Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2010 08:09 - За котката - езотерично
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 7528 Коментари: 8 Гласове:
9

Последна промяна: 01.12.2011 23:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


   К О Т К А Т А


image

Котката никога не може да се откаже от себе си - по това се отличава най-ярко от останалите животни. Нежността й е външно качество - тя е нежна, защото има нужда от това. Този насъщен глад едва ли се изпитва по-остро от някой друг. Понеже нуждата от съприкосновение е нещо необятно, котката обича да се гали навсякъде и във всичко, като се изключат антипатиите и природните страхове. Радостта, която изпитва, това очарователно създание при търкане и милване о този, който е до нея, се равнява на полуоргазъм! Нещо повече - мощното преживяване у нея прочиства атмосферата на астралния свят - или светът на усещанията, - тъй, както Месецът чисти планетите.

Мяукането на котката е мозъчен код, чрез който Природата отваря "Нот" - полето на Всемирната Нощ, носещо мир. Още нещо не знаете за специфичните сигнали на животните: те са носители на пределно ясни музикално-шумови пароли, пропускащи невидимите им тела в строго определени зони на Битието. Не само общуване помежду им, значи, се извършва чрез звуците, които издават: те постоянно преливат сьдържания от един свят в друг. При това нито тембърът, нито тоновете, нито ритъмът са случайни. През животните по този начин, минават множество видове природни чувства, лоши и добри, пращат се навън и се прибират в световете си. Но котката надава "мяу" като един от най-страстните призиви за удовлетворение и успокоение. "М"-то отваря Природата, която се изявява; "я""то е мирът на ясновселената; "у"-то е призив на духовното поле към плодоносене. Може да ви се види съвсем налудничаво, но мъркането на това създание наистина преде нишката на природния мир, както крясъците му могат да ви накарат да ви настръхват космите, а песента му за нощна любов се носи не само тук, при вас, но и на планети, отдалечени на гигантски разстояния!
Процепите-зеници издават Пропастта, откъдето произлизат духовете на котките. Това е туй, което Вечността превръща в Хипервселена, но само едната и фаза - тази на абсурда. По този начин тя създава в котката хищник, търсещ мишката,т.е. гризача, които се подсигурява. Ултравселената не обича подсигуряване - по това се отличава. Природата обикновено търпи и толерира този метод, но се грижи и за ограничаването му, с цел равновесие на силите. Божествената Прамайка на Котките е най - светлият архангел, отговарящ за животинския свят! А сърната и агнето - по начало тревопасните - се ръководят от категория архангели, много по-висша от тази на хищниците. Друг е въпросът, че и алохимите носят много черти на хищниците и при това са предани на хипервселената; така че котката не е "Принцеса" в духовния свят, ала в Божествения носи царски поръчения!

image

Сводът, образуван от котката при протягане или настръхване, още веднъж ни пренася в измеренията на природното царство от полето на користта, страха и пластичността. Правдата е много слаба в котката, обаче тя има много голяма гъвкавост на характера, макар и при нея наистина домът - т.е. интимното пространство, да е много по-важен от привързаността. Това, което прогонва кучето от котката, е користта. Това, което се опълчва в котката срещу кучето, е собственото мнение, в противовес на колективното. Хипервселената може да не е винаги милостива, но абсурдна е винаги! Плъховете, мишките се страхуват от несигурност; сънищата на Котката, обаче, тревожат сигурността на мнозина.

Трябва ви котка, ако искате да чистите дома си от тъмни сили. Уникалното в нея е това, че носи трепета на най-великата майчинска грижа на природното поле, а този трепет унищожава напълно всякакви вампири и навлеци. Котка с котенца в къщи гони пъкъла надалече, разбира се, ако същевремен- но не се яде месо в тази къща и ако няма някой, който да съди някого. Месоядството и осъдителст-  вото направо орязват честотите на майката-котка и котенцата, навличайки на подобен дом бъдещи раздори, нещастия. Котката, както змията, отмъщава. Само че змията отмъщава,ако я настъпиш, а котката - ако няма майчински чувства у хазяите й.
Майчинските чувства не се проявяват само към децата,а към всичко живо, което се нуждае от нежност, разбиране или грижа. Има ли грубост някъде - наречете я и "праведност", и както искате, - ясновселенското мъркане на котката и котенцата я намаляват, а понякога предизвикват и съдбата срещу носителя и.

image
Ако изхвърлите котка заедно с котенца навън по жесток начин, заличете надеждата, че ще оцелеете! Ако пък котка сама дойде в дома ви, а вие я изритате, очаквайте да ви се случи същото от страна на някого, от когото очаквате нещо.
Ангелите също имат отношение към котката, но само архангелите. Под "ангели" в тесния смисъл на думата разбираме ония, които се грижат за растенията. Най-много грижи за котката полагат "ноирите" - ангелите на домашните и градински цветя и растения. Никой дом не може без цветя и градина, но онзи, в който има и котка, живее много по-хармонично и безгрижно, понеже нишките на ясновселената, които приема котката, живо се превръщат в панвселенски ленти и тъкани от околните цветя и листа. Така, една къща с котка и градина представлява за ясновидеца чудна картина: в средата извират сребърни и прозрачни невъобразими плетеници, а около този извор се кълбят и нарастват настрани и надалече нежнозелените платна на етерната вселена, с най-блестящи, замайващи окото вселени! И растенията растат без вредители. Лошото е, ако храните котката с месо. Тогава нишките на ясновселената се прекъсват все по-често и по-често от кървави експлозии в астрала, които правят жените в къщи зли и свадливи, а мъжете вандали. Оставете котката сама да се прехранва, като и давате само мляко и някакви други, "невинни" ястия. Ако сте напреднали много, с Морето от Азове можете да се справите най-добре чрез котката. Животните не са нищо друго, освен нарочни кондензатори на различни желания, от които искате да се освободи- те, защото ви тормозят. Някои духове, когато си заминат, направо започват да вият като котки, понеже се пробужда центърът на котката у тях и който не знае, че това е природен закон, направо може да се уплаши. Духовете, които са били крайни моралисти и пуритани приживе, най-често мяукат и викат дълго съвсем като котки и с очи премрежени в транс, понеже никой не може да заобиколи нуждата от истинско блаженство. Забавна картина е да наблюдавате тирани, религиозни скумрии и окултни кукувици, когато завият по котешки след смъртта на тялото... Постници и недояждащи си на земята оттатък грухтят и квичат на воля; сбутаните срамежливци цвилят най-необуздано, а кочовете приживе там са слаби - отдъхват си като лениви пиявици... Никакво подтискане или отприщване на земята, проявяването без оглед на противоположното действие, не остава неотреагирано по един или друг иачин в чистилището!

image
Чистилище има и то се отличача именно със спонтанните пробуждания на животинските центрове, останали у вас от пътя ви през вековете. Мяукат, следователно, и се дерат като котки не само много умрели, но и мнозина, излъчени на сън нощем, за да отреагират неизживяната жажда за ласки. Приживе или в будно състояние душата ви е пожелала с дива мъка и сила да погали или да бъде погалена - това е гласът на Великата Аир-Маул, на Залмина, нзвиращ от глъбините на самата Ясновселена, но вие незабавно сте хващали този глас за врата и сте го удушвали, както се удушва котка! Да речем, Ясновселената е записала седем години сумарно удушвателство от този род - точно седем години след смъртта си вие ще мяучите и се молите като котка с всичкия си душевен копнеж, напълно "невменяеми" и слепи за околните, понеже това е чистилище - престъпленията трябва да се отреагират. Значи - в ада престъплениита се наказват, а в чистилището се отреагирват. Бърже и

image

леко се издига нагоре, всеки дух, който се е намучал, накукуригал, налаял или наревал в чистилището, според записаното "на книга" в неговото подсъзнание. Това не е напълно несъзнателно обаче, тъй като научните пуяци и духовните тапири приживе трябва да получат своя урок на небето; скържавите сърца и плъшите души - да минат по пътя на "освиркването"; грандоманите и душевадците -да се чуят как викат като животни и не могат по никакъв начин да се спрат, докато наоколо от всички страни се смеят и им се подиграват не само дежурните алохими, но и всички пострадали души на земята от техния егоизъм, самочувствие, страх или самомнение... Ако пък искате да попаднете направо в света на Аир-Маул, Великата Хетера на Ясновселената - на сън или веднага след последното склопване на очите, живейте непринудено и гальовно като нейната жрица по всички звезди и планети - Моята красива и нежна еманация, която наричате "котка"...
21.1.1985 г.
автор-неизвестен


Тагове:   котка,   месо,   чистилище,


Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. karambol5 - Благодаря ти за написаното :) ...
27.08.2010 08:39
Благодаря ти за написаното :)
Сега рзбирам защо съм заоблколен от котета :)))
цитирай
2. iliada - Поздрави за постинга!
27.08.2010 08:53
Невероятно животно е котката ,а като си представя че галя далечна братовчедка на тигъра съвсем се разтапям!:“
цитирай
3. stela50 - Поздрави ,Бвен ,чудесен постинг...
27.08.2010 10:03
Котките са невероятни ,както и усещането ,когато ги галиш и гушкаш.
Много интересен материал.
Благодаря !
цитирай
4. bven - На 1: Никога не е късно да разбереш
27.08.2010 21:56
нещо за себе си, Карамбол5 ! И още повече ако са котета :):)
цитирай
5. bven - На 2: Илиада, добре е да не забравяш никога,
27.08.2010 21:58
че галиш роднина на тигър, дори и мъркащ ! :)
цитирай
6. bven - На 3: Стела50, за котки и котета може много да се говори и пише -
27.08.2010 22:00
дано само да ги има повече, дори и по улиците ( защото в нашия град намаляха изведнъж необяснимо)! Те са нашите по-малки роднини, на които трябва да помагаме - така, както се помага и на нас :):):)
цитирай
7. injir - Животинките, ако можеха да гово...
27.08.2010 22:51
Животинките, ако можеха да говорят, какво ли биха ни разказали...
цитирай
8. bven - Аз не мога да кажа, injir, но има хора , които ги разбират.
28.08.2010 11:10
А ние можем да се опитваме да им помагаме в оцеляването - с подслон, храна, дори едно погалване. Може би това е еталон за човещината? Благодаря ти за коментара и лек ден :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868418
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава