Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2021 08:33 - Плеадианците съобщават
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1102 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 



              Нева (Габриел Р.Л.) От NEVA (GABRIEL RL) 23 ноември 2021 г
                 
                        СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

                  Относно слънчевите вълни и протоколите за приемане

Добри новини!

Плеядианците съобщават, че големите масови движения на много посветени Работници на Светлината са позволили отварянето на велика звездна порта, която носи на Земята много други висши съзнания от Звездната система Сириус. Не че е имало зависимост от тях да си сътрудничат с процесите на Земята, но те съобщават, че това е страхотен знак за това как силата на масовото съзнание на жителите на Земята се е увеличила значително, разрушавайки бариерите и ускорявайки положителните протоколи, тъй като тези посетители биха само идвайте „по-напред“, а не сега. Въпреки това, поради интензивната светлина, която се генерира, тогава имаше ускорение на протоколите.

Те също така молят да бъдат спокойни по отношение на болестите. Доверете се на лечението на сериозни професионалисти, които също са на Земята, за да помогнат на човечеството. Въпреки че в тази среда има намеса на непозитивни сили, има и положителни сили зад велики дела за подпомагане и лечение на болести и други неща, които засягат тяхната телесност. На Земята има много лечители, които получават страхотни енергийни пакети. Те се разбират от тях като силна интуиция за изучаване на нови методи за лечение на определени заболявания, както и като разширяване на знанията си отвъд това, което са научили в своите факултети. Това е абсолютно нормално, тъй като през следващите десетилетия медицината, както е известна днес, ще се счита за много първична.

Докато продължавате да работите и вярвате, че ви се помага, ние, Плеядианците, вашето космическо семейство, също се стремим да ви помагаме във вашите процеси, интуитивно ви и изпращайки най-добрите вибрации, за да надскочите ограниченията на системата. напълно се срива. Успокой се и продължавай. Крайното изцеление идва и можете да го поставите в живота си СЕГА! И тези Портали и затъмнения са засилили силата на всеки един от вас.

Те също така казват, че – с увеличаването на честотите на входящите енергии – може да има някои усещания, които могат да ви накарат да повярвате, че се разболявате, а това не винаги ще бъде така. Правете тестове, ако смятате, че ще бъдете по-спокойни, но в случай, че нищо не се открие, знайте, че това е само корекция в енергийните ви полета и това може да ви накара да повярвате, че може да имате някакво заболяване. Запазете спокойствието си, дори и да се открие заболяване, разчитайки на вътрешната си сила и помощта на сериозни професионалисти. Свържете се с духовните сили и с цялото си космическо семейство, което иска да бъдете интуитивни и че най-кристалният професионалист е на път за правилното лечение. Можете да се излекувате по много начини и това започва с любовно желание за изцеление без гняв.

Те също така ви молят да подсилите това, което са казали преди:

„Те казват, че вълните на раздразнителност могат да възникнат и защото дълго време, много хора са запазили чувствата и емоциите си и са ги „поглъщали“ , без да се изразяват или да излагат гледната си точка, както биха искали. И това в един момент трябва да излезе наяве. Прегръщайте се в любов – казват те.”

Те са много доволни от напредъка, който земното човечеството е постигнало и засилват, че кристалните лечебни камери се подготвят по цялата планета и когато ключовият момент бъде активиран, те ще бъдат на разположение за дълбоки изцеления във физическото, умственото и емоционалното поле. Възнамерявайте да бъдете в тези камери сега и ще започнете да усещате положителните ефекти от лечението.

Ние сме Плеядианците.

Това е доколкото Исус ми позволява да видя и предам.

В любов, светлина и човечност,

Рафаел (Neva/Gabriel RL)




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lexparsy - Прекрасно послание!
12.12.2021 18:07
За всеки който има достъп до тишината на вътрешния си Мир да го чуе!
Лекс
цитирай
2. bven - Радвам се, че е достигнало посланието до всички, посетили днес блога ми!
12.12.2021 20:35
lexparsy написа:
За всеки който има достъп до тишината на вътрешния си Мир да го чуе!
Лекс


Научаваме, че промените с всеки от нас се възприемат различно, но задължително водят към добро - идеята за един нов свят на Светлина и Любов!
Намасте!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14906572
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39057
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава