Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2021 19:30 - ДВИЖЕНИЕТО "МАНТРА"
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 615 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Движението Мантра! - От д-р Шави М. Али

Тъй като ние се стремим да помогнем на възможно най-много хора в издигането по-нагоре в тези интензивни енергии на Земята / Гея опит, аз и други „Светлинни пръстени“ („Духовни учени“, „Ачарии“, „Гуру“, „Вибрационни лечители“, „Космически учени“ и др.) По цялата планета са решили да организират това, което наричаме „ДВИЖЕНИЕТО НА МАНТРА“, и ние каним всички, които желаят да изживеят планета на ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ, БОЛЕСТ, РАДОСТ, МЪДРОСТ и непрекъсната връзка със SOURCE, за да се присъедините към нас и да споделите тази покана с други.

Молим колкото се може повече хора да повтарят мощната мантра „AUM HARI AUM“ всеки ден, със или без молитва мала, колкото е възможно по-често.


Тази мантра се превежда от оригиналния санскритски език като: „О, Божествена, моля, премахни болката и страданието, Божествена!“

Това е една от древно преподаваните мантри на аспекта на ИЗТОЧНИКА, известен като „Вишну“ (и като „Нараяна“) - „Поддържащият“.

Тази конкретна мантра премахва кармичните последици от миналото на предците, лекува безпокойството и депресията, премахва микробите от атмосферата, балансира всички чакри, премахва цялата дисхармонична енергия от околната среда (и от аурните полета на другите, които може да сте наоколо на работа или във вашата общност, което би могло да ви засегне) и създава усещане за мир и щастие във вас.


То се произнася „OM HA-REE OM“, а на санскрит буквата „R“ трябва да има подвижен звук на езика ви.

След кръг от пеене на мантрата толкова пъти, колкото желаете за един ден, езикът ви трябва да почива за няколко минути на покрива на устата ви.

Това кара нейните вибрации да се закрепят във вашата епифизна жлеза - „Божиите частици“.

Както много хора знаят, има хиляди мощни мантри във ведическите писания.

Този обаче е особено силен, както е било учено от древните „Риши“ („Мъдреци“) да се използва в особено важни времена.


Много от нас усещат, че това е времето! SOURCE LIGHT обгражда нашата галактика и ни предлага засилено прочистване и осветяване на нашата клетъчна ДНК чрез многото космически събития, случващи се в този пространствено / времеви континуум, а също така директно изпраща LIGHT дори когато космическите събития изглеждат на ниско ниво спрямо технологичните показания .

Моля, не забравяйте, че хората не трябва да бъдат посветени в пътя на „Санатана Дхарма“ („Вечен път“ - погрешно преведен като „хиндусим“ от онези, които се впуснаха в долината на Инд-Куш преди години / думата „индуски“ не е намира се във всеки от древните писания), за да се пеят мантри. Те са за всички.

Много хора, които са настроени на такива пътища като традиционно християнство, ислям, сикхизъм, будизъм, даоизъм, синтоизъм, единство, традиционни африкански религии, индиански традиции и др., Ги скандират.

Думата „мантра“ се превежда като „инструмент на ума“, а звукът „AUM“, който започва и завършва много от тях, е известен като „Пранава“, което се превежда като „Космичен звук“.

Тази дума „AUM“ е коренът на „AMEN“, който много хора използват, за да приключат своите молитви.

Също така се преподава, че санскритът е извънземен свещен език, преподаван директно на човечеството (по-специално на „ришите“) чрез процеса на „Срути“, който е „да чуваш“.

Тогава, когато „ришите“ учеха другите, това беше чрез процеса на „Смирти“ или „да получават“.

 

Много други езици са вкоренени в свещените фонеми (сричкови звуци) на санскрит.

Обширни лингвистични изследвания доказват това и извършването на екзегеза - изучаването на различни свещени текстове, за да се различат техните общи черти - ни уверява, че има един ИЗТОЧНИК, който е благословил всички ни с Божествени принципи.

Моля, помислете да се присъедините към нас в „ДВИЖЕНИЕТО НА МАНТРА“, тъй като усърдно продължаваме усилията да „ОСВЕТЕТЕ“ Земята / Гея с необходимите повишени вибрационни честоти от нашите електромагнитни мисли и емоции, така че материалните или физическите обстоятелства да станат все по-хармонични както индивидуално, така и колективно .

Нека всички да бъдат потопени в СВЕТЛИНАТА!

Това движение е в ход - не само за определен период от време, както са били предложени други мантри и молитви.

Ако някой желае да използва молитвена мала за тази мантра, ние предлагаме или Амбър, Бодхи семена, Лотосови семена, Рудракша или Сандалово дърво, защото това са най-старите вещества, от които са били произвеждани мала в древността.

Моля, пречистете малата си, като я преместите през дима или на тамян в зори, или на смирна по обяд или на сандалово дърво по залез.

Дръжте го периодично помазано с масло от сандалово дърво, което не само поддържа мънистата да блести, но и поддържа „съзнанието“ (честотата на вибрациите) на процъфтяващата мала.

Тъй като нашата галактика сега се изравнява с Голямото централно слънце и когато Сириус започва изгрева си, това е много благоприятна времева рамка, в която да се установи това духовно движение.

НАМАСТ, МЕРХОТЕП! („Душата в мен почита Душата в теб, Любов и мир“)!




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658164
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031