Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2022 00:00 - Внимателно с думите!
Автор: bven Категория: Новини   
Прочетен: 3662 Коментари: 1 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


Само една дума може да предизвика нелечима болест! Думи, които имат чудовищен мутагенен ефектОсобено силен отрицателен ефект има сквернословието върху организма на човека, който го произнася. Отрицателната програма може да разруши не само живота на семейството му с болести и дори смърт, но и на цели поколения
Учени направили потресаващия извод, че ДНК възприема човешката реч и мисли. Всяка произнесена дума е вълнова генетична програма, способна съществено да измени живота на човека. Каквото изрече човек, такива наследствени програми създава. Тези отговорни за наследствеността молекули получават акустичната информация, когато ние разговаряме или чуваме как някой говори. ДНК също възприемат светлинната информация, когато ние, мълчейки, четем или гледаме нещо. Освен това един разговор или текст оздравява наследствеността, а друг я травмира.
Академикът от Академията за медикотехнически науки и член на Нюйоркската академия на науките П. П. Гаряев смята, че с помощта на словесни мислеформи човекът създава своя генетичен апарат.

Молитвените думи пробуждат резервните възможности на генетичния апарат. С молитвите до много светци се излекували безнадеждно болни. Благословението на светците се разпростирало върху няколко поколения.
Проклятието разрушава вълновите програми; това означава, че то нарушава нормалното развитие на организма. Зомбирането, заговорите, майчините проклятия могат да лишат човек от воля, здраве, а и от самия живот, като имат за главен инструмент думите.

Главният извод на учените: вълновите генетици твърдят, че на генетичния апарат не му е безразлично кой е неговият собственик и какво мисли, слуша или чете. Защото всяка информация може да се запечата в т.нар. вълнови ген.
ДНК-апаратът не може да разбере от кого получаваме информация – от жив събеседник или от телевизора. Молекулите на ДНК могат да обменят тази информация с помощта на акустични и електромагнитни вълни. Но най-поразителното е, че в своите експерименти учените предизвикали с думи много „чудеса“, или генетични ефекти. Учените създали апарат, който превръща човешките думи в електромагнитни вибрации, способни да влияят на молекулите на наследствеността – ДНК.

Освен това се оказало, че някои думи предизвикват мутагенен ефект с чудовищна сила. Изкореняват се и се късат хромозоми, гени сменят местата си. В резултат ДНК започва да изработва противоестествени програми, които се тиражират от организма, който предава на потомството програми за самоликвидация. Според специалисти тези странни думи предизвиквали мутагенен ефект, подобен на онова, което върши радиоактивното облъчване с мощност 30 хиляди рентгена! Страшно е дори да се помисли какво става с човека след такава словесна обработка, ако 50 рентгена се смятат за смъртоносна доза.
За щастие тези експерименти се провеждали върху семена на растения. Почти всичките загинали, а оцелелите се превърнали в генетични уроди, неспособни да програмират развитието на здрави организми. Тяхното потомство напълно се изражда след няколко поколения.

Учените били учудени от факта, че мутагенният ефект не зависел от силата на въздействието. Те произнасяли думите ту със силен, ту със слаб глад, а понякога шепнели, но резултатите били еднакви. Може би апаратът усилвал енергията на звуковите вибрации? Но това било изключено.

Има над какво да се замислим
Ясно е, че много сложности в живота са „програмирани“ от общественото мнение, държавата, от силните на деня за това всеки човек да бъде зависим от „допинги“ като сквернословия, алкохол, пушене, разврат и пр.
Обърнете внимание на това как говорят членовете на едно семейство, как говорят в мъжка компания, какви предавания гледате, каква информация в интернет възприемате. Дайте си сметка какви думи използвате днес, какви думи са ви нужни, за да бъдете силни и волеви, да проявите себе си и усилите харизмата си, за да бъдете реализирани и успешни в живота.

Добрата дума лекува, злата – уврежда
Човекът е обграден от биополе; в съвременната представа биополето е съвкупност от торсионни полета. Терминът „торсионно поле“ се появил през 1922 г. за обозначаване на хипотетичното физическо поле, което се ражда от въртенето на пространството, т.е. торсионни полета съществуват навсякъде, където има въртене. Върти се Земята, Слънчевата система, Галактиката, затова с торсионни полетът е заобиколено всичко – човекът, камъкът, дървото, планетите са заобиколени от торсионни полета, които си взаимодействат и променяйки се, създават нови торсионни полета.
Торсионните полета са гигантски поток от информация и образуват обща безкрайна система, в която скоростта на разпространение на сигнала е мигновена и понятието „време“ не съществува.

Човекът не се върти, но е генератор на торсионни полета с различна сила. Учените смятат, че мислите са материя от торсионни, от които се гради полето и върху човешките торсионни може да се въздейства.
ДНК и белтъчините съдържат атоми желязо; те са антени, обърнати в космоса и приемат някаква управляваща информация, която определя как трябва да изглежда човек, растение или животно.
Генетичният апарат на човека на практика е идентичен на плодовата мушица, земния червей и пр., т.е. белтъчините на този работен набор е универсален за всичките организми, който осъществява обмяната на веществата, а информацията на торсионните полета определя в каква последователност, по каква матрица на белтъка – РНК, ще се строят аминокиселините. Така откритията на учените потвърждават съществуването на единен Бог-Творец.
Най-главната конструкция на човека е ДУМАТА, която има пряко отношение към нашия генетичен апарат. Духовното тяло ни движи, без него ние сме хаотично и разнородно съединение от мускули, кости и пр.

Влиянието на думата върху ДНК на човека
Ако речта е наситена с отрицателни словообразувания, структурата на ДНК започва да се видоизменя и се предава деформирана на потомството. Натрупването на тези негативни качества може да се нарече „програма за самоликвидация“.
С помощта на словесни мисли форми човек създава своя генетичен апарат. Едно дете, което наследява от родителите си отрицателна сквернословна програма, само разрушава себе си и своята среда – социална и психологическа. И това се предава от поколение на поколение.
Не само религията, езотериката и научните изследвания доказаха вредното въздействие на сквернословието върху онзи, който го изрича, и онзи, който го слуша. Като вид информация злите думи се отразяват негативно върху здравето на човека, особено върху здравето на онзи, който сквернослови. Те променят неговото съзнание и генетика, наследствеността му, скъсяват живота му и водят до болести. Учените доказаха, че скверните думи имат огромна разрушителна сила. Ако човек може да види този мощен отрицателен заряд, който се разпространява като ударна вълна на взривила се бомба, около произнесената скверна дума, никога не би я произнесъл.
Веднага се избавяйте от злобните мисли – иначе ще се разболеете!
Правило едно: Не се безпокойте за глупости.
Правило две: Всичко е в категорията глупости.
На Изток казват: “И най-големите врагове на човека не биха му пожелали такива беди, които могат да му донесат собствените му мисли.”
Един от най-известните лечители на древността Авицена казва: “Лекарят има три инструмента в борбата срещу болестта – дума, растение, нож.”
Моля, обърнете внимание – думата е на първо място.
В болница в Париж младият психолог Емили Kи на свой собствен риск, позовавайки се на главния лекар, задължавал пациентите си по три пъти на ден на глас или мислено да повтарят по 10 пъти фразата “Всеки ден се чувствам по-добре и по-добре.” И не да я повтарят механично, а ясно и с вникване.
И какво мислите? Месец по-късно пациентите на този лекар са се превърнали в основна тема на разговори за медицинския персонал на болницата, а след това и на цяла Франция.
Странно, но факт: тежко болни пациенти се възстановявалив рамките на месец, а у някои пациенти, дори изчезна нуждата от хирургически операции.
Потвърждава се догадката на великия учен от древността Парацелз, който твърди, че вярата твори чудеса.
Нашето здраве е пряко следствие от нашето мислене.
Никой вече не оспорва, че между психическото и физическото здраве на хората, има пряка връзка.
“Най-добрата защита срещу всички болести, от всякакви инфекция – това твърдата вяра в собственото ни здраве и положителни емоции, – казва психотерапевтът с повече от двадесет години опит Andrew Metel.
– Негативните мисли разрушават. Например гневът причинява заболявания на стомашно-чревния тракт. Недоволството крайна сметка води до заболявания на черния дроб, панкреаса, холецистит. ”
Един от най-важните психологически закони гласи: вербалното изразяване на любов, съчувствие и възхищение повишава жизнеността на този, към когото е адресирано. А злите и нелюбезни думи намаляват енергията на слушателя.
Общият брой на заболяванията, свързани с лошите мисли, продължава да нараства.
За да им се противопоставим, трябва да следваме съветите на древните мъдреци – да се радваме на живота, без значение колко труден може да бъде той!
Така че здравето, живота и съдбата на човека зависят директно от мислите му.

Мислите за добро – очаквайте добро.
Мислите си за лошо – лошо се случва. Това, за което ние постоянно мислим, се развива в убеждение, че то трябва или може да се случи. И тази вяра поражда събитие …
Ето защо от днес ние започваме да мислим само за доброто, просто да се надяваме на най-доброто.
И още, никога не се тревожете за нищо!
И накрая вижте две златни правила на американския кардиолог Робърт Елиът, признат експерт по профилактика на инфаркти и сърдечна недостатъчност.
Правило едно: Не се безпокойте за глупости.
Правило две: Всичко е в категорията глупости.

Само една дума може да предизвика нелечима болест
Учени доказаха, че думата има пряко влияние върху структурата на молекулите на ДНК, а следователно и върху човека като цяло. Каквато лексика има един човек, какъвто е речниковият му багаж, такъв е и животът му.
От време на време в обществото се разгарят дискусии за това дали трябва да се псува. Учени твърдят, че ругатните буквално се врязват в генетичния апарат, в резултат на което се извършват мутации, които от поколение на поколение водят до израждане.
Когато човек постоянно ругае, неговите хромозоми се късат и огъват, а гените сменят местата си. В резултат на това ДНК започва да изработва противоестествени програми, така постепенно на потомството се предава постановката за самоликвидация.
Експеримент с “облъчване” на семена на растения с думи се провеждал много години. Почти всички семена загинали, а оцелелите се превърнали в генетични изроди. Тези чудовища пренесли много болести, които се предавали по наследство. След няколко поколения потомството им напълно се изродило. Интересен факт: мутагенният ефект не зависел от силата на думата, тя можела да се произнася силно или шепнешком.
Изводът на учените е следният: определени думи имат не енергийно, а информационно въздействие върху ДНК.
Бил проведен и противоположният експеримент. Учените “благославяли” семената, които били убити от мощно радиоактивно облъчване. В резултат обърканите гени, разкъсаните хромозоми и спирали на ДНК се върнали на предишните си места и загиналите семена оживели.
Скептиците се отнасят с недоверие към тези изводи. Как могат обикновените думи да влияят върху наследствеността? Нашата представа за генетичния апарат като съставен само от химически вещества е остаряла. За да се изгради от ДНК жив механизъм, са необходими много по-сложни конструкции. Програмата на човека е закодирана във физическите полета, които се създават около хромозомите и имат холографски строеж.
Цялата информация за миналото, настоящето и бъдещето на организма в концентриран вид се съдържа във всяка точка на вълновия геном. Молекулите на ДНК си обменят тази информация чрез електромагнитните вълни, включително акустичните и светлинните.

Днес учените се научиха да зареждат ДНК с енергията на светлината и звука. Излъчвайки определени генетични програми, те стимулират резервните възможности на организма.
Изводът е еднозначен – ДНК възприема човешката реч. Нейните “уши” са идеално приспособени за улавяне на звуковите вибрации.
Някога Пушкин писал на жена си: “Не цапай душата си с четене на френски романи…”
Някой може да се усмихне на тази препоръка на гения, но учените откриха, че дори мълчаливото четене стига до клетъчните ядра по електромагнитните канали. Един текст оздравява наследствеността, друг – я травматизира.
Известният физик Пьотър Гаряев смята, че с помощта на словесни мислеформи човек създава своя генетичен апарат. Например детето наследява от родителите си деформираща програма и започва да псува и ругае. Така той разрушава и себе си, и своята среда, както социална, така и психологическа. И тази “снежна топка” се търкаля от поколение в поколение.
Така че на нашия генетичен апарат не му е безразлично какви книги четем. Всичко се запечатва във вълновия геном, т.е. във вълновата генетична програма, която променя в една или друга посока наследствеността и програмата на всяка клетка. Една дума може да предизвика неизлечима болест, а друга – да излекува човека. При това вашата ДНК не разбира дали вие общувате с живи хора или с героите от телевизионния сериал.
Човекът прилича на паметна книга, в която записва своите отзиви и пожеланията на всички други, включително и своите. Тази информация не само го формира като личност, но и се запечатва в ДНК. От нейното съдържание зависи здравето на потомците му.

Издателство PACПEP/https://thebulgariantimes.com/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D0%BC%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B5/


Тагове:   памет,   думи,   лечение,   днк,


Гласувай:
11


Вълнообразно


1. zemela - "В началото бе Словото. . . ...
06.09.2022 13:01
"В началото бе Словото..."
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 15181679
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39089
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава