Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2018 08:57 - отношението - функция на еволюцията19
Автор: bven Категория: Музика   
Прочетен: 607 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ТРЕТОТО, на което Луцифер подчинява човека е ЦИКЛИЧНОСТТА. Цикличността е от изключително значение за еволюцията, защото процесите проявяващи коригиращ и оценъчен характер за всяка Раса се проявяват в края на същата. В еволюционен план развитието е плавно, но скокообразно по отношение на груповата еволюция. Както в един учебен процес имаме класове които плавно осъществяват целия учебен процес, но в същото време скокообразно учениците се оказват от клас в клас - от едно основно ниво в друго. В края на всяка Коренна Раса Човечеството приключва групово кармата си и групово, но чрез личностна еволюция, преминава в следващото ниво. Осъществилите критериите си за цикъла в Духовното ниво преминават в Новата Раса. Установилите стабилни духовни критерии за сегашната Раса (чрез Десетте космични принципа на съзнанието известни като Десетте заповеди) ще напуснат зоната на тежката материална субстанция и ще се установят в по- висшето Четвърто измерение. Не успелите остават на Земята за следващият цикъл. Луцифер се стреми именно към това - да останат тук повече хора - в неговото царство където той е владетелят. Трябват му поданици, пропаднали в материята небесни хора.

Казано ни е, че в края на тази епоха около две трети от човечеството ще е поело по ПЪТЯ на духовността, а около една трета ще остане за по - късни времена. Те ще получат правото да еволюират до духовните планети (сфери), но ще трябва в един пълен цикъл да надвият страстта си към материалното и да се устремят към мястото, от където бяха изгонени поради желанието да се развиват чрез сетивния опит. Именно сега - в края на Расата Луцифер става Сатана - изпитател на духовността у нас. След това той ще бъде отстранен за един голям цикъл (хиляда години) на Сатурн - времето за което Христос станал Владика на Земята по чина Мелхиседеков ще подготви духовните хора за космичния живот, който ги очаква. След това Сатан ще се завърне и отново ще започне цикълът.

Ще посочим още един лавиноподобно развиващ се процес в обществото, който определено знаем като изключително опасен за хората. Разбира се, имаме предвид искащите да еволюират духовно хора, а не нуждаещите се от максимално задоволяване на сетивния си нагон. Особено опасно следствие днес е нарастването на темпа на съвременната музика както като течения и видове, така и като динамичност на музикалната форма. Няма да коментираме силата, защото тя е присъствие тероризирало поне веднъж всеки от нас. Дискотечната музика и среда е един ярък връх в тоталната атака над личността програмираща я като стадна, колективна в удоволствието единица. В тези места и ритми се съдържа най - ужасната деструктурираща енергийна метода за асинхронност в електричността на двете мозъчни полукълба. Ярко и точно е определението на младежите за състоянието в което най - често се намират когато са в дискотеката - куфеене. Чудесно определение, защото естествено е достигнало до тях схващането за празнота и липса на съдържателност.

Има обаче още една опасност, която не се отчита и не може да бъде различена по естествен път, а когато е в наличност вече е късно - нощният живот. Към асинхронността на мозъчните полукълба, достигнали до положението на куфеене, се прибавя и принудителното им държане в бодърствуване, което изтощава невроните и включва самозащитни системи.

Нека подчертаем.претоварването на самозащитните системи на мозъка води до сериозни психични нарушения едно от които е състоянието на отнесеност и неадекватност.

В такова положение мозъкът изпитва остра нужда от поддържане на системите си, което става чрез отделяне на различни вещества, част от които са естествени наркотици. В последствие това става нужно за мозъка и той, преминал на ниво самодобиване, изисква тези вещества. Дискотечната среда е естествен стимулатор за този процес. От това състояние до истинските наркотици има само една крачка, за която винаги се намира по някой готов нарко пласьор или приятел.




Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14874729
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава