Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2020 08:37 - За състоянието на планетата и какво можем да направим!
Автор: bven Категория: Хоби   
Прочетен: 1067 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Този тип поведение, колкото и да е учудващо на пръв поглед, се среща все по-често именно в индивидите с духовна насоченост, тъй като където има събудено съзнание, има и двадесет астрални същности, които искат да замъглят съзна нието на човека, затруднявайки го да открие себе си. За хората, които са изцяло в Матрицата, няма какво да говорим – там същият модел е 100%-ов. Този вид програмиране върви ръка за ръка с агресивността.

Смятайте, че ако човекът срещу вас е склонен към агресивност, е самокапсулирал се и програмиран на няколко нива. Този факт може да съдържа в себе си безброй причини. Обикновено в такъв човек рептилоидните гени в ДНК преобладават, което отключва и този тип поведение. Рептилоидите са крайно агресивни, защото по този начин те генерират насреща си страх, който те ползват за храна. Агресивните хора също се хранят с тези вибрации, но това се осъзнава единствено на подсъзнателно ниво и произлиза от ДНК-командите, вложени в по-голямата част от човечеството. Всъщност цялата манипулация е възможна именно заради същите гени и команди, имплантирани при разделянето на половете.

Мултимедийната машина с цялото насилие и порнография, която тя излива, е просто последният фактор, който спомага за отключването на тези заложени команди. Те пък се проявяват в отрицателните модели на поведение – агресив ност, хищничество, паразитизъм, студенокръвие – все черти на илюминатите и рептилиите, които контролират първите. Това, което за нас е религията, за съществата от Орион са програмирането и контролът на съзнанието. Те са аналози. Рептилиите и сивите са програмирани до един. Те служат на принципа на кошерното съзнание.

На върха, в окото на пирамидата, са онези 13 фамилии, които са Илюминати. Под тях е Комитетът на 300-те семействата, които подкрепят 13-те фамилии. Всички Тези, без изключение, са 100% програмирани!!! Това е просто част от това, което правят. Това е тяхната религия и е наистина такава за тях. Програмират детето, така че да няма никакво отклонение от това, което трябва да направят за цивилизацията. И всички други надолу от върха – масите и всички други слоеве, а те са 13 всъщност – са контролирани в една или друга степен, било то конкретно или подсъзнателно. Но първите две групи са несъмнено 100% индивидуално програмирани! Никакво отклонение. Това те се опитват да направят и с нас.

А какво се случва на хората, когато са непрограмируеми? Какво се случва на хората, когато са от потекло, което се счита за непрограмируемо или което не се програмира лесно, или има прекалено инакомислещи в тази група, вид или раса? Какво се случва на тези хора? Избивани са. Разболявани са. Защо според вас над България има засилена активност на феномена чемтрейлс? Защото една от инфор мациите, които излизат напоследък е, че българската ДНК не носи рептилоидния ген и истинските, космическите българи, не се поддават на програмиране!!! Като се прибави към това и знанието за българската мисия, не е трудно да съберем две и две и да си дадем сметка защо се провежда геноцид над тази нация! Къде се случва още това? - в Африка. По-голямата част от Африка е разрушена. Латинска Америка, аборигените, доста хора от Азия, всички са премахвани в една или друга степен, защото са считани за непрограмируеми. Има малък процент от тях, който е пазен за обслужващ персонал, слуги и т.н. Това, което ги прави неконтролируеми, е тяхната генетика. Начинът, по който е изградена, не позволява на начините за контрол над съзнанието и програмирането лесно да получат достъп до моделите на съзнанието. Те не могат да бъдат програмирани в такава дълбочина.

Ето също защо илюминати искат да премахнат туземците, където и да ги намерят. Като американските индианци, аборигените и т.н. Защо? Защото тези хора ползват по-голяма част от мозъка си. Помните ли, че хората ползват 10% или по-малко от капацитета на мозъка си? Но ако не знаеш, че не трябва да го правиш, ти използ ваш по-голяма част от мозъка си. Ако не си обусловен да използваш по-малко, ти използваш това, което имаш. Ако цял живот са те учили да ползваш ръката си само до лакътя, ти не знаеш как да ползваш остатъка от ръката си. Но ако никой не ти е казал това, може да си ползваш цялата ръка. Така че тези хора са опасни. Защото изучаването на тези култури, може да те накара да осъзнаеш “какво не правя аз”! Така че тези хора са премахвани. Това е и една от причините различни те култури по света да бъдат стопявани. Глобализацията – фабричното мислене – уеднаквяването – факторът различност трябва да бъде заличен, за да може да има програмиране и Нов Световен Ред! Една религия, един език.

В САЩ се започна като ги обсипаха с алкохол и лекарства. Американските индианци имат най-високия процент на алкохолизъм в света! Те са захвърлени в резервати, дадени са им правителствени пари да изкарат реколта от някаква необработваема земя и толкова! Какво друго причиняват на хора, които може да са необходими, но са непрограмируеми? Слагат им микрочипове. Микрочиповете могат да се наложат над модела на Съзнанието, директно да проникнат в нервната система и да манипулират мозъчните вълни! Затова информацията за личните карти и влизането в ЕС трябва да се възприеме много, много сериозно, защото колкото и далечно да ни се вижда всичко това, то навлиза! Няма планове и кроежи, ТО СЕ ПРАВИ В МОМЕНТА! Досега бедността пазеше България – защото бяхме класифицирани като страна от Третия свят. Сега нещата обаче са различни и който смята, че влизането ни в ЕС е естествен процес, нека помисли пак!

Защо приемат точно България, а на редица по-развити и напреднали страни даже се отказва разглеждане на въпроса за години напред? Случайност ли е? Помис лете пак! Също така, интересуващият се може да намери потвърждение, че според законите на хералдиката, семиотиката и номерологията страната ни наскоро прие герб, отговарящ на васална държава без история и в него са закодирани десетки елементи за негативно подсъзнателно психологическо въздействие. (Виж “АЗ-ът на българите”). Става ясно, че държави, които имат правилно оформени символи, благоденстват, и обратното. Защото националните символи залягат дълбоко в съзнанието на всеки, а оттам на подсъзнателно ниво се извършват редица процеси, като породената от това мисловна енергия образува един общ поток с неимоверна мощ. Такива мисловни потоци могат да бъдат насочвани за предиз викване на резонансни психо-физични явления, засягащи не само нашата планета и човечеството, но даващи отражение и върху цялата Вселена.

Случайно ли е тогава, че в продължение на осем години държавата ни нямаше герб и държавен печат?! Помислете и за програмата за изтребване на българския народ, приета на Московския ционистки конгрес 1988 г. Това не е конспиративна теория! Това е случване! Наблюдавайте и правете своите изводи! Но с отворено съзнание и безпристрастност. Прекаленото вживяване или скептицизъм пречат на възприятията ви. Дао.

                       Други форми на самопрограмиране и самокапсулиране

Цялата леност, скептицизъм и безнравственост са форми на програмиране и самопрограмиране посредством нисшия астрал. Ето един жокер относно програмиране и изкуствено създадени болести. ТЕ вземат естествената част и я подобряват. ТЕ вземат вашия модел на Съзнанието и го използват срещу вас. Така че на практика вие сте едно оръжие срещу самите себе си. Езикът – главен метод за контрол и енергийна дестабилизация. Защо толкова се набляга на изкуственото популяризиране на американските филми и рап по света? Защото честотата на вибрация в тези “филми” и “музика” са унищожителни за духовната тъкан на човека. Допълнени с нискочестотен аранжимент, нецензурните думи и изрази преобладават. “Fuck” е дума, която се казва като “здравей”!!! На всяка втора дума. Умишлено. И светът възприема този модел на поведение – защо? Защото идва от ционисткия Холивуд.

                                       Програмиране на речево ниво и език

Невинни изрази като “Страхувам се, че ще закъснея.” – думата “страхувам се” има цвят, тон и форма. И когато кажете “страхувам се”, дори в момента да не мислите за страх, а смятате, че съзнателно се фокусирате върху закъсняването си, тъй като имате цвета, тона и архетипа на страха, вие го запечатвате в полето на аурата си. Затова внимавайте какво си залепвате чрез думите. Това променя средата и полето на аурата ви и променя ответната реакция на света спрямо вас. Каквото излъчите, това ще се върне, защото главният космически закон е “Подоб ното привлича подобно”! Затова трябва да внимавате с думите, които изпращате. Но това е нещо, което хората не осъзнават. “Това е страхотно!” – самопрограми ране. Неслучайно от древността се изисквала чистота на словото. Древните са знаели това, от което ние сме на светлинни години като езотерично разбиране в момента! “Тук е адски горещо!” – напълно невинни неща. Обръщайте си внимание за всичко това и следете съзнателно.

Не е възможно да бъде описано колко е замърсена аурата на един човек, който псува! Който може да вижда, знае! Науката за вибрацията и звука в нейните прости форми е велико знание, ако бъде усвоено. Масару Емото доказа научно какво поражение имат невинни думи като “глупак” и “дявол” върху кристалната структура на водата! Пагубно! Представете си какво си причиняваме и на физическо ниво, защото в същността си сме вода! Също така, ползването на чуждици, не е благоприятно за енергетика ни, тъй като сме настроени на вибрациите на нашия език.

Абсолютно същото важи и за писмения ви език. “К’во”, вместо “какво” – съкратена вибрация. Паразитни думи като “бе”, “ами”, “ъъъ...”. Това отново променя средата и полето на аурата ви и променя ответната реакция на света спрямо вас, колкото и наивно-невинно да ви звучи. Отворете един интернет форум например и за 5 минути можете да си съставите енергийния профил и мисловен модел на даден човек. Съкращавайки думи, неспазвайки граматичес ките, пунктуационни и фонетични правила – всичко е от значение! Най-вече – това е вашето лице за пред другите – влияете и на тях! Така представяте себе си и чрез езика формирате своето лице на подсъзнателно (а ако имате тази информация и на съвсем съзнателно) ниво у човека отсреща. Затова бъдете наясно с тези неща и тяхната важност! Не подценявайте “малките” неща! Това, че в настоящата ни азбука и език (дори правоговорните) също има програми, е друг въпрос. Глаголи цата е най-добрият вариант, за нещастие – забравена и покрита с прах и предраз съдъци! Но езикът е нещо, което зависи напълно и само от нас и сме напълно способни да променим. Трябва само малко воля и истинско разбиране.

В началото е трудно, дори досадно, после всички мафлоци ще се откачат от вас и ще почувствате сравнително чистата си енергийна среда. Време е да се сложи край на това безумно самопрограмиране, което е напълно във възможностите ни! Инак бихме оправдали мисълта, че човекът е може би единственото същество в разумната вселена, което съвсем съзнателно си вреди и отгоре на всичко това му харесва!

Друго, свързано с езика (и не толкова) са вашите пожелания и самопожелания. Вашето пожелание трябва да е формулирана позитивно. Т.е. във формулировката на пожеланието трябва да отсъства частичката “не”, както и думи, означаващи нежелателни явления. Иначе и програмата ще стане негативна. “Не искам да боледувам” – това е пример за неправилна програма (наред с информацията, че частицата “не” не се приема от подсъзнанието, си пожелавате “Искам да боледу вам”). “Искам да бъда здрав” – това е пример за правилно програмиране. В първия случай човек се обрича на болест – защото самото понятие “боледувам”, присъстващо във формулировката на програмата, започва да работи при нейното изпълнение. “Искам да бъда здрав” – реално ви програмира за здраве. Като пиша тези редове, осъзнавам, че словото не е просто съобщаване, то е винаги свързване – с другите и с Другото. Живейте винаги с тази мисъл и променяйте словото си чрез мисълта. Задачата е да се освободим от негативното, което в действителност е нашето собствено желание за нищо. И, веднъж казвайки “да” на момента, съгласието е заразно. То се втурва във верига от съгласия, която не познава граница. Да кажеш “да” на един момент... е да кажеш “да” на цялото съществуване! В този ред на мисли, негативното самопрограмиране, което си извършваме по този нелеп начин, е огромно. Следете се за това.

                                     Погрешни типове мислене

Едно от най-опасните видове мислене е, както го наричам аз, “Мисленето “ако...”. Време е да осъзнаем, че един човек, който при наличието на свършен факт, който в крайна сметка е създаден поради личния избор, казва “ако”, е неспособен да живее пълноценно със себе си, и е толкова далеч от вътрешния си център, че повече от това не може да бъде. “Ако” вече не е реално! В някоя паралелна вселена – да – тук вече не! Вместо да изредите 108 “ако”-та, по-добре помислете как се стигна дотук и какво можете да направите оттук нататък, ако не сте удовлетворени от ситуацията, която САМИ СТЕ СЪЗДАЛИ!!! “Мисленето “ако”, е вид програма, която владее 99% от човечеството. Депрограмирането от този модел става чрез изграждане на вътрешен център, себеконтрол и смяна на мисловния модел.

Същото е с мисленето тип “не мога”. Необходимо е да се разбере, че “не мога”, означава “не искам”. “Не мога” трябва да се изтрие от речника като дума, която не носи реален смисъл и води до омаловажаване на човешките духовни възмож ности – следователно пречи на еволюцията ни като единно планетарно съзнание. “Не мога” е форма на симбиоза между външни изкуствени програми за незна чителност и самопрограмиране поради слабост, което води до тежка форма на енерго-информационно капсулиране и психогенетично програмиране. Депрограмирането от този модел, става чрез изграждане на вътрешен център, себеконтрол и смяна на мисловния модел за себе си.




Гласувай:
7



1. bojo12345 - Искам да бъда здрав - мисля, че това не е достатъчно.
12.02.2020 19:41
Аз съм здрав - това означава, че в момента човек е здрав!
Това е по-правилно да се казва.
Лека вечер!
цитирай
2. bven - Аз съм здрав ! Божо, определено това програмиране е добро и е свързано със състоянието
13.02.2020 21:58
което желаем да притежаваме и към което се стремим. Естествено, не само за здраве, но и за всичко, с което сме свързани, Тук и Сега!
Благодаря за споделеното и пак се отбивай!
Лека нощ!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869629
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава