Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2019 08:26 - Праноедът Дм.Лапшинов" за космичното прозрение
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 398 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                           Нищо във Вселената
                                     Не пречи на развитието на човека,
                                              освен на себе си!

                           Основател на системата "Svarga",
                               праноед Дмитрий Лапшинов

                               

Практиките на вечността в този момент.



Svarga е  цялостна система от знания, упражнения, енергия, дишане и медитативни практики. Системата помага да се получи ново качество на живот, допринася за постигане на отлично здраве, развитие на интуиция, мъдрост и творчество, Силата на праната, Просвещението. Най-висшата цел в развитието на човека-човек е превръщането на биологичен вид в светлина - постигането на безсмъртното излъчващо тяло от светлина.
Пътят към цялостна хармония и непоклатимо спокойствие. Самостоятелно съвършенство в едно въплъщение.

В училище "Сварга" обучението се провежда в 5 стъпки. Всичко започва последователно от етап 1.


Три основи има  хармонията на холистичната еволюция:
1. Просветление на съзнанието (Трансцендентално възприятие за отвъд дуалността).
2. Просвещението на Душата (Безусловна Любов).
3. Просветление на Тялото (Тяло без болест, Пранична сила).

Просветление на съзнанието + Просветление на душата + Просветление на тялото = Тяло от светлина


                              Пряк път на холистично подобрение

Директният път показва въздействието върху същността на човешката природа, развитието на нашето съзнание. Въздействие върху причината за ефектите.
Дзен е директен път на самоусъвършенстване, който позволява да се реализира в едно изпълнение. Пътят на силните и непоклатими. И ако корените ви са силни, тогава този път е за вас.
                                                                                           Гаутама Буда

Холистичното съвършенство говори за холистичен подход към развитието на трите основи - тяло, душа и съзнание. Всичко е взаимосвързано. Развитието на един допринася за развитието на друг. И обратно. Трудно е, ако една от тези основи се противопостави на развитието. Разширяването на съзнанието се основава на количеството жизнена енергия. Натрупването на жизнена енергия зависи от състоянието на физическото тяло.
И обратно, в здраво тяло, здрав Дух!
Тялото не е бреме, то е продължение на Теб. Продължаването е в постоянна промяна. Ще има много промени. Старт - едно.
Без силата на Корените, култивацията и полирането на Съзнанието е слаба и незначителна. И ще отнеме много време и усилия, за да се преодолее разсей-ването на вниманието върху празна и нестабилна основа.


В училище "Сварга" се провежда обучение на стъпки. 
Има 5 етапа на развитие. Обучението се провежда на семинари от 1 до 3 стъпки. За по-добро и по-задълбочено изучаване на материала, който се изучава, се провеждат и редовни занятия и почивки. Класове 4 и 5 са ​​отворени само за студенти, които са постигнали съвършенство в 3 клас и са преминали сертификация. Всичко започва с първата стъпка. Занятията се провеждат от Дмитрий Лапшинов или сертифицирани инструктори, които успешно са издържали изпитите и са получили право да преподават съответното ниво.

Системата има уникални ефекти върху човешкото тяло. Това въздействие е холистично и хармонично. Човекът активно се развива и в резултат придобива полезни за него свойства. Чрез самоусъвършенстване човек не оставя на тялото си друг избор , освен пълно възстановяване и развитие.

Физически ползи: Нивото на здравето ще нараства многократно. Възстановяване и подобряване на дейността на всички органи на тялото. Да се ​​отървем от нелечими болести, тялото започва да изглежда по-младо. Силата  започвада се променя. Втвърдените мускули възстановяват еластичността си. Подвижността на ставите също се увеличава и се възстановява дори в напреднала възраст. Регулира се теглото в хармонични и правилни пропорции. Ако теглото ви е под нормата, то ще се увеличи, ако е по-високо, ще намалее. Цветът на очите става по-ярък и гласът е дълбок. Тялото става тънко, кожата е чиста, мека и еластична. Съзнанието става активно, увеличават се способностите на ума, интелигентността и интелекта, активността, жизнеността, силата и твърдостта. Подобряване на зрението, укрепване на имунитета и подобряване на регенерацията. Значително се увеличава издържливостта на горещина и студ, преодоляват се  болката и стреса. Увеличава сексуалната енергия и способностите, чара и привлекателност.

Вътрешни ползи:  Увеличаване на енергийния потенциал. Развитие на психичните способности. Умът се успокоява, сърцето се изчиства . Съзнанието се изчиства. Концентрацията се увеличава. Човек  няма да страда от нервни разстройства, психичното му състояние ще бъде добро. Самоувереността ще се увеличи, съпричастността към другите ще се увеличи. Разтоварване от емоционални проблеми и психологически комплекси. Психологическите блокове и фобии се елиминират. Издръжливостта  в екстремни ситуации ще бъдат  увеличени. Повишена воля и способност за самоконтрол. Явна способност за лечение на хора. Подобряват се сензорните способности: зрение, слух, мирис, допир, чувство.

Духовни ползи: Проявлението  сидхи (свръхестествени способности), постигането на пранично хранене, тялото е без болести, безсмъртното тяло, просветлението, махосидхите (висшите суперсили), тяло на светлината.

Системата на пълна трансформация е разделена на 5 стъпки :

1 стъпка - натрупване на жизнена енергия, отваряне на каналите и освобождаване от застоя на енергия. 
Налице е почистване на тялото, подобряване на здравето, увеличаване на енергийния потенциал. Увеличава способността на интелигентността, паметта.
Учителят запечатва енергията в “Кралството на живота” (по-нисък Дан Тиен) на ученика, като ускорява и допринася за развитието на жизнената енергия.

Етап 2 - Преобразуване на линейната енергия в спирала. 
Има укрепване на вътрешните органи, увеличаване на силата на Духа и силата на Любовта, увеличаване на имунитета, подобряване и увеличаване на продължителността на живота. Качеството на енергията се увеличава (увеличават се енергийните вибрации).
Учителят увеличава енергийния потенциал и енергизира учениците от „Небесното царство” (среден Дан), ускорявайки и насърчавайки развитието.

Етап 3 - Превръщане на спиралната енергия в Духовното.
Налице е активно разширяване на съзнанието, което дава на съзнанието чистота и яснота, повишавайки нивото на мъдрост и интуиция, Прехода към Пранична сила и постигането на свързани способности.
Учителят увеличава енергийния потенциал и изпълва духовното царство (горния Дан) на ученика, ускорявайки и насърчавайки развитието.

Етап 4- Активна еволюционна трансформация. Постигането на Просветление е преодоляване на илюзиите и прозрението на Съществото с ясен поглед. Разбиране на всички познания за битието директно. Вече нямате нужда от книга или учител. Яснотата на Чистото Съзнание превъзхожда всички знания заедно. Постижение на Сидхш и други суперсили.  

Етап 5 - Велик преход. Трансформации в Светлина. Проявата на махосидхи. Откриването на всички суперсили едновременно.  Вие вече не сте ограничени от възможностите на плътния материален свят. Вашите тела и съзнание са на високи трансцендентални честоти на звука (Духовни енергии).

В редовните часове учителят помага на учениците, изпълва ги с енергия - ускорява развитието.
копие и превод от http://noospherecity.com/svarga-kosmicheskoe-ozarenie-dmitriy-lapshinov



Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14916171
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава