Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2021 18:32 - какво знаем за Еньовден
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 2773 Коментари: 2 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Важни ритуали за Еньовден. "Паспортът" на душата, привличане и безсмъртната любов, силата на родното място. Вижте защо

Магичните дни на електромагнитните и духовни трансформации са вече в апогей ( видео за автентично пресъздаване на празника - най-долу в статията). Всички хора на Земята изпитват влияние от самото си раждане до края на земния си път от тези енергии. Душата се облича в тяло, но първата среща на това тяло извън утробата на майката е енергийния отпечатък, записа на природната електромагнитна, магнетична картина върху кожата, върху аурата.

Душата получава входен „паспорт” за този свят, в който е записано какво количество енергия тялото е приело в момента на раждане, кой от 4 - те елемента е бил в апогей – огъня, въздуха, водата или земята – хората казваме на това „зодии”, какво количество от тези елементи може да управлява новороденото тяло, кой е водещия елемент, каква е картинката на родното място. Тази картина се получава като сбор от много фактори, част от които са наличието на метали в региона – манган, желязо, мед, злато, сребро, и т.н… Тези метали се намират в почвата, хълмовете, полята, дърветата, тревата, химичните съединения, солите и … БИЛКИТЕ! Всичко това трепти всеки ден и всяка нощ според силата на слънцето или луната. Всеки метал има кристална решетка, която различно вибрира според концентрацията му в дадено място - в почва, в хълмове, в билки, дървета и всичко живо. Така се получава електромагнитна – енергийна картина, която съдържа в себе си и енергията на звездите в момента, земната кундалини и други фактори. Посрещането на детето извън утробата е запис на всичко това върху тялото му и този енергиен отпечатък в определени дни на годината, включително Еньовден „презаписва” енергийния портрет на душата, ако тя се намира в точния момент на точното място – тя получава „ рестарт” на енергий-ното си състояние. Подновяване на „паспорта" и за този свят.

Това е мястото на предците, на корена с който душата се свързва с предишните души слезли преди нея да подготвят, да поставят основи на земния и път.

Жреците, древните посветени винаги честват Еньовден около родното си място, защото силата на билките, скалите, светилищата, реките, водата, цялата природа дава най- много на душата в родния и край.

Това е посрещането и обливане на енергия на плода влизайки в този свят.

За получаване на благодат на духовните и енергийни сили управляващи Земята, а също и на предците ни има подготовка на тялото и на душата.

Преди изгрева на Еньовден тялото е добре да няма храносмилателни процеси в себе си. Постенето 2,3 или само един ден е много добър вариант за това. Добре е да имаме в себе си поета чиста вода, да сме напили от чист извор около родното си място, да сме спокойни и да излъчваме хармонична вълна. Да пожелаем от сърце добрини на близки и желания за себе си, но в името на добруването на род, общество, а не чисто и лично само за собствена изгода. Тоест - да пожелаем блага за себе си, които да предоставим за ползване и от другите души. Да може да се ползват от хората около нас. Например: развитие на таланти, умения, способнос-ти, качества.

Преди заспиване и заминаване на душата тялото трябва да е подготвено за приемане на енергията преди изгрева, защото цялата Земя започва да кънти, да приема новата вълна на централното Слънце на ВСЕЛЕНАТА – АЛФИОЛА. Нашето слънце свети с отразена светлина на Централното слънце и всяка една живинка е под отчет и наблюдение от Създателите ни.

Женският принцип по един начин приема енергията, мъжкият -  по друг. Важни са завъртанията по посока обратна на часовниковата стрелка преди изгрева точно 9 пъти с вдигнати ръце, а мъжете клякат и се изправят и тогава се завъртат. На изправянето вдигат ръце на горе и тогава се завъртат и клякат. След това може да берат билките на които говорят. Молят ги за съхранение на силата им при откъсване и предоставянето и на живите същества. Обяснява се на билката, че това тяхно „берене” е с цел да послужат за лечение на същества, на хора и е нужно да пуснат силата си да достигне до нас. Добре е да сме боси и имаме връзка със земята и водата – стихията на раждане на живота на планетата да е във връзка с едни от входовете на енергийното тяло – през стъпалата. В миналото празника е честван с влизане голи във река или езеро, защото водата е от етерния свят, както казва Учителя Беинса Дуно и е течна светлина. Така тялото бива окъпано от енергиите на духовните и енергийни светове.

Земното ядро комуникира със слънцето, чрез електромагнитна и др. енергия през определени места. Някои са върхове на планини, други са светилища. Еньовден е деня в който се облива с енергия Земята от централното слънце на Вселената- Алфиола и тази енергия влиза в системата на живот на Земята, както през духовните врати, така и през енергийните – полюсите и зоните на комуникация – светилища, планински върхове, някои могили, пирамиди, обелиски. Пребиваването на такова място на човек е пряка среща с духовния импулс на ВСЕМИРНАТА БЯЛА ЛОЖА.

Всъщност Еньовден започва от лятното слънце стоене – 21-22.06 и апогея е на 24.06.

Всички други ритуали и практики може да намерите в мрежата, но ето още за привличане на безсмъртна любов, желания и още:https://videlei.com/bg/news/40-sabitiya/431-3-te-dni-eniov-den

ВИДЕО ЗА автентично пресъздаване на празника за Еньовден тук: https://www.youtube.com/watch?time_continue=98&v=CyEDcC6BTPk&feature=emb_logo

копие от https://videlei.com/bg/news/40-sabitiya/546-eniov-den



Гласувай:
12



1. mileidi46 - Красив ритуал. . . Мъжете имат нужда ...
20.06.2021 20:35
Красив ритуал...Мъжете имат нужда от повече завъртвания преди клякане:))
Шегувам се...
Май малко хора разбират,че сме част от вселената...
поздрави..
цитирай
2. bven - Милейди, целият ни свят е създаден за нас с много любов!
20.06.2021 22:31
mileidi46 написа:
Красив ритуал...Мъжете имат нужда от повече завъртвания преди клякане:))
Шегувам се...
Май малко хора разбират,че сме част от вселената...
поздрави..

Нека в дните до Яновден отделим своите мисли и мечти за добрини и светлина в нас!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867415
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава