Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2019 08:02 - Влад Булгаков за прехода
Автор: bven Категория: Новини   
Прочетен: 1124 Коментари: 6 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                        Здравето през квантовия преход


„Казвам ви: не всички ще умрем, но всичко ще се промени“ (Библията, 1-во Посл. Кор.)

Напоследък в обкръжението ни се случват неща и събития, имащи отношение към духовното, душевното и физическото човешко самочувствие, което съвпада по много неща, но не подлежи на описание и не е само единичен случай. Тези състояния не са стандартни, нови са, но все пак са закономерни.
На всички е известно, че сега Земята преминава на нов оборот от спиралата на еволюцията, в новото енергийно пространство на четвърто измерение и прехода е наречен квантов.
Квантовият преход, през който преминава Земята и всичките ѝ обитатели (включително и човека), влияе на емоционалното, психическото и физическото самочувствие и изисква основно обновление на всички жизнени човешки сфери, но най-голямо внимание трябва да се отдели на физическото, душевното и духовното здраве.

Защо лекарствата не помагат? Какво се случва на клетъчно и атомно-молекулярно ниво в човешкия организъм? Защо посещенията при лекар, не само не дава очаквания резултат, а най-често са, най-малко, напразна загуба на време и средства?

Всичко случващо се, вкарва традиционната медицина в напълно задънена улица и в повечето случаи се пренебрегва. По инерция продължават да се изписват напълно безполезни антибиотици и аналгетици. По инерция се правят неправилни диагнози и се провежда неправилно лечение.
Какво може да се направи?

Как да помогнете на себе си и близките си да се справят с паниката, която все по-често превзема съзнанието ни? Какво трябва да е грамотното ни поведение при непонятни симптоми на дискомфорт, нападнали ви внезапно?
Който е добре запознат с Живата етика Агни-Йога – той е прекрасно (и отдавна!) запознат с природата на случващите се процеси!
И процесите са напълно нормални за времето си. И за тях разказва Олег Никитин в статията си: „Защо ни „тресе“?“.

„От април 2012 година, човешката ДНК започна по-интензивна мутация под въздействието на нарастващата слънчева активност. Може да се каже, че клетъчните трансформации на планетата, продължават десетки години.
Пиша всичко това, понеже мнозина са уплашени, търсят лекари, понеже не могат да разпознаят в себе си промените на дълбоко ниво.
А лечението не действа, медицината е безсилна – не може да отговори на предизвикателствата, които отправя Слънцето.
Тези симптоми се появяват и изчезват неочаквано, без никакви причини и преминават сами. Всичко това са добри знаци: тялото съобщава, че се избавя от старата биология и мислене (не изоставайте).
Симптоми, възникващи при мутации (пренастройка) на ДНК и промени в тялото на клетъчно ниво:
. чувство на умора или опустошение при незначителни натоварвания;
. желание за повече и по-чест сън от обичайното;
. грипни симптоми – висока температура, изпотяване, болки в ставите и т.н. И всичко това не се поддава на лечение с антибиотици;
. световъртеж;
. звън в ушите.
Важен симптом са сърдечните болки, които се получават следствие необходимите корекции, предизвиквани от новите енергии. Сега е времето за активизиране на сърдечната чакра – чакрата на любовта и състраданието при „преходния“ човек.
Тя е блокирана много често (в 90% от обикновените хора!) и активацията ѝ може да е съпроводена с пристъпи на тъга, на страх. 4-та чакра е свързана с тимуса. Тази жлеза се намира в горната част на гърдите и при повечето хора е в атрофирало състояние.
Може изобщо да не се е развивала. Когато 4-та чакра започва да се отваря, тимуса започва да нараства. При напреднало състояние, дори може да се забележи при томография.
Нарастването на тимуса може да предизвиква болки в гърдите, задушаване, симптоми на бронхит/пневмония и лекарите поставят грешни диагнози.
А сега, какво може да се направи?
Главното е – никаква паника!
Обезателно – водни контрасти.
Обезателно, ежедневно приемайте сода бикарбонат на гладен стомах, запивайки гореща вода!
Към содата трябва да се привиква постепенно, започвайки с върха на чаена лъжичка, достигайки до половин лъжичка два пъти дневно.
Приемайте я с гореща вода или мляко, а най-добре, с горещ валерианов чай.
Валериан и сода са изумително, незаменимо средство при превъзбудени центрове.
Содата е също профилактика против рак. Може, ако помага, хомеопатия. Използвайте ефирни масла. Масаж шиацу и т.н.
Много добра препоръка за гръбначния стълб е висенето. Протягайте се. Разтягайте тъкани и мускули.
Правете упражнения за шията – главата нагоре-надолу, наляво-надясно, долепяйте ушите до раменете. Старайте се максимално.
Ще добавя от себе си: дишайте правилно.
А това е цяло изкуство. Ако изпаднете в стрес, дишайте дълбоко и бавно, колкото можете. Запомнете всичко това за деня Х, а той ще дойде. Каквото и да стане, дишайте дълбоко.

А ето някои психофизически симптоми и опит за обяснение:

1. Чувството, че все едно, сте в тенджера под налягане в интензивна енергия и като следствие – стрес.
Помнете, че приспособявайки се към по-високите вибрации, трябва, в крайна сметка, да се промените. Старите поведенчески модели и убеждения изплуват в конфликтна форма.
Управлявайте поведението си (самоконтрол!) с помощта на мисли-заповеди. Укротявайте ЕГОТО си, емоциите, чувствата.

2. Усещане за дезориентация, загуба на ориентиране.
Повече не сте в 3D. А на „огнена барикада“. Както за тялото, така и за духа.

3. Необичайни болки в разни части на тялото. Това е освобождаване от блокирани енергии.

4. Пробуждане през нощта между 2 и 4 часа
Много неща се случват по време на сън. Работят с физическите ни органи и фините тела „космически лечители“. Затова, понякога имате нужда от прекъсване след такива интензивни процеси и се пробуждате.

5. Забравяте.
Забелязвате, че някои детайли изчезват от паметта ви. И това е меко казано! Работата е там, че от време на време сте в погранична зона, в повече от едно измерение, минавате насам-натам и физическата ви памет може да е блокирана. Освен това, миналото е старото, което си отива завинаги.

6. Загуба на идентичност.
Опитвате да получите достъп до миналия си аз, но това е невъзможно. Понякога може да се хванете на усещането, че нямата престава, кой ви гледа от огледалото.

7. Опит „извън тялото“.
Можете да имате усещането, че някой говори вместо вас, но не сте вие. Това е естествен защитен механизъм за оцеляване, когато сте в състояние на стрес. Организмът изпитва голямо натоварване и на „моменти“, за части от секундата, все едно напускате тялото си.
Следователно, не сте длъжни да преживявате това, през което преминава тялото ви. Това се случва за миг и бързо преминава.

8. Повишена чувствителност към обкръжаващата ви обстановка. Тълпа, шум, храна, коли, ТВ, гръмки гласове – всичко това едва-едва изтърпявате. Лесно изпадате в подтиснато състояние и обратното, с лекота се превъзбуждате и изпадате в еуфория.
Вашата психика се настройва към новите, по-високи вибрации! Помагат разните релаксации.

9. Нищо не ви се иска да правите?
Това не е мързел или депресия. Това е „презареждане“ на биокомпютъра ви. Не се насилвайте. Вашето тяло знае, какво му е необходимо: ПОЧИВКА!

10. Нетърпимост към ниски 3D явления, разговори, отношения, обществени структури и т.н.
Те ви карат буквално, да се чувствате болни. Израствате и повече не са ви интересни много неща, които са ви обкръжавали преди и не са ви дразнили, както сега. Ще премине, не се безпокойте.

11. Внезапно изчезват от живота ви някои приятели, навици, работа, местожителство, начин на хранене.
Издигате се духовно и такива хора повече не ви подхождат вибрационно. Скоро ще дойде новото и ще е много по-добро.

12. Дни или периоди на силна умора.
Тялото ви губи плътност и преминава през интензивни пренастройки.

13. Ако усещате ниско ниво на захарта в кръвта, хранете се по-често. Напротив, може изобщо да не ви се иска да ядете.

14. Емоционална дестабилизация, сълзливост.
Всички емоции, които сте преживявали някога и сте ги трупали в себе си, излизат. Радвайте се! Не ги сдържайте!

15. Усещане, че „откачате“.
Нищо страшно. Отваряте се за извънтелесен опит и долавяте други честоти, т.е. реалности. Много неща ви стават достъпни. Все още не сте свикнали с тях. Вашите знания и интуиция укрепват и бариерите изчезват.
16. Безпокойство и паника.
Вашето ЕГО се изгубва постепенно и се страхува. Физиологичната ви система е претоварена. Какво се случва с вас, не разбирате добре, но не го спирайте!

17. Губите навиците си на поведение, които сте си създали за оцеляване в 3D.
Това може да ви кара да се чувствате уязвими и безпомощни. Тези образци и модели на поведение, скоро няма да ви са нужни изобщо. Просто бъдете търпеливи и спокойни, изчакайте.

18. Депресии.
Вътрешният ви свят не съответства на потребностите и емоциите. Изпускате тъмните енергии, натрупани във вас.
Не се страхувайте и не им пречете, а опитайте да ги трансформирате (в светли енергии – любов, добро, радост, милосърдие, състрадание, неосъждане, търпимост), за да не причинявате вреда на другите.

19. Сънища.
Мнозина си дават сметка, че преживяват необичайно интензивни сънища.
20. Неочаквано изпотяване и температурни скокове.
Тялото ви променя системата си за „отопление“, изгарят клетъчните шлаки, изгарят остатъци от миналото във фините ви полета.

21. Плановете ви се променят внезапно, по средата на пътя и се насочвате в съвсем друга посока. Душата ви опитва да балансира енергията ви.
Вашата душа знае повече от вас.
Слушайте и се доверявайте на сърцето си! В съзнанието ви има потиснати, неудовлетворени потребности от добрина, съвършенство, цялостност, справедливост и порядък.
Възможно, поради това възникват патологични състояния като антипатия, недоверие, собствен интерес, дезинтеграция, гняв, цинизъм, краен егоизъм.

Знаете ли, какво „лекарство“ не ви достига действително? – ЗНАНИЯ!
Трябва да се отбележи, че сред фанатично вярващите могат да се окажат много истински грешници, т.е. с непроменимо ниво на вибрации, което ще е парадокс за тях, както и сред неверниците може да има много ясни, светли – безгрешни съзнания. Пространственият огън не отчита поклоните пред иконите, нито дали носят кръст или полумесец на гърдите си, както и от количеството произнесени мантри. Пространственият огън просто търси съответствие в съзнанието за новата епоха и всеки, който не се вписва в фината „рисунка“ на Синия Огън, изгаря автоматично, без да получи отговор на молитвите за спасение.
Превод: Йосиф Йоргов, https://yosif.top/?cat=3555
Гласувай:
10
0


Вълнообразно


1. ednalady - хубавоо ,tane4ke..е, и?
17.07.2019 12:14
сигурно,10 пъти, са поствани тези..."Космични"Прогнози..
за какво го тракаш...до умопомрачение?
Всичко Е било, Е, и ще бъде!


Истерията 2012, лично,аз я изчетох преди 10 ина години...
убиваш ме с твоята налудна мания за.. вечност!!!
по-точно..страх от смъртта...
споко, не боли...за добро е!
с най добри намерения, те репликирам
юлия
цитирай
2. bven - Добре , Юлия.
18.07.2019 08:39
Защо не ми разкажеш как понасяш ти прехода, какво правиш, как се чувстваш? Сподели, да се знае и твоята идея.
Не знам колко пъти си умирала, но явно не е веднъж в този живот? Аз за себе си знам, че все още тече преход и влияе на всичко - не само на Земята, а и на цялата вселена.
Не те е страх да споделиш, нали?
Усмихнат поздрав!
цитирай
3. eva666 - :-)) даваш ми Думата? Благодаря..
18.07.2019 18:23
какво да напиша, Всичко е Колело, и Всичко е правилно..Всичко е Опитност.
защо, да се плашим, и драматизираме толкова..
точно "това", си мисля , е скритата идея на печелившите..индустрии..
кино, Интернет, видео Игри, ченалинги, магия, Оракули, и книжки..дори...
ДА се ПРОДАВА...да се КУПУВА...
Тя, Душата /ВА, Висшият Аз, мн добре си знае Урока, който е ..избрала..
преди да слезе, и се въплъти в Трето измерение..
знаеш, че залагам на Рациото, мила..
защо? Защото Вселената е ментална / ние също
Първи Херметичен Висш Принцип..нали?

пп
инак, и аз съм мн..емоционална, особено с моите най близки
с децата ми, внук ми, мъжа ми.Там е 'слабото" ни място...
всички изпадаме в ..страсти, но това е...опасно, даже и вредно
защото ,поробва Духа ни...който е Безсмъртен..

Приятно ми беше да споделя...може би, до скоро!
цитирай
4. bven - eva666, явно кипиш от енергия, щом гледаш мъж, деца и внук.
19.07.2019 10:57
"даваш ми Думата? Благодаря..
18.07 18:23
какво да напиша, Всичко е Колело, и Всичко е правилно..Всичко е Опитност.
защо, да се плашим, и драматизираме толкова..
точно "това", си мисля , е скритата идея на печелившите..индустрии..
кино, Интернет, видео Игри, ченалинги, магия, Оракули, и книжки..дори...
ДА се ПРОДАВА...да се КУПУВА...
Тя, Душата /ВА, Висшият Аз, мн добре си знае Урока, който е ..избрала..
преди да слезе, и се въплъти в Трето измерение..
знаеш, че залагам на Рациото, мила..
защо? Защото Вселената е ментална / ние също
Първи Херметичен Висш Принцип..нали?

пп
инак, и аз съм мн..емоционална, особено с моите най близки
с децата ми, внук ми, мъжа ми.Там е 'слабото" ни място...
всички изпадаме в ..страсти, но това е...опасно, даже и вредно
защото ,поробва Духа ни...който е Безсмъртен..

Приятно ми беше да споделя...може би, до скоро!"

Може би има временце и за малко литература по въпроса?
Хубав ден.
цитирай
5. batogo - !!!:))) Поздравления за полезната и много необходима за проясняване на съзнанието публекация, Бвен!
19.07.2019 11:07
Много ме радва, че предоставяш на всички ни тази, изясняваща същността на квантовия преход информация, която може да помогне на читателите да станат по-наясно със себе си и с протичащите в тях и на планетата нови процеси на развитие в четвъртото измерение.
Чест и почитания!
цитирай
6. bven - Благодаря, batogo:)))
19.07.2019 13:14
Надявам се материалът да е полезен за всички нас. Кой повече, кой по-малко, но промените и влиянието на Космоса се усещат и дано да е за добро! Е, има и земляни в други измерения, но всеки върви по своя път.
Светлина и Любов за теб!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 12247115
Постинги: 2557
Коментари: 13062
Гласове: 35822
Архив
Календар
«  Юли, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава