Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2010 09:09 - НЕКА ОТВОРИМ ОЧИ...
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 2839 Коментари: 4 Гласове:
10




ЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОКОЛО
ИЗНАЧАЛНИЯ ХРИСТОС
ЧЕТИРИТЕ ОТРЯДА НА ДУХА В БЪЛГАРИЯ –
ТРАКИ, ПРОТОБЪЛГАРИ, БОГОМИЛИ И ПРАВОСЛАВНИ

Източници, документи, факти:
Книги за Тракийската Атлантида, книги за Първобългарите, Тракийски послания, богомилски книги, протобългарска история, книги на д-р Ганчо Ценов, средновековно православие, книги за християнството по българските земи, древноегипетският бог Хор, сребърният орел и монограмът на Аспарух – мозайката малко по-малко се запълва! Българската истинска история рано или късно трябва да се предаде на младото поколение. А лъжеисторията ще бъде поставена в музея на лъжите на 20 век!

ЕДИННА ЯСНА КАРТИНА ЗА СЛЪНЦЕТО – ТИ-ОН-ИИСУС /ДИОНИСУС/
ХРИСТОС СЪЩЕСТВУВА НЕ САМО ОТ 2000 ГОДИНИ НАСАМ, ТОЙ Е, И Е БИЛ ИЗВЕСТЕН В ДРЕВЕН ЕГИПЕТ И ТРАКИЯ.
КУБРАТ СЪЩО Е БИЛ ХРИСТИЯНИН И ХРИСТИЯНСТВОТО В ТОЗИ НАРОД НЕ Е ОТ 8-9 ВЕК.
И ТРАКИТЕ И ПРОТОБЪЛГАРИТЕ, ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ ПЪРВОБЪЛГАРИТЕ, СА ЗНАЕЛИ ЗА ХРИСТОС!
КУБРАТ И АСПАРУХ СА ВЪЗЛОВИ ФИГУРИ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ТАНГРА И ХРИСТОС
ОТНОСНО АСПАРУХ – МОНОГРАМЪТ „ХОР-БАТ” – виж „АВИТ-О-ХОР”
НЕ МОЖЕ ДА ИМА РАЗМИНАВАНЕ МЕЖДУ ТРАКИЙСТВО, ТЕНГРИАНСТВО И ИЗНАЧАЛНОТО ХРИСТИЯНСТВО.
ВЪРХУ ТАЗИ ОСНОВА НА ИЗНАЧАЛНОТО ХРИСТИЯНСТВО, ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ В ИМЕТО НА НОВИЯ ЧОВЕК С ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ.
ЧОВЕКЪТ С ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ – ЦЕЛ НА СЕГАШНАТА ЕВОЛЮЦИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
ОТНОСНО ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ – ИИСУС ПОЛАГА ОСНОВАТА, А ИИСУС Е ТЕ-ОН-ИИСУС, ПОЗНАТ ОЩЕ В ТРАКИЙСКАТА АТЛАНТИДА. ТАМ Е ОСНОВАТА.
ОСНОВАТА НЕ Е В ЦЪРКВАТА НА СЕГАШНОТО ХРИСТИЯНСТВО

ИЗНАЧАЛНОТО ХРИСТИЯНСТВО – ТОВА Е ОСНОВАТА.
ЕЗОТЕРИЧНОТО ХРИСТИЯНСТВО И ИЗНАЧАЛНОТО ХРИСТИЯНСТВО СА ЕДНО И СЪЩО

ГЛОБАЛИСТКИ – САТАНАИЛОВ ПОДХОД
ХРИСТИЯНСКИ – ДОГМАТИЧЕН, ЦЪРКОВЕН ПОДХОД
ПОДХОД НА КОСМИЧЕСКИЯ РАЗУМ – ВЪЗНЕСЕНИ УЧИТЕЛИ
ХРИСТОВ ПОДХОД – ПОДХОД НА НАШИЯТ ОТЕЦ , СИН И ДУХ – СЪЗДАТЕЛ НА ЧОВЕКА – „СЪЗДАДЕ ГО ПО СВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ” – ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗТОЧНИК ОТ КОЙТО ИДВА ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИСТИНСКИЯ ПЪТ НА ЕВОЛЮЦИЯ

Неяснота по въпроса за Слънцето няма!
Неяснота по въпроса за Създателя-Единният Бог няма!
Те носят топлина, живот, движение и развитие!
Противоречията се създават, когато се появят две мнения за Създателя, а той не може да бъде не Един! Слънцето не може да бъде не Едно! Слънцето грее и за добри и за зли! То излъчва Живот и топлина!

Движението на Анастасия, възродително за Русия, връзка с Природата, майката земя, Йерархията на Седемте лъча, йерархия от възнесени Учители, опитващи се да въведат порядък на Планетата и да спрат негативните процеси върху нея, йерархии действащи върху земята на Русия. Това са Духовни йерархии!

Има Божествени и Духовни йерархии!

В България се осъществява връзка между трите вида йерархии. Физически, духовни и Божествени. В тази страна се дават основните неща за развитието на планетата. Божественият свят тука може да действува. Но без физически и духовен аспект, Божественият свят не може да си свърши работата. Съединяването става върху тази страна. От Русия действат духовните сега йерархии, в България са действали и действат сега – Божествените.
Тук България е кръстовище на западни и източни влияния, на стари и древни и нови духовни влияния, това е кръстовище на физическия, духовния и божествения светове. Кръстовище – излъчвател на цивилизационни импулси. Мястото на България  и Русия, заявено в Посланието на Фатима. „ПОСЛАНИЕТО НА ФАТИМА - Русия ще се обърне към Бога и ще намери Пътя чрез един малък народ с превратна съдба, носещ Истината, ЗА ДА ИМА ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА!”дадено13 юли 1917 год.
Тука е богомилската школа, орфическата школа, тракийството, тангрианството, православието. Тракийци, Тангрианци, Богомили, Православни, под всички тях единодушно действуват Първобългарите.
Изначалният Христос – тракийският, прабългарският, богомилският и православният – все са едно.
И все се карат „юнаците без калпаци” заради изкуствените различия! Създавани от кого са различията? Кой дегизира всяко едно духовно направление и го противопоставя на другите!

Православниците не искат да чуват за тангрианството. Защо! Тракийците не искат да чуват за тангрианците, от които са натрупали страхове също. Тангрианството в лицето на буйните българи, поне да беше се утвърдило, а то, все още не може да докаже своите най-древни империи и то самото е забутано в ъгъла на измисления от юдейско-византийския подход – тюркски произход на българите.
Докато не се обединят четирите отряда на основата на изначалният Ти-он-иисус – Дионисус, тракийският, тангрианският, богомилският и православният, не може да се възцари хармония и мир сред този народ. Него го раздират предумишлени изкуствено създадени противоречия. Православници срещу богомили, тангрианци срещу правосланици. Очевидно като представяне, мястото на православието, в момента се заема от казионната църква, която води в своето агресивно поведение, срещу всичко, което не е тя самата в сегашния й консервативен аспект. Тя самата отдавна е отделена от истинския Иван Рилски, въпреки, че го използва умело в своите църковни служби.
Божиите хора от тези четири отряда, трябва да надделеят егрегориалните рамки на своята принадлеж- ност и да съумеят да изградят мостови връзки към съседните им паралелни направления на светлината.

Траки, и богомили, едно са, траки и праболгари – едно са. Египет и Тракия, първобългарите, Яфетически корен и Семитски корен, но едно са. Приемственост! Траки и християни – едно са, тракийските послания! Много важно за преодоляване на пропастта. Остава още една пропаст, най-умело разработваната: между прабългари или протобългари и християни. Тука се раздухва умишлено случая с погубването на боилските 52 рода от кан /княз/ Борис Първи. Раздухва се умишлено и още едно събитие, неминуемо допуснато от историческите събития в тази земя. Прогонването на богомилите из България от Борил. И прословутия Презвитер Козма в неговите заклеймява- ния на богомилите, които са били святи люде. И наслояванията на приказки за дуализма на богомилите, че били срещу материалния свят, че били аскети и прочие и пр. И така, пропастите се преодоляват с Мъдрост! Пускат се мостови връзки! В новата история, се съединяват и Траки, и Протобългари, и Богомили, и Християни! Едно са те! Изначалният Христос е един у тях и изначалният Отец – един е у тях! Няма езичество, няма християнство в сегашните му изкривени деноминации, лишени от изначалната същност. Християнските секти, тука в България не могат да виреят. Евангелисти, адвентисти, петдесятници, в тях няма дълбочина, има подражание, и в този смисъл те не могат да носят дълбокия заряд на националното самосъзнание. Националното самосъзнание може да се изгради на базата на обединение между тези Четири основни отряда на Светлите сили.

Тракийци, Прабългари, Богомили, Православници!
Благи българи, Буйни българи, Тихи българи, Православни българи.
Тюркската и славянската карта един път завинаги трябва да се извадят от употреба в историята на този народ.

Има Славяни като общо понятие, култура Славянска – култура на сърцето, култура на новия човек. Но чрез панславизма и тюркизма, приказките за славянския и тюркски корен на българите, достатъчно силите на тъмнината  са ръфали тялото на българския народ, за да се продължава да се играе с тези изтъркани фалшиви карти. Има безспорно славянска култура, която е култура на сърцето и която ще предхожда трансформацията към Новата Шеста коренна раса.
Шестата коренна раса ще бъде фундамент, постигнат с преустройство - на етапи, без гигантски катаклизми, с използване на някои от завоеванията на предците. Технологиите ще се използват умерено, част от сегаш- ните ще се премахне, Ерата на Зеления Водолей ще бъде входа към Шестата коренна раса. Ерата на Зеления водолей настъпва окончателно на 21 март 2006 година. С около сто години е станало забавяне поради неподгот веността на човешкия род, което е и предвидено според най- изначалния български календар.

ЧЕТИРИТЕ ОТРЯДА ЗА ОБЕДИНЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ
ТРАКИ, ПРОТОБЪЛГАРИ, БОГОМИЛИ, ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ

Духовните школи от Русия – Родово имение, Общината в Тиберкул, Енергоинформационика,
Йерархията на Седемте лъча
Божествените учения, проектирани в България през вековете
Тракийство
Българианство
Тенгрианство
Богомилство
Православно християнство

Неотложни стъпки:

1.ПРЕКРАТЯВАНЕ ГЕНОЦИДА СРЕЩУ НАЦИЯТА И РАЗРУХАТА НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА

2.ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС В ПОЛЕТО НА УМЕРЕНИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ – доказващ българската мисия - БЪЛГАРИЗЪМ!

3.ИЗРАБОТВАНЕ НА БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ОБЕДИНИТЕЛНА ДОКТРИНА

4.СЪЗДАВАНЕ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПЛОЩАДКИ ЗА БЪДЕЩИ УПРАВЛЕНСКИ КАДРИ

5.НАПИСВАНЕ НА КРАТКА ИСТИННА ИСТОРИЯ ВКРАТЦЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

/автор неизвестен/




                                           Да бъде !



Тагове:   църква,   доктрина,


Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - Да! Време е да повярваме в написаното. И да изпълним своята мисия докрай:
10.09.2010 08:43
В България се осъществява връзка между трите вида йерархии. Физически, духовни и Божествени. В тази страна се дават основните неща за развитието на планетата!
цитирай
2. ckarlet - Интересно ми беше да прочета под...
10.09.2010 15:48
Интересно ми беше да прочета поднесената информация, Вven!
Хубав ден желая!
цитирай
3. bven - На 2: Хубав и лек ден, ckarlet!
10.09.2010 16:48
И весела почивка!
цитирай
4. antoninus - Църквата на адвентистите от седмия ден (ЦАСД) не е секта, а деноминация
07.12.2012 13:04
Църквата на адвентистите от седмия ден (ЦАСД) http://antoninus.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/12/06/cyrkvata-na-adventistite-ot-sedmiia-den-casd-sekta-ili-cyrkv.1028151

Църквата на адвентистите от седмия ден (ЦАСД) определено отговаря на критериите за деноминация, а не за секта.
Църквата на адвентистите от седмия ден е християнска цъква като останалите християнски църкви, но не защото сме решили да е така. Християнският статут на нашата Църква е признат от неадвентистите.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14907442
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39057
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава