Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2022 00:00 - Планета на избора
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 2156 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Ако тази глинена топка се движи по своя път като сфера, без да бъде удряна и обстрелвана, тя може да продължи така през цялата вечност на Вселената. Но ако срещне по пътя си друго тяло с голяма тежест, което да я удари, разтърси или да я извади от нормалния й ход, тогава тези недостатъци могат да се усилят. Като цяло тя притежава огромна сила и ще се запази, макар да има малки пукнатини. По същата причина, ако на тази глинена топка има насекоми с антени, и ако тези антени постоянно вибрират с отрицателна енергия, тогава тази енергия може да отслаби глинената топка повече от всякакви външни удари. Затова сега ще се опитаме да приравним антените на насекомите към енергиите на човечеството с мисъл, защото мисълта е вашата антена.

В момента на вашата планета Земя има огромен брой хора, чиито антени вибрират с отрицателна енергия. В този случай вибрацията им е по-силна, отколкото когато вибрират с положителна енергия, защото освен негативната вибрация на мисълта във физическото тяло има и система, която причинява вибрация в надбъбречните и другите жлези. Тя се излъчва от тялото и това на свой ред засяга и отслабва всички органи. Хората сами си навличат онова, от което се страхуват.

Знайте също така: има някои, които са избрали да дойдат на Земята и които като израз на своето служене доброволно ще сложат край на живота си, както във времето на Холокоста, както хората в Африка. Знайте, че те са тук, за да служат на най-висшия ред и изборът им е доброволен. Изходът ще бъде краят на всяко унищожение на планетата Земя, на човечеството. И истинското предназначение на Земята ще се появи на бял свят, както и решението на човечеството във Вселената.

Това, на което сте свидетели сега, е опашката на отрицателното, което знае, че си отива, и затова разпространява култовете и фанатизма. Ще има намеса, ако някои хора се опитат да предизвикат пълно унищожаване на околната среда на планетата Земя. Знайте също така, че в поясите около Земята има много от наричаните от вас "космически същества", които принадлежат към по-нисши цивилизации и са дошли тук, защото са унищожили собствените си планетарни системи и си търсят място за оцеляване. Планетата Земя трябва да оцелее; вашата енергия ще й помогне да оцелее.

Важно е хората на планетата Земя да разберат, че чрез смъртта няма да избягат от отговорност и че смърт няма. Така че всяко движение, всяка мисъл, всяка дума се отразява върху Вселената. Важно е хората на планетата Земя да започнат да работят в хармония, в унисон, в равновесие и в мир помежду си.

Във вселената на планетата Земя сега е настъпило времето, когато хората трябва да научат всичко за себе си. Времето на преподаването на религията например, или предаването й от един човек на друг вече отмина, сега са необходими само напътствия. Имате всички средства, методи а устройства за обмен на информация до най-отдалечените краища на Земята. В миналото водачите и учителите на Земята смятаха, че основната маса от човечеството не е способна да мисли самостоятелно.
При настоящото напреднало положение на Земята и при допълнително засиленото ускорение дори онова, което бихте нарекли "да знаеш", е заредено с енергийни полета, които пробуждат съкровения вътрешен глас. И разберете, че няма учители, а само помощници.

Никой не е по-добър от останалите. Важно е да разберете, че сред всички, които съществуват на планетата Земя, никой не е по-висш или по-нисш. Когато казваме това, имаме предвид душата. И ако се вгледате в душата, ще откриете, че всяка душа е частица от божественото. Докато на външен вид различните хора могат да не изглеждат равни, в душите си те наистина са равни. Сред вас няма нито един, който да не е равен - говорим за чувство и емоция. Изключително важно е да проумеете това. Всички хора притежават чувства и чувстват всичко така, както останалите, макар да не го показват.

Проблемът със Земята бе не само неравноправното положение на черните хора, на жълтите хора, на червенокожите, но и на жените във всички народи. Трябва да разберете, че не можете да установявате закони. Нито мъж, нито жена може да постанови закон и да каже, че "така трябва да бъде". Ние не установяваме тези закони: направиха го онези на Земята, за да контролират, манипулират и използват другите. Това не беше дело само на мъжете; в някои групи се правеше и от жените.

Искаме да знаете, че мъжът, независимо от произхода си, има същите чувства, каквито има и жената. Не можете да отделите жената от мъжа и да кажете "това е жена, това е мъж". Защото всеки е едновременно и мъж, и жена. Открай време това е най-голямата трудност - както и нагласата на хората към представителите на другите раси. Едва сега те започват наистина да се смесват и тъкмо затова помолихме да се работи в унисон между мъжете и жените. Важно е да се овладее егото и да се постигне разбирането, че всички останали са равни. Всички хора имат равни права. Не можем да имаме его и разделение в предстоящите дни; онези, които създават отровата за всички, трябва да се пречистят. Трябва да стане ясно, че ако в обществото ви има проблем, той поражда проблем и за космоса. Женският род на планетата Земя притежава антени с по-голяма чувствителност към познанието за духовния труд на човечеството. Мъжките антени виждат само повърхността, но не винаги съзират вътрешната реалност.
/извадки от едноименната книга/



Тагове:   фанатизъм,   култове,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14870331
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава