Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2019 08:00 - сакралната геометрия и значение на числата
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 1120 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 
Сакрална геометрия и значение на числата част 1 Filed under: Математика — 2 Comments July 25, 2013

Сакралната геометрия е част от математическото съществуване, която показва съвършените алгоритми, като градивна част на всички физически форми.Tя е универсален модел на сътворението и божествена архитектурна прогресия направена от точни геометрични последователности , което създава нейната прецизност в пространството.

Физическата реалност е изградена и от електромагнитна енергия, която изгражда електромагнитно поле на всеки обект.Тази енергия има полюси и затова е противоположно поляризирана и дуално балансирана.Със знания в областта на сакралната геометрия лесно можем да видим взаимовръзката и отношението между елементите на вселената и да изгубим всякакви съмнения за божествения произход на нещата.

Всичко започва от точката, съединението и с втора и описаните около тях окръжности.Така се изгражда сферична безкрайност изпълнена с безброй сакрални модели.

Последователностите от мисли сътворяват бъдещите моменти, в които живеем по същия  свещен принцип.

С всяка секунда ДНК на всяко същество се развива и колкото по-висок е интензитетът на трептене, толкова по-лесно се свързваме с всички във вселената и се изравняваме с тяхната заложена сакралност и така градим нови опитности, които са различна честота на трептене на мозъка.

Вселената има фрактално – матрична структура.Всяко тяло е  свързано с торсионни полета,  които както ДНК при хората съдържат информация за съществуването на тялото.Планетарното торсионно поле съдържа  в себе си  цялата информация за всички обитатели на планетата, както и такава, която е от други части на вселената.Торсионните полета често осъществяват резонанс.

Когато структурата на планети, звезди, хора или други обекти е и във физическа подреденост интензитетът на трептене се увеличава и това дава много нови условия, които при различните подредености са с различни следствия, а времето създава това следствията да са винаги уникални.

Всяка мисъл става част от естествена сакрална синхронизация, която изгражда безкрайността във възможностите на времето и неговите проявления.

Платонови тела

Съединените описани точки от цветето на живота образуват многостени(или равностранни многоъгълници) и така сътворяват платоновите тела.

Платоновите тела са описвани, като едни от най-съвършените и заради свойството им да изграждат съвършено поляризирана дуалност.Има много възможности за изграждане на многостени, но само 5 (тетраедър, куб , октаедър, додекаедър, икосаедър) от тях са правилни, защото основният принцип за изграждането им е да имат еднакви стени, с еднаква дължина на страните и във всеки връх да се срещат еднакъв брой ръбове.

На тетраедъра съответства огънят, на куба-земята,на октаедъра-въздухътикосаедъра-водата и на додекаедъра– праната или ефирът.

Платоновите тела  са изградени от правилни многоъгълници и центровете на стените им също образуват платонови тела. Центровете на стените на куба образуват октаедър и обратно, центровете на октаедър образуват куб.Такова свойство имат и додекаедърът и икосаедърът.

Човешкото ДНК се състои само от икосаедри и додектаедри. Това са структурите на водата и праната.ДНК на хората е подготвено за следващото ниво на съзнание, съставено от икосаедри и додектаедри: вода и прана.

 

Физическите форми са диаграми на силите, които са ги създали и така всяка натурална форма е съчетание на красота и функция,показваща как природата проявява регенериращи технологии основани върху икономия на енергия и оптимално представяне.

Ние възприемаме света чрез нашите сетива, които реагират на енергийни движения в обкръжаващото ни информационно поле или се свързват с по-далечни пространства.Всяко сетиво е настроено за определени честоти на трептене.Дори и подсъзнателно понякога сетивата ни реагират свързвайки се с геометричните и пропорционални еднаквости или различия на това ново, с което започват да резонират.

Свещената измерност на тази геометрия е видна част от архитектурата на повечето храмове, църкви и светилища.Използвана като основа на много учения и идеологии между които еврейският гностицизъм и египетският мистицизъм, тя е основна част в изучаването на времето и изследването  на принципите на движение, които планетите, звездите и другите тела следват.Статично изглеждащата подреденост в небето, която дава възможност да хората да използват астрологията и астрономията също се базира на сакралната геометрия и колкото по-запознати сме с нея, толкова по-лесно ще разбираме значението на  положението на обектите, които ни заобикалят.

Сакрална геометрия в подредеността на космоса

На 29 юли 2013 в галактиката млечен път се образува равностранен шестоъгълник, известен също и като звезда на Давид или просто два тетраедъра, които са позиционирани един в друг.

Явление, което е прецизно до толкова, че да съвпада с геометричните принципи на фигурата, която е основа на цялата вселенска геометрия не е много често и затова синхронизацията , която го изгражда е свързана концентрирано с времето и пространството, където се случва.Обикновено тази физическа подреденост  от тела , която образува сакрален резонанс с всичко, заради сходствата в структурата им,  подпомага за всички възможни и невъзможни съвършени проявления във всички аспекти на съществуване.

Фигурата се получава между планетите Венера, Марс , Юпитер, Плутон,Нептун,Земя и Луната.Земята е центърът.

Управление на ресурси и енергия (Венера в Дева) и прояви в правилната употреба на личната ни Сила (Плутон в Козирог), което позволява изобилие (Луна в Телец), разширяване на връзките ни с другите (Юпитер и Марс в Рак) и задоволеност в чиста благодат (Нептун в Риби).

Тетраедърът(звездата на Давид) се образува и от 2 равностранни триъгълника или пирамиди.Пирамидата е формата, която приема и отдава най-лесно енергия, заради интегрираното в нея златно сечение или съвършени спираловидно-фрактални пропорции.Две пирамиди една в друга образуват в центъра на фигурата поляризирано поле, изградено от две противоположно въртящи се спирали.От гледната точка на земята се образува подреденост в тази форма, което показва, че земята в такъв случай попада в поле, което е сакрално поляризирано и е с най-висок интензитет на трептене.

Всяко явление във вселената е уникално и действа по уникален за условията си начин.Съзнателно и подсъзнателно изградената до момента епоха на Водолея, който излива вода, напоявайки земята и хората вече има по-благоприятни физически аспекти за проява чрез елементите на водата и земята  след образуващия се на 29 юли тетраедър.

следва втора част за значението на числата…




Гласувай:
9



1. bven - mihala, благодаря за прочита!
08.10.2019 12:19
Статията е за всеки, който я прочете. Колкото до въпроса за матрицата - може всеки сам да си отговори .
Опитах се да добавя и фигурите, но не се получава.
Давам и линк за интересуващите се:
https://quantumgeography.wordpress/tag/%D1%81%D0%B0%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%8F/

Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14907653
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39057
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава