Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2022 07:21 - ПЛАНЕТА НА ИЗБОРА
Автор: bven Категория: Новини   
Прочетен: 883 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Онова, което човечеството трябва да знае, е, че Земята е единствената планета на свободната воля и избора в цялата Вселена. Това не означава, че в другите съществуващи светове, на другите физически планети винаги има контрол. Означава, че на нивото на съществуване можете да изберете физическо изражение в колективно съзнание в съгласие. Всички души във Вселената трябва да бъдат на тази планета Земя поне веднъж, за да се научат на равновесието между физическото и нефизическото, което вие бихте нарекли духовното. Планетата Земя е за тази цел, следователно е жизненоважно да постигнете вътрешен баланс на Земята. Когато душите се родят на тази планета и започнат да изпитват такива неща като вкуса на вашите храни, на онези ваши течности, които контролират разума, или онези наркотици, които също им влияят, тогава човечеството забравя своята същност и започва да вярва, че е единствената реалност. Това е защото в миналото човечеството се опитваше да се извиси и да достигне разбирането за себе си, попадна в капан и започна да се рециклира безспирно, вместо да отиде на други места на съществуване за по-нататъшен опит. Това се превърна във вашата реалност, но тя не е истинската реалност. Но тъй като душите разбират, че тази планета е рай, в своето объркване те се хващат в капан. Не че планетата Земя ги улавя в капан, те сами се улавят и това рециклиране заприщва Вселената. Душата сама избира къде ще бъде. Когато не прехвърлят земните предели на тази планета, те избират да се рециклират тук. Това не означава, че ако една душа е допуснала грешка в миналото или в друга цивилизация, не може да избере да дойде тук, защото често става така. Знайте обаче, че във Вселената има други, които също изкушават и се опитват да контролират душите и да създават поквара. Тогава душата, ако се намира в състояние на чистота, може да разпознае проблема и да избере да посети планетата Земя или друга планета, за да преодолее тази поквара. Да.


Когато казваме "свободна воля" сега, ще говорим за физическите планети. Например: ако изберете да отидете на друга планета, ще знаете, че сте се отказали от индивидуалната си свободна воля, за да станете част от колективната свободна воля. Само на планетата Земя всяка отделна личност притежава своя собствена свободна воля. Попитахте дали свободната воля е его. Вероятно може да се каже и така. Но е много повече от това, тя е избор...

Но знайте, че ако настроите себе си в съзвучие с всички останали, товарът от грешките може да бъде свален, за да излезе наяве разбирането за истинската ви същност и да има полза от службата ви. Сега е знаменито време, защото човечеството започва да навлиза в реалността на отреденото му положение във Вселената. Това е планетата на свободната воля, на избора и беше поддържана в състояние на повишена плътност, което зароби душите в цикъла на безкрайно прераждане. Сега навлиза в състояние на истинско съзнание.
Сред вас има такива, които изпитват огромна наслада от пребиваването си на Земята, и други, които се чувстват зле на тази планета. Време е човечеството да разбере, че Земята е била сътворена, за да бъде истинският рай. За тази цел бяха създадени разнообразието и красотата, за да изживявате едновременно физическите и духовните аспекти. В миналото плътността на вашата планета Земя спомогна за заробването и рециклирането на душите.


Том: Имало е срещи с други цивилизации, но не всички са били от полза за планетата Земя. Освен това е бил установен контакт с някои хора с голям авторитет в различни държави на вашата планета Земя. Имаше и споразумение между няколко държави да не позволяват публичното оповестяване на тази информация, както и да обезвредят част от оръжията си за масово унищожение, от страх другите цивилизации да не проникнат на планетата Земя. Онези, които не винаги са работили в полза на планетата Земя, също са сключили споразумение с някои ваши държави, от страх да не ги накажат.

........................................................................................................................................

Том: Пришествието няма да стане изведнъж. То ще започне и в продължение на девет дни ще има пришествия във всички точки на тази планета. Ще има визуално пришествие с многобройни и най-различни видове кораби, но преди да кацнем, ще излъчим лъч, който ще неутрализира страха в хората. Филмите и книгите вече са посели семето на познанието за нас и хората ще си спомнят. А тази енергия, лъчът, който ще разпратим, ще дойде от вече засятото семе-енергия.

Джон: Разбирам, че основните духовни събития, които се случват от време на време на Земята, могат да приемат най-различни форми. Дали формата на пришествието не е избрана поради разпространените вярвания и разбирания на хората в този момент, в епохата на космическите постижения?

Том: Човечеството сега излиза от вековете на непрогледния мрак на тази планета и едва сега осъзнава съществуването на други форми на живот в други части на тази вселена. Човечеството сега започва да разбира, че има нещо повече от самото него. Хората винаги са мислели, че там някъде горе седи някой, който се грижи за всичките им проблеми. Но освен това са мислели, водени от своето его, че единствено тяхното съществуване има значение за онзи, когото наричат Бог, и че Бог е загрижен единствено и само за тях. Сега хората трябва да обърнат поглед навътре и да проумеят, че има и други форми на живот и че Вселената не се върти само около човечеството.

Джон: Съществата, които могат да дойдат в такова пришествие, ще останат ли на Земята като учители сред хората?

Том: Ще има неколцина, които ще останат, и ще има такива наши представители, които ще продължат, защото тази планета ще започне да еволюира в най-истински смисъл. Тогава ние ще можем да продължим напред и да работим в други области. Това беше грандиозен проект и отне стотици и хиляди от вашите години и още повече енергия.
.......................................................................................................................................

Том: Ако има опит да се унищожи вашата планета Земя, ние няма да го допуснем, но докато вие хората не проявите макар и най-бегло разбиране, идването на планетата Земя ще бъде безсмислено, тъй като хората ще се чувстват заробени или ще бъдат агресивно настроени срещу онези, които смятат за поробители.
Когато се стигне до момента, когато планетата Земя - която в действителност е един космически кораб - бъде в съвършенство, и онези, които живеят на нея, я поддържат в равновесие, Двайсет и четирите цивилизации где могат да се видят и ще се "приземят наяве със своите летателни средства. Човечеството не е готово да ни приеме, без да създаде унищожение. Ако бъдете така добри да си спомните, ние ви казахме, че ще се намесим в случай на неизбежно пълно унищожение на планетата Земя от ядрено оръжие, така ли е? Правителствата на човечеството все още не са готови да ни приемат без екстремна конфронтация. Когато дойде промяната на съзнанието, необходима за превръщането на планетата Земя в леко и светло тяло, ще настъпи това приемане и разбиране за другите цивилизации. Знаем, че преждевременното идване би причинило огромна враждебност, както и агресия, поради липсата на разбиране. Да.

Джон: Следователно подготовката по онова време е била в случай, че трябва да се намесите при опасност от ядрено унищожение и тъй като този период отмина, доколкото разбирам, вие няма да се намесите, докато 75% от хората не се пробудят, прав ли съм?

Том: Това може да се промени при ситуация на унищожение. В САЩ обаче близо 60% от населението вярва във възможността за съществуване на други цивилизации. Критичната точка е, че хората трябва да разберат, че цивилизациите ще дойдат без конфронтация.

Джон: Но ако повечето хора на Земята са вече толкова пробудени, тогава пришествието сигурно няма да бъде необходимо, защото те ще могат да променят нещата на Земята по собствената си свободна воля?

Том: Съвсем правилно. Но нима не е благоприятно една еволюирала душа да се срещне с друга такава?

Майки: Ами, да. Но защо нямаше никакво доказателство за някакво евентуално пришествие? Щом е имало толкова много НЛО в непосредствена близост, защо не е било възможно да дадат доказателство, така че хората да знаят със сигурност?

Том: Има доказателство във вашите Съединени американски щати. Има доказателство в страната Швейцария. Ако имате предвид залавянето на същество и залавянето на кораб като доказателство, защото това вероятно би било единственото приемливо доказателство за нациите на света...

Майки: Да.

Том: Ако някое извънземно същество отиде от сърце и с любов в някоя страна и ако пристъпи с разтворени ръце, то ще бъде унищожено, нали?

Джон: Да, така мисля.

Том: Тогава се създава нов възел от дългове, които планетата трябва да изплати. Това ясно ли е?

Майки и Джон: Да.
...................................................................................................................................
Заприщването вече е спряло развитието на Вселената. Налага се цивилизациите да се намесят, защото няма време човечеството само да стигне до решението, без чужда помощ. Затова цивилизациите идват с огромна любов да помогнат на хората на планетата Земя. Да им помогнат, за да си помогнат сами. Да.

Иън: Можете ли да ми кажете как възнамеряват да го направят? Да помогнат на човека да израсне духовно? Какво смятат да направят, ако се наложи да дойдат?

Том: Във всяка цивилизация има различно проявление на любовта. Алтея ще действа с технология, ще предложи познание не за унищожителни, а за съзидателни технологии, които действат в унисон с природата на планетата Земя - ще помогне за съзиданието без разрушение.

Арагон ще дойде с познание и мъдрост и със способността да премахва разрушението и болката във физическото тяло, защото задачата на Арагон е да освободи хората от оковите на физическата болка - подобно облекчение може да освободи ума. Това не означава, че изобщо няма да има страдание, защото ще има такива, които сами ще избират да страдат, но онези, чието страдание и болести са били причинени от човечеството, а не от личния избор на душите им, ще получат помощ и възможност да изпълнят онова, което наистина са избрали душите им.
Ашан ще пробуди творческото начало в хората на планетата Земя и чрез великата музика и великото изкуство ще преподава законите на Вселената.

С огромна обич идва Хува на Назарянина, за да донесе любов на планетата Земя. Те ще установят нова система, ще научат хората какво да направят за себе си, за да помогнат на планетата Земя и на душите, уловени в капана. Ще обяснят системите на Вселената. Но най-важното, ще накарат хората да проумеят, че те не владеят сами Вселената, че не са единствените същества и че трябва да бъдат отговорни не само за себе си и за планетата Земя, но и за Вселената. Защото ако човечеството причини унищожението на своята планета, ще бъде отговорно за милиони души. И пак най-важното: те ще внушат на хората, че животът не свършва със смъртта на физическото тяло, така че не можете да избегнете последствията от постъпките си. Това е най-важното. /продължава/




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14909976
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава