Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2010 08:20 - Преходът на Земята в Четвъртото измерение – един от вариантите
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3431 Коментари: 6 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                             
                                                      копирано от umma



 Според Кираел поясът от фотонна енергия вече се е приближил до Земята. Той обхваща цялата Слънчева система. Фотонната енергия се задържа на границата със стратосферата от магнитното поле на Земята, което регулира електромагнитната й решетка. В днешно време Земята се разширява чрез изменение на масата, плътността и конфигурацията. Изменят се и вътрешните процеси, които се извършват в ядрото на Земята. Веднага щом Съзнанието на човечеството достигне до определено ниво, разрешителният сигнал ще премине по основните „възли” на решетката и електромагнитната енергия ще започне да отслабва. Този процес ще е свързан с регулиране на плазмените процеси в ядрото на Земята и с повишаване интензивността на слънчевото излъчване.

В централния кристал на Земята вече е заложена програмата за преминаване в четвъртото измерение, т.е. матрицата на планетата е изменена /нейният пространствено-времеви континуум/. В основата на четвъртото измерение лежи друга честотна характеристика в сравнение с дължината на вълната на нашето, трето, измерение. Затова фактически преминаването към друго измерение е свързано с пренастройване на основните процеси / физични, химични, биологични и т.н./ към друга дължина на вълната, при която във всяка клетка се променя разстоянието между ядрото и електроните. Отслабналото магнитно поле вече няма да може да удържа натиска на фотонната енергия /фотонните частици се отнасят към тази част от спектъра на светлината, която засега не виждаме с физическите си очи и която има друга енергетична структура/ и тя ще започне да прониква към планетата, като започне с полюсите.

На планетата може да възникне енергиен дисбаланс. За да не излезе Земята извън рамките на необходимите й параметри, вече са създадени външни пръстенообразни енергийни стабилизатори. В процеса на стабилизация на Земята ще участват Луната и нейният енергиен двойник /невидим в нашето измерение/, най-близките планети – Марс и Венера – и, разбира се, Слънцето. Създадени са също и енергетични стабилизатори по външния периметър на Слънчевата система. Посланици на програмите за настройка на програмите на планетите ще бъдат кометите и астероидите /пояс на Койпер/.

В течение на тридневния мрак, за който говорят Кираел в книгата „Великият преход” и Друнвало Мелхизедек в „Цветето на живота” всъщност ще се разрушат всички материално-физически носители, а след това, като взаимодействат с фотонната енергия те ще се пренастроят на нова честотна вълна и ще създадат други енергийни структури, но вече с изменени параметри. Човечеството /и животинският свят/ ще изпадне в своеобразен сън, който ще напомня състояние на кома. В това състояние Единното Лъчисто Тяло ще се придържа към материалния носител чрез сребърната нишка на живота.

През това време, под въздействие на Единното Съзнание, ще се извърши пренастройване на ефирното тяло, което ще се уплътни, ще се превърне в материално-енергиен носител на човешкия Дух в новото измерение. Ще се разшири диапазонът на приеманите от човешкото око вибрации и ние ще възприемаме ефирното тяло като обикновено физическо тяло.

Засега не се знае дали обикновеното физическо тяло ще успее да се пренастрои на новата дължина на вълната. По-скоро – не. За тази цел клетките на тялото ще трябва да си „спомнят” отдавна забравеното състояние на преход, когато лемурийците са започнали да се прераждат във физически тела и да се приспособяват към живот в тези тела. Всичко зависи от нивото но човешкото Съзнание и от това, доколко човек ще успее с помощта на съзнанието да регулира клетъчните изменения. Преди прехода Висшите сили заедно с напреднала група хора ще извършат редица експерименти, по време на които ще бъдат отработени различните варианти за възможно изменение на човешкото тяло, в това число и частично преминаване на пранично дишане.

Много хора, на които тънкоматериалната структура не е структурирана по необходимия начин, няма да се въплътят, а ще се върнат после чрез раждане в нови тела. Други, телата на които не съдържат много кармичен материал, а и енергийната им структура не е съвсем сформирана, ще могат да преминат в безсъзнателно състояние. На тях ще им трябва помощ от по-съзнателни същности за адаптация към живот в ново измерение. /вж. „Великият преход” на Кираел/

Към изменения химически състав на атмосферата най-лесно ще се приспособи растителният свят, в основата на чийто живот лежат процесите на фотосинтеза. Растенията под влияние на фотонната енергия ще станат по-големи и ще разширят диапазона на хранителни вещества, нужни на човека. Той, чрез своето расширено съзнание, ще ги програмира за потребностите си. Изобщо храненето, в обикновения смисъл на думата, с течение на времето ще започне да губи значението си. В новите условия обменът на енергия се осъществява по-лесно и човек ще се научи просто да се „включва” към местата на силата, като балансира енергийното и жизненото си състояние с околната природа.

Йомагания и Гэрейя
14.01.2007 г



www.metasintez.ru/main.html









Тагове:   дисбаланс,


Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stela50 - Поздрави ,Бвен...Прочетох и харесах .
09.11.2010 09:05
Хубав и успешен ден !
цитирай
2. ferdi - :)
09.11.2010 09:20
Поздрави!! Чудесна статия! :)
цитирай
3. makont - Звучи страшничко,
09.11.2010 10:30
но каквото е речено,ще стане! Дано оцелеем, дори и в друга форма! Хубав вторник!
цитирай
4. bven - Привет, Стела -
09.11.2010 20:55
един вариант значи повече от нищо, нали? Лека вечер и извинявай за късния отговор. Но нета е така..:)))
цитирай
5. bven - Ферди - благодаря и добре дошла!
09.11.2010 20:56
Радвам се, че ти хареса! Лека вечер!:))))))
цитирай
6. bven - Маконт, ще стане така, както ние си го представяме!
09.11.2010 20:57
Затова нека си мислим и мечтаем само хубави неща!:)))Лека вечер!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14910193
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава