Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2020 09:03 - За състоянието на планетата и какво можем да направим!
Автор: bven Категория: История   
Прочетен: 579 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                      Модата «Консултация с “Екстрасенс”»

Все по-популярно става, особено сред българското население, да се ходи по врачки, баячки, “екстрасенси”, чудотворци и т.н. - пазарът за такива е залят. Това е отказване от собствената сила и предоставянето й на чужд човек. Един от най-тънките видове програмиране се извършва чрез нисшия астрал, с който се свързват 99% от т.нар. “екстрасенси”. Ако попаднете на истински (нещо рядко срещано – признак за истински екстрасенс е, че той НИКОГА и по никакъв начин няма да ви иска пари), той може да ви помогне дотолкова, доколкото ще му позволи вашият Висш Аз. В повечето случаи обаче ще ви навреди пряко или непряко. Най-голямото програмиране се извършва чрез услугата “разкажи за бъдещето ми”. САМО ако каналът е чист (отново подчертавам, това е много, много рядко срещано и е почти явление!!!), той може да даде една ЕВЕНТУАЛНА представа за един от МНОГОТО ви възможни пътища в неизявена потенция! Всичкото са вероятности, които имат шанса да се случат, но изобщо не е сигурно, че ЩЕ! Дали ще се случи нещо зависи от редица фактори – енергията, отдавана на различните егрегори, изборите, които човекът прави, кармичните връзки, които създаваме, и най-вече основният фактор, а именно – “Висшият Аз”. Мнооого, много рядко нещо е точно определено в дългосрочен план. И дори да е така, то не е разумно да се оповестява.

Рубиконът тук е, че когато един обикновен човек застане пред предполагаемия “авторитет”, който контактува с “(в)(Н)исшите” същества, обикновено чувстваме онази тъпа празнота в корема, свързана с очакването и кънтящия глас в главите ни: “О, колко извисен е той, и колко нищожен съм аз!”. В този миг вие започвате да отдавате своята енергия и с отворена уста позволявате да ви програмират! Никой друг не може да се свърже с вашия Висш Аз освен САМИЯТ ВИЕ! Има хора, които твърдят, че могат да говорят от името на нечий Висш Аз. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА НИЧИЙ ВИСШ АЗ. Вашият Висш Аз взаимодейства с другите инкарнации посредством инкарнационните преживявания. Самите Висши Аз общуват помежду си на нивото, на което са. Никой от онези, обаче, които претендират да са “канал на нечий Висш Аз”, не са такива. Те са манипулирани от същности от низшия астрал.

Затова помнете, че информацията, колкото и достоверна да ви се струва, НЕ МОЖЕ да бъде от първа ръка, особено ако този човек ви каже, че се свързва с вашия Висш Аз. В най-добрия случай контактьорът се свързва или с неговия Висш Аз (рядко), или с някаква форма на астрално съзнание най-често с низш произход. Те са най-хитрите, защото могат поради глупостта и жаждата за отличие от другите, да продават “уникалната” способност на човека за връзка с другите измерения само чрез така евтината и жадувана “четвърта” реалност, четвърто измерение, владеещо се от нисшия астрал, чиито обитатели спрямо човека се представят за негови учители и наставници. Неслучайно събирателният образ на злото се нарича “Лукавия”. Тези астрални форми могат да се представят за толкова невероятно чисти, добри и искрящи от светлина, че е почти невъзможно да бъдат различени от “умиращия за контакт” експериментатор поради замъгленото му съзнание. В резултат често се спуска лъжлива информация, която може да служи на определени астрални интереси. Става въпрос предимно за енергия. Генерира се страх естествено, тъй като страхът е АЕЦ-ът на нисшия астрал. Например послания от рода на “Очаква ви тежка болест” или “Нищо не можете да направите по (даден) въпроса.” – залагат програма във вас. Вие толкова започвате да се притеснявате от предсказанието, че дори не се замисляте какви огромни по мощ мисъл-форми започвате да генерирате.

Над 70% от предсказанията си ги осъществяваме сами, защото впрягаме своята собствена сила в (за)дадена посока и в резултат правим своя квантов скок в негативен план. Тук основна роля играе степента на осъзнатост на силата на мисълта. Наскоро дори научно беше доказано (виж материалите на Масару Емото и поредицата “What the Bleep Do We Know!?”), че насочената мисъл променя материята. Щом изменя дори тази низша вибрация (материята), изградете си въображаема представа какви астрални отражения се изграждат от вашите мисли. Повярвате ли в предсказанието “Очаква ви тежка болест”, вие започвате да канализирате своите мисли и страхове в посока очакване на някаква болест. Вследствие на това вие създавате тази болест на астрално ниво и е въпрос единствено на време тя да се овеществи. Истинските контактьори (контактьори много – тук визирам тези, които спускат истинна информация) са твърде малко, а онези, които съществуват, са принудени да скриват голяма част от достъпната им информация или да я предават в мъгляв вид. Проблемът е в това, че информа цията за бъдещето (както и информацията за устройството на света) е огромна сила. Тя трябва да бъде съобщавана само на хора с достатъчно високо духовно равнище и винаги носи печат на секретност. Нарушаването на това изискване има сериозни кармични последици (защото малцина се намират на такова равнище, че точната дата на смъртта им да не помрачи оставащия им живот). Печатът на секретност трябва да работи двойно: веднъж той ограничава достъпната за приемника информация и втория път ограничава контактьора в предаване на информация на конкретни лица или групи.

В първия случай хиромантът вижда такова разположение на линии и хълмчета по ръката, чието разгадаване не е по силите му. Той не може да примири видимите противоречия в информацията и да състави ясна картина. Ако той е измамник, ще затвори очи за половината знаци и ще даде произволно тълкувание. Почтеният гадател няма да си позволи подобно нещо, ще се откаже да гадае, казвайки, че нищо не вижда. Аналогична е ситуацията с изповедта. Изповедникът в момента на самата изповед трябва да бъде на по-високо духовно равнище от изповядващия се.
Във втория случай контактьорът, получавайки връзка, чувства, че цялата информация не трябва да бъде предадена. Той ще разбере онази част, която е най-нужна за еволюционния растеж на човека. Но трябва да знаем, че на контактьора му се дава доста повече, за да може сам да подбере онова, което смята за най-съществено. Тук действа принципът, съгласно който никога не трябва да се разкриват повече от десет процента от онова, което знаеш. С еволюционния растеж този процент намалява, докато, както е казал Лао Дзъ: “Който знае, не говори, който говори, не знае.” (“Дао-дъ Дзин – 56).

Време е хората в България да знаят на кого да вярват и повече да не плащат данък на съществата от четвърто измерение, които отдавна са надхвърлили своите права и отдавна нарушават основните закони, заради които са били оставени да действуват върху планетата. Колкото до бедните контактьори и любители на медиумните сеанси, това е просто една черта от развитието на човека и за нея ще си плащат естествено и тези, чрез които е ставала измамата (“горко на тези, чрез които са идвали съблазните”), а още по-горко на тези, които са манипулирали всичко това. Време е за разчистване в тази страна! Хората трябва да знаят, когато манипулацията застрашава тяхното развитие и предначер тание.

С този материал се поставя началото на корекцията, породена от явлението “български медиуми” и неговото неизбежно изкривяване. Ако искаме България да бъде съхранена като един остров, време е да я опазим от старите допотопни форми – екстрасенси и медиуми, изкарващи прехраната си с окултни умения, последните резултат на невидимите помагачи от нисшия астрал. Екстрасенсите и контактьорите като най-близо намиращи се във връзка с извънземния разум следва да бъдат между първите, които осъзнават предложението в името на мира на планетата. Високо еволюиралите цивилизации наблюдават ситуацията отгоре, но не се намесват поради Конвенцията, която искат да се спазва тук на планетата, засега свръхпосетена от множество градинари. Има толкова много методи за въздействие, когато нищо друго не помага. Все още се възлага последната надежда за осъзнаване на безсмислената ситуация на тази планета. Върнете се към СЕБЕ СИ!!!

                                                        “Ченълинг”

Макар и сходна с гореразгледаните въпроси, тази тема заслужава отделно внимание, поради наличието на пренаситеност от контактьорски послания, касаещи човечеството като цяло. Твърде голямото доверяване на подобен род текстове води до същото, което е описано в предишната глава. Създаване на насочена мисъл и обслужване на нискоастрален интерес. В едно радиопредаване Стюърт Суердлоу казва, че 95% от ченълингите, се спускат директно от сателит ните чинии на NSA (Националната Агенция за Сигурност на САЩ). Оттук нататък отчетете фактора “масовост” на тези послания навсякъде по света, отчетете тяхното често противоречие, техния тон, тяхната значимост, еуфория и не на последно място все по-засилваща се тенденция за комерсиализираност и фабричност – такава литература се издава на килограм! А сега се замислете – кой би позволил това, ако всичкото беше истина? И защо трябва да й вярвам аз? Защото е предаден от “Христос” ли? Хайде де! Интернет е задушаван всекидневно с какви ли не послания! Безплатно! Илюминати не дават безплатен обяд!

Спомнете си веднага кой създаде Интернет и кой контролира по-голямата част от него! ЦРУ! Малките късчета информация остават затрупани от огромния, умишлено спуснат, дезинформиращ боклук, който ни залива! Не! Не е безплатно! Цената е вашата будност! Прилагам няколко характеристики, които ще ви помогнат да различавате фалшивите от истинските послания, нисшо-астралните от високо-астралните, чистите от замърсените канали:




Гласувай:
4



1. batogo - !!!:))) Духът не може да бъде заблуден и излъган, Бвен!
03.02.2020 09:56
Той е нашата Божествена същност и безпогрешно различава Истината от полуистината и от манипулативната лъжа. Само онзи, който живее извън Духа си е податлив на схемите на манипулаторите. А манипулаторите не са непременно от ЦРУ :) Те са и от КГБ, Мосад и всевъзможни други заинтересовани да поддържат съзнанието на човека на кота нула и да го превръщат в работен добитък, полезен за съществуването им в разкош и благодат.
Но тази песен вече е към края си, защото Божият План е друг и е дошло време всеки да си плати цената на последствията от собствените си безотговорни действия и бездействия. :)
Светлина и Истина!
цитирай
2. bven - batogo, духът е нашето Аз и връзка с космичните създатели.
03.02.2020 19:49
Вярно е, че много сме манипулирани ние - човешкото общество и целите са съвсем прозрачни. Дано само помощта от другите звездни раси, наши родители и роднини, са достатъчни, за да достигнем вибрациите на енергията и целта на живота ни Тук и СЕГА!
Лека вечер!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867260
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава