Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2017 22:11 - завръщане на свещеното.....
Автор: bven Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1451 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
На следващо място, когато дисковете се поставят в щитовете, те могли да бъдат използвани като инструменти за ръчно активиране на дванадесетте основни центрове на темплара на Земята. Повече информация за тези центрове и други, може да намерите в глава осма и посочените в нея лекции и писмени източници.

Достъпът до тези артефакти е бил строго ограничен и е въведен специален протокол за лицата, които могат да ги използват. Дисковете били създадени по такъв начин, че ако някой ги докосне, той/тя може телепатично да извлича информация от него. Това е ставало, тъй като дискът бил създаден с технологични функции да разпознава ДНК шаблона на лицето, което го е докоснало и то можело да дава мисловни команди за разкриване на информация.

Дисковете са създадени, за да се използват по точно определен начин от хората, които са специално обучени за това. Дискът се поставя в дясната ръка на човека, който следва да го активира със собствената си биоенергия, която трябва да е с определена честота. След като енергията е насочена вътре в диска, от него започват да се появяват холографски картини с исторически събития, по подобие на филми. С мисловна команда, използващият диска може да спре картината или да я придвижи в определен период от минало или бъдеще.

Протоколът за достъп до дисковете и правото да използват информацията в тях обикновено включва договор с трима говорители, които най-често са представители на Мелкизедек монашески изумруден орден. Те имали мисия да разпространяват за хората и други раси от даден исторически период онези знания, които са необходими за съответната епоха.

Отделни части от Дора Теура плочите са били превеждани многократно в нашата позната и скрита история. Преводите са били осъществявани на различни езици, в различни култури, но винаги са били предназначени за цялото човечество, а не само за отделни етноси или религиозни групи. Разпространението на това познание ставало чрез индигови хора, за които се заговори открито в наши дни. Тези хора са жив израз на свещените познания и буквално са хранилища за тяхното опазване, тъй като ДНК шаблона им служи за запазване и пренос на информацията и я прави достъпна за всички останали, както хора, така и илюминати раси.

За индиго деца се говори в последните десетилетия, но Съюза на Пазителите разяснява, че съществуването на индигови хора в конкретни индигови родове, е играло съществена роля в хода на историята на човечеството във всички исторически периоди. Опазването на тези родове много често е било дълбока тайна. Специално внимание на произхода и предназначението на индиговите хора е отделено в глави пета и шеста на настоящата книга.

Монашеските Дора Теура плочи са били предоставени за опазване на представители на конкретни фамилни родове на индигови хора на Земята. Тези фамилни родове се наричат Ейеяни. Те са представители на Мелкизедек монашески изумруден орден и се обособяват в различни подпомагащи се клонове. Един от тези клонове са Свещениците от Ур, друг клон са Свещениците от Муа, а трети по-известен клон на Ейеяни фамилни родове е бил орденът на есеите, от който произлиза и христовия аватар с име Джешуа Сананда Мелкизедек, известен днес като Иисус Христос.

Оригиналното значение на думата свещеник означава пазител (притежател) на духовна мъдрост. Както мъже, така и жени са били свещеници в ордените и те са управлявали и предавали тази мъдрост на други посветени.

Йеша Ашаяна подчертава, че Изумруденият орден винаги е бил и ще бъде егалитарен, нейерархичен духовен колектив, в който мъже и жени служат наравно. Акцентирането на равнопоставеността на половете в тези ордени е от значение, за да бъдат те откроени от патриархалните религиозни организации, които са доминиращи през последните хилядолетия на Земята.




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. inel379 - Отново чета с интерес!
15.01.2017 22:26
За индиго децата съм чела и слушала много,
особено през последните години.
Гледала съм и няколко тв предавания.
Поздрав!
цитирай
2. bven - На 1: Здравей, Инел 379!
16.01.2017 10:00
Разбирам те прекрасно, защото аз по същия начин възприемам тази книга - ето, вече трети път я четем заедно с всички приятели в блога.
Хубав ден и имай търпение - информацията е богата!!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14905939
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39057
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава