Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2015 09:00 - без борба няма победа
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1586 Коментари: 0 Гласове:
5




Преди години у нас излезе книгата на бившия световно известен автомобилен състезател Манфред фон Браухич със същото заглавие. Гостувал на царе, държавници и индустриални магнати от началото на миналия век, състезавал се по пистите на Европа и преживял ужасите на ВСВ, авторът смело разкрива своя житейски път – такъв, какъвто е и на всеки един човек. При една трудна житейска ситуация, той цитира съвременника си дословно: „цялото правосъдие е продажно. ..Всичко в живота се върти около парата.”

Открай време парите и то големите пари са в основата на всички световни събития. Последните години обаче всичко става много бързо, като на сгрешени обороти на филм - работа, труд, спестявания, фалити, безимотни и много-имотни люде…като че ли Земята се стреми да ни покаже най-хубавото и най-лошото от нашите действия. Защото всяко едно действие – съзнателно или не, води след себе си огромни последствия.

Едва ли някога сме очаквали драстични промени в нашия мирен соц.труд. Едва ли пионерчето от ГДР е мечтало да стане двигател на световните процеси и герой от световните новини. Едва ли и ние сме знаели, че земята ни, отколе българска, ще стане поводи за толкова долни страсти – лъжи, разграбване и убийства, до ратърсващи съзнанието археологически находки, уверяващи всички нас в едно-единствено нещо! Че сме наследници на велико знание, космически съзнаващи същества и с огромна роля в тези дни и години, които сега живеем…Едва ли крадците и създателите на псевдоцивилизационни истории са предполагали, че ще им намаляват доходите под чужд диктат, но както казват мъдрите люде „На лъжата краката са къси”. Аз повече вярвам на нашите космически закрилници Дънов и Ванга, а те предсказват глобални промени в географията на континентите, потъвания на едни и издигания на нови острови. Най-важното обаче е, че вече тече промяната в съзнанието ни – осъзнаване, сътворя ване, приобщаване на всички хора по планетата в едно общо съзнание – Един-Е-Ние! Така началото на Новото хилядолетие на прави съ-творци в световния и космически порядък и всеки , според своето мислене и действане (в най-общ смисъл) е участник. Естествено, че и ние търпим влиянието на земните трансформиращи процеси, на космическите мощни потоци светла и изчистваща всичко като вълна енергия. Но ние сме Тук и Сега и участието на всеки от нас е факт! Дори и да е незначително като мисъл, всеки от нас допринася за еволюцията на другите, на планетата Гея и цялата слънчева система. Затова дори да откъснем цвете или тревичка, реагира с болка единния организъм на Вселената.
Започнах с красивата история на една легенда на 20 век и завършвам с неговия апел към всички хора: Животът е твърде красив и драгоценен, за да го пропиляваме!
Светлина и Любов за всички и всичко, което е Тук и Сега!
Намасте!


Тагове:   морал,   живот,   борба,   фон браухич,


Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14906003
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39057
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава