Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2020 08:15 - За състоянието на планетата и какво можем да направим!
Автор: bven Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 346 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Вече програмирани от лостовете на Матрицата, хората искат да бъдат желани с надеждата, че по този начин ще се повиши сексуалната им привлекателност. Така хората започват да разделят на части погледа си. Вместо да гледат на себе си като на едно ЦЯЛО, което започва отвътре и блести навън, те еднообразно преглеждат част по част тялото си, за да определят какво “не е както трябва” и как могат да го поправят с операция, грим, илюзия, дрехи, диети или с комбинации от тези. Когато хората не харесват телата си, те развиват срам, отвращение и се чувстват неудобно, както и се дистанцират емоционално. И ако някой се чувства по този начин облечен, представете си как човекът се чувства съблечен!!! Това със сигурност изключва възможността човекът да открие истинската същност на сексуалния съюз. С такава нагласа и възприемане на нещата е много по-лесно да се преживее секс “за момента” или защото “е гот”. Да се отиде отвъд това ниво на сексуална активност, означава да се пробият умствени и емоционални блокажи, както и човек да се изправи срещу личните вътрешни огледала. С модел на Съзнанието, при който човек се ненавижда буквално от началото, повечето хора просто не могат да направят това.

Сексът по този начин остава в долните чакри, защото просто е една физическа размяна. Това също подтиска и изкривява Кундалини с всички ефекти, които има върху емоционалното, умственото и духовното развитие на човека. Погрешното използване и манипулацията на секса от тези на пръв поглед коренно различни организации – религиите и медиите – е довело до огромна вина, страх и омраза в нашето отношение към секса и, чрез подтиснатата и дисбалансирана Кундалини, до откъсване от по-висшия умствен и духовен потенциал. С други думи, сексът, използващ само долните чакри, тиражиран от религията и медиите, ще ни държи в умствен и емоционален затвор, докато космическият секс би ни въздигнал до звездите.

Опитите да ни отслабят сексуално дори включват мита и манипулацията, наречени СПИН. Страховитите истории относно СПИН-а са създали огромен страх от секса. Казва ни се, че ХИВ вирусът причинява унищожаването на имунната система, познато като СПИН, и че ХИВ се пренася по полов път. И двете са лъжа!!! ХИВ е слаб вирус и последното нещо, което причинява, е унищожаването на имунната система. Хиляди хора умират от “СПИН”, които нямат вируса ХИВ, а милиони, които имат ХИВ от десет години и повече са си напълно здрави. Всичките данни са измисляни! Ако умрем (не че това е възможно) от да речем туберкулоза и сме имали ХИВ, се казва, че сме умрели от СПИН. Ако умрем от туберкулоза и нямаме ХИВ, се казва, че сме умрели от туберкулоза. Митовете и лъжите продължават даже и в диагнозите. (Естествено нали цялата традиционна медицина служи на Илюминати. Тук не става въпрос за всички лекари, а за замисъла на самата медицина, макар че огромната част са забравили най-важното от Хипократовата клетва: “НЕ ВРЕДИ!” Тогава, като виждат, че лекарствата не помагат защо ги предписват?! По този начин увековечават системата).

Доктор Робърт Гало, човекът който каза, че ХИВ причинява СПИН, оттогава е бил обвинен в научно лошо държане и срещу двама от бившите му асистенти са били повдигнати криминални обвинения. Гало патентова теста за ХИВ антителата. Обаче те не тестват за ХИВ, а само за антителата, които имунната ни система произвежда, за да се бори с вируса. Причините за СПИН са много – но не и ХИВ. Всичко, което разбива имунната система, причинява СПИН и това включва лекарства за отмора и възстановяване като AZT, които се използваха да се “борят” с ХИВ, вирус който НЕ причинява СПИН. Всичко това е една измама и не може да бъде описано какви поражения е нанесло върху нашето отношение към сексуалността.

Друг “парадокс”, режисиран от илюминати, е че медиите целят да възбудят сексуално зрителите си, докато в същото време им казват, че сексът е нещо скандално и пошло. Това е разделянето на съзнанието на две части, за което беше говорено по-горе. “Това или това, това или това?” Страх, объркване – КОНТРОЛ!
Младите момичета нямат ни най-малка представа какво си причиняват, оголвайки главните си чакри и разхождайки се по улицата, събирайки всички мъжки желания в сърдечния си или коремен център. Пълен енергиен разгром, блокаж и в крайна сметка унищожение на духовната тъкан. От жените, които позират на снимките, е свалена енергийната защита (дрехите са защита), след което техните жизнени сили се изсмукват непрекъснато чрез изображенията им по еротичните плакати, билбордове и филми. Както моделите, така и любителите на подобна продукция се заразяват с ниски астрални същности (ларви или мафлоци), които се хранят от излъчваните сексуални желания и актове на насилие и страдание.

Това води до духовна деградация, безплодие, изхабяване на сексуалната енергия, необходима за зачеване и износване на децата, и като цяло – до израждане на нацията. Само когато жената осъзнае своята решаваща роля в поддържането състоянието на Майката Земя и планетата и когато осъзнае на кого дарява своята женска сила, без да бъде купувана с евтини дрънкулки и фалшиви жестове, само тогава женското природно начало ще бъде в услуга на Създателя и Шестата раса.

И така, за да се държи под контрол събуждащото се по Божия план човечество, то е трябвало да се постави в условията на ниските честоти, а те са тези на ниските чакри – муладхара, свадхистана и манипура. За да се държи човека в тези чакри, в неговото съзнание трябва да има постоянен страх, стрес и желание за секс, тоест програмите за оцеляване при трудни условия, себеобезпечаване – нужда от подслон и енергиен резерв – манипура. Когато енергията на човека е натрупана в тези чакри, той излъчва в спектъра на ниските честоти и представлява много удобна мишена за контрол и манипулация. За да се промени това, е нужно да се приложи Законът на Двамата – това е закона за Близостта. Той просто излага, че силата на сътворението може да бъде използвана чрез любовна близост с едно друго същество. Чрез тази близост вие цените дълбоката връзка с друг и минавате от единично себеосъзнаване към по-дълбоко познаване, закрила, като се използва свързването на енергията на любов един с един. Законът на Двамата е основан на прилагане на едно съчетано служене на закрила, чрез партньорство на любов и грижа.
Не позволявайте да фабрикуват съзнанието ви! Инак в резултат ще се чудите защо сте зле, кое не е наред и какво трябва да промените. Не е наред светът – това не е наред! Само че не трябва да се опитваме да изменим него, а себе си!

                                   Самопрограмиране и самокапсулиране

Необходимо е да се отбележи, че няма по-тежка форма на програмиране от тази, която човек може да си създаде сам. Въпреки че по-късно започва да служи на определени егрегориални конструкции или същности, този вид програмиране често държи в основата си именно личния избор, който впоследствие се превръща в база, на която може да стъпи един бъдещ егрегориален градеж. Обикновено това се случва заради липса на езотерично познание за нещата и собствената принципна ограниченост на индивида.

Ще започна с въведението, че човекът е създаден като не-едноканално и не-едноклетъчно, а като многоканално и многоклетъчно същество. Какво имам предвид. Образно казано, ние не сме енергийна артерия, ние сме енергийни капиляри. И изпипан номер на Тъмната ложа е да обработва хора, склонни към проявление на едноканалност (което е анти-природно), които са се забили САМО в една посока на търсене (живот), защото в такъв случай много лесно може да се сложи тапа, която да спомага за захранването на цял енерго-информационен паразит. Какво имам предвид, може да се види на долния чертеж.

Да си представим човека (засега) като една тръба без разклонения, по която минава енерго-информационният поток. В един такъв модел всеки лесно може да открие слабостта. Това е тръбата и ако един егрегор, който иска енергия, сложи тапа - това ще е единственият поток, от който егрегорът ще има нужда в живота си, защото му е даден шанс за донорство. Какво в същността си Е и за какво служи знанието за тръбата, тапата и едноканалната “доктрина”:
Вие имате духовни търсения. Все още не знаете точно какви, но досегашният модел на знание, който ви е предлаган, вече не задоволява вашата потребност за Истина. Прочитате няколко книги, докато най-накрая стигате до даден (не дай си Боже) авторитет (с огромно и внушително творчество), който ви привлича неудържимо и отговаря на душевността ви почти на 100%. Постепенно толкова се привързвате към въпросния автор/учение, че ставате напълно сляп за другите теории и информация по същите теми. Нещо повече – вие сте склонни да се отнасяте с (меко казано) пренебрежение към алтернативните източници, противоречащи на вашия (вече) идол. Минава време и вие не възприемате и нямате абсолютно никакво желание за нищо друго, освен за поредната порция от Ошо, да речем. Ако съществуват няколко книги за астрално пътуване, вие дори няма да погледнете другите, а ще протегнете ръката си тъкмо към вашия идол. В последствие, колкото и авторитетен и истинен да е източникът ви и колкото и знания да трупате, те по природа ще са ограничени, тъй като няма да сте се възползвали от целия енерго-информационен спектър, който е в наличност по въпроса на духовността.

В случая човекът и неговите търсения са тръбата, по която минава енерго-информационният поток. Създавайки и укрепвайки даден интерес, без каквото и да е отклонение, вие превръщате себе си в затворена, едноканална система, което дава възможност за подхранване на даден егрегор. Егрегорите се контролират от нисшия астрал, най-вече от различни астрални същности или форми на извън земния разум, който е настроен негативно към хората в лицето на рептилиите например. Вие създавате условия за самокапсулиране и в резултат, слагайки тапа в същия този канал, започвате да подхранвате егрегора, който служи за целите на тези същества. Целта обикновено е енергийно донорство и... робство, разбира се.
Оттук нататък вие се превръщате в една затворена система, която е неспособна да приеме чужда енергия, освен тази, която обменяте със своя егрегор, към когото сте свързан безвъзвратно. Тя циркулира само между вас и егрегора и това ви се струва напълно самодостатъчно, защото то е такова – вие сте си самодостатъчни със своя егрегор. Това е форма на симбиоза. Никакво отклонение.

Този процес протича като по учебник и може да бъде наблюдаван най-често при твърде религиозните християни и фанатизираните мюсюлмани – въобще при хората, отдали живота и вярванията си изцяло на религията. Всеки ден чувате за случаи на религиозен фанатизъм. Това е и честотен контрол, защото обикновено няма да ви бъде позволено да вибрирате енергийно на по-висока честота. Единственият ви “шанс” е да се свържете към по-висш и по-енергетичен егрегор, при когото ситуацията ще бъде горе-долу същата – само вижданията ще са относително (!) различни. Наблягам на относително, защото не може да се прескачат стъпала. Този, който е събирал марки цял живот и е превърнал това в своя свръх-задача, няма да започне  изведнъж да практикува скално катерене. Преходът е плавен, защото честотата се покачва постепенно. Обратното води до загуба на жизнена енергия и протичането на депресия. Изключение правят тези, които правят скок, защото техният Висш Аз чрез кармичния си егрегор иска това от тях като преживяване и трупане на опит в конкретната инкарнация. По естест вен път това НЕ СТАВА, защото то не се отразява добре на цялостната мисия на човека в дадения живот. Колкото до духовните търсения, никога не може да стане просто от първия път и от прочитането на първия автор (освен ако нямате точно тази мисия в този си живот)! Кой е прочел само един автор през живота си, който да е ТОЧНИЯТ, поднасящ искрящата 100%-ва истина върху кадифена възглав ничка в сребърен поднос? Има изключения и се вижда резултатът – говоря за същите религиозни фундаменталисти, които са капсулирани енергийно доживотно. Въпросът е в това, че ще прочетеш и минеш през 1000 учения – но, да – всяка книга е важна и е част от пътя, който ти ще извървиш и чрез който ще разшириш всеки милиметър от енергийните си капиляри. Защото, ако кръвта циркулира само в/през един орган от организма, тялото умира! Капилярите снабдяват с кислород всички клетки – затова не изгниваме! Може накрая да откриете загубеното си копче, но преди това сте обработили два самосвала пръст с лопатата!

И така! Човекът е създаден като многоканално същество!  Той е спуснат и проектиран като организъм, подобен на горния – такъв с много капиляри, много пътища, много версии на случване, съществуване в множество паралелни реалности – това е изначалната идея на Създателя! Тук вече дори да се сложи тапа не може да се постигне някакъв съществен резултат, който да повлияе върху цялостното развитие на организма/съзнанието. Ако единият канал е запушен, енергията ще потече през съседния.

Един се интересува само от НЛО, друг – само от езотерика, трети – само от радиестезия. Защо, след като всичко е свързано? Разширявайте каналите си и осмисляйте свързаността на нещата в света! Тази информация е важна за тези, които ще открият себе си в представения модел. Много е важно да се вслушате в сърцето си (вашия Висш Аз), когато осмисляте този принципен капан. Всеки един от нас е на различно ниво на развитие и с настоящата си инкарнация усвоява определена опитност. В този контекст капсулирането и специфичното програми ране може са формата на блокаж, което именно вие сте избрали, преди да се въплътите. Най-вече – вие ТРЯБВА да минете през това, за да израснете и повечето от нас вече са го правили! Но има и такива, които просто са попаднали под егрегориално въздействие в резултат от самокапсулиране. Именно на тях тази информация ще е полезна, защото те все още могат да направят крачката и да разширят мисловните/енергийните си модели. Важно е да е се разбере, че тук откачването от един егрегор и закачването към друг няма да ви помогне.

Изходът е във възвръщането към изначалната многоканална функция на човешкото съзнание и енергетика! Само така вие ще сте в баланс и с мисловните си модели, и с егрегорите си, и с енергията и информацията, които протичат през вас. Още един капан е сътрудничеството на няколко (тук отварям една скоба. Може да са много – не ви подтиквам да имате много егрегори/интереси, защото това е многоканална версия на батерия – същото е като при едноканалния модел, но с много канали! Тук говоря за това да не се капсулирате и да затворите очите си за другите неща в света! На егрегори така или иначе служим винаги! Просто се следете да не кривнете от баланса си!) ваши егрегора, подчинени на една цел – целта отново е капсулация и насочено използване на енергията ви – разбира се, не във ваш интерес. Ще дам пример отново със следването на дадена доктрина. Четете Ошо и понеже той казва, че може, започвате да се интересувате от будизъм. Или стигате до будизма по независим път (което означава, че егрегориалната ви примка не е много затегната и имате известна свобода) и виждате сходните твърдения с тези на Ошо. В случая двата егрегора си сътрудничат за общата цел – вашето впрягане. Те не са в конфликт – в симбиоза са.

В никакъв случай не твърдя, че застъпването на информацията е признак за робство! Дори напротив – колкото повече четете, толкова повече ще ви се застъпва информацията и това ще ви показва, че сте на прав път. Просто казвам, че тази връзка я има и трябва да бъдете нащрек за нея, защото манипулацията е много фина и изисква висш пилотаж на разбиране и самоанализа! Защото, не забравяйте, че ние чуваме командите на егрегора като своя собствена мисъл в главите си. Колко от мислите ви смятате, че са наистина ваши? Егрегорът се захранва с енергия чрез ритуалите. Колкото повече ритуали има в едно общество или семейство, толкова повече енергия се отделя в посока към егрегора и той става по-мощен, по-силен. Затова избягвайте ритуалността и шаблона – проявле нието на егрегора и програмата, която носи той. Избягвайте да сте еднакви – да влизате в стадото, като в същото време се пазете да не влезете в крайността на позьорския стремеж към различност. Бъдете себе си – като сте наясно кога сте себе си и кога сте това, което егрегорът ви казва да бъдете. Бъдете будни и не спирайте, защото забиването в нечия доктрина винаги води до застой и енергийна леност. В началото егрегорът ще ви снабдява с енергия, но с времето ще става все по-капризен и ще се чувствате все по-слаби. Така или иначе през целия си живот ние робуваме на дадени егрегори, създаваме образи в астралния свят и обслуж ваме нечии интереси поради незнание. Това, което можем да постигнем, е да изчистим максимално енергийните си канали и евентуално да се откъснем от инволюционните си егрегори. Да се депрограмираме, за да започнем да усещаме истинските закономерности в живота. Защото, както е възможно да се програми раме сами, така можем и да се де-програмираме. Разбира се вторият процес е много по-бавен и мъчителен и трае в повечето случаи години. Депрограмирайки се, вие ще започнете да виждате капаните сами и да ги заобикаляте без усилите.

Ще съзирате безпроблемно чуждото програмиране и ще го класифицирате. Например човек, който е твърдо убеден в нещо и не търпи критика, е 100%-ово програмиран! Типична фраза за тези хора е: “Аз съм открил своята истина в този живот и ще я следвам докрай. Не искам да те слушам! Не ти вярвам! Нямам нужда да чета повече по този въпрос! Дори не желая да говоря за това!”. Несъмнено имате в своя живот поне един-двама такива познати.




Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14916062
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава