Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2021 13:11 - Торсионните полета
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 363 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Snezhinka Mladenova 

Торсионните полета

С агресия и негативизъм генерираме опасни за нас и околните вихри
Феодорина ЛЯСКОВА

Всичко, което се върти, създава торсионно поле. Независимо дали е електрон, вентилатор, колело на велосипед или Луната. То не пренася енергия, но мигновено разпространява информация за всички събития в миналото, настоящето и бъдещето, независимо от физическата среда. Скоростта му е над 1 милиард пъти по-голяма от тази на светлината.

„Дори когато вие, жените, използвате сешоара, за да изсушите косата си, сте под въздействието на торсионно поле, генерирано от въртящите се части на уреда”, пошегува се акад. Анатолий Акимов на лекцията си при първото си посещение у нас. Той е един от създателите на авангардната теория за торсионните полета, които са пространствено-времеви вихри с ляво или дясно въртене. Българският физик акад. Божидар Палюшев, известен с поредицата си „Физика на Бога”, сравнява торсионното поле с въртенето на течността, когато разбъркаме чая си с лъжичка.
Доказано е, че десните полета са полезни за тялото ни и могат да го хармонизират и лекуват, докато левите предизвикват патологични изменения и ни разболяват. При усукването надясно се съхранява информацията, а при въртене наляво торсионните полета се „разсукват”, при което информацията, която носят, се изкривява или изтрива.

В торсионните полета се съдържа информация за бъдещето на Вселената и за съдбата на хората.

Всеки човек е източник на торсионно поле, носещо цялата информация за него и за здравето му. „Ние сме приематели и предаватели на торсионни полета във Вселената и ако се настроим в резонанс с торсионното поле на Вселенския разум или световното информационно поле, можем да получим свръхестествени познания. Човек може да влезе в резонанс с него само ако има чисти помисли”, категоричен е акад. Акимов. Според него торсионните полета притежават памет, съпоставима с тази на човека. Най-силна памет има свръхразумът или Бог. Това е „мозъкът”, който има обем на нашата Вселена.

„Правил съм различни експерименти с метали - разказва ученият. - Разтопих метал и му въздействах с торсионно поле, при което неговите технически характеристики се промениха. След това отново го разтопих и когато изстина, неговите необичайни свойства се запазиха.”

Торсионни полета се генерират и без наличие на въртене. Това се случва дори когато говорим, пишем, мислим, твърди руският физик Виктор Шкатов, разработил уред за измерване силата на торсионните полета. С него той е определил какво торсионно поле генерират различни букви и символи.

С мислите си пораждаме мощни торсионни полета. Ако сме негативни, полетата са леви, с неблагоприятен ефект не само върху човешкия организъм, но и върху околната среда. Учени твърдят, че отрицателните емоции, излъчени от нас в пространството, са причина за природните бедствия, защото нарушават процесите и хармонията във Вселената.

Оказва се също, че „лошите” очи и урочасването с поглед не са бабини деветини, а имат обяснение.

Руски физици са доказали, че очите ни излъчват торсионни полета. Според тях погледът е опасно оръжие, което може да пробие защитната ни обвивка, да проникне в организма ни и да го препрограмира. И енергията ни, вместо да се справи с пробойната, започва да изтича през нея. Аурата (биополето), която отразява здравето и емоционалното ни състояние, ни защитава от торсионните излъчвания на „лошите очи”.

Особено опасни са „лошите” очи за бебетата в първите месеци след раждането им. И тук отново ще напомним съветите на бабите, които казват, че до 40 дни новородените трябва да се пазят от чужди погледи.

Изследвания сочат, че енергоинформационното поле на бебетата е 7 пъти по-слабо от това на възрастните. Затова кърмачетата не бива да се показват на чужди хора, нито да се публикуват снимките им в интернет. Най-уязвими са спящите бебета, когато защитата им още повече отслабва. Дори погледът на любящата им майка, преизпълнена с емоции, може да им навреди. Ето защо тя трябва да контролира вълнението си, да запазва спокойствие и да мисли позитивно.

Обменяме енергия с финия свят чрез енергийните центрове на тялото си (чакрите). Те са въртящи се енергийни колела, чрез които енергията протича навън или навътре в тялото. Това е било известно на хората в древността. Сега се потвърждава и от науката. Както вече стана ясно, всеки въртящ се обект – от галактиката до електрона, създава торсионно поле. Всяка клетка от тялото ни също генерира такова поле.
Човешкият организъм има собствено торсионно поле, носещо информация за него като цяло, както и за всеки орган.

Руският учен акад. Виктор Ярцев е доказал, че чакрите са енергоинформационните центрове на това поле. Когато те се въртят в една посока, формират торсионно поле с хармонична информация. Тогава се чувстваме добре и сме здрави. Ако има някакъв дисбаланс и някое от торсионните полета е с ляво въртене, от него се получава изтичане на енергия в пространството и биополето ни отслабва. Може да се стигне до депресия, обърканост и намаляване на енергията ни. Ако този процес продължи по-дълго и засегне повече чакри, са възможни и по-тежки патологии. Акад. Ярцев предупреждава, че леви торсионни полета се генерират и от нашето съзнание, когато е под въздействие на гняв, злоба, завист, агресия.

Друг руски учен – проф. Алексей Игнатенко, също обяснява болестите с влиянието на левите торсионни полета. Той ги обявява като глобално вредни за човека и ги свързва с нисшите деструктивни вибрации на антисвета. Когато нарушим някой нравствен (вселенски) закон, ние се „включваме” към антисвета, откъдето идва команда за болест.

Според акад. Божидар Палюшев с торсионни полета може да се фиксира информация, съдържаща се в различни химически вещества, включително лекарства. С торсионен генератор може да се копира информационната картина на някакво лекарство и да се фиксира върху решетката на чиста вода. Така тя ще придобие целебните свойства на лекарството и може да се пие вместо него. Твърдението се потвърждава и от експеримент на акад. Александър Сорочински.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=555425962164194&set=a.112255166481278



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3796920
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия