Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2021 20:58 - Комунистически Китай казва, че всички хора трябва да бъдат маркирани и проследявани заради Covid-19
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 2282 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image

Си Дзинпин, комунистическият диктатор на Китай и личен приятел на Джо Байдън, е във възторг, че последното пускане на коронавирус в страната му е било успешно за затварянето на света и унищожаването на глобалната икономика. Следващата стъпка, казва той, е да се внедри глобална система за QR кодове, за да се маркират и проследяват всички хора, като се даде възможност на авторитарни правителства като неговото да ограничат пътуванията, ако дадено лице се счита за „заразено“.

По време на неотдавнашната среща на Г-20, Си открито призова за „глобален механизъм“ за проверка на „здравословното състояние“ на всички хора на земята. За да пътуват, живеещите в новия свят, който Си предвижда, ще трябва да получат „разрешение“ от правителството, за да се придвижват, подобно на добитъка, който трябва да бъде с ушна маркировка, преди да бъде преместен от кошарата до пасището. 

Приемайки „международно приети QR кодове“, твърди Си, глобалистичните диктатори като него ще могат лесно да извадят „резултатите от тестовете на нуклеинова киселина“ на хората в горещата секунда. Автоматизирани системи, които вероятно се управляват от изкуствен интелект (AI), биха показали „положителен“ или „отрицателен“ резултат в зависимост от състоянието на „инфекцията“ на въпросния човешки добитък.

„Трябва да хармонизираме по-нататък законите и стандартите и да установим „бързи пътища“, за да улесним ред в потока от хора“, заяви Си по време на елитарното събиране. „[Ние] се надяваме да участват повече държави.“

Подобно на баркодовете, които понастоящем присъстват на хранителните стоки в хранителния магазин, човешките баркодове на Си ще бъдат поставени на всички живи хора, първо на техните мобилни устройства и после директно в кожата им, вероятно на дясната ръка или челото. Устройствата за сканиране ще могат да четат тези баркодове, за да обработват информацията за човешкия добитък в системата.

Оказа се, че комунистически Китай вече е пуснал този тип система през февруари. Понастоящем китайският човешки добитък получава здравни кодове в стил светофар, които определят дали им е разрешено да пътуват. Зеленият код означава, че те са „свободни“ да пътуват, докато оранжевият или червеният означава, че въпросният човешки добитък първо трябва да бъде поставен под карантина за срок до две седмици.

Либералите искат хората да бъдат маркирани като добитък в новия световен ред

Част от начина, по който Китай определя кои от човешкия добитък могат да пътуват свободно и кои трябва да останат вкъщи, до голяма степен зависи от системата за социални кредити на комунистическата страна. Например, тези от човешкия добитък, които не се подчиняват на правителството твърде много пъти, може да имат нисък резултат, който им забранява да се движат, докато правителствените подлоги са много по-високо в хранителната верига.

С други думи, китайската система на управление много прилича на това, което беше изобразено във филми като “1984” и “Ферма за животни”, и Си се надява да изнесе същата тази система за контрол в Съединените щати, както и навсякъде другаде по света.

Крайно-левите вероятно ще бъдат във възторг от подобна концепция, виждайки как вече получават радост от противоконституционни ограничения като социално дистанциране и задължително носене на маски. Можете да сте сигурни, че либералният добитък ще се нареди пръв, за да получи своите баркодове веднага щом бъдат пуснати.

Междувременно изпълнителният директор на Human Rights Watch Кенет Рот предупреди, че планът на Си „лесно може да се превърне в троянски кон за по-широк политически мониторинг и изключване“ - мислите ли?

„Пазете се от предложението на китайското правителство за глобална система за QR кодове“, добави Рот в туит, като отбеляза, че планът е зловещо „подобен на опасностите, свързани с китайската социално-кредитна система“.

Интересното е, че с всеки изминал ден става все по-очевидно, че пандемията от коронавируса на Ухан (Covid-19) не е нищо повече от едно глобално усилие за използване на фалшив флаг за налагане на така наречения Голям рестарт (Great Reset). 



 http://www.budnaera.com/



Гласувай:
6



1. radostinalassa - Отчитам ги и затова не ме харесват
04.03.2021 14:05
03.03 21:57 - Китайците нямат шансове.
от: planinitenabulgaria За постинг: Комунистически Китай казва, че всички хора трябва да бъдат маркирани и проследявани заради Covid-19

Те имат най-малките фалоси в света, а китайските бебета са със средно тегло 800 гр.
С най-големи фалоси са негрите, най-първи от които са зулусите от Южна Африка.
Вие, г/жо .... ги неразбирате тези работи, не отчитате физиологческите дадености на хората, затова и постингите Ви са недопправени. Необходима Ви е по-широка култура...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13144264
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години