Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2011 00:00 - Докога ще търпим безобразия ?
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 2879 Коментари: 4 Гласове:
17

Последна промяна: 23.01.2011 14:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Блогери, приятели, хора ! Досега изключвахме  апаратите за  8 часа - вижте какъв е резултата!          Или ще подаряваме коли и пачки пари на "нашите" ?


19:17 - Грешка на МТЕЛ или малоумни потребители с надвишен лимит?
Автор: georgiev1990 Категория: Технологии


                              Здравейте приятели,

след дългото чакане на уж обновената система на мобилния оператор МТЕЛ,която би трябвало да бъде за улеснение на нас потребителите и на персонала,се оказва,че според водещия мобилен оператор в страната милиони потребители на мобилната услуга са изговорили стотици левове....,които трябва да заплатят в срок,ако не искат услугата им да бъде ограничена.Какво се случва с МТЕЛ,дали някой хакер бъгна системите им или наистина има някакво обновяване,както твърдят представители на телекомуникационното дружество никой не знае,няма и да разбере,но факт са купищата грешки и големите сметки оставено за нас крайните потребители.

Как е възможно,когато със закупуването на карта на сметка към въпросния мобилен оператор оставям лимита си 50 лева да имам разговори за 330.00 лева?,отговор на оператор от *88 обяснява:

Възможно е,заради оптимизацията на системите на МТЕЛ, тъй като нямаме достъп до вашите номера и проведени разговори е възможно да надвишите кредитния си лимит!

Е, аз добре съм го надвишил и преди съм го правил,но веднага получавах смс-и в който ме уведомяват,че достигам кредитния си лимит и е необходимо за предплатя за да избегна ограниченията в разговорите си.След обстойно проверяване на всичките си фактури за няколко часа успях да разгледам всички и да преизчисля новата стойност,която не е потвърдена все още от МТЕЛ,и честно казано се съмнявам да бъде потвърдена.Грешките са следните,номера от групата ми в семейство и приятели са били таксувани като обикновени номера,не номера с отстъпка....друга груба грешка е таксуването на един и същ разговор няколко пъти,надписване на изпратени кратки съобщения или обаждания на номера,който не се познати от потребителите! След като има такова обновяване на системите на мобилния оператор съм на 100 % сигурен,че част от номерата ,на които сте говори прецакани потребители в определен месец едва ли са били точно в този ден,час или месец....просто са ви пречислени към дадена фактура.

След направената от ме заявка за преработка на фактурите ми и преизчисляване на сумата остава само чакането.....отново,цяло лято чакахме да се доберем до служителите в магазините за да внесем някой друг лев и съответно ни казваха това е невъзможно,а сега да чакаме и да се молим да ни връчат по-малки суми за плащане.Операторите ме уверяват в следното,че ако внеса стойността на фактурите,които са до момента 600 лева,след време мобилния оператор ще ми приспадне остатъка....вие вярвате ли го,кой в днешно време връща пари,които са му дали особено на институции.Защо трябва да плащам за грешка и услуга,която съм сигурен,че не съм използвал...сигурен съм че няма да имам друга фактура,услугата ще бъде ограничена,ще започнат да валят обаждания и писма със заплахи,че ако не заплатя в срок 7 дни сумата ще бъде иззета чрез частен съдебен изпълнител.

До кога ще търпим такова безобразие,не стига,че всички в тази държава ни работят и ни въртят на малкия си пръст ами и някакви си мобилни оператори да искат от нас непосилни суми.Аз лчно не искам да плащам за бъгнатата система на най-калпавия мобилен оператор,не искам да плащам,че някой не си е свършил работата или да давам парите си за някой,който иска да забогатее бързо бързо на гърба на така или иначе обеднялото ни население!Вие искате ли?Сметки ли....отказвам да ги заплатя,карта ли?,каква карта.....аз карта на МТЕЛ нямам,не съм и имал...кой ще компенсира нервите,които изтрових да споря за нещо в което съм прав с малоумни оператори,които повтарят една и съща заучена реплика....че аз балък ли съм или на такъв ще ме правите...Кой каза най-добрия мобилен оператор.......може да сте били драги ми,но сега ще сте най-оплювания и най-нежелания,желая ви успех със съдебните събирания на големи суми от фактури на милиони абонати....ама като няма абонати,няма пари,няма адвокати,няма дела.......май ще стане така,че само служителите на МТЕЛ ще са клиенти на услугите които предлагат....

То бива надписване,то бива фалшификация и т.н. ама го правете по-малко,както правехте сега,а сега един човек дето цял живот е плащал сметки по 30,40 лева сега има сметки от 600 лева....е вие луди ли сте или нас ни правите на такива......елате да си вземете парите....ако можете.....какво ви желая ли......майната ви!





 


Тагове:   М-Тел,   фактури,   безобразия,


Гласувай:
17



1. mt46 - Имаше репортаж по една ТВ -
23.01.2011 09:37
репортерът имал лимит 200лв., а сметката му била 300лв. От М-тел отговориха, че вече не известяват, когато наближаваш лимита... Граби-тел!...
цитирай
2. bven - На 1: Май забавеното подаване на фактурите за 2 месеца назад постигна целта си - да се ограбят официално много хора наведнъж!
23.01.2011 09:42
Точно са ГРАБИ-ТЕЛ!
цитирай
3. mmmmmmmmm - Април месец
24.01.2011 13:31
бях в Китай.Два месеца след това в сметките ми идваха разговори вече фактурирани и платени.На въпроса ми как става така,любезна служителка ми обясни "....грешка:)".
Как така от грешка не пропуснаха разговорите и ги надписваха в два последотелни месеца?!....И това са неща,които съм зебелязала.А колко ли има на които не съм обърнала внимание?!....
цитирай
4. bven - На 3: за съжаление не обръщаме внимание на "подробности", mmmmmmmmm:
24.01.2011 14:42
оказва се, че на това разчитат недобросъвестните фирми! Нека се нагушат, че да минат мераците им и да се махат!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868392
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава