Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2021 10:00 - Световната война Z идва и у нас
Автор: wilim Категория: Други   
Прочетен: 1677 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Помните ли филма World War Z? Там Брад Пит се бореше с пандемия, превръщаща хората в зомбита. Тук пак иде ред за пандемия и зомбита, но не за covid19 и не  за зомбита- ходещи мъртъвци. Истинската война Z е съвсем реална и се случва около нас, а не на киноекрана - това е ляволибералното настъпление по всички фронтове и за бързото превръщане на милиони в зомбита. 

 Особено след победата на Байдън либералните фашисти съвсем се забравиха. Нападнаха активно и малка България. 


Техен представител у нас не е само една партия, а куп групи - НПО-та, вечни протестъри, зелени, жълтопаветни, всякакви чегеваристи, поперианци, либертарианци и т.н. прайдове


Те  яростно се мъчат да ни  зомбират, затова и борбата с тях е война Z! Целта е масово зомбиране на всички с ляволибералните мантри за липса на раси, полове, вяра, нации, държави, традиции, морал и изобщо - унищожение на всичко нормално. 


Войната е между тези, които вярват,  че е много прогресивно да се подиграваме с вярата в Бог, разрешим еднополовите бракове, да приемем милиони  африканци, да се подиграваме на патрЕотите и тези, които искат да вярват в Бога, искат бракът да е между мъж и жена, искат всяка нация да си живее в националната държава и обичта към родината да е свещена. 


Не разбирам как няколко стотин хиляди нормални интелигентни българи не виждат или не искат да видят голямата картина, да видят идващото цунами-  световната война Z? 

На запад тя тече от години и зомбитата са постигнали значителни успехи. Там войната  е на друг етап. В повечето западни държави зомбитата вече са мнозинство, а нормалните водят последни ариергардни боеве. Там нещата отиват към грозен финал. 

 Ние, по ред причини, досега стояхме встрани. Но вече е видимо, че зомбитата искат и нас. Те разчитат на огромна подкрепа от запад, а и медиите са преимуществено на тяхна страна. Постепенно те заразяват с либералния си отровен коктейл децата и внуците ни, обясняват им как всички трябва да живеем в едно глобално отворено общество, как всичко в досегашния свят е измислица, ще обясняват им как афроафриканците са черни само заради силното слънце и колко е тъпо да си патрЕот… Ще им обясняват, докато и те станат зомбита, а нормалните хора не останем единици.

 Тогава, ако продължаваме да не искаме да признаем, че няма Бог, полове, раси и нации, просто ще ни унищожат. 

Трябва да се борим с всякакви средства това да не се случи. Най- важното - трябва да знаем, че това е война. 

Ако някога либералите умираха, за да защитят чуждото мнение, днешните им наследници зомбита изобщо не допускат някой да има мнение различно от тяхното. Всеки, който е против отвореното общество, мултикултурализма, еднополовите бракове, смесването с африканци и азиатци, който държи на родина, вяра или пол, веднага го обявяват за терорист, фашист,  комунист, сексист или мачист - тоест - за смъртен враг. По-рядко, при по-компромисни ситуации, същият може да бъде определен от либералните зомбита "само" като прост, неграмотен или изостанал човек. 

В САЩ войната тече. 

Президентът Тръмп не искаше да разбере, че тя е гореща, а не студена война и затова падна от власт и там от ден на ден става все по - страшно. "Най- ловуваното" от либералните  зомбита животно е белият хетеросексуален мъж. Той е враг No.1. Когато смачкат белите нормални мъже, с Америка е свършено. Ще стане царството на зомбитата. 


 Ние още имаме някакъв шанс в малка България. От нас зависи колко и кога ще разберат, че това е война на живот и смърт. Или ние или те. 

Събитията от последните месеци у нас също са част от стратегическото настъпление на зомбитата, нещо като политико- полицейски натиск върху  България и фактът, че определени политически формации със силен зомби уклон се тикат към властта трябва да ни накара поне да се замислим. 

Ако дойдат на власт те, ще стане като на запад. Те ще направят така, щото всички да станем зомбита.

Превърнатият в либерално зомби човек вече не е жив нормален хомо сапиенс сапиенс. Той е зомби - уж жив мъртвец, който не помни нищо от предния си живот, не помни родова памет, традиции, морал. Тези, които са го зомбирали, са му оставили само функциите да мисли за себе си и за пари...и да изпълнява заповедите на господарите си. 

Защото зад всичките модерни либерални басни за безкрайна свобода на индивида, свобода от всякакви колективни зависимости - пол, раса, националност, религия, свят без граници и т.н. стои единствено интерес. Интересът е на глобалните играчи - мулти и квази милиардери. Те от нормални хора нужда нямат. Имат нужда от лесно управляема биомаса от безрасови, безполови, безродни, безбожни и безмозъчни зомбита! 





Гласувай:
3



1. panazea - Здравей !
11.06.2021 10:15
Направиха си училища и университети , откъдето излизат клонинги : Усмихнати , лъскави и кухи ! Красивите и успешните ! И в какво са успешни ? В някоя фондация или някое НПО по подмяна на индентитета. Майкопродавци и отцеругатели .
Ние се чудим как така , като че ли една майка ги е раждала !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475365
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930