Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2010 08:00 - СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА - тема на заем... 3
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 1657 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 28.06.2011 14:44



Шесто езеро е Окото. Прекрасно езеро. Краткото му название в езотериката е Сърцето. А инак името му е Нел-Онтри. Сърцето е физически синоним на душата. В буквален превод, „Нел-онтри” означава Божественост в единичното. А то трябва да се слее с другата половина, а двете в Любовта. Това е езерото на Обичта към даден обект, единично човешко същество. Седмото езеро дава любовта към множеството, към всички и всичко разумно. Шестото езеро е свързано с духовния или будически свят. То е езерото на пробудените за Обичта. От него се попада направо в Нирвана. И човек спира „самсарата”- кръга на преражданията. И повече не се вясва на земята, освен ако не го командироват. В това езеро се крие космическа информация от Шестия свят- Шестото небе и невероятни енергии, защото тука протичат огромните сили на ревността и завистта – антиподи на обичта. Трудно е тези адски енергии да се преработят, но това е функция на шестото езеро. И благодарение на него, на земята, все още тук там се среща чиста и искрена, дълбока любов. Ако се посегне на неговата неприкосновеност, ще се посегне на най-чистите и святи чувства у човека. А това няма да остане без последствия! И то какви! Природни катаклизми, за които стана дума при Третото езеро ще бъдат като буря в чаша вода. В сравнение с тези от неморалната намеса в Шестото езеро. Ако хората бяха сведущи, какво значение има чистотата и неприкосновеността на това езеро, щяха да направят жива верига около него и да го защитават с телата си за да не може никой мародер, паразит и негодник да излее бетон и вкара маркуч в него.

Седмото езеро е назовано от хората Сълзата /сълзата на Христос/ Космическото му име е Шемхаа, което означава Главата на Бога или буквално „глава с ореол”. То отразява Божествения Свят и съдържа информация за Трите Вселени. Крепи се на основните космически принципи – Любов, Мъдрост и Истина. Това е най-свещеното от Свещените седем езера. Ако се посегне на него, посяга се на всичко, защото все едно, че посягаме на Господа- Бога.

Неговата функция е да завърши изграждането на човешката личностна земята, да я направи монада, да освободи човека от всички земни нечисти налепи, за да може леко и безпрепятствено, когато му дойде времето, да отиде на Седмото Небе. Шемхаа се различава коренно от другите езера, защото винаги и навсякъде дава само Истината. Ако човек може да контактува с него, ще разбере, че всеки е част от Цялото и че и той твори битието.

Агарта – щабът школа на Шамбала и на планетата, който командва, учи и спуска директиви за изпълнение на шамбалските ръководители има присъствие и в Рила. Невидимо и ясно изразено. Агарта дава визи за Вселената и ги подпечатва на Седмото езеро. Затова и в пророческите писания четем: който не мине през духовния храм, България, не може да замине за Вселената.

Ако оставим на псевдопатриоти и псевдобългарите да посегнат на Седмото езеро, с това неимоверно и незнайно колко ще отдалечим не само българския народ, но и цялото човечество от Христовата Любов, Мъдрост и Истина, от вечния живот, който ни е подарил Безкрайно щедрият и Безкрайно обичащ ни Творец.

Братя и сестри

Познати и непознати приятели!

Деца на Светлината!

Чеда на Всесъздателя!

Да се обединим!

Да не позволим на недобросъвестните, на духовните плебеи, само защото разполагат с неограничена финансова мощ, да се гаврят със Седемте Светини на Свещената планина Рила. От това зависи не само бъдещето на България, а бъдещето на човечеството.

Седемте езера са Седем Божи светилници, които осветяват пътя,
за да вървим уверено ние и нашите потомци по него!
Амин!

/автор неизвестен
/


hristo27.blog.bg/turizam/2010/05/19/sedemte-rilski-ezera-edna-malka-chast-ot-krasotata-na-bylgar.547907




Гласувай:
6



1. panazea - Езерата са свещени!
23.05.2010 11:32
Те принадлежат на цялото човечество! Да е по-близо до Бога!
Поздрав!
цитирай
2. bojo12345 - Цялата ни земя е свещена -
30.05.2010 12:41
свещени езера, реки , планини - всичко това е България и българите. Много силна и навременна информация - особено за събуждане на заспали мозъци!Успех!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14875211
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава