Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2020 08:11 - За състоянието на планетата и какво можем да направим!
Автор: bven Категория: Новини   
Прочетен: 1146 Коментари: 11 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

1 • Законите на Връзката действат само с положително начало. Защо? Защото Връзката – това означава съединение, единство, МОНИЗЪМ на Вселената. А разединението на Връзката води до разрушение, де-структу-риране, ДЕ-МОНИЗЪМ (тук е мястото да си отбележите откъде водят началото си истинските значения на думите “демон” и “демонизъм” – “този, който е загубил връзката с едното”. В този ред на мисли, всеки от нас е до известна степен демоничен). Това е проста физика, без каквато и да е мистика. Връзката физически не може да бъде де-монична, защото тя служи за съединение, единство и монизъм във Вселената. Ето защо Законите на Връзката са необходими на Космоса за неговата организация.

1 • Същността на един контактьорски материал е трудно да бъде обявена за дезинформираща поради няколко причини. Един контактьор не може да бъде светец или пророк, предсказвайки събития, ако той съобщава на околните онази информация, която е приел от “извънземни”. Значи ли това, че от тях излиза дезинформация? В никакъв случай! Защото не знаем предпоставките, от които ТЕ се ръководят. Не само по тази причина контактьорът може да изкриви реалността. На изхода на източника на информацията импулсът съответства на задачата, а пък на входа на приемника-контактьор информа цията неизбежно е подложена на изкривявания. Това се случва, защото приемникът не знае и не може да определи без специална подготовка с какво ниво на друга сфера на съзнание общува. Под чие влияние е попаднал? Защото съществуват две противоположни страни: еволюционна, носеща развитие, и инволюционна, носеща разложение. Неумеейки да определи полярността на Другата Сфера по отношение на човека, контактьорът може да бъде въведен в заблуждение. Как да различим нивата при първо четене? Като правило инволюционните нива при четене генерират, парализират (от) и дори изискват страх. Човек губи енергия дотолкова, че му се подгъват коленете от страх.

Тази енергия веднага се поглъща от “авторите” на текста – без нея те биха загинали от “глад”. Например чрез близкия край на света през 2012 година. Привеждат се убедителни аргументи, вследствие на което всеки “повярвал” в края на света започва да генерира страх или да действа аморално, изхвърляйки енергия със знак “минус”. Можете да си представите каква хранилка предоставяме на съществата и извънземните от нисшия астрал.

1 • Изисквания и подчинение. Категоричен и наставнически тон. “Ако не направите това и това, ще стане онова и онова!” Страх, жажда за подчинение – стремеж към контрол. Много рядко Истинската Светла полярност може да ви каже какво трябва да правите! Обикновено тя загатва, алюзира постепенно и ни оставя да вземаме своите решения сами! Смятайте, че ако някой ви представя готови ситуации и техните “магически” решения, не ви дава нищо друго освен покана за енергийно донорство. Типично поведение на рептилиите от нисшия астрал. Поради тази причина контактът със Светлата страна се случва много по-рядко – за да се избегне разврата. Готовите отговори осигуряват лесен живот, неизискващ труд за самостоятелни решения. Най-престъпното е да се лиши човека от възможностите да придобие опит – това е най-ценното притежание. Познавайки законите на организация на простран-ствената енергетика, Тъмните могат да мимикрират и да се представят за “ангели”, прилагайки своите НЛО като признак на високото си развитие. Тук има и по-тънък момент: милите думи, светлината почти никога не могат да бъдат опорна точка за вас – това са фалш и показност – черти, които съществата, мислейки за вашето добро, НЕ притежават. Залага се отново на външното внушение – свети в бяло, значи е ангел. Лъжа! Единствената цел на това е да последвате или да послушате съществото до-бро-вол-но! Ненапразно подчертавам доброволно. Защото осъзнават, че ако карат човека да им вярва насила, то полярността на енергетиката на несъгласие, разсъгласуваност, въведена в техния “организъм”, може да донесе чувствителна вреда. Затова в повечето текстове те набират и обработват читателите си по такъв начин, че те да са съгласни с написаното.

1 • Нечистите канали за връзка не са в състояние да приемат информация без нейното изкривяване. Поради факта, че донякъде неадекватната за нас космическа информация контактьорът трябва да приведе на езика на известните понятия, чрез познатите думи. Затова най-често опитите на приемащите да приведат на известно ниво предадената им информация са обречени на неуспех. Тук визирам ченълингите, които имат претенцията да носят съдържание за нещо принципно ново.
Има и такива, които идват от чисти същества, но тяхното не-случване разочарова хората. Не-сбъдването на дадено предсказание, дадено от Светлата страна, не означава непременно, че това е дезинформация. Разминаването се получава поради факта, че в триизмерния свят абсолютно нищо не е сигурно. Дори висшите създания не знаят какво ще се случи през 2012 година, защото всичко ПОСТОЯННО СЕ МЕНИ! Честотата на планетата ту пада, ту се повишава. Единствено от нивото на съзнание зависи какво ще се случи! Затова много древни предсказания не се осъществяват, затова и много ченълинги, които ще прочетете, няма да се състоят. Всичко постоянно се променя. И тези, които ви казват с увереност “какво ще стане” след 5 години, можете директно да пуснете в своя кош за боклук. Никой не знае! Само знаем, че нещата не вървят на добре. Но надежда винаги има. Това, което няма да се случи тук, ще стане в паралелна реалност. Възможностите са, колкото и атомите в тялото ни.

Съветвам да не се набляга на ченълинги. Нека се четат и възприемат като евентуална информация, която може да бъде в помощ. Сърцето трябва да бъде главният пропускателен пункт на Истината. Безпристрастният подход и критическият поглед над тиражираните авторитети са вашата златна среда, която ще ви позволи да изградите своето сито.

                                     Сексуално програмиране

Тъй като навън се води война и то не каква да е, а скрита, неосъзнавана от масата хора, от жизнено значение е да се знае крайната цел на илюминати и средствата, които използват, за да я постигнат. В тази връзка бих желал да споделя с вас една моя лична логика, която години наред вече използвам. (Както знаете, илюминати използват изключително рептилоидния мозък, познат като мозъчния ствол, най-старата част в мозъка, което ги прави страшно предвидими при положение, че долните им три чакри са силно развити за сметка на горните четири). Та логиката е следната: когато се чудя кое би ми било от помощ за каквото и да било, просто виждам какво се тиражира най-много и кое въобще не се споменава. Винаги избирам последно то. Примерите са безброй. За да се пробие цялата тази помия, която се хвърля върху хората, единственото нещо, което е необходимо да се осъзнае е, че това, което е най-важно, ТЕ го изопачават най-много. Нищо не е било по-изопа чавано от секса.

Най-големият егрегор след този на парите и страха е този на сексуалността. Една от най-големите манипулации се извършва чрез втората, сексуалната чакра, през която се захранват всички нисшо-астрални същности. Ниските вибрации – тези на разврата, порнографията, чисто физическия акт и сношение са новият, изместен фокус от същността на сливането в енергиен план. Защото сексът е само последното, материално проявление на докосването между две души. Няма как да не е направило впечатление изсипването на самосвали с пари, за да има сексуална пропаганда във всяко едно отношение в този свят. Разбира се основна заслуга за това, както и за повечето злини по този свят, има вина медията, която е неспирен поток от сексуални образи, които програмират съзнанието в необходимата за тях посока. Стрес и секс – първа и втора чакра – мъжът излъчва стрес, жената – привличане и съблазън – и двамата страдат и са използвани, манипулирани като кукли. Най-голяма е атаката срещу жените чрез всички модни установки и егрегори, които се създават изкуствено с цел създаване на раса от биороботи, развити от корема надолу – не от корема нагоре. Защото това се цели – хора, които да мислят единствено за ядене, пиене, забава, най-новата кола, най-новия модел GSM, най-новата модна дреха, с която ще приличаш на всеки един човек по улицата, най-новия сериал – всичко, което ти помага да бъдеш ходеща батерия, а не човешко същество, такова, каквото е замислено от Създателя.

Илюминати знаят, че ако половете са в хармонични взаимоотношения и разбирателство, това ще генерира енергиен потенциал, който ще унищожи изкуствено поддържаната честотна ограда и ще разкрие един нов свят. Затова те разбили нормалните взаимоотношения между половете – мъжът е бил трансформиран в сегашното си положение чрез постоянен стрес и постоянно поддържане на енергийните честоти в ниските чакри. Или стрес, или в състояние на либидо, подхранвано от поредната изкуствено разголена самка, влязла в програмата – да бъде харесвана и да бъде издигаща се в кариерата чрез шефа. Жената и женската енергия са били сведени до ниво физическа поддръжка и интерес – робиня на новосформирания егрегор. Блузка до пъпа, разголен кръст, огромни слънчеви очила, закриващи цялото лице, тежък грим, къса пола, изрусена коса, дълбоко деколте и всичките други атрибути? Защо? Нужно ли е това, за да се покаже изначалната женска красота? Това не е нужно никому, освен на кукловодите, които искат да разширят сексуалния център в мозъка на човека и последният да измества работата на другите центрове. Нещо, което реално се върши от години. Друг един сигурен начини да се контролира човечеството е, като се дисбалансира енергията Кундалини (в йога се представя като заспала змия в областта на първата чакра, която, когато се събуди, активира останалите чакри и се постига най-висшето състояние). По този начин хората нямат достатъчно енергия, за да достигнат до по-висшите нива от своята духовна същност и по този начин да се свържат със своя Висш Аз. Това разбира се би развалило плановете на илюминати.

Цялата медийна пропаганда с изкуствено създадената красота се прави, за да си създадем лошо мнение за самите нас, като по този начин нашата подсъзна телна представа създава обстоятелства, потвърждаващи нашето мнение и това води до един зловещ цикъл, който разбира се силно дисбалансира Кунда лини. Когато се подтискат сексуалните чувства, тази съзидателна енергия се подтиска и става дисбалансирана. (“Не съм достатъчно добър/добра в секса, не ми е достатъчно голям, не са ми достатъчно големи, не се пипай там, долно е, я виж той/тя колко е хубав/а, слаб/а, а ти какъв/каква си грозен/грозна и дебел/а” и други подобни саморазрушителни оценки, които са ни втълпени още от най-ранна възраст и са толкова болезнени, че въобще не ни се занимава с тях, а предпочитаме да се разсеем с нещо, било то алкохол, цигари (силно увреждат шеста и седма чакра), храна, телевизия (променя мозъчните вълни от Бета на Алфа и по този начин имплантирането на мисли е детска игра).

Това се проявява и по други начини: чрез насилие, изнасилвания, ярост, престъпност, войни и депресия. Когато на хората им се позволява и се окуражават да изразяват собствената си уникалност, Кундалини тече балансирано и в хармония, а вътрешният и външен конфликтът просто спират!

Хвърлянето на хората във фабрики и офиси, притъпяващи ума, създава предпоставките за вътрешно разочарование и по този начин за външна дисхармония и конфликт, тъй като съзидателната енергия се подтиска. Но когато подтискането на съзидателната енергия води до престъпност, насилие и дисхармония, какъв е отговорът на обществото? Да наложи още по-стриктни закони и повече ограничения, като по този начин още повече подтиска съзидателната сила и води до повече престъпност, насилие и дисхармония. Когато съзидателната сила се подтиска, тя става разруши телна. Това важи особено по отношение на секса. Когато Кундалини е в хармония, ние сме по-чувствителни и по-будни, любознателни и открити. Тя стимулира способността да се задържа информация. Съзидателният ни потенциал се извисява. За да премине обаче нагоре и да ни свърже с по-висшите нива на самите нас, Кундалини трябва да мине през втората (центърът на нашата сексуалност. Демонът на тази чакра е вината) и през третата чакра (центърът на нашите емоции. Демонът на тази чакра е срамът). Това преминаване може да бъде такова масово отричане, страх и негативни емоции, че да подейства като една вибрационна язовирна стена, която да върне Кундалини обратно назад и да създаде много кризисни преживявания в долната част на стомаха, което доста често се проявява като физическа болест. Тези язовирни стени също пречат на мощната Кундалини да активира потенциала на по-високите чакри: сърдечната, гърлената, третото око и коронната, като по този начин прави невъзможна връзката с по-високи духовни измерения на нас самите.

Така ползваме микроскопична част от потенциала си и манипулацията става детска игра. Хората в това състояние (огромното мнозинство) са нито от Земята, нито от Духа, а са на някаква измислена територия. Един от начини те, по които това се постига, е чрез секса. Илюминати са създали религиите, както и порнографската индустрия. Тези две на пръв поглед коренно различни системи на вярвания имат една и съща цел – да затворят първата чакра, да дисбалансират втората и третата и да спрат потока на Кундалини, който, ако бъде оставен, ще активира и свърже всички нива в едно ЦЯЛО. Ефектите върху живота ни, идващи от невежеството ни за секса, са били фундамен тална част от нашето страдание. Това е създало един порочен цикъл на страх, вина и омраза. Ето един сценарий, за да се изяснят нещата. Ако даден мъж или жена усеща интуитивен подтик да се сближи с друг човек, освен съпругата/съпруга, партньорката/партньора, той/тя или може да подтисне този подтик, защото се страхува от последствията в едно общество, което не разбира, или може да го направи и да се чувства страшно виновен/виновна, защото на него/нея също им е било втълпено да вярват, че това е много грешно. И в двата случая техните първи три чакри изпадат във вибрационен смут и потокът на Кундалини се намалява и дисбалансира. Когато партньор ката/партньорът разбере за другата връзка, той/тя ще прелива от омраза и тъй като омразата е свързана със сексуалността, неговите/нейните първи три чакри се затварят и дисбалансират Кундалини. Това не само ще окаже влияние върху сексуалността на тримата, но ще ги отслаби емоционално, интелектуално и духовно, тъй като други чакра центрове ще изгубят тяхна та мощна връзка с енергията, която ги изстрелва във физическото – Кундали ни. И все пак не че тези сексуални връзки са правилни или погрешни, те просто са. Те са част от уникалното пътешествие на учене и преживяване за всички, които участват в тях.

Ако Кундалини се подтиска заради сексуалните подтици, които тя стимулира, това създава една енергийна “война” между Кундалини, която иска да се разгърне, и умът и емоциите на човека, които се опитват да я бутнат назад. Този вибрационен конфликт може да се прояви като една силно дисбалансирана сексуалност, умствена и емоционална дисхармония.

Това, което важи за църквата, важи в пълна степен и за медиите и за порнографската индустрия. За последната смятам, че коментарът е излишен, но все пак искам да кажа истинската й цел: да се превърне сексът в ежедневие, като се прави навсякъде, с всеки, по всяко време и без всякакъв повод. С други думи, както казва Стюърт Суердлоу: “Все едно че е прозяване или кихане”.




Гласувай:
8



1. oia - Казвате, че Връзката---това ...
07.02.2020 11:58
Казвате, че Връзката---това
означава съединение, единство. Пояснете, как се получава единство само от положително начало ? Сърцето е анатомичен орган с определена функция, а пропускателния пункт на истината е нещо друго, и си има и точно място в
тялото. Не бъркайте функциите на сърцето с роля, която не е негова. Заместете---обяснението кундалини, с точното българско наименование.
Нищо лично. Само едно разсъждение. Поздрави......
цитирай
2. krumbelosvet - Много интересно, фундаментално.
08.02.2020 05:44
Въпросът е, А К О мухата знае, че е хваната в паяжината, каква полза за мухата?
цитирай
3. oia - Очаквах да публикувате коментара. ...
08.02.2020 12:13
Очаквах да публикувате коментара. Поздрави..........
цитирай
4. bven - oia, благодаря за коментара ти.
08.02.2020 16:07
Текстът не е мой, само приех призива на автора/неизвестен/ да му дам гласност. Добре е, че всеки може да чете и размишлява по написаното. Съжалявам, че не можах веднага да го публикувам.
Хубав ден!
цитирай
5. bven - krumbelosvet, според мен е важно и за мухата, и за паяка.
08.02.2020 16:11
"Въпросът е, А К О мухата знае, че е хваната в паяжината, каква полза за мухата?"
Според мен този въпрос стои пред всяко общество.
Не мислиш ли?
цитирай
6. bven - oia, пуснат е твоя коментар:)))
08.02.2020 16:12
Пак заповядай.
цитирай
7. krumbelosvet - Да, може би
08.02.2020 17:41
Да, може би СЪДЪРЖАНИЕТО НА ПОСТИНГА е важно и за нас, и за унищожителите.
Но това за мухата и паяка си е АБСОЛЮТНО верно.
цитирай
8. oia - bven, исках да предизвикам коме...
08.02.2020 20:20
bven, исках да предизвикам коментари, относно пропускателния пункт на истината,
и как се получава единство само с положително начало ? Който го е обяснил
по описания начин /разбрах, че е превод / нивото му на познание е смехотворно
Поздрави !!!!
цитирай
9. batogo - !!!:))) Поздравления за тази перфектна поредица, Бвен!
10.02.2020 15:36
Според скромните ми познания има две начала, които образуват Цялото и стимулират развитието на духовността. Тези начала са Любов и Страх. Светлите сили използват енергията на Любовта, а тъмните сили – енергията на Страха. Хората с примитивно съзнание са подвластни на страха и всичките му производни, като алчност, завист, злоба, егоизъм, агресия, гняв, злословие, злодеяние и други от сорта, докато духовните човеци са подвластни на енергиите на Любовта, Светлината, Мъдростта, Истината, Благородството, Съзиданието и Добротворството.
Това са и двата Пътя пред Човечеството. Достатъчно са различни, за да не може избиращият да се обърка, а решението всеки приема за себе си, заедно с последствията от този свой избор.

Светли и благодатни дни!
цитирай
10. bven - Благодаря за отзива и мнението, batogo.
10.02.2020 17:28
Наистина има две сили в развитието на хората - ин и ян - може би движещите сили, определени от расите, наблюдаващи нашето развитие. Но сега би следвало новият век да промени и изтегли равновесието към посока на Любовта. Нали затова е била и жертвата на Иисус и това е завещал на хората? Може ли ние да сме индиферентни към случващото се и да не можем да вземем отговорно решение за живота си сега? Армагедон не спира да се отразява и сянката му пречи - на всеки човек и на всички като цяло. Човек все още не осъзнава своята роля в този процес! Хубаво е да сме изпълнени със светли мисли и чувства, но трябва те да се превъплъщават в действия.
Светлина и Любов!
цитирай
11. krumbelosvet - Да
12.03.2023 01:17
Тая поредица заслужава проучване.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868626
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава