Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2012 08:00 - групова карма 3
Автор: bven Категория: Хоби   
Прочетен: 4601 Коментари: 6 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


ВОИН

Били сте и обикновен войник, и пълководец. Животът ви е преминавал на бойните полета. Когато сте се прераждали като жена, сте следвали своя любим навсякъде по бойните полета и сте се отличавали със смелост, хладнокръвие и решителност. Умеели сте да се браните не по-зле от мъжете.
Воювали сте с лък и стрела, щит и меч, с копие, секира и сабя. Често сте яздели кон. Имали сте прераждане като скитски вожд, воювали сте в степите на Кавказ. След това сте имали опитности като кръстоносец, били сте по Светите места и сте участвали в битката за Йерусалим. Животът на воин ви е направил суров, понякога жесток и безпощаден боец, който трябва да оцелее и да опази живота си, като си осигури и достатъчно плячка. Винаги сте били воин, който не се е страхувал от смъртта, макар че често я намирал на бойното поле или в двубои. Били сте и японски самурай, верен на своя господар. Душата ви е била и в тяло на боец от ордата на Чингис хан.

Преражданията ви на жена са ви позволявали да дърпате конците на силните на деня, като сте давали мъдри съвети на онези, с които сте споделяли живота си. Вашият авантюристичен и смел дух е вдъхвал хладнокръвие и кураж на онези, които е трябвало да следват съдбата си в битките. Много от душите, които са предпочели женско тяло, са проявявали своя характер и като амазонки или жени-воини в различни епохи.

Какво носите от миналото си: Предпазливост, усет за приближаваща опасност, авантюризъм, склонност към риск, независимост и гордост. Усещате, че имате силата да покорите света. Умеете да защитаване каузите и приятелите си. Не понасяте интригите и сте доста прями. Вярвате, че животът е битка и за да сте победител, трябва да преодолявате трудностите без срах или бягство.

Вашият урок сега: Нуждаете се от топлина, уют, любовта и разбирането на близките си хора. Прекара¬ли сте толкова дълго време в походи и скитничество по чужди земи, че душата ви копнее да има свой дом, в който да се усеща спокойна, сигурна и защитена. Трябва да работите над своята търпимост и толерантност, както и над избухливостта и нетърпението си. Не се страхувайте да се откриете на другите; ако сте изпълнени с любов, те няма да ви наранят.

Кармични болести: Може да имате доста болки „фантоми”, защото често сте били ранявани. Главоболие, чести счупвания на крайници или наранявания, безсъние, нервност, безпокойство, страх, проблеми със зрението или слуха.
Пол: Нежният пол също умее да воюва и да отстоява правата и позиците си, но щом сте избрали в този живот женско тяло, доверете се на силата на любовта. Ако сте мъж, многобройните битки на физическо ниво може сега да се проявят под друга форма. Понякога тактът и дипломатичният подход пестят време и енергия. Трансформирайте грубата сила, като я наситите с прошка, разбиране, уважение и любов.

МИСТИК, ФИЛОСОФ

И в тяло на жена, и като мъж сте били проводник на древната мъдрост и познание. Живели сте усамотено, понякога дори аскетично. Винаги сте били отдадени на търсенията и вярата, на своя Бог и неговите повели. Имали сте прераждания в Индия, следвали сте пътя на Буда. Били сте будистки монах, уважавали са ви заради вашата мъдрост и духовни дарби. През VI век сте били привлечени от християнството и сте били мисионер из Европа и Африка. После сте натрупали мъдрост и опит в Тибет. Овладели сте тайните на тибетската медицина и сте имали много духовни последователи. Били сте учител на поколения жадни за просветление души.
Този избор на душата в сферата на груповата карма се свързва с мисията на световните работници на Светлината, независимо каква е била ролята ви в духовната верига на познанието през времето. Преминали сте и през животи с проява на крайности и неверие, за да постигнете мъдростта и да пробудите душата си.
Какво носите от миналото си: Удохотвореност, интерес към религията, мистиката, езотериката, нетрадиционното лечение. Понякога сте склонни да изпадате в крайности и да съдите прибързано другите, ако те не споделят или не се интересуват от вашите занимания и интереси. Продължавате да сте по-скоро откъснати от земята, защото предпочитате да търсите отговорите на въпросите в небето.

Вашият урок сега: Трябва да търсите баланс и хармония, да бъдете по-толерантни и търпими към онези, които все още не са поели по Пътя. Не съдете. Помнете, че целта е хармония и баланс между духовно и материално. Не нарушавайте правилото за непоисканото добро.

Кармични заболявания: Проблеми с храносмилателната и половата система, бъбреците, безсъние, шум в ушите, раздразнителност и избухливост, проблеми с психиката и в общуването.

Пол: В миналото, а и сега, повечето прочути мистици, окултисти и духовни лидери са избирали тялото на мъж, за да могат да постигат целите на душата. Новото хилядолетие носи енергията на Ин, затова все повече души, избрали женското тяло, ще наситят пространството с мъдростта и опитностите от миналото си.
  
продължава...


Тагове:   воин,   мистик,   групова карма,


Гласувай:
19



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stela50 - Поздрави, Бвен...
05.09.2012 08:56
Очаквам продължението ...
Светъл и усмихнат ден !
цитирай
2. mariniki - и аз...
05.09.2012 09:06
очаквам продължението..
и топъл слънчев поздрав за теб...
цитирай
3. анонимен - Много хубава поредица-
05.09.2012 11:04
заинтригува ме-чакам...
цитирай
4. silvia0505 - Нетърпелива съм да науча повече!
05.09.2012 11:19
Нетърпелива съм да науча повече!
цитирай
5. yotovava - Чувала съм, че войните, които са убивали жестоко, се прераждали в женско тяло
05.09.2012 14:10
за да изкупят вината си с родилните мъки.
Чета с голям интерес.
цитирай
6. gosho568 - Прочетох го с интерес!
05.09.2012 15:52
Поздрави! ;)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14906100
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39057
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава