Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2010 08:30 - Аура и енергийни полета
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 5973 Коментари: 4 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg





Енергийно поле на човека


Енергийното поле е съставна част на енергийните полета на космоса. Енергийните полета на живите същества (биополетата или псиполетата) имат доста сложен състав. Те включват в себе си множество известни на съвременната наука полета, в това число магнитни, електрически и, може би, торсионни полета. Енергийното поле на човека е съставна част от енергийното поле на Земята, както и на цялото космическо пространство.

Структура на човешкото биополе

Аурата на човека не е само енергия, която обгръща физическото тяло на човека. Тя се подразделя на определени енергийни слоеве, като всеки от тези слоеве си има собствена функция и цвят. В йогата аурата се подразделя на седем основни слоя, но съществуват и други слоеве, които са по-високи и отговарят за функциите не само на физическото тяло, но и за еволюцията на цялата ви същност.

Барбара Ан Бренън в книгата си „Ръцете на светлината” подробно описва ауричните слоеве.
Барбара Ан Бренън описва аурата по следния начин: Според нейните наблюдения, нечетните слоеве на аурата имат точно определена структура, както при стоящите светлинни вълни. В същото време слоевете, които са разположени между тях, са аморфни. Те сякаш се състоят от цветно вещество (т. нар. ектоплазма), което е подобно на течност. Тези слоеве се намират в постоянно движение. Течността преминава през рамка от стоящи светлинни вълни, която сякаш я насочва в определена посока. Стоящата рамка също не е неподвижна, тя постоянно премигва, сякаш се състои от множество светещи точки, които премигват с различен ритъм. Покрай линиите на стабилните слоеве се движат миниатюрни заряди. Първият, третият, петият и седмият слой имат определена структура, а вторият, четвъртият и шестият се състоят от вещество, подобно на течност, и, по всяка вероятност, нямат определена структура. Четните слоеве имат определена форма само благодарение на факта, че флуидите им протичат през структурната решетка на нечетните слоеве. Всеки следващ слой е тясно свързан с онези слоеве, които са разположени по-ниско, в това число и с физическото тяло. От научна гледна точка, всеки слой може да се смята за ниво от по-високи вибрации, които след преминаване през пространството на по-ниските вибрации излизат извън пределите му. За възприемане на всяко следващо ниво наблюдателят трябва да издигне съзнанието си до ново честотно ниво. По този начин едно и също пространство е заето от всичките седем нива, като всяко следващо ниво излиза съвсем малко извън пределите на предишното. Този феномен почти не се среща във всекидневния ни живот. Според повечето хора, аурата представлява обвивка (подобна на люспите на лук), която може да се бели слой след слой. Това обаче не е точно така.

Структурираните слоеве съдържат всички форми, които съществуват във физическото тяло (включително вътрешните органи, кръвоносните съдове и т.н.), както и някои форми, които не присъстват във физическото тяло. В гръбначния мозък се осъществява вертикална пулсация на енергията на ауричното поле. Този пулсиращ поток излиза извън пределите на гръбначния мозък под опашната кост и над главата (централен канал). Освен това в полето съществуват структури, които приличат на фунии и се наричат чакри.

Седемте слоя на ауричното поле

Всеки слой на аурата се различава от другите, изпълнява определени функции и е свързан с чакрата (енергийния вихър).
1. Първият слой и първата чакра са свързани с физическите функции и физическите усещания за болка и удоволствие. Първият слой е свързан с непроизволните и автономните функции на организма.
2. Вторият слой и втората чакра са свързани с емоционалните аспекти на човешкото битие. Те представляват среда, която е свързана с емоционалния ни живот.
3. Третото ниво, или слой, е свързано с менталността, линейното мислене. Третата чакра е свързана именно с линейното мислене.
4. Четвъртото ниво е свързано със сърдечната чакра и отговаря за способността ни да обичаме, при това не само близките си, но и цялото човечество. Четвъртата чакра отговаря за трансформацията на любовната енергия.
5. Петото ниво представлява ниво на висшата воля. Този слой е свързан повече с Бога, отколкото с човека. Петата чакра реализира силата на словото, превръща думите в дела. С нейна помощ ние слушаме и поемаме отговорност за собствените си действия.
6. Шестото ниво и шестата чакра са свързани с небесната любов. Тази любов излиза извън рамките на обикновената човешка любов и включва в себе си целия живот, както и много други неща. Благодарение на шестото ниво и шестата чакра, всички прояви на живота носят върху себе си отпечатъка на Божественото.
7. Седмото ниво и седмата чакра са свързани с висшия разум, познанието и интеграцията на духовната и физическата ни същност.

Подробна характеристика на всеки ауричен слой:


image


Ефирно тяло (първи слой)
Ефирното тяло (названието идва от думата „ефир” - състояние, което представлява нещо средно между енергията и материята) се състои от много тънки линии, по които се разпространяват енергийните потоци. Това тяло прилича на „искряща мрежа от светлинни лъчи”, която може да се сравни със светенето на празен телевизионен екран. Структурата на ефирното тяло е същата като на физическото тяло. Ефирното тяло дори си има анатомични образувания, както и всички органи на земното ни физическо тяло. Ефирното тяло представлява определена структура от линии на действието на силите или енергетична матрица, върху която се крепят материалните субстрати на физическото тяло. Физическите тъкани на организма съществуват дотолкова, доколкото ги поддържа полето на жизнената енергия. Следователно, биополето е първично и се различава от грубата материя на физическото тяло.
Например, матрицата на зеления лист при растението се появява много по-рано, отколкото се появява самият лист. Растящият лист сякаш запълва този шаблон или форма.
Мрежовидната структура на ефирното тяло се намира в постоянно движение. Ясновидците могат да виждат преместването на светлосините светлини върху линиите на ефирното тяло, които проникват във физическото тяло. Ефирното тяло се намира на разстояние от 5 мм до 5 см от повърхността на физическото тяло и пулсира с честота 15 - 20 пъти в минута. Цветът на ефирното тяло прелива от светлосиньо в сиво. Яркосиният цвят означава, че строежът на ефирното тяло е по-тънък, за разлика от сивия цвят. Това означава, че първият слой на аурата на по-чувствителните личности с по-слабо тяло е по-скоро със син цвят, докато на по-грубите личности, хора с атлетично телосложение, първият слой на аурата е сив. Всички чакри на първия слой имат същия цвят, какъвто има и ефирното тяло. Те също могат да променят цвета си от светлосиньо до сиво. Чакрите изглеждат като завихряния на светлината, от която е построено ефирното тяло. На ниво физическо тяло наблюдателят може да възприема всички органи на човешкото тяло (те са светлосини на цвят). По същия начин, както е в случая със зеления лист, ефирното тяло на човека представлява матрица, която определя растежа на тъканните клетки на физическото тяло (т.е. клетките растат в съответствие с линиите на ефирното тяло, което се появява преди клетките). Ако ефирното тяло се отдели от останалия организъм например, то пред погледа на наблюдателя ще се появи фигура, която се състои от проблясващи светлосини линии.
Ако наблюдавате рамото на човек при по-слаба светлина на бял, черен или тъмносин фон, то можете да видите пулсацията на ефирното тяло. Пулсацията започва от рамото и вълнообразно се спуска по ръката. Ако се вгледате по-внимателно, можете да забележите празно пространство между рамото и мътносиния цвят. След това ще видите слой от ярка светлина, която се разпространява и постепенно отслабва, в зависимост от отдалечаването си от физическото тяло. Трябва да се отбележи, че в момент на съсредоточаване на погледа върху този облак, той веднага изчезва, защото се движи много бързо. Ако продължите да съсредоточавате погледа си върху рамото, пулсацията ще започне да се премества по-надолу по ръката. Опитайте отново и може би ще успеете да уловите следващата пулсация.



image


Емоционално тяло (втори слой)
Второто аурично тяло, т.е. следващият, още по-тънък в сравнение с ефирното тяло слой, се нарича емоционално тяло и е свързан с чувствата. Това тяло донякъде повтаря контурите на физическото тяло. Негова структура е по-подвижна, отколкото структурата на ефирното тяло и не повтаря строежа на физическото тяло. Вторият слой изглежда като облак от светлина, който се намира в постоянно движение. Емоционалното тяло се намира на разстояние от 2,5 см до 8 см от кожата. Емоционалното тяло прониква в по-плътните тела, до които се допира и които заобикаля. Цветовете на този слой варират от ярки и прозрачни до тъмни и непрозрачни оттенъци, което зависи от яснотата или от объркаността на чувствата и състоянието на енергията, която ги поражда. Емоционалното тяло е ясно и прозрачно, когато е заредено с енергията на любовта, вълнението, радостта или гнева. Обърканите чувства, смущението правят емоционалното тяло непрозрачно и тъмно. Когато чувствата се проясняват след общуване, психотерапия или други въздействия, цветът на емоционалното тяло става ярък, светъл и прозрачен. Емоционалното тяло е оцветено във всички цветове на дъгата. Всяка чакра съответно също изглежда като завихряне на заобикалящия я цвят. В посочения по-долу списък са описани чакрите на емоционалното тяло и цветовете им: Червена, червено-оранжева, жълта, с цвят на млада трева, небесносиня, с цвят на индиго, бяла. Емоционалното тяло изглежда като цветни съсиреци, които се движат между рамката на ефирното тяло и излизат малко извън пределите му. Понякога човек изхвърля съсиреци от светлина от емоционалното тяло в заобикалящото го пространство.



image

Ментално тяло (трети слой)
Третото тяло на аурата се нарича ментално. Това тяло излиза извън пределите на емоционалното и се състои от още по-тънка субстанция, свързана с мисленето и менталността. Менталното тяло изглежда като ярки жълти лъчи, които започват от главата и раменете и се разпространяват около цялото физическо тяло. Ако собственикът на това тяло е съсредоточен и напрегнато размишлява, то третият слой се разширява и става по-ярък. Дебелината на слоя (т.е. неговото разпространение над повърхността на кожата) е от 8 до 20 см.  Менталното тяло е структурирано. То се състои от нашите идеи. Най-често менталното тяло е жълто на цвят. Вътре в него могат да се видят мисловни образи. Те изглеждат като облаковидни съсиреци с различна яркост и форма. Тези образи имат и допълнителни цветове, които се наслагват върху тях под въздействие на емоционалното тяло. Цветът на тези съсиреци зависи от емоционалната окраска на дадения мисловен образ. Колкото по-ясно е формулирана тази или онази идея, толкова по-ярък и прозрачен е онзи съсирек, който й съответства в менталното тяло. Дори най-обикновените ни мисли, ако са добре филтрирани, могат да се превърнат в доста съществен фактор, който може да преобърне живота ни. Менталното тяло може много трудно да се представи, вероятно заради това, че хората са започнали да го развиват и да използват интелекта съзнателно съвсем наскоро.




image

Астрално тяло (четвърти слой)
Астралното тяло е аморфно и се състои от облаци от цветна светлина, които са по-привлекателни на вид от облаците на емоционалното тяло. Астралното тяло обикновено има същите цветове както при емоционалното тяло, но също така притежава и очарователен розов цвят на любовта. Астралното тяло се намира на разстояние от 15 до 30 см от физическото тяло. Чакрите на астралното тяло, както и чакрите на емоционалното тяло, са оцветени във всички цветове на дъгата, но притежават и розов цвят на любовта. На астрално ниво сърдечната чакра на човек, който обича, е оцветена в розово.  Когато хората се обичат, между сърцата им се появява прекрасна розова дъга, която много добре се вижда от опитен наблюдател. Към златистата пулсация на хипофизата се добавя красива розова светлина. Когато хората имат някакви отношения помежду си, от чакрите им се протягат нишки, които ги свързват. Колкото по-дълги и дълбоки са техните отношения, толкова по-здрави и многобройни стават нишките. Когато отношенията се прекъсват, тогава се късат и нишките, което понякога причинява нетърпима болка. „Краят на отношенията” между хората обикновено се характеризира с това, че нишките на по-ниски нива се късат и се прикрепват към себе си. На астрално ниво се осъществяват най-различни взаимоотношения и взаимодействия между хората. В пространството между тях преминават мириади енергийни съсиреци във вид на облаци от светлина. Някои от тези облаци са много приятни, а някои не толкова. Тази разлика много добре се усеща. Един човек например може да се почувства неудобно от присъствието на друг човек в стаята, макар че той може би дори не подозира, че другият човек е там. Но това е на ниво всекидневно съзнание. На другите нива обаче в този момент се случват много по-интересни неща. Например, двама души, които се правят, че не се забелязват помежду си, всъщност могат да водят много бурен диалог.




image

Ефирен двойник (шаблон) (пети слой)
Петият слой се нарича ефирен двойник, защото съдържа в себе си всички форми, които ги има във физическия план под формата на шаблон или чертеж. Този слой изглежда като фотонегатив и се намира на разстояние от 15 до 60 см от повърхността на физическото тяло. Когато човек се разболява, ефирното му тяло се деформира. В този случай задачата на ефирния шаблон е да поддържа и обновява първия слой на аурата. Освен това в петия слой звукът създава материята, затова лечението със звук въздейства по особен начин върху този слой. Петото ниво изглежда като ясни или прозрачни линии върху кобалтов фон. Рисунката на този слой много прилича на архитекту рен проект, но направен в съвсем друго измерение. Например, за построяване на сфера в евклидовата геометрия трябва първо да се избере начална точка, след което краят на радиуса трябва да премине през трите измерения, за да се получи сфера. В ефирното пространство обаче процесът на построяване на сфера е противоположен. В празното пространство се сближават безброй плоскости, които образуват обема на кълбото.
По този начин слоят на ефирния шаблон на аурата образува пространства, в които се разполагат структурите на първия слой на ауричното поле – ефирното тяло. Шаблонът формира мрежеста система (структурирано енергийно поле), върху която се образува физическото тяло. По този начин петият слой на енергийното поле съдържа в себе си всички форми, които се намират в плоскостта на физическото тяло във вид на негатив. Това обаче не е фотонегатив, а негатив във вид на формообразуващо пространство. За да си го представим по-добре, можем да използваме сравнението с калъпите за леене на метал, т.е. формите, в които се отлива металът, за да му се придаде определена форма. По същия начин шаблонът на ефирния слой придава форма на физическото ни тяло и всички органи с помощта на формообразуващите празнини в пространството. Тези форми съществуват в празното пространство, в което се образува структурната мрежа на ефирното поле, а по очертанията на тази мрежа се разполагат тъканите на физическото тяло. Ако фокусирате вниманието си само върху вибрационните характеристики на петия слой, ще можете да постигнете изолирано възприятие на това ниво. Петият слой на ауричното поле е с формата на продълговат и тесен овал. Този овал съдържа всички структури на полето, чакрите, органите и формите на тялото (крайниците и т. н.), но във вид на негатив. Структурите изглеждат като прозрачни линии върху тъмен фон. След като се настроите на честотата на петия слой, ще можете също да възприемате всички други форми около себе си. Това се случва тогава, когато зрението се настройва на необходимия честотен диапазон.




image

Небесно тяло (селестиално) (шести слой)
Шестият слой представлява емоционален аспект на духовния план. Той се намира на разстояние 60 - 80 см от повърхността на тялото. Това е нивото, на което ние изпитваме духовен екстаз, предизвикван с помощта на медитация или други методи. Когато ние изпадаме в това състояние, осъзнаваме връзката си с цялата Вселена, виждаме светлина и любов във всичко, потапяме се с цялото си същество в стихията на светлината, чувстваме, че се състоим от светлина и сме част от нея, усещаме единението си с Бога. Това означава, че съзнанието ни се е издигнало до висините на шестото ниво на ауричното поле. Безусловната, безкористната любов възниква тогава, когато между отворената сърдечна чакра и отворената небесна чакра се установява връзка. Този любовен поток съединява човешката, земната любов към събратята ни, с духовния екстаз, който е свойствен за духовната любов, излизаща извън рамките на физическата реалност. Комбинацията от тези две състояния поражда истинската, безусловната любов.
Небесното тяло изглежда като премигваща, прекрасна светлина в пастелни цветове. Този слой прилича на седеф и свети със златистосребърна светлина. Формата на шестия слой не може да се определи точно: небесното тяло просто излъчва светлина, както го прави и пламъкът на свещ. Това сияние съдържа и по-ярки лъчи.



image

Кетерно или каузално тяло (причинно) (седми слой)
Седмият слой представлява ментален аспект на духовния план, наричан също кетерен шаблон. Той се намира на разстояние от 40 до 105 см от повърхността на физическото тяло. Когато достигаме седмото ниво, ние осъзнаваме единението си със Създателя. Седмият слой е с формата на яйце и съдържа в себе си всички аурични тела, които са свързани с истинското въплъщение на индивидуума, заедно с всичките му хипостази. Той представлява изключително структуриран шаблон и се състои от преплетени златистосребърни нишки от светлина. Тези нишки са много здрави и затова поддържат целостта на аурата. Седмото тяло представлява кристална решетка на структурата на физическото тяло и всички чакри. Ако се настроите на честотата на седмото ниво, ще видите прекрасна, златиста, премигваща светлина. На седмото ниво полето пулсира с толкова висока честота, че тази пулсация се възприема като блещукане. Полето е много тясно под краката на човека, но над главата то достига до 90 см. Ако човек притежава висока енергетика, разстоянието на седмия слой от главата му може да бъде дори още по-голямо. Външната повърхност на седмия слой изглежда като черупка на яйце с дебелина от 6 до 12 мм. Тя е много твърда и устойчива, и защитава аурата по същия начин, както истинската черупка защитава пилето. Това е най-силният и най-устойчивият слой на ауричното поле. Той може да се сравни със стоящата светлинна вълна със сложна форма, която се колебае с изключително висока честота. Понякога дори можете да чуете специфичен шум от колебанието на тази вълна. Златистият слой на каузалното тяло насочва главния енергиен поток, който се движи по протежението на гръбначния стълб и представлява основен източник на енергията, захранваща целия организъм. При преминаване на потока по протежението на гръбначния стълб той си взаимодейства с основите на всички чакри и съединява в едно цяло всички енергии, които циркулират в чакрите. По този начин цялото аурично поле сякаш се намира в плетена кошница от енергийни потоци. Тази конструкция демонстрира силата на златната светлина, божествения замисъл, който поддържа целостта на полето.
Под „черупката” на кетерния слой се намират и линиите на минали животи. Това са цветни линии, вплетени в стените на „черупката” по цялото й протежение. Линията, която се намира около шията, представлява онзи минал живот, който вие усещате със сегашния си живот. Джак Шварц подробно описва тези линии и учи как се определя значението им според техните цветове. Кетерният слой е последното аурично духовно ниво. Той съдържа плана на човешкия живот и пряко се отнася към сегашното въплъщение на човека. Зад пределите на седмия слой е разположен космическият план, който не може да се види от гледна точка на единичното въплъщение.


Космически план
Над седмия слой може да се види осми и девети. Всеки от тях е свързан съответно с осмата и деветата чакри, които са разположени над главата. Тези нива имат кристална структура и се характеризират с много тънки вибрации. Те съответстват на общото правило за редуване на субстанция с форма. Осмото ниво се състои предимно от течна субстанция, а деветото представлява кристална структура - шаблон за всички форми, разположени под него. В литературата почти не се споменава за тези слоеве.

Практика
Съществуват няколко метода за наблюдение на аурата. Предлагам ви няколко от тях.

Метод 1
1. Седнете удобно и се отпуснете.
2. Затворете очи и се опитайте да се вгледате в пустотата. Отворете очи. Опитайте се да разфокусирате погледа си според принципа „да гледаш в една точка” (за това упражнение можете да използвате стереометрични картинки). Постарайте се да разфокусирате очите си така, че изображението да се раздвои. Хората, които имат по-голям опит в това, могат да разфокусират очите си за няколко секунди.
3. Повтаряйте това упражнение по няколко пъти и не се отчайвайте, ако не се получава.
4. Вземете цветна хартия с размери около 10х10 см, най-добре тъмнозелена или синя на цвят.
5. Дръжте хартията на разстояние около 50 см от очите ви. Зад хартията трябва да има тъмен фон, най-добре черен.
6. Вгледайте се с разфокусиран поглед в хартията. Отдалечавайте и приближавайте хартията към очите си.
7. Съсредоточете вниманието си върху краищата на хартията. Най-силната енергия се събира в острите форми.
8. Опитайте се да гледате през хартията. Не е необходимо да гледате само нея или само тъмния фон зад нея. Опитайте се да обобщите погледа си.

Ако направите всичко както трябва, трябва да видите слаба, едва забележима светлина по краищата на обекта. Това обаче все още не е аурата, а само част от нея – ефирното тяло. Ако от първия път не успеете да видите нищо, не се отчайвайте.Всеки човек има различно състояние на организма и различни способности за възприятие. Можете да използвате следните няколко съвета за подобряване на духовното състояние:
а) Старайте се да мислите за приятни неща.
б) Не напрягайте мозъка си. Недейте да си мислите: „Сега ще видя аурата”. Отпуснете мозъка си и се концентри- райте върху зрението.
в) Просто вярвайте. Казвайте си: „Знам, че мога да я видя, и в това няма нищо свръхестествено”.
г) Никога не се отказвайте, докато не свършите работата докрай. Така ще е по-добре за самите вас! Можете просто да отложите тази работа до следващия път, например, до вдругиден.
д) Казвайте си: „Аз съм в хармония със света и съм част от него”. Гледайте на света като на част от вас или по-добре гледайте на света и на себе си отстрани!
е) Старайте се да виждате аура във всичко. Вглеждайте се, анализирайте онези нови неща, които сте видели в този или онзи обект. Успех!

Някои тънкости при наблюдение на аурата
Съществуват определени условия, при които аурата се вижда по-добре. Както вече споменах по-горе, биополето се вижда най-добре върху абсолютно черен или бял фон. Повечето целители предпочитат да лекуват пациентите си в тъмни помещения, и това не е случайно, тъй като на тъмно очите по-добре се адаптират и се поддават на разфокусиране, което позволява на хората да виждат аурата по-добре. Има специални методи за наблюдение на аурата, при които начинаещите трябва да наблюдават аурата на по-слаба светлина. Аз ви предлагам един изключително сигурен начин за наблюдение на аурата.
Когато се стъмни и небето е тъмносиньо или черно, излезте на терасата. Зад вас, в стаята, лампите трябва да светят, за да може наблюдаваният обект да бъде осветен. Вгледайте се с разфокусиран поглед в осветената си ръка на фона на тъмното небе. След това, когато видите бяла светлина по контурите на ръката, размахайте я рязко, без да фокусирате погледа върху положението на ръката. Видяхте ли какво стана?
Друг начин за наблюдение на аурата се състои в наблюдение на контурите на дърветата на фона на небето. През нощта дърветата винаги са по-тъмни от небето и ако се вгледате с разфокусиран поглед в короната на някое дърво, лесно ще можете да видите бяла светлина по краищата й. Този начин за наблюдение на аурата е много ефективен и не изморява очите.
За да наблюдавате човешката аура, препоръчвам ви да започнете от главата. Над главата обикновено има най-силна светлина, и ако успеете да я видите, тогава автоматично ще видите и цялата аура на човека. Много е интересно да се наблюдава човешкото биополе на ескалатора в метрото, защото хората не се движат, а се возят спокойно на ескалатора. Това ще ви позволи да видите светлината и да разгледате диапазона й върху белия фон на тавана на метрото.
Старайте се по-често да разглеждате аурата на ръката си, защото иначе можете да отвикнете да я виждате. Тези чести наблюдения на аурата изобщо няма да ви навредят, дори ще ви бъдат от полза. В началото може изобщо да не видите аурата, защото имате малко енергия, т.е. концентрацията ви не е достатъчна за наблюдение. В този случай за постигане на по-добри резултати трябва да правите упражнения за зареждане с енергия.

Понякога при разглеждане на биополето се наблюдават доста интересни особености. При някои хора например цветната аура се вижда много по-отчетливо, но не се знае със сигурност защо се получава така. В много книги пише, че биополетата (на аурата) могат да се сливат в едно поле тогава, когато обектите са много. Това наистина е така, макар че в началото вие ще виждате само отделните аури – светещите ефирни тела. Зад тези тела се намира онзи светлинен диапазон, който вие все още не можете да видите. Слоевете на аурата са описани по-горе.


                                                                          копирано от интернет



Тагове:   слой,   чакра,


Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. universalnite000 - :) Поздравления, както обичайно и ...
11.12.2010 15:04
:) Поздравления , както обичайно и твоят блог е събрал много познания , които са били "забравени" . Трансформацията тече :)
цитирай
2. bven - На 1: Благодаря ти, universalnite000,
11.12.2010 15:24
време е вече да не си крием главата в пясъка и да се самозалъгваме, трябва да се подготвяме за Промяната - който иска! :)))
цитирай
3. iliada - Ще се върна пак
11.12.2010 15:41
бързаммммммммм!:)
Чудесен ден!
цитирай
4. bven - На 3: Пак заповядай, илиада!
11.12.2010 15:51
Танцувайки танга!:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14870060
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава