Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2020 10:26 - СТРАХЪТ И ЛЪЖАТА ВЛАДЕЯТ СВЕТА!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 547 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СТРАХЪТ  И  ЛЪЖАТА  ВЛАДЕЯТ  СВЕТА!

   Съществуваме в унизително време, също като бацилите срещу които уж се борим! В световната история до момента, човечеството никога не е толкова деградирало! Една гнусна лъжа, замислена   по-рано, се разпространи мълниеносно преди около година, с цел да стресира до такава степен хората, че да се подчиняват на явни безумия! Организаторите на световния пуч са шепа евреи, завзели 80% от богатствата на земята, продажните правителства на редица страни, медиите и дори властта, под формата на армия и полиция! Точно по холивудски сценарии, с какъвто са създадени десетки филми, се нагнети безумен страх у хората, за да се почувстват като животни, над които е надвиснала смъртта! Арогантно и пошло на първа линия бяха включени журналистите, зад които даваха тон мразените от народа политици. Медийната истерия се разгоря буквално за часове, а подплатена от „компетентните“ мнения на корумпирани лекари, назначени от властта за овладяване на измислената пандемия, тя постигна целта си! Повярвали на поднесената ужасна манипулация, хората бяха вкарани във филм на ужасите, в който бяха главните герои. Беше им вменен непознат по размерите си страх, благодарение най - вече на телевизията и интернет! Във времето на световните комуникации, когато всеки човек може да следи в телефона си, какво се случва и на най-отдалечената точка на земното кълбо, се осъществи непозната по размера си агресия, срещу свободата и живота на хората! Гениалното в злодейския замисъл е, че уж от грижа за човешкото здраве и живот, започнаха да се убиват човеци! Изпълнители  бяха точно хората, дали Хипократова клетва да спасяват останалите! Употребени като килъри, заплатени адекватно за мократа поръчка, те започнаха да пригласят на политиците и журналистите, в облъчването на човешката маса. Независимо, че Ковид - 19 има характеристика на обикновен грип, той бе нарочен за най-страшното зло на деня! За да не се разбере, че не е толкова смъртоносен, колкото им се искаше на създателите му, СЗО забрани да се правят аутопсии на загиналите! Така нямаше да се разбере, че починалите от всякакви други болести хора, не са умрели от ковид! На болните бяха  изгаряни дробовете с кислород и лекувани с непознати до момента лекарства, които ефикасно ги умъртвяваха. Роднините на умрелите бяха ограбвани допълнително за специални метални ковчези и им бе отнето дори правото, да ожалят човешки близките си! Разгоря се толкова небивала ненавист към всичко заслужаващо уважение у човека, че се принизихме до животни!

  СРАМ! СРАМ! СРАМ!

Питам се, заслужаваме ли наистина да живеем, ако сме спрели да мислим, а се подчиняваме като идиоти, на опасни за нас заповеди?! Къде останаха волята ни за борба с враговете, къде са достойнството и гордостта на бойците срещу всяка несправедливост? Защо се свихме като мишки и се оставихме да ни натикат в дупките ни?! Толкова ли е важно, дали ще оцелеем до утре, ако постигнатото за години от нас, бъде разрушено за часове от някакви злодеи?!

   От дете са ме учили да казвам истината, независимо какво ще ми струва това! Вярно, истината ми донесе главно неприятности в общуването с останалите, но ме запази човек! Считайки духовността за най-висше човешко благо, станах учител! Признавам, че е имало моменти, в които съм съжалявал за решението си, но те са били кратки! Така сега, след достатъчно житейски опит мога да погледна всеки в очите и да заявя: - ПАНДЕМИЯ  НЯМА! ИМА  СТРАХ,  ЗЛОБА  И  АЛЧНОСТ!

   Твърдя го не защото разбирам от медицина, а защото мога да гледам спокойно и с чисти очи, на случващото се наоколо! Мога да мисля логично и познавайки човешката природа, да стигам до верни изводи! Ако всеки друг успее да надделее над първичния страх за оцеляването си, ще възвърне човешкото в себе си и също ще започне да мисли трезво! Тогава всички заедно ще намерим начин, да се справим не с измислената пандемия, а с  нейните организатори! Защото те са вирусът, застрашаващ свободата и живота ни!

 

   Красимир  Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. andri - В болниците не издават смъртен акт ако в него не пише че смъртника е умрял от "ковид19"
22.11.2020 14:52
искат явно или не да изкарат грипния вирус смъртоносен, а той не е такъв.
Ако беше наистина смъртоносен, нямаше да има "оздравели" пациенти в България и Европа.
Лошото в случая "ковид" е това, че раздухването на огъня "пандемия" е политическа мокра поръчка...на комунистически Китай.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430261
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031