Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2017 09:16 - завръщане на свещеното.....
Автор: bven Категория: Изкуство   
Прочетен: 940 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
         Катара мрежата изглежда по следния начин:

Диаграма 1

                                   image

Така, както физическите органи в тялото имат конкретни функции, местоположение и характеристики, такива притежават и различните енергийните центрове.

Всяка от дванадесетте точки на диаграмата се нарича катара център. Всеки катара център представлява специфична кристализация на частици, наречени партики единици и тя се съотнася до съответното измерение. Така например катара център - 1 е обособен с математическа програма, която прави връзка с първо измерение, първа чакра, първо поле на аурата, първа ДНК нишка и първа аксиатонална линия; катара център - 6 - с шесто измерение, шеста чакра, шесто поле на аурата, шеста ДНК нишка и шеста аксиатонална линия и т.н.

Тези програми на катара центровете съдържат матрицата на проявление на биологическата ДНК, включително и на човешката. Нещо повече, енергийните катара центрове са основополагащи за функционирането на енергийните щитове, чакри и физически органи.

Всеки от катара центровете на диаграмата излъчва цвят, който съответства на честотната вълна на даденото измерение и чакра.

Център 1 е червен, 2- оранжев, 3- жълт, 4 - зелен, 5 - син, 6 - индиго, 7 - виолетов, 8 - златен, 9 - сребърен, 10 - синьо-черен, 11 - тъмно сребърен, 12 - бял.

Биополетата на едно същество са добили популярност да се наричат аура. В катара тези биополета са част от анатомията на светлинното тяло на човек. Физическото тяло на човек в първа хармонична вселена произлиза от светлинното му тяло. Душата е малка част от светлинното тяло на човек. То от своя страна произлиза от духовното тяло, което също притежава фина анатомия. Между духовното и светлинното тела се намира раша тяло, което е познато в модерната физика като шаблон на тъмната материя. Нашето атомно физическо тяло в трето измерение е заобиколено от всички тези тела, което означава, че ние сме много по-големи отколкото можем да си представим. Само диаметърът на сравнително малка част на светлинното тяло на човек се простира до няколко стотин хиляди километра. Нашите биополета са огромни и знанието за тях разширява степента ни на овладяване и познаване на себе си. Това означава, че ние не сме прашинки захвърлени някъде, а конкретен фокус на огромно съзнание, което изследва себе си в големи детайли и при определени изначално зададени правила. Това познание и тази нагласа ни действат стимулиращо и вдъхновяващо да опознаваме себе си и да уважаваме както себе си, така и всички останали. Можем да намерим нещо, когато знаем, че то съществува, след това следва да имаме желание да го открием, а после е нужно и да притежаваме средствата и методите да го направим, за да се стигне до момента да извървим още по-големи крачки по пътя на себепознанието си.

Би било неточно твърдението, че в катара се казва, че първо измерение е с червен цвят. По-скоро, честотите на червения цвят резонират с централните честоти на първо измерение и катара разяснява този физичен феномен. Така, както дъгата има своите конкретни цветове и последователност на тяхната подредба, така всички енергии в космоса съответстват на определена честота, която има резонанс с конкретен цвят. Следователно цветът е ключ към достъп до измерението и това обстоятелство е от значение, когато човек извършва визуализации и медитативни пътувания. Така например, за да се осъществи контакт със същества от пето измерение е необходима техника, която включва визуализация на синя платформа и работа с пета чакра и пети катара център. Без да знаем това, няма да можем да управляваме съзнателно процеса на този контакт и да имаме контекст на случващото се с нас.

На диаграма 1 е видно, че катара центровете са свързани помежду си по определен начин чрез линии. Тези линии се наричат катара линии и техният брой в катара мрежата е общо 15.

Катара центровете съдържат програмите за съответните измерения, а катара линиите служат за пренос на честотите между измеренията. Знанието за тези взаимовръзки между центровете и функцията на катара линиите ни помагат да разберем редица въпроси, като например как си взаимодействат нашето ментално и емоционално тяло (трето и второ измерение). Чрез прилагането на катара техники се научаваме да балансираме енергийните потоци в тялото си и да управляваме енергията от катара центровете през чакрите и обратно.

Катара мрежата притежава и макрокосмическа гледна точка, която ни дава информация с кои галактически центрове, съответно измерения, е пряко свързана Земята, която е трети основен галактически портал. Това са центрове 1,2,4,5 и 6. Когато енергия от 12-то измерение следва да достигне до Земята, то тя трябва да бъде изпратена от 12-ти звезден портал(катара център), който се намира в съзвездието Лира и се нарича Араматена до 3-ти звезден портал. Ако по време на преминаването на енергията има блокирани и обърнати центрове, какъвто е настоящият случай, честотите следва да бъде пренасочена през други портали. В случая със Земята, христовата енергия(махарата честотите) стигна до нея през центрове 12,9,6, 3 до 1 катара център. Тази пътека е известна с наименованието „Амореа проход“. Нормалното функциониране на катара центровете и катара линиите в човешкото тяло е от ключово значение за здравето на организма.

Трите вертикални катара линии контролират функционирането на останалите 12 линии. Централната вертикална катара линия управлява ритъма на пулсиране на партики частиците в цялата катара мрежа. Ако тази линия е нарушена, се нарушава функционирането на цялата катара мрежа и всички нейни центрове. Това означава, че се нарушават двата меркаба потока, чакрите, а това води и до нарушения във физическите органи.



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14925762
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39061
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава