Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2021 08:28 - Истината за Алекс Колиър
Автор: bven Категория: Новини   
Прочетен: 996 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Кой е Алекс Колиер?

За тези от вас, които са неинформирани, Алекс Колиер (истинско име Ралф Амигрон) е един от най-известните хора, които влизат в контакт с извънземна раса, известна като Андромедан. Опитите на Collier, взаимодействащи с тази извънземна раса, са изключително полезни за показване на останалия свят, че извънземните съществуват и че тяхната технология е далеч по-напреднала от нашата собствена. Взаимодействията на Колиер също взривиха капака от тайната извънземна раса, която понастоящем контролира планетата, известна като „регресивни ЕТ“. Откакто за първи път говори за срещите си с извънземни, Колиер е под изключително наблюдение от страна на правителството и много хора искат да дискредитират него и неговите наблюдения. Не вярвайте на лъжите, които са ви казали, тъй като това, което Колиер трябва да каже, се простира далеч отвъд някаква незначителна теория на конспирацията: неговите наблюдения са взривили капака на световната конспирация за извънземните влечуги, които тайно ни управляват.


ЕТ от Alpha Draconis
Тези регресивни влечуги извънземни за пръв път дойдоха в нашия свят много отдавна и се стремят да ни настройват един срещу друг. Защо извънземните от звездната система Алфа Драконис са толкова намерени да причинят вреда на хората, не е добре разбрано. Някои смятат, че са фокусирани върху поробването на световното население, въпреки че не е ясно защо. Изглежда са по-заинтересовани да използват нашите ресурси и да повишават температурата на планетата, за да я направят по-гостоприемна за тях. Драконианците са били известни в цялата Вселена като зла раса, която търси пълно подчинение и господство на всички живи същества във Вселената. В продълже-ние на хиляди години драконите обикалят, причинявайки хаос в цялата галактика и външния й вид , те ще продължат да правят това, докато не бъдат спрени със сила. Те се обединиха със сивите от Zeta Reticuli 2, за да образуват мощен съюз тук, на земята. Макар че на някои хора може да изглежда смешно, всички световни лидери всъщност са влечуги, които жертват хора, особено деца. Сега, когато Pizzagate премина в основния поток, все повече хора измислят истината зад нашите избрани лидери и факта, че те са най-вече рептилии в маскировка.



image
Какво е Pizzagate?
За неинформираните Pizzagate е доказана конспирация, която подробно описва педофилен пръстен за трафик на секс във Вашингтон, като пръстенът работи от пицария, наречена Comet Ping Pong. Когато имейлите на Джон Подеста бяха хакнати и пуснати на обществеността, няколко проницателни умове разбраха, че много от имейлите съдържат кодирани съобщения, в които подробно има пръстен за трафик на хора, който съществува в столицата. Разбира се, те не отидоха достатъчно дълбоко, за да разберат, че истинските зад ринга са рептилите, тъй като те могат да увеличат живота си, пиейки кръвта на деца. Това е гнусен заговор и благодарение на неуморната работа на нашето правителство количеството на изчезващите деца бързо намалява след президентските избори през 2016 г.

Защо правителството ни лъже?
Говорих за това преди, че нашето правителство тук в Америка обича да лъже, за да използва и прикрива събития, превръщайки ги в „теории на конспирацията“. Простият факт е, че американското правителство не обича хора като Алекс Колиер да разпръскват светлина за събития, които потенциално биха могли да предизвикат въстание в страната. Ако всеки американец знаеше, че са управлявани от влечуги извънземни, щеше да настъпи бунт и правителството не иска да се справи с това.


Известно е, че Андромедианът има за цел да помогне на хората да преминат към следващото ниво на човешката еволюция. Андромеданците са напреднала цивилизация и са способни на телепатия, освен че притежават някои от най-модерните технологии в цялата Вселена. Те са бледосини в тен и на същата височина като хората. Те искат да помогнат на хората да се преборят със злите сили на Алфа Драконис, но за да го направят, Андромеданците се нуждаят от хората, за да станат наясно с огромната извънземна конспирация във всички световни правителства. Алекс Колиер е в контакт с Андромедани още от много млад и така той се превърна в големия мост между нашите две цивилизации.


Как да се подготвим за предстоящата война
Очевидно е, че статуквото вече не може да остане на мястото си, тъй като Андроме-данците ни отглеждат, за да имаме способността да завземем планетата от извънземните узурпатори. Чрез техните телепатични комуникации с нас ние научаваме истините на Вселената, в допълнение към получаването на знания, необходими за победа на рептилите. Трябва да се подготвим за пълна война, ако искаме да възстановим контрола над планетата обратно от извънземните.

Как да убиеш влечуго
Както можете да си представите, убийството на влечуго не е лесна задача, тъй като повечето конвенционални методи няма да работят върху тях. Повечето влечуги носят бронежилетки, които имат усъвършенствано извънземно покритие, за да се противопос-тавят на куршумите. Бронята може да разсее силите на изстрела, а това в съчетание с дебелата кожа на влечугите затруднява убиването им с пистолет, освен ако не сте в състояние да ги ударите мъртви по лицето или главата.


Алекс Колиър е американски герой
Благодарение на усилията на Алекс Колиер и Андромеданците, ни се предостави боен шанс да обърнем масите на Драконите. Човекът е отишъл над призива да помогне на своите близки и това е свидетелство за неговата цялост и смелост. Въпреки слуховете, които изобилстват в интернет, Колиер все още е жив и все още общува с Андроме-данците, помагайки на безброй други да се подготвят за идващата война срещу рептилиите. Наистина това ще бъде последният ни шанс като вид да възстановим нашата планета, защото ако не успеем, най-вероятно ще бъдем изтребени.

копие от https://bg.astrologyonline.net/the-truth-about-alex-collier








Гласувай:
10



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14930203
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39061
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава