в страните на Запада ще нарастват, за което е възможно, за съжаление, с лекота да се досетим за събитията . Катастрофалният ръст на миграцията от азиатските страни става причина за терористични актове , спад в икономиките, престъпност в цяла Европа. По думите на Кейси, тя ще бъде опустошена и не е изключено, причина за това да стане използването на оръжие за масово поразяване.

Има даже пророчества за Ватикана — съдейки по изказването на медиума, той ще бъде изцяло унищожен.

Съдбата на човечеството. Ще има мор, масова гибел на хората, но не само поради войната. Ясно е, че пророкът има в предвид катаклизми, епидемии. Тук не може да се спори. В течение на няколко години , едва ли не всеки ден има земетресения, рждащи се гигантски цунами, отнемащи стотици и хиляди човешки живота.Съобщава се за новите щамове вируси, с които не могат да се справят изпитаните лекарства. И съвсем неотдавна учените намерили, че микробите толкова са адаптирали към антибиотиците , че има угроза за масова гибел от банални простуди, грип, възпалителни процеси.

/превод от нет-а/




Тагове:   предсказания,   2018,   Кейси,


Гласувай:
10



1. batogo - !!!:))) Кейси е предвидил много неща, но някой допълнително е пришил към думите му доста лъжи!
16.11.2017 11:09
Всичко това са инсинуации, целящи манипулативно да всяват страх и объркване в хората с по-примитивно съзнание, за да бъдат употребени в целенасочени конфликти, но времето на войните е вече в миналото, а властта на тъмните сили е изчерпала своите възможности.
Земята е вече под въздействие на благоприятните за нейното развитие и за развитието на Човечеството Вселенски енергии на Четвъртото измерение, които предполагат и благоприятстват духовното развитие, ясното съзнание и живота в мир, хармония и съзидание.
В момента Планетата се очиства от вредните въздействия и се освобождава от негативните енергии, но този период е вече в крайната си фаза, след което апокалиптичните процеси ще затихнат.
цитирай
2. bven - Дай Боже, batogo!
16.11.2017 19:41
Защото поне в момента ситуацията навсякъде е много сложна, пък дано присъстваме на крайната фаза /според теб/ и оттук нататък да тръгне на добро.
Благодаря за позитивизма и да е Светлина и Любов на всички и всичко!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869196
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава