Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2011 08:11 - Не пипай тази книга - Ян ван Хелсинг - 52 ч.
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 4506 Коментари: 5 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Освен ясно-чуването, ясно-мирисането, ясно-чувстването, медиалната музика и пътуването на душите (или астралните пътувания), съществуват деца с телекинезични сили.
Вероятно повечето от вас знаят кой е Ури Гелер - мъжът, който криви лъжици със силата на мисълта. Гелер използва уменията си и за да търси диамантни, въглищни, златни и нефтени залежи и вече е много богат човек. Беше тестван в няколко университета и изследователски институти и способностите му бяха потвърдени научно.  

Всеки човек притежава способностите на Ури Гелер. Става въпрос за концентрация, вяра и упражнения. Забелязал съм, че на децата се отдава много по-лесно да правят подобни „чудеса". Вероятно причината за лекотата, с която движат предмети (със силата на мисълта) е в убеждението им, че го могат, респективно, че разумът им - който при повечето възрастни моментално казва: „Това е невъзможно, не го вярвам!" - все още не е толкова повърхностен и ограничен.

Лично аз експериментирах с три деца на Хаваите, които пред очите ми изкривиха лъжици след като майките им направиха същото със силните си телекинезични сили.

Възрастните също могат подобни неща. Вече приех този факт за „нормален", след като на един конгрес за духовно лечение прекарах цяла вечер с група руски лечители и т. нар. магнетични хора. Двама от тях ей така, между другото, за да подразнят ръководителя си, изкривиха приборите му и вързаха ножа му на възел. Третият си налепи приборите по челото, които си останаха там, а един друг, след като свършихме с яденето, взе черпака и го закачи на косматите си гърди. Друг започна да движи чиния със силата на мисълта си. Разбирате ли, съвсем нормална вечеря!

Наблюдавал съм как деца със силата на волята си местят предмети по гладка маса, но само едно от тях, красивата тринайсетгодишна Татяна от Узбекистан, накара една химикалка да лети пред очите ми. От дълги години тя работи за КГБ (който продължава да съществува и днес); способностите й са използвани за целите на шпионажа. На срещата ни в Чехия тя разказа, че имало още много деца като нея, но повечето били по-малки. За тях имало специални центрове за отглеждане отделно от родителите им (които не оставали с празни ръце). В тези подобни на интернат учреждения освен обичайните си училищни знания те получавали и парапсихично образование.

Всичко е възможно! Проблемът на съвременните консуматори е, че вече не вярват в чудеса, не вярват и не се доверяват достатъчно на самите себе си. Предали са се на внушенията, на банките, на политиците, на папата... Все някой ще сложи нещата в ред... Самостоятелното мислене отдавна вече не е цел на нашата политическа система и по никакъв начин не присъства в препоръките на религията.

Хора, които със силата на мисълта си кривят лъжици, карат чаши да се реят във въздуха или затварят открити рани ,са „опасни" за този свят. Уменията им биха могли да преобърнат устоите на всичко (науки, религии...). А ние не искаме хората да мислят с главите си; в един момент ще започнат да не искат да ходят на работа, а като Ули Гелер да търсят злато и нефт.

Уменията ми са реалност! Може би това е причината, поради която някои хора искат на всяка цена да ме накарат да мълча!
                                                                            Ури Гелер


По същата тема се сещам за един интересен пример. Друнвало Мелхиседек - един американец, който преподава комбинирана техника от медитация, знания и чувства за активиране и дематериализация на светлинното тяло (наречено меркаба), и материализацията му на друго място - разказа следната история на един семинар:

При транспортно произшествие едно момче загубва крака си. След няколко седмици родителите му, както и лекарите, забелязали, че кракът му отново започва да расте. „Невъзможно", възкликват всички. Никой няма обяснение и процесът започва да се заснема на видео. Друнвало твърдеше, че когато научил за събитието, вече растели пръстите Каква тайна се крие зад случката?




Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stela50 - Хубава книга ,Бвен ...дано повече хора се докоснат до нея.
25.03.2011 12:37
Хубав празничен ден !
цитирай
2. mmmmmmmmm - Тайната е
25.03.2011 14:02
нашето съзнание.Ние прогамираме случващото се.Ние забраняваме и позволяваме.Защо на гущера му расте опашка?Защо черевея пораства отново?Защото не знаят,че това не може да се случи:)И пак в тази книга - момиченце с отрязан пръст,на което пръстчето порства.Защото вярва,че ще порастне!:))))Защото в съзнаието и` няма забрана.
Пролетни поздрави, bven :)
цитирай
3. bven - Па 1:Дано, Стела - много хора я прочетат тази книга и да разберат, че това, което пише там е истина!
25.03.2011 20:24
"Самостоятелното мислене отдавна вече не е цел на нашата политическа система" - тук не говорим за самостоятелно мислене, а за самостоятелно дишане, наблюдаване, мислене и чувстване на себе си и света около теб! Защото най-важно е човек да усеща своето тяло - как реагира, как расте, как боледува. Не да казваме "Боли ме глава, пих лекарство и ще мине" - това не е лечение, а липса на чувство към твоята глава и затъпяване на болката с един опиат (лекарство)! Ето за това става въпрос сега!
Лека вечер и приятна почивка!
цитирай
4. bven - На 2: mmmmmmmmm, наистина - въпросът опира до нашето съзнание и подсъзнание!
25.03.2011 20:29
Едно е да ти каже близък човек че това е молив, а друго е да не ти го каже. Тогава ти подминаваш този предмет и изучаваш това, което ти прави впечатление - тревата, звездите, потокът! И се сливаш с всичко това и го усещаш живо и скъпо. И няма забрана, защото такова понятие във Вселената няма! Всичко е възможно и само трябва да го помислиш, за да стане!
Хубава вечер и почивни дни!
цитирай
5. анонимен - 4УДЕСА ИМА !
17.03.2012 12:51
ЗДРАВЕЙТЕ, ТОВА КОЕТО Е СПОДЕЛЕНО ТУК СЪВСЕМ ИСКРЕНО ВЯРВАМ В ИТИННОСТТА , 4Е ИМА ТАКИВА ХОРА И В ДНЕШНО ВРЕМЕ, ТОВА Е РЕАЛЕН ФАКТ! МОЖЕ БИ Е ВРЕМЕ ДА ПРИЕМЕМ ТОЗИ ФАКТ НА ТЕЗИ ФЕНОМЕНИ И ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪВСЕМ СЕРИОЗНО КЪМ ТОВА, ДА ИМ ДАДЕМ НУЖНОТО ВНИМАНИЕ И ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КОЛКО ХОРА ИМАТ ТАКИВА СПОСОБНОСТИ.ОТ СТРАХ ДА НЕ ПОПАДАТ В КАКВИ ЛИ НЕ ОПАСНИ СИТУАЦИИ МНОГО ОТ ТЯХ СЕ КРИЯТ. ЗА КОЛЕКТИВНО МИСЛЕНЕ АКО СТАВА ВЪПРОС,ТО ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ МНОГО ПОВЕ4Е 4УДЕСА.ЕДИН ТАКЪВ 4ОВЕК С ТАКОВА МИСЛЕНЕ МОЖЕ ДА ПРЕДАДЕ НА МНОЖЕСТВО ХОРА ОТ СВОЯТА ЕНЕРГИЯ И ТОЗИ 4ОВЕК ЩЕ МОЖЕ ДА 4УВСТВА И ДЕЙСТВА КАТО ТОЗИ ФЕНОМЕН РАЗВИРА СЕ ПОД РЪКОВОДСТВОТО МУ ЗА ДА НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ДАДЕНАТА МУ СИЛА И ВЛАСТ ,КОЯТО Е ВСЕОБХВАТНА,БЕЗГРАНИ4НА.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866526
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава