Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2020 14:00 - Бездарният страхливец Карбовски словоблудства и с болестта на Борисов
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 541 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мартин Карбовски словоблудства със заразяването на премиера Борисов с коронавирус. Карбовски, който стана популярен с репортажите си за джуджета, гейове, лесбийки, травестити, алкохолици и наркомани с ирония и сарказъм разсъждава върху здравето на Борисов: 

"Много е важно Борисов да оздравее. Защото всички други варианти ще ни изправят пред тежки дилеми. Не дай Боже, човешки не го желаем с Борисов - да стане нещо лошо. Какво ще се случва в главите на обикновения човек, нека помислим: 

1. Велик човек, нека направим комитет по вдигането на паметник и преименуването на негово име на някой площад. Това се случи в Правец, защо да не стане в Банкя. 

2. Наказан беше от Бог заради /..... тук попълнете по желание/, Бог забавя, но не забравя." 

Това е същият Карбовски, за когото моя колежка ми сподели, че най-безцеремонно искал да вкара в леглото си. Тя отишла да се запознае с него  - той я огледал и директно и предложил секс?! Момичето беше потресено от наглостта на Карбовски. 

И този страхливец, наречен така от Кеворкян /по повод репортаж във "Всяка неделя"/ се прави на морален ментор и предлага да издигат преживе паметник на Борисов?! 

Отдавна не уважавам Карбовски. Още от времето, когато се заяде с Виктор Пасков - писател от световна величина, който написа: " Колкото до него /б.р.Карбовски/ – той е най-обикновен бездарник, прилепил се до истински таланти. Бих искал да му кажа като Петроний на Нерон: стани машинист, щом искаш. Карай влак.Прави облизани интервюта с братя Галеви. Шмъркай колкото си щеш кокa. Излагай България в Брюксел по неподражаем начин, лигави се с репортажи за горките циганета, дишащи лепило (ами те нямат твоя стандарт, откъде пари за кока?), бий оглушителни шамари на цялата българска журналистика, която заради подлостта ти е групово наказана и с отказан достъп до информация в Европейския съюз. Скарай цялата политическа класа с Марк Грей.Мрази децата, защото били шумни и невъзпитани. Наричай жена си и гаджето си с най-отвратителни думи, пребивавай колкото щеш във всички градски тоалетни, за да дебнеш ревниво дали по стените не се е появило нещо по-ново и по-свежо от теб. Но за Бога! За Бога! – не пиши стихове. По-добре подпали София! И ако това не те удовлетвори, подпали се сам. Току-виж от пепелта ти се родил Феникс!” 

Няма какво да се добави повече за Карбовски. Виктор Пасков го е казал.

 

 

Иво Югов




Гласувай:
2



1. apostapostoloff - И Калин Терзийски казва подобни неща
26.10.2020 15:08
за това пропаднало типче в "Алкохол".

Един път съм си имал взимане- даване с него и оттогава нито искам да го виждам, нито да го чувам. Няма да влизам в подробности, защото... не съм Карбовски.
цитирай
2. shtaparov - Вярвам ви
26.10.2020 15:17
Вярвам ви- не виждам причина да не сте прави и двамата с колегата Апостол!
цитирай
3. krumbelosvet - Ако
26.10.2020 16:17
Ако сърфирайки попадна на Карбовски, отминавам с пълна газ. Струва ми се себелюбец и българофоб.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2178409
Постинги: 1200
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930