Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2012 08:00 - Прогноза за м. август 2012
Автор: bven Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4612 Коментари: 4 Гласове:
23


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

http://www.spiralata.net/kratko/
Прогноза за месец Август 2012 (Контактьорство)
terri.jpg
Година на духовността, паранормалното и квантовите скоци
Всички ДK учения включват Персонални Лечебни Трансмисии
Извадка от ченълинга:
“2012 ~ 3rd Quarter Forecast”
‘Year of Spirituality, Paranormal and Quantum Leaps’.
Предадено чрез Тери Нюлън
www.TerriNewlon.com

image



Прогнозата на Джуал Кхул за Август 2012:


И така, на 1-ви Август имаме пълнолуние във Водолей, това е много хуманитарен, дори и емоционален аспект, с благотворно Юпитерово влияние. Абонати, ние ще се срещнем на този ден за да получим една забавна и разширяваща се енергия, използвайки този Юпитер, който е едно колело на късмета/съдбата.

Озаглавявам тази среща ”Фортуна, Веста и Юпитер”. И така ние ще призоваваме тези Богини и Бог на късмета, заедно с колелото на съдбата/късмета и ще направя така, че срещата да бъде игрива, лека и даваща сила.

На 3-ти Август, все още имаме Луна във Водолей. Тя прави тригон с Венера в Близнаци рано сутринта, а след това Луната ще се премести в медиумните Риби.

Ще кажа че това прави уикенда доста благоприятен за това да помечтаете (визуализирате)за изцеление и любов. Както винаги, можете да поканите енергиите на Венера и да канализирате някои от тези аспекти и компоненти.

Можете да помолите през вас да премине позитивно или благоприятно влияние и аз ви предлагам да го направите. Също бих казал, че това е ден, през който да мечтаете за бъдещето, може би като направите карта на вашите визии или пък ги изразите чрез креативно писане. Вие наистина можете да направите някои добри и позитивни промени на вашето бъдеще точно тук и сега или близо до сега с тази енергия.

И така, 5-ти Август, Луната е в Овен и прави тригон с Меркурий в Лъв. Меркурий е все още ретрограден. Луната и огъня, ума и огъня, това може наистина да освети ума ви хубаво. Буквално, това е една хубава вечер, през която можете да играете игри като Scrabble или нещо, което изисква мислене и творчество на ума по някакъв начин. За някой от вас това може да означава да измислите нова рецепта и ли пък да ви дойде идея как да преподредите инструментите си , само като ги погледнете и просто го направите. Енергията е позитивна за такъв вид дейности.

На 7-ми Август, Венера, нашата изящна богиня на женствената енергия навлиза в Рак, който е знака на дома, донасяйки много повече от енергията на любовта към Земята като цяло. То направо е като ударна вълна от любов, който идва насам. Фокусът е отново върху домашната обстановка, донасяйки тази енергия на любовта в дома и личността, а после разширявайки се към други области на живота като работното място, общността и т.н. Ние ще направим пълен телесеминар на този ден, който наистина е подготвителен към връщането на Меркурий в право движение. Аз ще го нарека ‚Настройване на Ума‘ и той ще бъде полезен заедно с предишните огнени въздействия върху ума, за които споменахме по-рано.



На 7-ми и 8-ми Август, Меркурий става директен в Лъв. Ние имаме Слънцето в Лъв, а Луната също ще бъде в огнен знак –Овен. Въпреки, че Меркурий започва да се движи в права линия / става директен на този ден, неговото влияние- (бел.ред) все още бъде мътно до 14-ти Август. Ако ретроградният Меркурий не е толкова благоприятен за вас лично, вие все още ще имате около седмица, докато всичко се проясни. А 14-ти Август е ден, в който няма аспекти, нищо особено няма да се случва. Това е добре. С всичко това в огнените знаци, това може да е една вечер, през която трудно да заспите. Използвайте я за писане, вместо да стоите до късно във Фейсбук или нещо от тоя род. Използвайте я за ваша лична цел. Луната се премества в Телец няколко часа по-късно, така че това може да помогне заземяването на умствената дейност. Освен това мелатонина, корена от валериан и други неща също така биха спомогнали за укротяването на ума.

Аз също харесвам аудио-записите от сайта: ww.brainsync.com. Вие можете да отидете там, да ги прегледате и да видите кой от тях работи за вас.

След това, в следобяда на 10-ти Август, Луната навлиза в Близнаци.

На 11-ти Август, Луната и Юпитер в Близнаци изиграват един весел танц. Това може да донесе игрива, разширяваща се творческа енергия за всеки.

На 12-ти Август, ще имаме още от емоционалните близнаци, така да се каже, правейки аспект със Слънце в Лъв. Ние имаме Марс и Сатурн във Везни. Бих казал, че това е един приятн уикенд за двойки и приятели, така че ако имате някой много добър приятел, вие можете да решите да отидете заедно на разходка из планината. За двойките, това е просто добра хармония, добро (време-бел.ред.) за съвместни дейности. Около неделя вечер, бих ви казал да се отделите от компании. Ще искате да сте си обратно в своята къща, със собсвената си енергия, да си седнете в личното пространство и да седите с енергиите до неделната нощ.


13-ти Август не е благоприятен понеделник. Той е много предизвикателен. Очаквам по-тежко товарване отколкото нормалното и на вас ще ви се иска да го олекотите. Ако имате да проверявате е-майли или друга подготвителна работа, свършете я по-скоро, за да направите понеделника по-малко натоварващ.

На 14-ти Август е настъпила тишина в небесата и е добър ден за наваксване.

15-ти Август се пада сряда. Тя също може да се превърне в лудница, така че ще е добре да сте се възползвали от вторника. Това е ден, на който има много аспекти и това ще го превърне в ден от типа дърпай-бутай. Луната ще се премести в огнения Лъв, така че дори и емоциите могат да се движат в ритъма бутай-дърпай. Бих препоръчал да се призовава Венера по-често, а с абонатите ще имаме скайп обаждане, наречено"Призоваване на Венера". Разбира се, Венера е ключова на края на календара на Маите. Ще бъде особено полезно да се призовава Венера колкото се може по-често.



На 16-ти Август, продължете да работите с Венера,даваща и изцеляващи възможности. Енергията ще бъде специално насочена към тялото и ума

На 17-ти Август имаме Новолуние в Лъв, точно преди Луната да влезе в Дева. Това дава началото на уикенд, който е благоприятен за домашни проекти, пътувания и бизнес начинания. Бих ви препоръчал да започнете нещо ново и се забавлявате с него. Това дори може да е градинарство, да започнете ново бизнес начинание, да отидете някъде, където по-рано не сте ходили, дори и да е местна забележителност. Може да е дошло времето да смените боята във вашата стая или да изперете пердетата и чергите и неща, които не се перат често.

И така, на 19-ти Август приключва Рамадан и Луната се придвижва в балансиращи енергиите Везни през нощта. Наистина се потопете в нея (балансиращата енергия-бел.ред) и й се насладете, защото следващата седмица се нажежава, очаква ви една наистина интензивна седмица.

На 22-ри Август, Луната навлиза в изцеляващия Скорпион, а Слънцето навлиза във фокусираната Дева. Подробностите по изцеляващия процес са особено силни. Луната в изцеляващия Скорпион ще направи тригон с Хирон в медиумните Риби, а вие също така ще имате Меркурий и Юпитер, което прави деня много вълнуващ на много нива. Ключът тук е да останете практични и всичко ще е наред. Можете да се попитате "Дали това е практично точно сега?"



На 23-ти Август, Марс навлиза в Скорпион. И аз казвам: ‚О-о...‘, защото на 24-ти Август ние имаме сблъсъци с прекалено активни въображения, старите рани се преувеличават и има прекалено много психична дейност.

Умовете, които не са дисциплинирани ,могат ,без да си искат, да причинят психични атаки. Психичните методи, използвани във войната могат силно да се задействат по това време. Вие ще искате да видите какво се излъчва по въздушните вълни. Повечето хора попиват психически това, което се предава.

Когато стигнете до момент, когато чувате негативно бърборене в съзнанието си, това е времето, когато духовната йерархия пристъпва в действие и се опитва да пречисти астралното поле и менталния план на съзнанието и да го направи малко по-лесно за хората. Бих ви посъветвал да си изясните нещата в ума си и да проверявате фактите по 3 пъти. Марс ще се придвижи в Стрелец, който е огнен знак, много по-ксъно, не по-рано от 6-ти Октомври, така ,че ние имаме този Марс в Скорпион за доста дълъг период. Дори и след като премине в Стрелец, той е все още опасен с необуздана агресия (която предизвиква- бел.ред) и пламливите хора (на които влияе особено –бел.ред).

Аз забелязвам, че по телевизията, по Интернет и YouTube, има хора, прокламиращи политическа, финансова или конспиративна теории и такива, които са избухливи, агресивни и военно насроени, които не владеят нивото си на агресия. Това може да е проблем. Бих казал, че дори и в женственото присъствие на хормонални изблици, както и като добавим факта, че някои хора вземат стереоиди и подобни, агресивната енергия може да излезе далеч извън контрол.

Относно хормоните – вашите хормони и хистамини са почти идентични в тялото. Когато имате хормонален изблик, можете да вземете анти-хистамини. Смятам, че Бенадрила без боята е добър, но вземете детска доза и то само една. Не е нужно да продължавате да го вземате. Той служи като блокиращ хормоните и наистина успокоява енергиите на мъже и жени. И ако не ставаше на въпрос за хормонален изблик, анти-хистамините нямаше да подействат и една единична доза няма да е вредна.


На 26-ти Август, енергиите на Нептун-Венера предлагат идеалната възможност на светлинните работници на високо ниво да поправят възможни повреди във въздушно-вълновите пътища. Вие можете да бъдете повикан на вътрешните нива да извършите някаква допънителна работа през този период. Например, вие можете да видите, че спите 10 часа вместо 8 или пък имате нужда да седите и медитирате дълго в тази едновременна реалност. Вашите енергии ще бъдат разделени.

Понякога това може да е добре – да се събудите посред нощ, да свършите някоя дейност и пак да си легнете, когато слънцето се покаже. Това е типичен модел на спане на един светлинен работник. Това е времето, през което свършаме доста енергийна работа.

На 28-ми Август Луната навлиза във Водолей и хуманитарните чувства са доста ясно изразени. Това е добър ден да кажете: ‚ Аз обичам човечеството‘.

На 29-ти Август, Слънцето в Дева прави тригон с Плутон в Козирог. Смятам, че това ще изведе на преден план това, което не е наред в света и как то може да бъде оправено. Това е времето, когато ще се направи икономическа стъпка, която този път да проработи или пък план да се изкорени глада, който да проработи. Ние се намираме във финансово реформиращо време, заради транзита на Венера и някои други влияния и на цифрите трябва да се погледне по друг начин като цяло.

На това как може да се преобърне една икономика (към успех) трябва да погледне по различен начин.

На това как да се премахне даден дълг, на държавно, както и на лично ниво, трябва да се погледне по друг начин.

Смятам, че това носи прозрение относно този процес. Можете да използвате това за вас самите също.

Седнете и се замислете, как бих могъл/могла да съм в състояние да спестявам определена сума (пр. 20, 50, 100 лева) на месец

Вашият ум ще се потопи в ситуацията, да пренареди числата, така ,че да бъде способен да намери решение и решите: ‚Мога да се жертвам от ходенията си за кафе, за да увелича спестяванията си в касичката и да спестя определена сума пари. Това ще бъде много добре за тази енергия.

На 30-ти Август Луната навлиза в медиумните Риби, точно преди да стане пълна на 31-ви Август, когато ще образува и тригон с Марс, който ще бъде военно настроен и Скорпион. По-късно Меркурий навлиза в детайлната Дева, но ще има малко объркване относно какво е казано и какво се има в предвид. Така, че Меркурий ще бъде размътен отново, детайлите могат да бъдат размътени. Ние ще направим пълен телесеминар на този ден, озаглавен: ‚Разграничаването: тренинг за напреднали‘. Дори и да смятате, че сте начинаещ, това ще бъде доста полезно за вас. Ако искате или да полирате способността си за разграничение, или пък да разберете, че трябва да се научите да бъдете по-разграничителни, това ще бъде добър теле-семинар за вас.

И така, както винаги благодаря Ви и моята любов е с Вас.

Джуал Кхул

Канализирано от Тери Нюлън
www.TerriNewlon.com
The Online Source for Spiritual Growth
© 2012 Terri Newlon Inc.
Превод:Цвята Гаврилова
Нина Гаврилова


Някои допълнителни бележки:

1. Разликата между Pacific Time (времето на канала Тери Нюлън) и българското време е 10 часа.

2. Някои бележки от телесеминарите с Джуал Кхул:



2.1. Призив към Венера:

-Венера моля те донеси ми Баланс,Изящество,Грация и Милост. Благодаря!

- Скъпа Венера, моля те научи ме как да обичам себе си дълбоко и как да обичам другите. Благодаря!

-Аз въплъщавам, осъществявам (разтварям се във) Венера и така въплъщавам Любовта, Милостта и Грацията!


2.2 Призив към Юпитер, Лакшми, Веста и Фортуна:

Скъпи Юпитер, Лакшми, Веста и Фортуна,

Добре Дошли и Заповядайте да пребивавате постоянно в мен, с поканата

да подпомагате,

поддържате и

увеличавате изключително :

1. Изключително Добрия Късмет,

2. Избраната Вяра,

3. Перфектната Съдба,

4. Сигурност в сърцето, на дома, в семейството, на тялото,както и

5. Горенето на Свещенния Огън и на Космическия Огън в тялото ми,

6. като Аз съм постоянно в Богатсво, Благополучие, Красота и имам Всички Сили на Живот



3. Мантра за призив на Венера:

Venus Mantra (108пъти се произнася)

Om Shukraaya Namaha



 



Гласувай:
23



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mariniki - в очакване съм вече... от уре - 7 август да ни залее ударна вълна на любов
06.08.2012 09:19
ще се съобразявам с прогнозите, Татяна... благодаря ти за този
постинг ... интересно и полезно ми беше да прочета...
успешна седмица ти пожелавам... с много любов
и късмет... най-сърдечно...
цитирай
2. yotovava - По цял ден мога да седя
06.08.2012 10:42
и да чета подобни материали. Дали човечеството би могло да излекува недъзите си, ако се обърне към тези сили.
цитирай
3. bven - на 1: Мариники, каквото мислиш и за каквото си мечтаеш, това ще стане, защото го привличаш:))
06.08.2012 18:32
е, за Любовта и Венера всичко е възможно - нека очакваме приливната вълна на любов, светлина, хармония...
Хубава седмица на теб и нека твоите стихотворения говорят сами за любовта:)))
цитирай
4. bven - На 2: Валя, нищо против - и аз искам да чета за хубави събития.
06.08.2012 18:35
Сигурна съм, че с мисли за любов, хармония, всеобщо благо, всеки се чувства щастлив. Само трябва да го направим всички заедно - там е силата. Стига разделяне, обиди и отправяне на вина към някого. Време е да се затвори страницата на досегашния свят и да започне новата!
Хубава седмица и нека цветята отварят сърцата ни за най-добри мисли!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14909741
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава