Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2017 11:39 - завръщане на свещеното.....
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1318 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
В първо ниво на катара се разясняват подробно особеностите на катара мрежата и катара линиите, свързаността на катара центровете с чакрите, както и меркаба полетата и тяхното зараждане и функциониране помежду им.

Следващият фундаментален елемент в катара мрежата са така наречените „кристални печати“. За да бъдат обособени отделните измерения едно от друго и да се поддържат реалности с определен ритъм на пулсиране на партики частиците, в катара мрежата изначално съществуват кристални печати, които са разположени между отделните измерения. Те служат за регулиране на ритъма на редуване на вибрация и излъчване на светлина на партики частиците, както и ъгъла, под който те се въртят. Ролята на кристалните печати е от ключово значение, за да могат да се обособят различни пространствено-времеви реалности. В катара се разяснява, че съществува по един кристален печат между всяко от 15-те измерения във времевата ни матрица.

Освен кристални печати между измеренията, съществуват още и магнитни зони на отблъскване между петте плътностни нива (хармонични вселени). Тези магнитни зони служат за отделянето на хармоничните вселени една от друга и действат по подобие на магнити с еднакви полюси, които поддържат хармоничните вселени разделени. Важно е да се акцентира, че всеки един човек има триизмерно съзнание (обособена личност) на всяко плътностно ниво. Следователно нашите душа, наддуша, аватар и риши са самостоятелни индивиди със своите отличителни черти и характерни особености.

В много религиозни текстове се говори за възнасяне и внезапно появяване на същества „от нищото“. Това явление може да бъде обяснено частично с достиженията на съвременната наука и в катара се акцентира на научния подход към разясняване на тези мистични явления. За да разберем по-добре процеса на внезапно появяване и изчезване от дадена реалност е необходимо да знаем какво е меркаба.

Думата меркаба, също както и катара, произлиза от анухази: „мер“ означава движение; ка е светлина, ба се превежда като тяло. Следователно меркаба означава движение на светлинното тяло. В катара се разяснява, че съществуват два основни потока на енергия, които се наричат меркаба спирали. Единият поток е доминиращо електрически и излъчва енергия, а вторият поток е магнитен и приема енергия. Двете меркаба спирали са спираловидни фунии, които имат форма на тетрахедрон, когато се срещнат. Всичко, което съществува, е съчетание от двата вида меркаба спирали. В първо ниво на катара се разясняват подробно предназначението и естествения начин на функциониране на меркаба. Важно е да се отбележи, че други учения преподават неестествена анти-христова меркаба механика, която уврежда мултиизмерната структура на човек и го ориентира към придвижване към черни дупки, а не към христови системи. Поради тази причина, се окуражава внимателното изучаване на меркаба механиката в катара, сравняването и с други системи и оценяване на базата на вътрешен усет коя е точната система. Основният отличителен белег на кристик меркаба е, че електрическия поток се движи по часовниковата стрелка, съответно пирамидата с върха към главата се движи по часовниковата стрелка, а магнитният поток (пирамидата с връх надолу) се върти обратно на часовниковата стрелка. Двата потока се въртят в две различни посоки, което е белег на нормално „дишане“ на съответния манифестиран обект.

Активирането на меркаба отключва способностите на тялото да повишава и понижава вибрациите си и да се придвижва през хармоничните вселени. Преминаването към дадена хармонична вселена предполага програмиране на завъртането на двете пирамиди с определена скорост, която се измерва в брой завъртания на трилиона на наносекунда.

С развитието на модерната физика и изследването на антиматерията става ясно, че частиците могат да „изчезват и да се появяват отново“, при определени обстоятелства. По същество става въпрос за повишаване на степента на трептене на изследваната частица и след достигане на определена критична точка, тя се слива със своята кореспондираща антиматериална частица и се премества в по-горна хармонична вселена. Съществуването на паралелна вселена, адюгатна вселена, както и антиматерия и антематерия са явления, които също се разясняват в първо ниво на катара.

Кристалните печати на времевата ни матрица могат да бъдат премахвани и определени същества носят отговорност за тези процеси. Когато се премахне кристален печат между измерения, започва процес на тяхното сливане и това води до много съществени промени на живота в съответните измерения. Тези промени се състоят в следното: материята от по-високите измерения задава по-висок ритъм на пулсиране на частиците на материята в по-ниските, което довежда до повишаване на излъчваната светлина на партики частиците в по-ниските измерения и задейства процеса на преминаване в по-горна хармонична вселена, известен още като възнасяне. Поради тази причина премахването на кристални печати дава възможност за възнасяне и преминаване в други нива на съществуване с физическо тяло, а когато то е много увредено и без него, след настъпване на естествената смърт на съществото.

Учението катара е лечебна система, която помага на човек, който приема енергийните честоти, да се свърже по-добре със своя христов аватар.

Абсолютно необходимо е работещият с енергиите да познава много добре фината структура на човек и да знае местоположението и функциите на катара центровете, чакрите, включително и морфогенетичните, хара центровете, аксиатоналните линии, меридианите и т.н. Катара, заедно с тантриара, са лечебните системи с най-висок достъп до измерения и честоти, които съществуват на Земята. Минималното ниво на честоти, от които се черпи енергия при катара лекуване е 12-то измерение, което дава допълнителни гаранции, че енергиите са с естествени христови честоти.

Важна особеност е, че практикуващият подпомага клиента да активира собствените си биополета и махарик щита, в резултат на което се подобрява връзката на човек с христовия му аватар. Следователно лечението в катара се явява подпомогнато самолечение и представлява фасилитиране към личната връзка на клиента с христовото му Аз.




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14875265
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава