Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2020 08:00 - За състоянието на планетата и какво можем да направим!
Автор: bven Категория: Хоби   
Прочетен: 734 Коментари: 6 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                         След де-програмирането...
                                         Хармонията, Балансът и Шестата Раса

Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери.
Именно това правят нещотърсачите.
                                                                                               Из “Пипи Дългото чорапче”

Бъдете нещотърсачи! Така ще откриете, че ще започнете да допускате наличието на съвършенство във всичко, което животът ни предложи в ежедневието. Ние отваряме вратата за възможността за състрадание. Древните го казват много ясно – как можем да изпитваме състрадание, ако съдим себе си или съдим друг, ако се страхуваме от нашия свят? Чувстваме ли се изоставени в този свят? Чувстваме ли, че не сме достатъчно добри? Как можем да изпитаме състрадание към някого в живота, ако все още чувстваме тези качества? Затова, чрез взаимоотношенията в своя живот имаме възможността да демонстрираме майсторство или това, което някой би нарекъл изцеление на тези качества и, правейки това, ние павираме пътя да отворим вратата на състраданието за самите себе си. Можем да изберем по-висшата опция – да се придвижим отвъд правенето, да се превърнем в нещата, които повечето от нас избират да имат в своя живот. Ако сме избрали да имаме мир в нашия свят, трябва самите ние да станем този мир. Трябва да намерим този мир в нашите мисли и в нашите тела, и в нашите чувства. Трябва да се превърнем в нещото, което изберем да имаме в своя живот. Ако успеем да постигнем споразумение с възможността, ако можем да повярваме, че има само един Източник на всичко, което може някога да се случи и разгърне в нашия живот, включително всичко най-светло от светлината и най-мрачно от мрака; ако можем да признаем, че има само една сила, а не две ясно отделени сили и че това има биологичен еквивалент в нашите тела, постигането на споразумение с тези неща ще създаде биологичния еквивалент на единството, което започва да се разгръща вътре в нас.

Изразяването на това кои сме, говоренето на истината ни, изразяването на уникалност та ни. Това е Революцията. А не оръжия и бомби и отговаряне на насилието с насилие и на гнева с гняв. Какъв е смисълът? Получавате два пъти повече насилие и гняв. Боже, колко сме напреднали!!! Начинът да се излезе от това положение е финалната революция – да бъдем каквито сме, а не това, което някой друг ни казва, че трябва да бъдем. Когато чуят това, някои хора са много разочаровани и казват: “Ама само това ли?” Ами постигнете това и всички Буди ще ви се поклонят! Ако всеки се опита да го направи, тази планета коренно ще се промени. А заедно с нея и космосът отново ще бъде по-хармоничен. Защото с абсурдното си поведение ние пречим не само на себе си и Майката Земя, а пречим и на Вселенския Баланс. Ще си спомним, че би трябвало да живеем с мисълта, че сме част от Цялото и наранявайки нещо извън нас, нараняваме и себе си. В диалектиката и в холографската теория съществува закон: ако Цялото притежава някакво качество, то всичките му съставни части притежават същото качество. И обратно, ако част от Цялото притежава някакво качество, то и цялото Цяло неизбежно притежава същото качество. Знаейки това, си спомнете, че ние сме част от Бога – всеки носи своята Божествена искра. След това си спомнете какво беше Бог. Тогава ще си спомните какво трябва да преоткриете в себе си.

Навлизаме в един период на фантастична промяна, която постоянно се ускорява. И ние имаме две предизвикателства едно след друго. Първото е да си отворим съзнанието, да започнем да поемаме отговорност и да премахнем целия този контрол и потискане на информация, което ще позволи на пълния прилив на познанието кои сме ние в действителност да залее обществената арена. Веднъж щом хората започнат да имат достъп до тази информация и осъзнаят кои са в действителност, тогава може да се придвижим към втория етап, който е невероятната промяна в съзнанието, която ще се случи и вече се случва с много хора, но тя може да стане с всеки, ако се отворим за познанието за това, което се случва, а за да стане това, трябва да се премахне целият този контрол и потисничество. Две неща могат да се направят: първото е да се фокусираме как светът е контролиран, после да открием това и да го премахнем. После можем да се концентрираме, без да ни се пречи върху духовната трансформация, която се разгръща до 2012 година, а и след това. Това, което си представяме, че сме, е това, което създаваме физически. Така че ако можем да бъдем манипулирани да си се представяме като обикновени, тогава ще създаваме обикновен живот. Когато се осъзнаем, че всички сме необикновени, ще живеем необикновен живот и се слага край на тази манипулация. Ние сме като капки вода в един океан на Съзнание. До известна степен сме индивидуални, също както капките вода. Може да подържите една в ръцете си, но тези капки заедно образуват океана. Без тях няма океан. Същото е и с това безкрайно Съзнание, Енергия, което наричаме Сътворение, Бог и др. Ние не сме част от тази Безкрайност. Ние сме самата Безкрайност. Ако се отворим и отново се свържем с нея. И тук отново се връщаме на капсулирането. Защото повечето хора са манипулирани чрез страх и чувство за ограниченост да се изключат от тази Безкрайност и от всичко, което е безкрайно. Мъдростта, любовта, разбирането са достъпни по всяко време, защото това сме ние самите. Където и да седите в Безкрайността, вие сте в центъра й. Следователно аз съм всичко съществуващо. Вие също. Колкото повече осъзнавате това, толкова повече се отваряте към безкрайната ви същност. Животът ви, както и вашата представа за самите вас и за всичко, се трансформира. Тази трансформация се постига главно чрез Разумното Сърце. А Разумното Сърце се гради с разбирането за Светия Момент. Просто този момент, който е свят. Като този момент, той е свят. Но ние се размотаваме, сякаш той не е свят. Ние се размотаваме, сякаш има определени свети моменти и всички други моменти, които не са свети, но въпреки това този момент е свят. И животът може да ни позволи да видим това. Можем да го запечатаме в съзнанието си, така че можем да го видим, “А-а-а, този момент. Свят! Свят, свят, свят!” – момент след момент. Но кой може да живее по този начин? Кой може да каже, “Уау, свят!”? Толкова много хора си мислят че щом “после” е “осигурено” в неговото случване, “сега”-то не е толкова важно...

Но ние имаме единствено своето “СЕГА”. Още св. Августин го е открил, а и колко преди него?... Нека го направим сега. Нека имаме свят момент. Затворете очи, или ги дръжте отворени. Легнете или се разходете – както се почувствате добре. Осъзнайте уникалността на мига. Този миг НИКОГА няма да се повтори по същия начин, при същите обстоятелства. Той е уникален. Свят е. И всеки един момент е такъв. Не умеем да оценяваме свещеното в ежедневието. За един дзен-будист съвършеният ден е този, в който просто нищо не се е случило. И когато започнем да ценим това, ще сме с една крачка по-близо до Разумното Сърце. Което постигнем ли, разбираме на реално ниво, че въпреки че има над шест милиарда хора по света, това, което правиш, е от значение. Накратко, мисля, че посланието тук е, че никога не трябва просто да се отписваме и да виждаме себе си само като продукт на различни влияния, колкото и да са силни те... Винаги е наше решение кои сме ние. Защото Божествената Искра свети в нас по-силно от която и да е адска машина или идея. Трябва да повдигнем собствената си енергийна честота. Можете да пробвате, ако чувствате, че е правилно и искате.

Поставя се ръката отдолу върху муладхара чакра и след това другата върху сърдечното начало по средата на гърдите. Съединяват се двата края с проводника на мисълта и осъзнаването. Енергията протича.
След това се опитва второ: връзката между Муладхара и Аджна, също и, Муладхара и Сахасрара чакри. По тръбата трябва да протича енергия и когато има ток по нея, тогава и честотите се повдигат. Ниски честоти, високи честоти – това са функция на течението на енергията. Когато налягането е голямо, тогава и струята е силна, натискът отдолу-нагоре поражда течението по тръбата. Издига се нагоре енергийния поток. И оттам и честотата също се повдига. Разликата в честотите – долу и горе – също играе немалка роля. Когато разликата в нивата – енергийното горно и долно – е голяма, тогава и потокът е мощен и силен, за нагоре.
Разширено съзнание, високи честоти, осъзнаване, ясно съзнание, висока способност за концентрация. Висок интензитет. Ако критичната маса бъде постигната дори само след тази елементарна практика, честотния контрол ще спре и карантината, наложена на Земята след бунта на Луцифер, ще бъде вдигната.
Работа върху енергийното тяло и повдигане на честотите – гръбначен стълб, енергийни центрове.
Работа върху емоционално-чувственото тяло, осъзнаване на егоизма и гордостта.
Работа върху взаимоотношенията с хората – преодоляване на индивидуализма.
Работа върху себеконтрола.
Работа върху социалната психоанализа – обкръжението – “аз и не-аз”.

Свобода!
Докато Матрицата прекрати своето съществуване, е нужно да изучим механизмите й, за да не попадаме в примката й. Основните от тях бяха описани по-горе. С времето ще продължават да бъдат допълвани от вас и от мен, но това е основата. Важно е да си припомним, че всяка една от тези институции, които направляват посоката на света в ежедневието ни, е пирамида. Банковата система е една пирамида. Отивате в местната банка и човекът, когото срещате от другата страна на гишето не знае какво става зад него в офиса на директора, да не говорим какво става на ниво “Борд на директорите” или по-нагоре. И има една глобална пирамида, в която всички тези действат, където върховете на всички тези индивидуални пирамиди: банково дело, бизнес, медии и така нататък, се съединяват в един връх и там са 13-те фамилии, 13 човека на върха, които провеждат надолу чрез тези различни нива същата политика, която цели да тласне света към все по-голямо централизиране на властта. И вътре в тази глобална пирамида са множество организации, които работейки заедно формират ядрото на тайното световно правителство. Как се е стигнало до всичко това? Как е позволено, как е осъществено? Защо продължаваме да позволяваме това да се случва!!! Запомнете защо: Защото ни е било внушено да забравим къде е силата в пирамидата. Тя не е там горе, а е тук долу!!! Представете си една кула от карти за игра. Нека тя символизира пирамидалната структура, която дърпа конците на случващото се във всеки един момент. Всеки един етаж от кулата символизира дадена прослойка/длъжност в социума. Възприемаме, че на върха на кулата (пирамидата) стоят 13-те илюминатски фамилии. Благодарение на какво се крепи върхът? Възможно ли е в една постройка да съществува само последният етаж, без да има на какво да се крепи той? Това, което позволява съществуването на една пирамида, е нейната изначална основа – което се явяваме ние – “стадото”. Но тъй като си мислим, че е силата на постройката се намира на върха, ние сме създали тази реалност със системата-пирамида. Хората казват: “О, тези хора от елита там горе са много могъщи.” Не! Силата, която се използва да манипулира човечеството ден след ден, е просто силата, от която то се отказва ден след ден. Това е всичко! Та ето ни в тази пирамида на комфортната зона нали? И всеки е на рамената на другия и има различни нива на йерархия в обществото. И всяко ниво казва на долното: “Да не си мръднал! Стой където си. Завися от теб. Ако си тръгнеш цялата система ще се срути. Ще има хаос. Ще има глад и ще бъде ужасно.” – “Добре ще те поддържам да не паднеш...” И във всяко ниво на пирамидата всеки го е страх да напусне и да се възпротиви, защото го е страх от последствията да не бъде в този затвор. И на самия връх на тази пирамида, която се крепи от този страх, има неколцина хора, които спускат надолу всичко, което искат пирамидата да приеме за реалност. Като всеки, който не се занимава с религия или наука, а с духовност и метафизика и който осъзнава, че ние всъщност сме много различни от начина, по който ни описват. Ние не сме едно дебело парче месо, а сме многоизмерно Съзнание. И сами ще се сетите какво ще се случи, ако отстраните само една единствена карта от най-долния ред на кулата. “Всемогъщият връх” просто ще изчезне. Нивата изчезват и всички започваме наново от равно ниво.

    СТЪПКИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ПОЛОЖЕНИЕТО НА НИВО “МАТРИЦАТА”
(те са второстепенни, основното е работата върху себе си):

1. Премахване на лихвения процент – осъзнаване на населението за ролята на лихвата като раков фактор в социума.
2. Въвеждане на Правото на Информиране В САМОТО ДЕЙСТВАЩО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
3. Информация за манипулативните механизми в социума чрез медии и политически партии и религии.
4. Правото на Жената да бъде свободна наистина вън от опеката на мъжа с парите и портфейла.
5. Използване на слънчевата и свободна енергия в паралел с другите енергийни източници и премахване монопола на петрола.

                                     Молитвата в информационните точки

По какъв начин тази молитва ще се различава от другите начини за молитва, с които ние сме свикнали? Главно с това, че при другите начини се иска нещо, докато новият начин ни кара да изградим чувството в своите тела, като че ли на молитвата ни е вече отговорено. Визуализациите са безсилни, освен ако не им вдъхнем живот посредством силата на емоцията и чувството така, сякаш тези визуализации са вече факт. Щом този начин за молитва работи според това в какво вярваме ние, то няма причина да преживеем катастрофалните предсказания, защото сега вече притежаваме колективната сила да променим реалността. Но трябва да се съберем, за да направим това чрез масова молитва, използвайки чувството, заредена с гориво от силата на човешките емоции. Това е толкова мощен инструмент, че хората изпитват много дълбок и оздравителен ефект, просто защото откриват как в сърцата им се отварят нови възможности и си дават разрешение да се променят.
Щом включим чувство, ние привличаме тази реалност и външният свят отразява за нас онова, което е създал нашият вътрешен свят. Определяме какво ще преживеем според това, в което сме се превърнали в своя живот. Дали избираме мир или страх в своя личен живот, светът отразява обратно към нас същите тези качества, защото почита принципите на творението. Както древните Есеи казват: “Станете мир, защото това е нещото, което привлича мира към света”.

От перспективата на древните Есеи, всеки човек на Земята е посветен в Мистерийното Училище, което наричаме живот. Дали го съзнава или не, всеки човек ще преживее в присъствието на другите огледалата на самия себе си в този момент. Ако притежаваме мъдростта да разпознаем тези огледала, можем да ускорим еволюцията на своите емоции и разбирането.



Гласувай:
5



1. oia - Имам само един въпрос--- Каква е ...
05.03.2020 09:03
Имам само един въпрос--- Каква е разликата между ЕВОЛЮЦИЯ и
рЕВОЛЮЦИЯ?. Зная, че няма да го публикувате
цитирай
2. bven - oia , всички често употребяваме двете думи, като смисълът е много ясен - еволюция е развитие,
05.03.2020 18:46
промяна постепенно, докато революция е постигане на също такъв растеж, промяна чрез скок, с използване на силови средства. Естествено философските понятия може да бъдат добре и подробно разяснени - място за това има достатъчно. За всеки, който желае да се упражни.
Благодаря ти за повдигнатия въпрос - няма нищо страшно и оценки няма - оценките се пишат безстрастно и не тук.
Поздрави!
цитирай
3. oia - Щом рЕВОЛЮЦИЯТА е скок с използване ...
06.03.2020 09:07
Щом рЕВОЛЮЦИЯТА е скок с използване на силови средства--ми прилича на циркова история. Не улавям логиката. При силовите средства--къде остава свободната воля на индивида. Хайде да вземем действието ПРОГРЕС--и срещу него да сложим действието реГРЕС. Дали не си приличат по нещо с ЕВОЛЮЦИЯ
и рЕВОЛЮЦИЯ. На човечеството е дадена ЕВОЛЮЦИЯТА, а рЕВОЛЮЦИЯТА е
плод на ЗЛОТО под благовидното прикритие на потребност. Революцията не е даденост сВИШЕ, тя е добре смазана машина за манипулация
цитирай
4. bven - Приемам казаното от теб.
06.03.2020 10:16
Може би революция и регрес са част от манипулациите на човешкото общество от векове? Дали е машина или вложено в човешкия мозък начин за постигане на едно послушно овчедушно мнозинство?
Въпроси, въпроси, а човек е толкова зает с насъщния, че няма време да си зададе въпроса КОЙ и ЗАЩО?
цитирай
5. oia - Извини ме. В човешкия мозък не може ...
06.03.2020 10:41
Извини ме. В човешкия мозък не може да се влага, защото той е ретланслатор.
Той е устроен да приема определено количество вълново напрежение при минимални и максимални показатели. При него мозъка--/не казвам умът/ работи следствието. Мозъка е подчинен на следствието, и неговата дейност никога не може да е причинност.
цитирай
6. eva666 - :-) офф таз Матрица/ не може без ЕИМахало.енероИнформационно махало
06.03.2020 20:16

Визуализациите са безсилни, освен ако не им вдъхнем живот посредством силата на емоцията и чувството така, сякаш тези визуализации са вече факт../

НЕЩАТА НЕ се случват така/ с емоции, желание и чувство! нее...
Те се случват, когато имаме ЯСНО и ТОЧНО намерение/ Кастанеда
емоциите ,са от..лукавого...))

Чудесен комент, oia ...

Мозъка е подчинен на следствието, и неговата дейност никога не може да е причинност.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869826
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава