Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2020 08:23 - послание на ангел ханс
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 997 Коментари: 4 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Както и всички други послания на ангел Ханс, и това дойде при нас чрез неговия "говорител" Вергиния Мартева.
 
                                 Послание на ангел Ханс
 
                                              19.11.2020
 
Братя и сестри,
От Коледа тази година светът влиза в голяма Божия прегръдка. Надеждата ни е хората да откликнат подобаващо на Бог и целият ад да свърши. Влизаме в ерата на Водолея по Коледа. С малки стъпки. Идва период, в който хората ще трябва да се научат да се обичат. Омразата тръгва още от семействата ви. Предателствата, подлостта, изневерите, извращенията – коренът на всичко идва от семейството. Именно в семейството трябва да се научите на любов. И да се грижите за ближния, обичайки го.

Всички ангелски същества ще се съберем в хор, за да посрещнем новото лъчение, новите позитивни енергии, новите матрици, да посрещнем новото информационно поле, което се спуска като помощ. Но всичко зависи от вас хората. Надяваме се да дойде векът на любовта, на разбирателството, на наказанието на злите. Ще започнат съдебни процеси и вие ще видите как ще начене наказването на злото. Не може да има вечно зло.

А вашата единствена задача е да се обедините в семействата и с приятелите си. Бъдете като кошер пчели. Само кошерът може да оцелее в такива съдбовни времена.

Големият въпрос е вие да се присъедините към хора на ангелите, към тяхното призоваване, към новото тръбене. Идва новият Исус, новото му прераждане.
Спомнете си какво пише в Библията: ангели възвестяват идването на Исус, който ще съди живи и мъртви. Вие в момента живеете в съда, но не го усетихте и не го усещате. В момента тече онова, което вие наричате Апокалипсис. Апокалипсис в отношенията между хората, Апокалипсис в икономиката, Апокалипсис във физическото тяло на човека, Апокалипсис на всички нива. Христос ще дойде отново прероден и ще съди живи и мъртви. Всекиму ще се въздаде според вярата му. И онези, които трябва да бъдат наказани, ще бъдат наказани. Онези, които трябва да живеят, ще живеят. А при онези, които са били добри, но са грешили, ще се гледа кое е доброто в тях и ще си понесат уроците, без да бъдат много наказани. Ала ще има хора, цели общности и даже страни, които ще бъдат сурово осъдени. Много тежко ще бъде на всички онези, които са ограбвали бедните, както и на всички, които са посягали на човечеството, на децата, на природата. Настъпва време за разплата.

В момента срещу светлите сили горе и срещу човечеството долу се води война на няколко нива. Биологична, химическа, психологическа, икономическа и електронна война. Такива са ударите срещу хората. Вирусът Ковид-19, който вилнее, е показател за тази война. Това, което се случва в момента и с природните сили, и с политиците, е също показател. Тъмната ложа е извела сега напред своите черни ангели. Посяга се на най-святото у човека – на живота и свободата. Можете да успеете само като бъдете заедно с онези, които ви обичат и вие обичате. Повтарям:  бъдете като кошер пчели. И променяйки себе си, можете да се включите в тази борба със злото, в тази Христова програма. Така подавате ръка и на Исус, и на всички светли ангели.

Така че – радвайте се! От 24-25 декември навлизаме в ерата на новото появяване на Бога. Архангел Михаил има огромна задача, събрал е цялото си войнство, водим битки на всички нива. Този процес ще е дълъг, но много явен и показен. Само така светът ще разбере какво става всъщност.

Радвайте се, обичайте се, състрадавайте си. Бог е тук. Бъдете с Бога. Една от най-силните защити е да помолите Бог за опрощение, за спасение, да помолите Бог да ви помилва. Така ще удостоверите, че сте в единствената праведна партия – Божията партия.

Старайте се да бъдете повече на чист въздух, сред гората, в планината, близо до морето. Озонирайте стаите, където прекарвате повече време. Така ще се предпазите по-добре от вируса Ковид-19.

И не позволявайте демони отстрани да навяват мрак в душите ви, да ви внушават несигурност, съмнения в околните, да ви причиняват болка. В Бога ли си, няма от какво да се страхуваш. Осланяйте се на нас, на светлите сили. Мракът никога не е побеждавал за дълго. И дяволът винаги е изяждал децата си.

Празнувайте тази Коледа в радост. Ще бъдете много повече от преди затворени по домовете си, но го приемете като добро. Вие ще сте заедно с близките си, ала състрадавайте на всеки, който в този момент може да е сам, да е болен, да умира. И вие с най-обичните ви ще усетите колко сте ценни един за друг. Затова тази Коледа няма да е като никоя друга по-рано в живота ви.

Посрещнете Исус подобаващо. Той няма да дойде като дете. Той ще се прероди на 33 години. Такъв е промисълът.

Братя и сестри, това не е послание на някаква секта или организация, нито е опит да ви се налага мнение, да ви се промива съзнанието. Най-важното мое послание, на ангел Ханс, е:

Не на страха! Не и на безумието, идващо от прекаленото безразсъдно безстрашие!
Бог да е с вас.
Амин!




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lexparsy -    Моите почитания, за всичко това ...
14.12.2020 23:08
   Моите почитания, за всичко това което ни Припомняш Татяна!
   Използвах думата "припомняш", защото за едни форми на човешко подобие, тези слова няма никога да бъдат разбрани... но за други подлежат на много дълбоко разбиране, и търсене..., на Познанието, и за смисъла на живота ни, с което се осъзнаваме... Не защото Мислим, а защото споделяме Любов, скоято не търгуваме, а раздаваме....
    Децата много обичат да им разказват за лека нощ една и съща поучителна приказка,.... Много хубави са непреиначените, както и фолклора ни, и вярата ни, в примитивни религиозни Обреди.
    А понеже на мене Тази приказка ми е много добре позната, Не знам защо много силно впечатление ми направи фразата че "дяволът винаги е изяждал децата си" :-((())) Ами хейтърите Инвестора на този блог да си дават равносметка бе... :€...
Аз после пак ще прочета за да видя какво друго да се Подсетя... :-))))
      Лекс
цитирай
2. bven - Радвам се, че ми гостуваш отново:)))
15.12.2020 16:50
В светлите Коледни дни и нощи е хубаво да бъдем позитивни, да изпращаме положителни чувства на всички около нас и да не се затормозяване с неприятни емоции. Космическите енергии правят останалото.
Лека вечер!
цитирай
3. batogo - !!!:))) Благодаря ти за това чудесно, чисто и светло послание, Бвен!
16.12.2020 11:34
То е едно благодатно подсещане за одухотворено, осъзнато посрещане на Рождеството на Христа и връщането на Неговата Светлина в живота на човечеството!
Нека приемем с ясно съзнание, любов и мъдрост тази Истина!
цитирай
4. bven - Радост е за всички, прочели и приели посланието, batogo!
16.12.2020 18:15
В трудни мигове всяка помощ е добре дошла, дано и добрите думи донесат вяра и спокойствие на всеки, посетил страничката ми:
Празнувайте тази Коледа в радост!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866488
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39041
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава