Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2022 05:51 - ДНК Е ЗАКОДИРАН ТЕКСТ, КОЙТО ПРИЛИЧА НА ЧОВЕШКАТА РЕЧ
Автор: bven Категория: Новини   
Прочетен: 4590 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 



Лияна Фероли

Знаем от Библията, че с помощта на Словото – едно от лицата на Бога, е създаден светът и животът. И то не само живота на човека, а и на животните, растенията и на цялата неодушевена материя. Но дали всички те имат единна основа на своите вълнови характеристики? Оказва се, че да.

Това е отговорът на учените от Висшия агробиологически колеж, възникнал на базата на Института по биофизика в Москва. Те го доказват чрез “кръстосване” на кокошка с картоф, като предават на картофени клубени/бел.ред.: клубенът представлява видоизменено подземно стъбло, образувано чрез хипертрофиране на връхната пъпка/ информация от кокоша ДНК. Първата “реколта” е изумителна. Стеблата на картофите се стелят по земята като краставици, а дебелият им корен, дълъг до 70 см, много напомня кокоши яйцепровод и на него по двойки висят клубени с пилешки пух по тях. А когато ги засаждат отново, те растат бързо като бройлери, за разлика от необлъчените с информация клубени. Като нищо в по-нататъшните им опити да запискат по картофените стебла и пиленца.

По този начин агробиолозите потвърждават на практика тезата на руските учени – академикът и доктор на биологичните науки П. Гаряев и кандидатът на физико-математическите науки Г. Тертишни, които разработват

С помощта на чувствителни радиоприемници и осциолографи учените “виждат” свързващата ги информация на екран и я “чуват” като музика. Засичат, че всяко вещество, осветено от лазер, подава на апаратурата свой спектър от електромагнитни трептения, които имат и своята неповторима, като пръстовите отпечатъци, своя характерна числова стойност.

На базата на тези опити академик П. Гаряев от Института по проблеми на управлението на Руската академия на науките стига до уникални резултати по въпросите на вълновата генетика. Участниците в екипа му говорят пред микрофон, после чрез специален прибор преобразуват звуковите вибрации на речта в радиовълни. А когато ги насочват към мъртви семена, те покълват с успеваемост до 30 %.

Но това не се случва, ако говоренето пред микрофона е безсмислено, а само когато е прочувствено и смислено. После изследователите опитват да “разговарят” със семената на руски, английски и немски език. И всеки път ефектът е животворен. Когато се питат защо е така, тук на помощ им идват заключенията на американския учен-езиковед А. Хомски, основоположникът на формалните езици като раздел от математическата логика. Той смята, че

Затова децата лесно усвояват всеки един език. Но учените на Гаряев искат да отидат още по-напред в откритията си и да докажат това на молекулярно ниво, както и че

За целта разработват специална апаратура в съответствие с теорията на физика В. Максименко. Чрез светлината на лазер, преминаваща през течни кристали на ДНК се записва информацията, съхраняваща се в молекулите на живота. После от огледалата на прибора излитат фотоните, превърнали се в радиовълни с широк спектър, които носят ДНК-информацията. Това е така наречената телепортация на фотони от първи и от втори род. При първата се засича, че определен брой фотони загиват в един лъч и моментално възникват в друг, а при втората, загиващите фотони, носещи генетичната информация, се възраждат като радиовълни.

На тази база изследователят от Хабаровск д-р Канчжен създава инсталация с биосвръхчестотна връзка и чрез нея пренася информация от един на друг жив обект.

Въздейства и със собственото си биополе върху болния си баща и така подобрява здравето му, подмладява го.

Учените от екипа на академик П. Гаряев отиват още по-далече в своите търсения, като си поставят за цел да разгадаят езика на ДНК, за да


Те анализират с компютри и изразяват с цифри родените в ДНК радиовълни.

Знае се, че всяко нещо и всяко вещество си има своя електромагнитна числова честота на трептенията и обратно, че на всяко число съответства строго определена електромагнитна честота. Това свойство на материята и числата според академик Г. Грабовой е особено силно въздействащо в последователните числови редове. За тази своя уникална система на лекуване той говори в книгата си “Възстановяване на човешкия организъм с концентрация върху числата” В нея казва, че

и привежда около хиляда болести, като за всяка дава съответния числов ред от 7, 8 или 9 цифри. От несполучливия или правилния набор на цифри, казва той, зависи нежелателното или благоприятно развитие на живота ни и събитията.

Теорията на Грабовой потвърждава също и верността на подхода на групата на П. Гаряев. Тези усърдни изследователи записват с цифри създадените от човешката реч вибрации и ги трансформират в радиовълни. После сравняват вълновите характеристики на ДНК и на човешката реч и регистрират много съвпадения.

Затова смятат, че


както се казва в Библията. И цялата информационна програма на Твореца за всички особености, продължителността и поведението на живота е записана в клетъчните хромозоми на гените. Учудващо е обаче, че този огромен запис под формата на закодирани текстове се вмества в едва виждащо се под микроскоп миниатюрно късче хромозома. Но само 1-5 % от мястото е заето с наследствените гени, а 95-99 % е за текстовете, макар че и досега си остават неразчетени.

Академик П. Гаряев прави и друг забележителен извод на основата на много опити:

Апо-важната информация за изграждането на организма в пространството и времето идва с вълните и генетичния апарат и тя се записва под формата на холограма и текстови структури. И се намира в смятания досега от учените-генетици дял в ДНК junk (боклук). Но за Твореца никога и нищо не е безсмислено. Гаряев смята, че точно в това “чекмедже” е квазиразумният субект, биокомпютъръта с генетичните текстове. А за “четенето” и “разбирането” им е необходимо геномът да приема вълнова информация. Така той “чете” сам себе си и подава “четмото” по-нататък под формата на някакво подобие на човешката реч и на холографски образи. С тяхна помощ клетките се “виждат”, “общуват” си взаимно.

Текстовете на ДНК, казва академикът, са същите като тези от книгите, но се четат от всяка буква и между думите им няма интервали. Могат да текат и в обратна посока, ако редът е плосък, може да се четат и разгърнато в триизмерното пространство във всички направления. Така че те постоянно се движат, променят се, защото хромозомите ни дишат, местят се и пораждат огромен брой текстове. Но

Дали пък поради това, че още не са вкарали в четящата програма глаголицата?

Гаряев смята, че това, което със сигурност се знае е, че клетките ни си общуват помежду си на безкрайно много езици и затова “човекът е самочитаема текстова структура”, чийто запис много пъти надвишава времето на съществуване на Вселената. А едно от доказателствата за сътворилия го единен Творец е

В резултат на дългогодишните си изследвания екипът на Гаряев обобщава, че речта е универсален механизъм, който управлява вълновите геноми в животинския и растителния свят А развитието на езиците и на човешката реч се подчинява на същите закони, както и генетиката. Текстовете на ДНК, писмеността и устната реч изпълняват еднакви управленски, регулаторни функции, но имат различни мащаби и сфери на приложение. Текстовете на ДНК функционират генетично, на клетъчно, тъканно равнище, а човешката реч се използва при общуването. Но двата вида текстове могат да си взаимодействат, тъй като, неслучайно, имат аналогична структура.

Нещо повече, опитите показват, че имат и около 30 % идентичност с вълновите характеристики на неодушевения свят, което доказва, че

И Творецът присъства навсякъде със Словото си. Доказва, че всичко живо и неживо е създадено по единна програма, но в различни варианти, в една генетична общност, изпълнена с безброй много частни случаи, на чиято база пък възниква безкрайно шарения, многолик и разнообразен свят. Като едни саморегулиращи се на различни нива на организираност и йерархична структурност функционални системи. И това е възможно благодарение на носителите на информацията – торсионните полета.




Гласувай:
9



1. sedem - Привет!
16.07.2022 15:44
Има ли линк към оригиналния източник на информацията, тъй като в поставеният текст липсват части, а статията е много интересна?

Благодаря, Бвен!
цитирай
2. bven - Sedem, Това е заглавието на стат...
17.07.2022 00:11
Sedem,
Това е заглавието на статията, има я в гугъл и фейса.
Благодаря за прочита.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867875
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава