Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2019 08:11 - Д.р Стоилов за програмата на еволюцията
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 301 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


Троичността в програмата на еволюцията и ролята на новия човек


Балканите са третият духовен и енергиен център на Земята, активно работещи от 2013 г., а България е една от избраните територии, от която ще започне промяната в развитието на човека, център на Балканския регион като цяло - мозък и сърце на зоната, а Босна е нейната утроба.


Време е всички, които опитват да предадат знанието си, да поведат хората в една посока, да се познават и да правят общи неща, защото основният проблем на българите е липсата на единство. Ние сме изключително силни като индивидуалности и когато се съберат двама българи, единият започва да пречи на другия. Същият проблем е за всички балканци, които трябва да осъзнаят важността на територията на която живеят, която е вече събудена и да поемат своята част от лидерството.


Ако приемем, че планината Кайлас е голяма ос, голяма космическа антена на света, която приема енергията и информацията от космоса, тя приема основно мъжката енергия в последните няколко хиляди години. Женската енергия се премести в Латинска Америка, основно в Южно Перу, а езерото Титикака може да се нарече утроба на Майката – Земя.


Така се формираха вече два енергийни балансиращи центъра на земята, подготвящи задвижването на третия енергиен център, който се намира на Балканите. Цялата територия, като се тръгне от Венеция и от Австрия надолу, до Северна Турция и Северна Гърция, Македония и Албания, и се стигне до поуостров Крим, има за център нашата намалена в момента българска територия, която е сърце и мозък на центъра. Босна пък може да се нарече утробата на енергийния център.


Разликата в програмата на този световен център е във възстановяване на триединството, обединение на баланса между мъжкото и женското, неутрализиране на негативността в нас и обединение енергията на емоциите и интелекта.


Ролята на българите е изключително важна, защото ние трябва да успеем да намерим равновесието между мъжкото и женското у нас, да намерим равновесието между доброто и злото, в смисъл не да го приемем, не да се съгласим с него, а да успеем да го преобразуваме. Ако успеем да го направим, това е моделът, който ние можем да предадем на света.

д-р Румен СтоиловЛекар, езотерик, изследовател, скенер на енергиите в Земята, хората и природата.
Роден в гр. Пловдив. Дипломиран като лекар в Медицинска Академия - Пловдив с 35 годишна практика в България и по света. Основни специализации - Вътрешни болести, Кардиология, Нефрология, Образна диагностика, Психотерапия. От 15 г. работи и в областа на интегративната медицина. Според него, съчетанието на двата типа медицина е бъдещето на лечебното изкуство.
Владее перфектно английски, италиански, френски, руски и говорим арабски.

От години се занимава с йога, с различни духовни практики, познавач на фините светове, като е посетил едни от най-силните и енергийни места на нашата планета.

От 2010 г. участва в работа със структурите на земята като живо същество, активните центрове, портали и кардинални точки на земята. Работа с хората, като активен елемент на връзката Земя – Космос.

През 2012 г. посещава Пекин, Непал, Тибек и свещенна Кора около планината Кайлас;
2013 г. - Перу и активните й центрове;

2014 г. - Япония и свързаността й с лемурийската цивилизация, с резонанса й в България;

2015 г. - Лаос и Тайланд.

Всяка година посещава пирамидите в Босна и като лектор, и работещ с тях.

Също така посещава и свещените енергийни места в Румъния - столицата на Даките, Пещерата на съдбата и Сфинкса над Атланските пещери.

Участва в работна група за свързване и активиране на силовите места в България и за работа с новите деца.

Той казва, че Балканите като цяло и в частност България, са една от избраните територии на Земята, едно от местата, откъдето ще започне промяната в развитието на човечеството.

Д-р Румен Стоилов има своето трето участие във Фестивал "Морски изгреви". Тази година ще ни запознае с древните тракийски светилища в Странджа и ще ни поведе в целодневен преход до Бегликташ и някои селища, запазили старинни традиции и занаяти.

Последвайте в Интернет: https://www.morski-izgrevi.net/d-r-rumen-stoilov-morski-izgreviОт какво боледува сърцето според вас?

- То боледува, защото е основният работник в нашия организъм, дори науката го доказа. Сърцето е и мислеща част на човека, като мозъка. В САЩ има Институт за сърцето, който е научен, и е доказано, че има мозъчен тип клетки - неврони в тъканта на сърцето. Сърцето всъщност е един от мозъците в организма ни. Има директна връзка между мозъка и сърцето. Така че всеки сигнал се отреагира първо в сърцето, преди да е стигнал до мозъчната кора. Сърцето е най-чувствителният орган, който реагира на всичко, което минава през емоциите и през мислите ни. Това, което сърцето прави, е огледало на онова, което става в нас или как реагираме на външния свят. Освен това е почти единственият орган, който работи постоянно. Тази “помпа”, която, грубо казано, представлява сърцето, си почива само от едното изпомпване на кръвта до следващото. Само сърцето е и органът, който не боледува от рак. С две думи можем да кажем, че сърцето боледува, защото е свързано с фините функции на човека като цяло.

Медицината не гледа на човека като цялост, като съвкупност от емоционални проблеми, болки, преживявания, които са го довели до болест. Наличието на болест всъщност е заради дисбаланс в организма, появил се като резултат от случки, които психически и емоционално са ни наранили. В този смисъл сърдечните заболявания са голяма част от емоционалните травми. Сърдечните заболявания са най-близо до психичните травми и до енергийните дисбаланси. Всяка болест е сигнал на живота и на тялото, че нещо в начина, по който мислим или живеем, не е правилно. Всъщност болестта се явява, за да ни накара да се замислим и да се огледаме, за да видим къде грешим в мисленето и в живота си.

- Да, но хората не го правим като че ли...

- Е, някой трябва да им помогне, за да го направят. Всъщност философията на медицината в момента е да излекуваме болния до следващото му влошаване, където отново ще го лекуваме. Т.е. медицината в момента не е основана на профилактиката. Всяко ново лекарство струва по-скъпо от предното, води до повече странични ефекти и има по-малко лечебна сила. Това е програмирано, за да върви въртележката с купуването на лекарства.

Има и друга страна на нещата. Част от хората не обичат да бъдат здрави, преструват се на болни, защото по този начин получават обичта и грижите на околните. Човек, оплаквайки се, енергийно привлича вниманието на другите хора около себе си, прибира си тяхната енергия, обич, внимание и загриженост. Процесът на лекуването е обща работа между лекаря и болния. Лекарят само дава насоките на лечението, но човекът трябва сам да се излекува, ангажирайки и своите възможности и енергии, които всеки от нас притежава. Йогите твърдят, че

имаме репаративна система за самоизцеление,

която сме блокирали. Дори американците се готвят да признаят научно наличието на тази репаративна система у хората.

- Как може да събудим оздравителната си система?

- Тя може да бъде задвижена с правилно хранене, приемане на чиста вода, медитация и грижа за тялото. Трябва да намалим приема на обработени храни с наличие на консерванти, оцветители и други изкуствени добавки в тях. Нека да приемаме повече ядки, плодове и зеленчуци. Да, ще мине някой тор и пестицид през нас, но организмът ни се е научил да се справя с тези неща.

Трябва да променим и мисленето си. Тези неща се опитвам да ги предам на всеки от пациентите си като част от лечението им. Ние сме се оттеглили само в главата си, почти всички сетива, които използваме, са там. Иначе използваме тялото си само като някакъв вид услужливо наше притежание, без да търсим душа и разум в него. А всъщност всяка клетка има разумност и може да бъде управлявана с мисъл и с намерение. Милиардите клетки, които са в коляното ни например, всички червени и бели кръвни клетки, са някакъв вид разумни цялости. Те общуват помежду си, разменят си информация и работят в синхрон. Ние трябва да си върнем умението да общуваме с клетките си. Нашият език на общуване с клетките е въображението, представата и да се обърнеш към тях с молба или с изказване какво искаш и какво очакваш от тях. Но преди всичко е равнопоста-веността, че си разпознал и забелязал тази клетка сред всички милиарди клетки в тялото си, и я молиш да ти помогне за справянето с даден възникнал проблем. Най-трудното за лекарите и за хората е да променим начина си на мислене, всичко, което сме свикнали да приемаме за тялото си.

- Колегите ви готови ли са да се променят според вас?

- Не, не са готови. Аз съм рядка птица, у нас има около 20-50 такива колеги. Тези, които са добри лекари, не работят за разширяване на светогледа си. Част от тях не са мотивирани или нямат време за това. А 90% от всички лечители нямат професионализъм за работа с човека, с биохимията, с психологията му.

- Споделяте ли статистиката, че българите сме на едно от първите места по смъртност от сърдечносъдови заболявания?

- Да, сърдечносъдовата заболеваемост и смъртност на българите е сред най-високите в Европа. Това отново е свързано с целостта на човека като личност, с емоционалния и духовния му живот. Ние сме подложени на изключителен стрес от 20-годишното стоене в нищото, т.нар. демократичен преход. Другите държави от т.нар. източноевропейски лагер влязоха в стабилен капитализъм или се върнаха към част от старите си традиции, като Унгария и Чехия. Докато ние не намерихме посоката. Въпреки това българинът е изключително жилав и съм оптимист като цяло.

Иначе това, че хората посягат на живота си, който е направен да е скотски, е изключително тревожен феномен, който не мога да приема. В началото на прехода дойдоха двама американци, които създадоха план как българите да влязат в новия период от развитието си. Има го публикуван в интернет. Та, според този план 1 млн. българи трябва да живеят вън от България, 1 млн. да са умрели, всички да са без собствено жилище и да са нискоквалифицирани. Но планът им не успя. Да, 1,5 млн. българи са в чужбина, но ние все още имаме жилища, все още се радваме на живота и раждаме деца, колкото и да са малко.

- Защо според вас е този план за унищожение на България?

- Балканите са възлово важна територия за бъдещето на човечеството, с център България. Да оставим големите златни и сребърни залежи, които се намират под нашата територия, но новият свят няма да може да започне без събуждането на балканската територия. Но виждането на американците, че трябва да изгонят живеещите там хора, няма да стане. Защото бъдещето на света е именно в хората, които живеем на тази земя. Така че нещастието на американците е, че почти са пипнали сейфа със съкровището, но ключът им убягва, защото хората тук все още сме живи. И няма да ни унищожат!


Маргарита Благоева
Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/article/34569Гласувай:
6
01. deathmetalverses - Този ментърджия, лъжец и печалбар от човешкото страдание
04.09.2019 19:11
и болка, Стоилов, причини страдание на много наивни хора преди 30 години, познавам го много добре! От много места крадеше, след това го представи за свое!!! Безсрамен лъжлив "екстрасенс"! Същият измамник като Христо Нанев, който на.ба всичките си пациентки! Христо, с козята барадичка, който писа за "полтъргайста" КИКИ и Даниела Мичева.... ЛЪЖЦИ и ПЕЧАЛБАРИ! Извинявам се за грубия тон, но ИСТИНАТА Е, че са МОШЕНИЦИ!!! ПОЗНАВАМ ГИ ЛИЧНО и съм отвратен от МАНИПУЛАЦИИТЕ, които извършиха навремето, заради гнусната печалба! Забогатяха от спекулации с човешката болка и невежество. За затвора са и двамата! Здравко Божидаров Спасов
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 11782270
Постинги: 2474
Коментари: 12864
Гласове: 34933
Архив
Календар
«  Февруари, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава