Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2020 08:00 - Симптомите на квантовия преход, трансмутации и възнесение
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1792 Коментари: 4 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Към момента информацията за т.нар. “Квантов преход на Планетата” (процесът за прочистване-трансмутация-възкресение-възнесение) е стигнала, така или иначе, почти до всеки човек.

Друг е въпросът кой иска да чуе и разбере и кой – не. Дойде времето на незабавния избор, защото програмата за обучение се сгъстява. В последно време за повечето започна глобална и дълбока трансформация на физическите тела в резултат на разгръщането на матрицата на тялото на Новия човек – човекът на Новата Епоха, и „налагането” й към физическото тяло. Този процес се е случвал и преди в условията на по-меките енергии на Земята, но само за тези, които съзнателно са усъвършенствали и опознавали себе си, душата си, учили са се по-широко и по-дълбоко да познават Законите на Мирозданието и да живеят според тях, доброволно и съзнателно са прочиствали телата си от негативните емоции, мисли, постъпки, учили са се да обичат и приемат света и хората такива, каквито са.

Сега този процес на трансформация става в значително по-високовибрационна среда отколкото преди и вече приема масов мащаб. И в зависимост от нивото на съзнание, на което се намира човекът, от чистотата на телата му (както плътното, така и фините) първият сериозен етап на трансформацията при някои минава достатъчно леко (или дори външно незабележимо), а при други прекалено сложно и тежко.
Съществено облекчават и ускоряват процеса някакви духовни, енергийни, психофизически, медиативни практики – както древни, така и съвременни.

Етапите и стадиите на трансмутационните изменения:

І ЕТАП Трансмутационно преобразяване на физическото тяло:

изчистване на физическото тяло
изчистване на органите
регулярност в храненията и интервали между тях
вегетарианство
освобождаване от вътрешни мазнини
закаляване.
Потоците на Огнената Трансмутационна енергия със своето въздействие в първия стадий ще влияе възстановяващо на органите и системите с отклонения. Физическото тяло трябва да премине през 3 стадия на трансмутационно преобразуване до промяна на кода (освен физически изменения и разкриване на многомерната квантова ДНК)
І стадий – възстановителен (прочистване-възстановяване)
ІІ стадий – химически преобразуваща трансмутация
ІІІ стадий – замяна на Кода (възкресение-възнесение)

Що се отнася до поредността на трансмутацията през различните органи и системи, ще се случват следните етапи за разгръщане матрицата на Новия човек във физическото тяло.

Първият етап е трансмутация на хормоналната система, структурите на главния мозък и нервната система на субатомно ниво. Преустройството на хормоналната и нервна системи ще се съпровожда с периодически болки в областта на ендокринните жлези и съответните им чакри (глава, гърло, сърце, кръст, слънчев сплит, под корема)
После идват следващите етапи:
Преустройство на кръвоносната и лимфната система, кръвотворението.
Преустройство на храносмилателната и отделителната система.
Преустройство на дихателната система.
Преустройство на сърдечната система (дълбока трансформация)
Преустройство на костната система.
Приключването на преустройството на физическото тяло, което може да се носложи в следващите етапи, завършва с изцеление от физическите болести.
Освен това човек забелязва, че вече не се поддава на негативното влияние на околната среда, не реагира на екологичното замърсяване, климатичните фактори, патогенните организми и т.н.

Тялото се подмладява.

Един от аспектите на физическата трансмутация е Електрическата трансмутация (еволюция), свързана с промяна на елекрическата проводяща система на организма. Човешките същества в по-голямата си част имат електромагнитна природа. Електромагнитната сила е от най-значимите основни сили в природата по отношение на жизнената форма на човека.Тя оказва важно влияние на физическото, емоционалното, менталното и астрално ниво на душата. Освен това, промените се отнасят в частност към количеството, структурата и ролята на водата, промяна в движението на тока и разпределението на зарядите, структурите и другите характеристики на полето и енергонаситеността на тялото.
По-голямата част от електрическата еволюция на тялото се отнася вече към 2 етап от трансмутацията.
Намаляване на количеството вода в организма на 20 % – симптом на кристализирането на водата в тялото, съпровождащ се с намаляване на емоционалността и кристализиране на тялото.
Електрически феномени – промяна на отношенията с електрическите процеси, прибори, полета, фантомни усещания, проблеми, промяна на характера на взаимодействието с радиоелектронната техника и компютрите.
Нова сексуалност, вълни сексуална енергия при закрепването на Духа в тялото, проникване на сексуалната енергия, енергията Кундалини във всички проявления на живота.

ІІ ЕТАП – Трансмутационно преобразуване на духовно-енергийните структури:

Повишаване на духовното ниво, промени в светогледа
Промени на енергийната структура – енергийно изчистване, прочистване на енергийните канали, прочистване на енергийните центрове
Промени в кодовата част, влияеща на Безсмъртното АЗ, задържане (формиране, центриране) на аурата.

ІІІ ЕТАП – Усвояване на новите състояния на Трансмутационното пребразуване с преход към Нова еволюционна степен

За повечето жители на Земята този етап все още не е актуален и засега има малко информация по него. Приключването на прехода към новите вибрации, могат да се определят с помощта на тест за определяне на пребиваването във вибрациите на петата плътност. Ако нямате вече никакви мисли за страх, болест, дисонанс или дисхармония в личния живот, стареенето е стопирано и вече не ви влияе околната среда, то сте постигнали състоянието на вибрациите от 5 плътност.

Още един тест за определяне съответствието на честотите на физическото тяло към честотите и излъчванията на Земята за момента: Ако понасяте добре разреденото налягане и озонирания въздух на високопланинските местности, или под преките лъчи на слънцето не изгаряте и имате добро самочувствие – то организмът ви резонира на процесите по възнесението на планетата.

Признаци за стадиите на трансмутацията

Разкриване на центровете и тяхното възпламенение: емоционална ранимост, повишена чувствителност. Повишена физическа чувствителност, чувство на болка от усещанията. Неутолим апетит, особено за варена храна. Загуба на интерес към материалното.
Запалване на центровете, органите, цялото тяло: усещане като за слънчево изгаряне, кожата се бели, кърви от нарязвания, ожулвания. Раздразнение от дрехите, особено синтетичните. Намаляване на апетита, предпочитания към плодове и млечни продукти.

Силно главоболие. Намаляване на апетита (до степен да се издържа на дълго гладуване).

Премахване на хроничните заболявания, трансмутация и трансформация на органите: усещане за чужда намеса, сърбеж като при зарастване на шевове, сънливост.

Трансмутация на клетките:
Стадий 1 Намаляване количеството храна до минимум. Симптоми на грип (постоянна хрема, кашлица, главоболие); неврологични симптоми (параличи, парези, нарушаване координацията на движенията); неочаквани възпаления с температура; туберкулоза (бърза форма)
Стадий 2 – необичайни усещания в костите, бръмчене в главата, световъртеж, повръщане; повишаване на температурата, херпес; бързи смени на симптомите.
Създаване на новото тяло: състояние подобно на бременност, признаци на токсикоза (главоболие, световъртеж и т.н.) дълбоко усещан огън в тялото (повишаване или чувство за повишаване на температурата); снижаване на температурата до 35 градуса по Целзий.; твърдо образувание над пъпа; повишаване и по-нататъшно понижаване на килограмите.

Отделните признаци, симпоми на Трансмутацията, Възнесението в по-високите нива и техния смисъл

Нарастващо усещане, че каквото и да правиш, то няма ценност за теб. Човек вижда как другите са погълнати изцяло от играта на дуалност – притежаване на материални блага и търсене на човешкото щастие: семейство, кариера, уважение в обществото, слава. И тази раздвоеност го тласка да търси себе си и смисъла на живота.
Усещане за безпомощност пред непостижимостта на истините. Човек разбира, че колкото по-далеч отива в търсенията си, толкова по-силно се обърква. Че само той не е преопитвал в този път и че само той не е изпитал промененото състояние на съзнанието. Възходите във висшите сфери, където е усещал единност с цялото мироздание се сменят с падения и депресии.

Стрес – усещане като да сте в пароварка, под високото налягане на висшите енергии. Преминавате през адаптиране към по-високите вибрации и на повърхността излизат старите убеждения и навици. Дълбоко във вас буквално клокочат най-различни процеси.„
Световъртеж, разсеяност, некоординираност, усещане за дезориентация, особено при пълнолуние и при слънчеви изригвания, усещане, че не знаете къде се намирате – загуба на усещането за местонахождение. Вие вече не сте в третото измерение, тъй като сте се придвижили към по-висшите светове.

Звън в ушите – нарушение на взаимовръзките и баланса между мъжката и женската енергии… „Чуване” на звуци или последователност на звуци от високите честоти. Това може да се съпровожда с налягане в едното или двете уши.

Главоболие – разширяването на енергиите на фона на ограничаващите убеждения и ограниченията на разума. Главоболието може да сигнализира и за преобразуване на мозъка на енергийно и материолно ниво, което може да се прояви като локално налягане в главата или налягане на вълни. Възможно е да усещате тежест и болка в областта на тила, темето, междувеждието – това е „налягането” на третото око и другите, новите чакри.

Необичайни (свещенни) болки в разните части на тялото, булждаещи болки, усещане за изгаряне, временно онемяване на крайниците, неясни болки в гръбнака, невралгии, ревматични болки, нервни втрисания, полиневрити, болки в областта на слънчевия сплит, гадене, повръщане – прочиствате се и се освобождавате от старите блокирани енергии, вибриращи на честотите на третото измерения и в същия момент сте на по-високи вибрации. Болките са симптом за разтварянето на старите неверни посоки на творческата енергия, а също и клетъчните обвивки и формирането на нови. Необичайни невралгии с характер на епидемия.

Слабост в крайниците, обща слабост, подпухване на крайниците, устните, носа – недостиг на енергии от интензивната трансмутация.
Ще имате дни на невероятна умора, безпричинна депресия, раздразнителност, необясним страх и плачливост. Тялото ви става по-плътно и търпи интензивно преустройство. И тази безпомощност пред неизвестното деактивира човека. Изведнъж нахлува усещането за безразличие към собствената си съдба – изчезват желанията и последното от тях е привързаността към духовния път.

Умора (нощния сън е до 12 часа в денонощие), състояние на подтиснатост, деактивация, периоди на дълбок сън синдром на хроничната умора (недостиг на енергия), вампиризъм (особено сред близките хора). Отпочивате си от всичко натрупало се и преминавате през интегрирането като едновременно се готвите за следващата фаза. Това са признаци на растежа, за който ви е нужна много енергия. Това е състояние на търсене, мятане, загуба на интерес към материалното. Възможно е външният свят да е несъзвучен за вас като ново същество от по-висшите вибрации. Не се чувствате много добре в него. Освен това продължавате да се освобождавате от нискочестотните и тъмни енергии и ги извеждате извън себе си.

Усещане за неразбираема, периодично появяваща се раздусто и подпухване на тялото, нарастване на обема му. Това е процесът по създаването на новото тяло, прехвърляне на възприятията към по-фините нива.

Стомашни киселини или стягане на гърдите. Галактическото ви сърце се открива!
Стискане на челюстите, сърцане със зъби – силно съпротивление на личността за мисията й и връзките й с Висшето Аз.

Странни електрически усещания в тялото, енергийни тласъци, пулсации, пробождания, разширения, светлина, вибрация на тялото, вълни, сърбеж (особено при пълнолуние) – разпад на некристалните тъкани. Енергийните тласъци, които физически ще почувствате, могат дори да предизвикат движение на тялото ви нагоре. Загуба на вниманието и съсредоточеността за дълъг период от време – изменение на електрическата конструкция на тялото.

Нарушения на съня, събуждане посред нощ и бодърстване до ранните часове. Имате толкова наситени сънища, че не можете да спите прекалено дълго без прекъсване.
Ярки, динамични сънища, понякога със сцени на насилие – освобождавате се от това на много минали животи на ниво низши вибрации. Постепенно сънищата ви се подобряват и сега вече мнозина ще развазват прекрасните си сънища. Някои дори ще виждат сънища наяве.

Загуба на чувството за време. Въозможно е да пропускате срещи или нужната отбивка на пътя, да закъснявате, да забравяте включително и какъв ден е днес, но това също е приспособяване към новите цикли.

Своеобразна загуба на памет, дупки в паметта, кратковременно изключване на съзнанието – помните добре скорошни събитие и много смътно по-далечното си минало. Намирате се вече не само в едно измерение, а през цялото време се премествате назад и напред между измеренията (което също е част от прехода). Освен това миналото ви е част от изживяното старо, което си е заминало безвъзвратно. Да си тук и сега е пътят на Новия свят.

Загуба на идентичност, периодично „изпадане” от живота, нежелание да се прави нещо (пасивност, мързел, празноделие) което предизвиква раздразнение у околните, които са активни. Опитвате се да се опирате на старото себе си, но то вече не съществува. Вече не знаете кого виждате в огледалото. Освобождавате се от старите си черти и сега въплъщавате повече Светлина, като проявявате своята проста и изчистена Божествена същност. Всичко ви е наред. Намирате се в състояние на покой, своеобразно „презареждане” на системата ви. Тялото ви знае, какво му е нужно. Освен това, когато започнете да достигате до по-висшите нива, „да правиш” и „да постигаш нещо” няма да е толкова съществено за вас, тъй като новите енергии ще ви поощряват към действия за приемане на себе си, грижа за себе си и творене за себе си.

Внезапно желание да освободите повече пространство. Възможно е да поискате да се избавите от личните си „съкровища”, да усетите нужда да махнете всичко старо и излишно, да раздадете имуществото си и изхвърлите мебелите.

Усещане за себе си „извън тялото”. Понякога ще ви се струва, че сякаш говори някой друг, а не вие. Това е естественият ви защитен механизъм за оцеляване, когато сме под силен стрес и се чувстваме травмирани и загубили контрол. Тялото ви сега преминава през много промени и нежеланието да пребивавате по това време в него ще ви помогне. Това е своеобразен начин да облегчите за себе си пеминаването през прехода, но това ще е краткотрайно и скоро ще премине.

„Виждате” и „чувате” странни неща – може да виждате през завесата, увеличават се психическите ви способности, повишава се нивото на съзнание. Възможно е зрението ви да ви се струва променливо и неустойчиво – ту ще чувствате нужда от очила, ту ще се справяте и без тях. Понякога сте уверени, че сте видяли някого или нещо с крайчеца на окото си. Способността ви да „виждате” се развива. Според степента на прехода ще прохождате опит от различните измерения в съответствия със собствената си „настройка”.

Повишена чувствителност към всичко, което ви заобикаля. Ще понасяте трудно шумни сборища, „надута” музика, определени храни, телевизията, гласовете на другите – особено негативните им вибрации, тълпата. Ще се уморявате бързо и ще се превъзбуждате от всичко обкръжаващо ви. Настройвате се на новите светове, така че всичко това постепенно ще утихне. Помнете, че премествате колосални по обем енергии.

Ще ви станат непоносими низшите вибрации на третото измерение, което ще долавяте в разговорите, отношенията, социалните структури, някои видове изцеления и т.н. Буквално няма да ви е добре от тях. Вече сте на по-висши вибрации и енергиите ви са още по-несъзвучни с подобни нискочестотни фактори. Отделно и неочаквано въздействие ще ви оказват старите, обичайни лекарства, методи на лечение, особено физиотерапията.

Повишена емоционална чувствителност, резки промени на настроенията и „мании”, емоционални полети и падения, често ще плачете. Емоциите ни са начин да освободим старите проблеми, а сега се налага да се освобождаваме от много неща.
Възвръщане на старите навици, от които мислите, че сте се избавили. Постарайте се да не се осъждате за това. За да се възнесете изцяло, трябва да се примирите със старите си навици.

Загуба на апетит, промяна на апетита и теглото, промяна режима на хранене (предпочитане на живата храна, влечение към печено, солено, белтъци, дини, ананаси, вино) Тялото ви се приспособява към новото по-висше състояние. Освен това, някаква част от вас самите не иска повече да съществува в това тяло.

Възможно е често да огладнявате, което е свързано с рязкото понижение на нивото на кръвната захар. Може да напълнеете, защото ще ви е нужно голямо количество гориво за поддържане процеса на Възнесението. Увеличаването на теглото е реакция към излишъкът на токсини (вижте следващата точка), освобождаващи се при прочистването, трансмутацията, и при излишъкът нови енергии. Освен това се появяват 2 допълнител-ни органа за преработка на токсините с размерите на черния дроб в зоната на диафрагмата, което ще доведе до промяна формата на тялото – подобна на Буда, на фараоните и на бременните. Диафрагмата се смъква надолу, увеличава се размера на сърцето, разраства се гръдния кош, което е особено забележимо при жените, появява се мазнина на шията, раменете, което е свързано с отварянето на новите чакри.

Увеличаването на теглото и невъзможност да се свалят килограми е един от типичните симптоми.
Увеличение употребата на сол, оттоци – формиране на новите кристални клетки.
Изцяло няма да сте в състояние да правите някои неща. Когато се опитвате да правите обичайното, рутината ще ви е абсолютно непоносима. Причината е същата, като по-горе.

Смяна на приоритетите в кариерата или в отношениуята. Често това се случва когато няма никакви „логически” причини за това, но вие усещате повик към промените.
Неочаквано изчезване на приятели от живота ви, на определени видове дейност и дори смяна на работата и местожителството. Вече сте извън предела на това, което сте били преди, и всички тези хора и старото ви обкръжение не съответстват вече на новите ви вибрации. Плановете ви могат да се променят изцяло и да поемат съвсем друга посока. Душата ви уравновесява енергията ви. Обикновено чувствате, че пътят към новата посока е просто великолепен, защото душата ви разбира повече от вас. Тя ви изкарва от релсите на привичните решения и вибрации.

Детоксикация на тялото – усилена работа на отделителните органи (кожа, бъбреци, черен дроб, стомашно-чревният тракт) Може да се появи засилване пигментацията на кожата, да се измени миризмата и вида на продуктите на обмяната на веществата.
Засилена пигментация на кожата (червена, жълта, оранжева…), петната могат да възникват внезапно и така да изчезват, но да сърбят силно, кожата на тези места ще се бели или ще изтънее, ще стане по-чувствителна – засилен обмен на веществата, прочистване на организма, засилване потока на огнената енергия през тялото.
Промяна формулата на кръвта, на показателите в системата на кръвообращението (понякога с неочаквано високи отделни показатели, които лекарите не могат да обяснят и нормализират – преустройство на системата на кръвообращение)

Желание да се върнеш у Дома, сякаш всичко вече е приключило и вече не си тук. Връщаме се към своя Източник. Действително всичко е приключило (но мнозина от нас остават, за да създадат Новия Свят) Освен това, старите ни планове, които са ни подбудили да дойдем тук, вече са изпълнени.

Усещане, че полудявате или развивате психическо заболяване – кратковременно разстройство на психиката. Също може и да ви се стори, че не сте в състояние да се съсредоточавате нормално. Много бързо преминавате опита на изживяване няколко измерения наведнъж и на мощното разкриване. Сега много неща са ви достъпни, а не сте привикнали към тях. Съзнанието ви е израснало и бариерите премахнати. Всичко това ще премине и накрая дотолкова ще се чувствате у Дома, както никога преди, тъй като У Дома сега е тук.

Безпокойство и дори паника, загриженост. Егото ви губи позиции и се страхува. Освен това, цялата ви система усеща пренатоварване. Случва ви се нещо непонятно за вас. Губите поведенческите модели за оцеляване, изработени в света на третото измерение. Това може да ви кара да се усещате уязвими и безсилни. Но всичко това ще мине и накрая ще чувствате много любов, увереност и единство.

Духовна Смърт или мимолетни мисли за самоубийство. Помнете, че по този начин просто се стараете да дадете триизмерно обяснение на случващото ви се.
Създавате ситуация, която ви се струва най-лошия кошмар. Душата ви поставя в условия на „разтягане” за формиране на свойствата, които не ви достигат и обратното – за приглушаване на аспектите, които имате в излишък. Просто се уравновесяват енергиите ви. Да намерите своя път към вътрешния ви свят при тези условия е тест, който сами сте си подготвили. Това е вашето пътешествие и душата ви не би го организирала, ако не сте били готови за него. Вие сте човекът, който трябва да намери своя път и ще го намерите.

Прекомерна загриженост за състоянието на природата, екологията и т.н. (замърсяването, смъртта на животни, болестите на хората, извънземните, опасните технологии).
Прекомерна нужда от знание – например прекален интерес към новости от всякакъв вид, повишена активност на мозъка, засилени страхове, страх от полудяване, страх от бъдещето.

Температура, пот, нощни високи температури (без симптоми на заболяване) приливи на температурата, скокове в кръвното налягане – това са симптоми на огнената треска. Прочистването, след което идва състоянието на лекота. Температурата изчезва с всичките нечистотии от тялото и съзнанието. След това тя може да спадне. Включва се механизмът на прочистване, който може да е под формата на висока температура. Тя възниква спонтанно без видима причина всеки месец и е възможно за 5-10 минути да надхвърля 41 градуса. Температурата изгаря всички шлаки на организма, всички страхове и най-важното – човек вече не се страхува за живота си, безразлично му е.

Понижение на температурата до 35 градуса, студ, около тялото има хладна изгаряща плазма (син, виолетов цвят) втори етап от прочистването след етапа на повишената температура. В това време физическото тяло не се усеща практически, дори когато човек вдига тежести. Загубва се желанието за земна храна – тя не му е вкусна и е като чужда. В съзнанието се проявява прозрачна чистота като в спокойно планинско езеро. В този момент няма страх, любов – въобще няма чувства, още повече самосъжаление. Човек започва да се усеща пуст, прозрачен съд, а всичките му тихи емоции са само отблясъци на външния свят върху стените му.

Вирусни заболявания или техните признаци – например симптомите на грип, проява на латентни вируси (от типа на херпеса), признаци на мутация (трасмутации, огнена треска), могат да имат характер на бързи епидемии.

Усещане за „скоростно движение”. Правите енергично все повече неща за кратко време. Физически можете да усетите ускоряването на енергиите. В петък да си мислите, че вече е минал цял месец, а не седмици.

Източник: www.yosifyorgov.eu/
Превод: Анита



Гласувай:
10



1. dobrodan - Таня, така, както си го описала, не може ли просто да си умре човек,
29.10.2020 09:52
вместо да се мъчи толкова?
цитирай
2. bven - dobrodan, както виждаш, някой е получил информацията.
29.10.2020 10:02
Дали ще се мъчи или ще си отиде, както казваш - всичко е въпрос на личен избор. Земята е единствена планета на свободния избор във всичко,от раждането до напускането й.
цитирай
3. lexparsy - Да дее,  и мене баш умирането ме терзае.... 
29.10.2020 18:20
   Защото освен всички тези признаци, много страдам от "четене на мисли"...  а хейтърите не ми вярват.. :-)))
   А най-страшното е, че взех да се подозирам за безсмъртен..., и така се радвам като някой ме заплашва... :-)))
   Не знам от кой да си измоля още едно прераждане за почивка беее... Търся някой, който познава Ангелски Инвестор да ми ходатайства.. :-)))
   Лекс

П. И да ти се оплача още..., никой не разбира кога се шегувам и кога говори сериозно... :-))))
цитирай
4. bven - lexparsy, то е хубаво да се терзаеш, но не толкова, че да започнеш да се чувстваш изтерзан:)))
29.10.2020 20:05
Но понеже това са част от симптомите, описани в предния пост, смятам, че си съвсем в руслото. А иначе безсмъртните, или мислещи и възприемащи се като такива, не са малко...Примери наоколо - много! Само да не се увлечеш от празни обещания, тогава те чака съдбоносен избор - да бъдеш или да не бъдеш! А ангелите само чакат да ги помолим за помощ - долитат веднага, само трябва да усетиш плясъка на крилата.
С пожелания за хубава и лека вечер!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867002
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава