Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2010 17:54 - СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА - тема на заем...
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 1284 Коментари: 0 Гласове:
3



„Дори за някого да звучи нескромно и несмирено, национално самовлюбено и грандомански, за други невероятно и налудничаво, но ще кажем истината.

Най-святото географско място на планетата Земя са Седемте Рилски езера.”

Мирсем Абха



Рила е най-древната прародина на това човечество, сегашното, сътворено по образ и подобие Божие. Няма висш Божи пратеник - Учител, наставник, адепт, пророк, от всички религии и школи, който да не знае това. Затова Рила е посещавана и до днес, тайно и явно, от съвършени, светии и ангели. Неслучайно Мировият учител Беинса Дуно, най-великият посветен, който е слязъл след Христа, се роди в България и избра за средище България и по-специално зоната на Седемте Рилски езера.

При няколко големи планетарни катаклизми, само Рила не е потъвала,докато Стара планина, Родопите и Пирин са попадали няколко пъти под водата. И затова може да се каже, че носът на земята е Рила планина, въпреки че сега не е най-високата планина.

Орфей, велик слънчев дух, Учител и Наставник на Балканите, слезе в Родопа планина. Но сега настъпва епохата на неоорфизма, Щестата раса вече се ражда на земята, усеща се макар и в зародиш културата на Любовта, хармонията, музиката и безметежното майчинство.

Ето с това започва изправянето на земната ос. А изправи ли се тя, всичко ще дойде на местото си. Защото сега човекът има извратено и неадекватно мислене. Душата му е своя за своите и чужда за чуждите. Когато започне да трепти с грижа за всеки – познат и непознат, приятел или не, тогава ще дойде и Христовия мир и Христовата благодат.

От чиста научна гледна точка, работата е проста. Вибрациите на главния мозък в двете му полукълба, са ниски и неравни. Оттук идва неточната преценка на действителността. Щом се повишат, а те се повишават само с физическо и духовно пречистване, и се изравнят у човека, тогава проговарят всички добродетели., той става праведен и животът му протича леко и безпрепятствено. Но трудното е дотогава, онова което знаеш за доброто на теория, да го направиш на практика.

Думата ни обаче е за Рила и по-специално за Седемте Рилски езера. България само може да се похвали с тях. Защото както казахме, именно те са най-святото място на планетата.



Първото езеро е Долното, наречено в окултната литература „Махарзи” – голямата почивка. То е огледален образ на материалния или физически свят. То закалява душата на човека, прави го търпелив, силен и правдив. То излъчва енергия, която дава сили не само на българите, но и на всеки човек на планетата, да изтърпи изпитанията, несгодите и страданията. То е информационна банка на земята и съдържа цялата информация на човечеството от неговото зараждане до сега. Знаем, че след абсолютния кристал, най-голяма информация може да поеме водата – сгъстената светлина. Но за да върши успешно своята работа като земен енергиен източник и ретранслатор на космически енергии, това езеро трябва да остане в автентичния си изначален вид.

Второто езеро е Рибното. В езотеричната литература, познато с името Елбур, което означава Божествения и Силния. Каква е неговата функция. Пишем функция, но спокойно можем да кажем и мисия, защото всяко от Седемте Рилски езера е Божествен жив организъм в тялото на нашата планета, а оттам и на Вселената.

Второто езеро оживява въображението и фантазията на всички. То дава смирение и превръща твърдото в меко, грубото в нежно, студенината в сърдечна топлота. То обединява хората и ги води по Пътя на мира, съгласието, и компромиса. То отразява нисшия астрал на човека. Посегне ли се на неговата автентичност, много мощни адски енергии ще плъзнат. Ще се засили ненавистта, а оттам войните, тероризма и насилието.

/автор неизвестен/

hristo27.blog.bg/turizam/2010/05/19/sedemte-rilski-ezera-edna-malka-chast-ot-krasotata-na-bylgar.547907



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14913571
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава