Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2021 14:57 - Д-р Елис Силвър: Хората не са от Земята
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1677 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Те са еволюирали на друга планета и са били докарани тук в далечното минало


Ами ако ние сме извънземните, които търсим през цялото време? Въпреки напредъка, постигнат в различни области на науката като биология, химия и астрофизика, все още не можем да кажем със сигурност как е започнал животът на Земята. Той уникално явление във Вселената ли е? Или е възможно да има планети, подобни на Земята, които да приютяват живот, дори в примитивни форми? Истината е, че ние създаваме теории за произхода му, откакто човешкият мозък е започнал да мисли.

Американският еколог д-р Елис Силвър във второто издание на книгата си, озаглавена „ Хората не са от Земята: научна оценка на доказателствата“, предполага, че нашият вид не е роден на Земята и може да е дошъл от другаде. Д-р Силвър предоставя аргументи си, базирани на различни аспекти като човешката психология и твърди, че човечеството не е еволюирало заедно с други форми на живот на Земята. Според него хората са съществували на различна планета, а ние сме били „докарани на Земята“ в много далечното минало.

В книгата си Силвър описва 53 фактора, които доказват, че не сме могли да еволюираме на Земята. Разказва хипотезата си защо сме тук на Земята, как и кога сме пристигнали, къде е истинската ни родна планета и какво е да живееш там. Екологът разсъждава над въпросите защо реални доказателства за нашата извънземност се игнорират, отричат ​​и прикриват от учените и правителствата и какво наистина знаем за извънземните и техните космически кораби.

Силвър обяснява, че неговата книга се основава на научните различия между хората и другите животни на Земята. Земята приблизително отговаря на нашите нужди като вид, но може би не чак толкова, колкото този, който ни е докарал тук първоначално е смятал, разказва Силвър. Изследователят посочва хронични заболявания, засягащи човешката раса, като болки в гърба например - това според него може да е знак, че нашият вид се е формирал в друг свят, с много по-малка гравитация. Д-р Силвър споменава и други уникални човешки черти: хората имат 223 допълнителни гена, които не се срещат при други видове.

Екологът смята, че човешката раса има няколко „сериозни недостатъка“, които ни навеждат на мисълта, че може и да не сме от тази планета. „Всички сме хронично болни“, обяснява д-р Силвър. „Всъщност, ако успеете да намерите един човек, който е на 100% здрав и не страда от някакво (може би скрито или нестабилно) състояние или разстройство (в книгата има обширен списък), ще бъда изумен" - споделя Силвър.
„Вярвам, че много от нашите проблеми произтичат от простия факт, че вътрешните ни телесни часовници са се развили в очакване на денонощие от 25 часа (изследователите на съня са доказали това). Но земното денонощие е само 24 часа."
Д-р Силвър твърди, че една от възможностите е човечеството да е пристигнало тук от Кентавър, най-близката звездна система до Слънцето.
В своята книга Силва обяснява, че въпреки че човечеството е уж най-развитият вид на планетата, то е изненадващо крехко и не достатъчно пригодено за околната среда на нашата планета: хората трудно понасят силната слънчевата светлина и са склонни да изпитват силна неприязън към естествено срещащите се (сурови) храни.

Тезата на Силвър във второто издание на книгата му е, че човечеството е еволюирало на друга планета и е било транспортирано на Земята (като напълно еволюирал Homo sapiens) преди между 60 000 и 200 000 години.  /
списание8/



Тагове:   фактори,   кентавър,   Силвър,


Гласувай:
8



1. andrei - Най-голямото доказателство,че човека не е от Земята е,
27.04.2021 15:41
че се ражда гол и е единственото същество което се нуждае от дрехи!!!Този неоспорим факт упорито не се забелзва и тълкува!!!
цитирай
2. bven - https://bven.blog.bg/zabavlenie/2018/09/25/izkustvoto-da-ne-vijdash-v-ogledaloto.1628720#last_comment
28.04.2021 09:43
Юлия не спира с простотиите си. Сега има и вдъхновител, който я оценява.
цитирай
3. bven - Андрей, известен е неземният произход на човека.
28.04.2021 09:45
andrei написа:
че се ражда гол и е единственото същество което се нуждае от дрехи!!!Този неоспорим факт упорито не се забелзва и тълкува!!!


Просто не се чете внимателно, дори и библията. А има и друга литература. Кой когато я намери.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14873096
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава