Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2022 08:24 - Думите на Ванга за национално предателство се сбъднаха
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4580 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Днес думите на Ванга се превърнаха в болезнена реалност, която поражда нов много тежък кармичен възел за страната ни, породен от абсолютната пасивност и бездействие на обществото, независимо дали изречената дума е отхвърлена или не - предателството си е предателство! То вече се е случило като погазване на Принципи и е записано като идея в Невидимия свят. Там понятия като "политика", "влияния", "икономически лагер", "стратегии", "русофобство", "русофилство", "нацизъм" и т.н. - няма. Там действат Всемирни Закони, ръководени от Божествената Истина и именно Тя раздава Правдата на физическия план.

Точните думи на Ванга, казани от нея през 1990-а година са: „Ще има национално предателство, което ще осакати българския народ.“

Това предателство стана факт, защото хората се самозабравиха в своето невежество и илюзии. Те поругаха пролятата кръв и на руснаци и на българи - на изконно свързаното Славянство, за да продадат душите си на едно чуждо, но умело привнесено зло.

През последните дни бе посегнато на Духа, който обединява Славянството. Резултатите от това ще са катастрофални, защото са нарушени Божествени закони, Принципи и Завет на Всемировия Учител!

И днес се отваря въпросът дали след сбъдването на това пророчество, ще се сбъдне и следващото, а именно: България да загуби част от територията си (излазът на Черно море), което е посочено от други пророци освен Ванга, а именно Слава Сервюкова, Дядо Влайчо, и най-вече потвърдено през 2017-а година в интервю с Елеазар Хараш, който казва: "Само с Учителя можем да спрем бъдещо турско нашествие, но...ще го направим ли? Защото - именно то ще раздвижи застоят в политиката, църквите и хората..."

Друго важно за Ванга:
Когато ни предупреждаваше за националното предателство, думите й бяха: „И Русия пак ще ви помогне!“. Вече говореше, че „на нас” ще помогне, т.е. – нея няма да я има на земята тогава. И казва тогава Ванга: "„Никога няма българинът да умре от глад - казваше тя - защото той отново ще се върне към земята и българската земя никого няма да остави гладен, ако той не е мързелив.“

Изостаналата част от българския народ вече привлича едно голямо зло, което няма да ни подмине. И трябва да се помни: Глупостта, жестокостта, лицемерието всякога се запечатват със застой. Тези, които побеждават с насилие и жестокост, се продънват и пропадат в себе си, в собствените си дълбини – пропадат навътре, защото това е духовен провал.

Да се помни: Последните думи на Всемировия Учител Беинса Дуно са на руски език. Случайно ли е това?
Да се помни: "Призвание към народа ми" е един изключителен текст - директно послание от най-висшите духовни йерархии - слязъл чрез Духа, и насочен към Ролята на Славянството: "Послушай думите на Небето: Братя и сестри от дом славянски, род на страдание, племе на раздори, душа и сърце на бъдещето, Живот и Спасение на настоящето, носители и застъпници на мира, синове на Царството Божие, слушайте Словото"
Да се помни: Всички онези българи, които са запазили разумност и ценят светостта на Словото - ние обичаме Русия! Обичаме и Украйна, която е проляла също кръв в Освободителната ни война, и е славянски народ като нас, но да се знае - днес там се е промъкнало едно външно Зло...заради злоупотребата със Свободата.

Понякога едно твърдо и разумно решение може да освобождава от много ненужни духове и влияния. Такова решение обаче се взима само от Духа, когато Духът не се е оттеглил. Там, където няма Дух - там са неразумните решения. Когато Духът се намеси, идва освобождението, но когато умът се меси в работите на Духа, идва робството. Робството ще даде опит, така че рано или късно ще се постигне освобождението. Едно твърдо и разумно решение дава сила.

Проф.Константин Златев: "Призвание към народа ми" на Учителя Беинса Дуно посочва мисията на българите и славяните (ВИДЕО)

https://portal12.bg/publikatsii/




Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14875046
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава