Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2012 08:00 - България е един от трите основни енергийни центъра на планетата
Автор: bven Категория: Новини   
Прочетен: 24016 Коментари: 25 Гласове:
35

Последна промяна: 03.05.2012 08:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



  БЪЛГАРИЯ – НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО ЗА ПОСРЕЩАНЕ     НА    2012 ГОДИНА



image
Варненската ясновидка Гергана Герасимова нашумя с поредицата от Книги „Тайните подземия на България" на писателя Милан А. Миланов. Поредицата поднася неочаквани разкрития за вековни тайни, които пази земята ни. Духовният учител - игуменът на манастира „Св. Троица", притежаващ екстрасензорни способности и в тази пета част на книгата разкрива на своя ученик лабиринт от тайни. За разкриването на тези тайни помага ясновидката, получаваща послания от Информационната Космична Банка /АКАША/.

Ето и нейните разкрития за България и защо е най-доброто място за 2012-а година. Статията е направена по поръчка на едно от най-големите британски издания, но българските читатели ще могат да я прочетат преди британците. Преди дни тя се завърна от експедиция до част от енергийните центрове в България, заедно със съвета на учредителите на сдружение ВЕЛИКА БОЛГАРИА – проф. Сашо Драганов, доц. Красимир Коев, журналистката и ПР Патриция Кирилова, Давид Леви и Даниел Делчев.



България е един от трите основни енергийни центъра на планетата Земя. Единият е Тибет, където в продължение на хилядолетия пребиваваше Земната кундалини. Вторият е в района на Чили и Перу, където тази земна кундалини се премести и който ще бъде неин дом през следващите хилядолетия. Третият – България, е все още неоповестен и „неоткрит” за широката общественост на планетата. Много хора от различните краища на земята, дори не са чували за България, други – не знаят къде точно се намира, но времето за реализация на тази малка територия от планетата, върху която е разположена държавата България, настъпва. Потенциалите, заложени тук са необятни и неизчерпаеми.



Тук е директната връзка със земното ядро, което е от изключително значение не само за Галактиката, но и за тази Вселена. Защо ядрото е толкова важно?

Земното ядро е концентрирана енергийно-плазмена структура, съдържаща в себе си всички валидни за Вселената енергийни стойности. Поради тази причина то е от особено важно значение, както за галактиката, така и за цялата Вселена, като източник на информационни и балансиращи енергийни потенциали.

Съществата от Плеадите, Фаетон, Сириус и др. създават под земята своите центрове, лаборатории и градове заради изключителните стойности, които има земното ядро. С помощта на различни технологии тези стойности се смесват с други енергийни потенциали и се използват за различните нужди на планетите от Галактиката. Освен това Земята се намира на специално място в Галактиката и има директна връзка с Висшата информационна банка. Пребивавайки тук се спестява време за изграждането и поддръжката на космически информационни центрове, които да служат за връзка с банката. Често в такива центрове се получават енергийни трусове и се налагат пренастройки, което отнема време.

Земята е създадена в следствие еволюцията на Вселената. Тя е един от трите центъра, които я обслужват и има директна връзка с Акаша. Не ползва ретранслатори и междинни центрове. От Земята се приемат, предават, пренасочват и контролират всички информационни, енергийни и симптоматични потоци, стойности, параметри, полета на излъчване и т.н.

В ядрото на Земята са концентрирани стойностите и характеристиките на всички енергии, валидни за цялата Вселена. Именно затова планетата е от изключително важно значение за всички общества и цивилизации, обитаващи Вселената. Това е причината за изградените подземни лаборатории, в които се извършват непрекъснати измервания, изчисления, корекции и проучвания на земното ядро.

България е родината на Учителя Дънов, а в по-древни времена – на Орфей. Орфей е роден в началото на 6 432 година пр.н.е. и умира в средата на 6 366 година пр.н.е. той е познавал Висшата вселенска философия, тълкувал е мъдростта и ученията на атлантите. Бил е с изключително високо духовно ниво на развитие, което го е правело търсен духовен учител не само от тракийските племена в района. Името на Орфей може да се преведе по-скоро като „Магична светлина”. Влиянието на Орфей е било силно не само по българските земи, но и по земите на днешна Гърция и Мала Азия.

Българският език е също носител на високи и чисти енергийни вибрации. Първите заселници по тези земи – араните или траките, са говорили и пишели на отдавна изчезнал вече език с космически произход. Част от писмените знаци на този език се намират в древните египетски текстове. Те са били използвани от вече обособилите се като отделен народ египтяни. Древният арански или тракийски език е космически език. На него се говори на различни места във Вселената, но с различни фонетични и диалектни особености. След време, когато започнат да се разкриват древните подземия и книгите и ръкописите в тях, написани на тракийски, езикът ще бъде открит и разчетен отново. Езикът и писмеността на араните или първотраките е загубена. С течение на времето само определени посветени са ги знаели и съхранявали.

Един от тези посветени е бил Орфей, чиито ръкописи в по-голямата си част са на древния език. Древният арански език е известен още и като арамейски език. На този език те написват първата, оригиналната Библия, която се съхранява заедно с няколко копия, преписани от нея в последствие, в подземията на остров св. Иван, в специални златни сандъчета със специални обкови и инкрустации. Те се намират в помещението, където се съхраняват и скрижалите на Мойсей. Има специална въздушно – енергийна защита. Времето за изваждането им наближава, но това няма да стане преди отварянето на Голямата врата.

В съвременния си вид, българската азбука е основен ключ към отварянето на Вселенските тайни. Разкодирайки тази система ще се отвори вратата към Новото време. И така:



А – изходна позиция за градивен растеж

Б – всеобхватна реална хармонизация

В – придобиване на висша обединителна роля

Г – развитие на генетичната познавателна мисъл

Д – обхващане на енергийните потенциални двойници

Е – отразяване на горните входни нива на пространството

Ж – развитие на високочестотните сигнали

З – кармиране на всички видове индивиди

И – обобщаване на законовите реалистични стойности

Й – прехвърляне на триизмерните общества в горен квадрант

К – развитие на мисловни потенциали в реални функции

Л – преминаване в отвъдните реалности

М – отваряне на неоткритите действителности

Н – обхващане на енергийните двумерни центрове

О – прегрупиране на висшите познавателни системи

П – отваряне на всички кристални излъчватели

Р – свързване на двойниците в обща единица

С – развити на всички стойности на вечността

Т – вграждане в обединената система на новата геноформула

У – изграждане на всички линейни връзки в пространството

Ф – свързване във вечно цяло на космическите двойки

Х – отваряне на всички канали-проводници на вечната любов

Ц – оформяне на новите структурни единици

Ч – изграждане на реалните времена в бъдещето

Ш – стартиране на личните програми на индивидите

Щ – отваряне на космическите идентификации

Ъ – свързване във вечни общности на реалните същества

Ь – изграждане на новите ембрионални формули

Ю – отваряне на висшите познавателни центрове

Я – развитие на новата кристална общност

ЙО – коренуване на детеродните енергийни канали

ЬО – развитие на извънпланетарните реалности

ДЖ – отваряне на новите светове извън Всезира

ДЗ – власт над всичко съществуващо във времената и пространствата.

С активирането на всички енергийни центрове на територията на България, тук ще се формира енергийно поле, което ще създаде най-добрите условия за плавен преход към Новото време. Това е основателна причина да се твърди, че България е най-доброто място за посрещане на 2012 година.


26.06.2011. Получено чрез Габи

dreamland-bg.com/index.php




Гласувай:
36



1. balgarski7vinarki - Interesni neshta
03.05.2012 08:42
Da, energien zentrum i kakto se e o4ertalo mai i na veshterstvo-ja vij prostazite otgore i zatritite jivoti v miseria i stradania-vsichko tova invokira razni energii.
Sledvashtite pokolenia shte sa v resultatite ot prostotiite na segashnite,dano se opravjat njakak si.
цитирай
2. анонимен - Четох до "учителя Дънов&q...
03.05.2012 10:43
Четох до "учителя Дънов" и се отказах - явно авторът или не е въобще в час, а само повтаря папагалския хор, или е от другата страна на борбата светло-тъмно!
цитирай
3. анонимен - кантарион
03.05.2012 13:46
Дрън,дрън ярина!Позната,коята също проповядваше лечение с енергия,която ходеше в Австралия и събираше енергия от някакви планини, се разболя от рак на гърдата и скоропостижно отиде в небитието!
цитирай
4. stela50 - Привет , Бвен ...
03.05.2012 14:20
За това , че България е един от трите основни енергийни центъра на планетата
има сведения от различни източници и изследвания . А и защо ще се обсъждат
факти и доказателства по темата и България ще представлява интерес ,
ако нямаше сериозна причина да се смята,че това място на света е специално...
Нищо не е случайно , а и бъдещето ще покаже .
Поздрави за интересния постинг !
Хубав ден и сърдечни поздрави !
цитирай
5. анонимен - кантарион за стела 50
03.05.2012 14:36
Кое бъдеще ще покаже?Че България съществува тук от над 1300 год.,многооооо преди тях тук са живели траки,унгури,а сега и чукундури и чудото с енергията?не се е случило....Статия наистина за чукундури!
цитирай
6. ramus - Има си цяла плеяда вярващи в "специалностите"...
03.05.2012 16:06
... - едни специалности - според раса, други - според територия или държава, трети - според национална или религиозна принадлежност. Просто ми е чудно какво се натискате да им намирате кусура - визирам кантарион и разни анонимници. Изглежда вярващите в едно дразнят вярващите в друго. А това не ги прави различни - а напротив - точно еднакви сте.
Множеството вярващи в тяхната си представа за енергиите не са с нищо по-различни от които и да са група вярващи - имат си идеали, имат си идеи, имат си и идоли. Имат си и образните приказки за тяхното си обяснение на света. И както всяка друга вяра - тяхната им служи за запълване отвътре. Както всяка друга вяра и тяхната се използва от нейните потребители за вдъхновение. Имат си съответните канони, за да се равняват по тях кое е правилно, погрешно, истинно или заблуда. Това им трябва - това си правят. Нищо че всяка вяра е такава, защото е подкрепяна от вярващи на които именно това и така им е потребна. Принципа е - след като има "заявка" от потребители, то ще си намерят да си я сътворят. Това се отнася за вярването и верите по всички линии - включително и ония дето се пишат "неверници" или пък се кичат с маските на "АТЕИСТИ".
Човечеството открай време се е определяло от вярата и вярванията си. Съвсем очевидно е и това се наблюдава, дори използва, от хора, които забелязват тия особености. Но са малцина тия, които надхвърлят и израстват този си етап и самата потребност от вяра и конструиране на реалността, си самоотпада.
Вярването е типичен човешки психичен феномен. Той се определя от етапа в който е човешките елементи в човечеството - груповата си форма на съществуване. Като вътрешно-психичен комплекс от процеси, ВЯРВАНЕТО преминава и в груповата си форма в която се наблюдава днес във всички социални процеси, във всички култури и епохи.
Така, че "друговерци" - не се дуйте толкова че сте много начетени - всеки за вярата си използва аргументи, които са интерпретирани за да паснат на вярванията му. Така само приличат на истина. Именно това е потребността - да приличат и да придават изживяване за истинност. Така се получава и конструирането на реалността - чрез изживяването за нея. На спящите и сънуващите в съня им - това е напълно достатъчно. И много внимават да не вземат да разклатят виртуалните си устои на които се крепи самомагията им.
И накрая - модерната дума за вярване е понятието УБЕЖДЕНИЕ и неговите производни. Тук е и изключителността на вътрешно-психичните процеси - създават условие за изживяване на РЕАЛНОСТ, която е вътрешно генерирана заради потребности. А се ПРОЕКТИРА ПСИХИЧНО "ОТВЪН" - все едно че е обективна. На тази огледална игра се крепи цялото групово битие вече хилядолетия наред. И това сякаш няма край - все едно и също.
Колкото до вярващите - в сила е принципа на "компенсиране на недостатъчност". С други думи - човек търси, стреми, желае или иска онова, което "отвътре" не му достига - и така да го компенсира.
И конкретно - щом някой или някои вярват в приказката за "ИЗКЛЮЧИТЕЛНОСТ" - значи в тях е налице "незначителност". Щом някой стреми, прокламира ЛЮБОВ - значи вътре в него я няма и другото му е компенсацията. Толкова е просто - по това какво се стреми, постига, прицелва, иска или търси, си личи толкова ясно КОЕ ОТВЪТРЕ НЕ ДОСТИГА...
И понеже това е принципен вътрешно-психичен принцип - той е толкова фундаментален, че чрез него с лекота могат да се изведат които и да са психични особености на който и да е човек. Най-вече защото ТОЙ СИ ГИ ПОКАЗВА и ЗАЯВЯВА САМ - достатъчно е просто да се чете или слуша и гледа внимателно.
цитирай
7. анонимен - Всичко това е много хубаво,
03.05.2012 17:04
ама защо българите са такива тъпанари
цитирай
8. ramus - Ето така се "пишат" хората:
03.05.2012 17:31
анонимен написа:
ама защо българите са такива тъпанари

------
Когато някой нарича образ на "другите" с нарицателното "ТЪПАНАРИ" - това какво точно отразява - според горния принцип - за "компенсирането" и "огледалата на проекциите"?
Както вече написах в края на номер 6, достатъчно е просто да се чете слуша и гледа внимателно. Понякога дори не толкова внимателно - хората просто сами се "диагностицират" пишейки се в самопортретите си.
Когато се вижда напомпен от мускули мъжага да вози в скъпата си кола поредната "жена-играчка" - за показ са ланците, мобилния му телефон, дрехите, прическа, обувки, колата, направената като кукла жена - всичко е за показ - недоосъзнал елементарността да търси от околните одобрение чрез вниманието им и чрез тях да се "оглежда" кой е той. Това дори не е нужно да си психоаналитик за да се изведе - различните социални категории се делят от социалните игри според които се играят. И зад всички тях стои невъзможността масовата средностатистическа човешка личност да долови колко много неща се случват, но са "НЕВИДИМИ ЗА НЕЯ" - затова се използва понятието НЕ-ОСЪЗНАТ. И това, което вие наричате "видимо" е не заради света - това виждате, това интерпретирате. А другото - сякаш го няма. Някъде там - зоната на здрача!!!

Всъщност е толкова просто... само е неудобно да се проумее, защото влиза в рязък разрез с групово насадените и разпространявани представи и легенди за човека, живота и вселената... А иначе всеки претендира за "ИСТИНА" - а тая версия на "истината" в която всяка вярваща група вярва е наречена просто "КОНСЕНСУСНА ИСТИНА". И смисъла й е да консолидира вярващите елементи в съответната формирана по вяра група. САМО ТОВА... НЕ ПОВЕЧЕ... В никакъв случай не повече. Трябва да се завоалират предварително "питанията" да се прикрият всички опити за 'въпроси' чрез внимателен подбор на "правилните отговори и насоките им. И това е достатъчно - навсякъде, във всички групи...

Всъщност е толкова просто... !

Примера чудесно онагледява колко е "малка" вътрешната вселена на повечето хора. Затова им служи толкова добре вярата.


цитирай
9. анонимен - ramus
03.05.2012 18:22
ти според мен си учил психология в НБУ, но така и не си успял да я завършиш!
цитирай
10. ramus - водя само интелигентни и смислени разговори...
03.05.2012 19:48
"Другото" дори не го забелязвам.
цитирай
11. bven - На 1. balgarski7vinarki.
03.05.2012 20:05
Аз мисля, че всеки човек (Дух) си е избрал в оредното въплъщение какво и как ще научи. Да не роним сълзи - всяка душа върви по своя път и не е редно да коментираме дали е добър или не. Важното е да се еволюира, без да се създава отрицателна карма (досега), а отсега нататък - кой каквото мисли, това ще се сбъдва.
Благодаря ти за коментара - беше много важно мнението ти и пак се отбивай.
Лека вечер!
цитирай
12. bven - На 2. анонимен - радвам се за прочетеното.
03.05.2012 20:06
Винаги си добре дошъл.
цитирай
13. bven - На 3. анонимен - кантарион:
03.05.2012 20:11
Твоята позната е направила това, което е искала и не е редно да коментираш начина й на отиването й от този свят. Има много енергийни лечения , но човек започва да се занимава с тях, когато му е дошло времето. В интерес на истината ще кажа само , че с едно от тези лечения - рейки, много хора по света (вече милиони) са постигнали подобряване на тонуса, добър имунитет в каквото и здравословно състояние да са били и изглеждат младолики, хармонизирани и щастливи. Енергийното балансиране е предпоставка за добър и щастлив живот и любов и благодарност към всичко, което те заобикаля.
Хубава вечер и нека радостта бъде твой спътник.
цитирай
14. bven - На 4. stela50 - Таня, ти знаеш много добре за специалната роля на България и българите.
03.05.2012 20:14
За съжаление постоянно се прикрива и омаловажава историята, културата и бита ни, единствено с цел да забравим защо сме тук. Затова и толкова е специално това, което ни предават контактьорите ! Нека да знаем какво се съобщава, пък всеки да решава и да се вслушва в интуицията си. Оттук нататък тя ще играе решаваща роля в живота ни.
Много се радвам на твоя коментар.
Благодаря от сърце и хубава вечер на всички ви!
цитирай
15. bven - На 6. ramus, блогът е именно затова - всеки да изкаже свое виждане, мнение или верую по интелигентен начин.
03.05.2012 20:24
Нека да има повече мнения, за да може всеки човек да прецени какво му допада и е близко до него. В това е и смисълът на тези форуми. А този, който е поел по своя път, да продължи и се развива, нека да пръска знания и светлина . Винаги има кой да търси своя истина и кой да покаже верния път:)
По- точно казано, когато ученикът е готов, Учителят идва. Енергията следва мисълта. Каквото мислиш - това се случва!
Радвам се на присъствието ти и благодаря за анализа. Който чел - чел!
Лека и светла вечер.
цитирай
16. анонимен - За инфо.
03.05.2012 20:30
Куандалини чи и земно,глупости.Такъв дзер на земята няма,има ма не от нашата вселена.В момента се разгражда.Има и още един паразит,който също се разгражда.Той се намира в мозъка ни,справка стар Гейтс.Който са сеща,сеща.Наглеждайте си имунната система,със земни билки.И ще ви светне ,щот тя вече ги разгражда.Радвайте се че имаме бит и култура,те са нашата религия!!!
цитирай
17. mariniki - вярвам, че е така...
03.05.2012 21:27
от първата до последната дума...
сърдечен поздрав за теб..
цитирай
18. bven - На 17: Добре си дошла, Мариники.
03.05.2012 21:34
Всеки има право да вярва:)))
Светлина и Любов!
цитирай
19. ckarlet - Далечна ми е тази материя, но със ...
03.05.2012 22:40
Далечна ми е тази материя, но със сигурност ще кажа, че България е едно Райско кътче, което може да въздейства само положително...
Поздрави за интересния постинг!
цитирай
20. diadokolio - Вярно, чудесно и е свободен избор!
04.05.2012 06:18
Добро да е утрото Ви,
Благодаря Ви, за позитивната и подтикваща към свобода тема!
Няма по- ценна дума от Свободата!
Всеки има Свободна Воля, за да повярва в предоставената му възможност, да живее в невероятното място- България!
Да, трудно е да се повярва, когато се отмива пяната, че ще бъдем огряти от невероятна светлина и топлина.
Дори и да не се ровите в книгите, достатъчна е физическата карта на Балканите, буквата "S", която се образува между Карпатите и Стара планина. това е малко допълнение към предстоящото място на планетата ни Земя, след протеклите 11987 години. Предстоят изненади.
Приятен и добротворен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
21. inel379 - Убедена съм, че това е така!
04.05.2012 15:52
Въпрос на личен избор е да вярваш или не!
България е райско кътче в много отношения!
Позитивната енергия е сила!
Когато се използува правомерно,
чудеса се случват!
Духовният усет се буди вече у много хора
и в това няма нищо случайно!
Добрите мисли и дела се множат!
Хубава вечер, скъпа Bven!
цитирай
22. bven - На 19,20,21 - ckarlet, diadokolio и inel379 - добре дошли!
04.05.2012 19:42
Хубавите и положителни мисли, думи и действия се множат и увеличават, за да може отрицателното, което ни обгражда , да бъде намалено или неутрализирано.
За да свети Земята , хората и природата и да увеличава своите вибрации! Така, както всеки човек в своето развитие расте и усъвършенства способностите, така и всичко се подготвя за усъвършенстването. Порталът е отворен и всеки може да вземе решение - накъде и с кого.
Именно затова в България винаги е имало хора с паранормални способности (както и да ги наричат някои) и винаги в центъра на промени (материални или духовни) е стоял Българин!
Нека бъдем достойни и помогнем в тези моменти на страната си и Земята.
Светли мисли и много Любов да излъчваме винаги.
Хубави и спокойни почивни и празнични дни!:)))))))))))(
цитирай
23. starotomagare - Хубаво е човек да вярва
06.05.2012 17:47
в нещо по -висше ,по хармонично и по справедливо.Тогава нищожеството което те е настъпило в автобуса а след това за капак те и псува няма да успее да те разтрои нито ще скочиш и ще го сбухаш за да го научиш на уважение.Просто ще си преставиш неговата нищожност на фона на вселенските и общоземни енергии и свръг общества.и ще усетиш ,че вече е изчезнало на следващата спирка.Все пак това нещожество от автобуса което използвах за пример е само лек намек за несправедливостите предателствата , изневерите и планините от злоба и най-честа проба зло с които трябва да се справяш ако искаш да продължаваш да живееш, да се бориш за хляба си ,да защитаваш потомството си ,покрива над главата си и капчицата ти останало човеческо достойнство.Всеки има нужда и от лъч светлина дори и другите да не вярват в нея.
цитирай
24. bven - На 23: starotomagare, така се усеща човек - ощетен , обиден и нещастен.
06.05.2012 20:16
Но когато си спомниш мъдростта, че човек трябва да се уважава за това, което е, а не за това, което не е, всичко става светло и обективно. Никой не се ражда с характеристика като другия на тази планета - всеки има своя вибрация и тя е уникална. Затова и всеки възприема действителността по свой начин (ти можеш да дадеш примери, нали?). Просто няма нищожество, а човек, който е на даден етап в своята еволюция. Както казва Тот: няма зло, има нееволюирало добро! И всеки върви по собствения си път. Днес например, видях един сервитьор от гръцки ресторант да бере от градинските рози на булеварда и на забележката ми отговори усмихнато, че е за "някои".
Хубавото е, че всички българи сме навсякъде по земята и се познаваме. Затова нека светът върви към еволюция и ние към своята!
Честит наш български Гергьовден и хубава вечер ти желая!
цитирай
25. bven - На 25: Анонимен, винаги е имало бяло - черно, добро - лошо, Ин - Ян!
07.05.2012 21:23
Важното е ние къде сме и какво мислим! Нека всеки си решава въпросите, но с добър тон, без да се интересува от другите. Това е начин за хармония на всичко и води до подобряване на аурата и на Земята. Защото тя влияе на другите планети и т.н. на всичко...А майката и женското начало е в основата на Мирозданието.
Радвам се на позитивното мислене и ти желая прекрасна вечер!:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869558
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава