Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2011 08:09 - Не пипай тази книга - Ян ван Хелсинг - 55 ч.
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 4557 Коментари: 8 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


За улеснение можем да си представим не-съществуването на времето по следния начин: от гледна точка на отвъдното, нивото на физическото съществуване изглежда като диск или топче, в които всяко пространство и всяко време съществуват в един и същ момент, а душата ни може да избира кога и как да се „включи".
Следователно и една секунда в отвъдното тук на Земята може да бъде век, хилядолетие или една минута. Зависи кога ще се инкарнираме отново. Съгласно това същността би могла да се прероди през 6012 г. сл. Хр. или 100 години пр. Хр: според това какъв опит искаме да придобием.
В самото отвъдно обаче не се чувстваме нито млади, нито стари, а по-скоро в разцвета на силите си.
След като чухме думите на Харалд, отново ще рискуваме със същия въпрос: съществуват ли „тъмни сили"?
Едно от пътуванията ми в Централна Америка, свързано с изследването на населени подземни градове, ме срещна със семейство, живеещо в немска колония, което имаше забележителен син. Казва се Ариан и тогава, 16-годишен, беше висок 1,90 метра. Той има най-сините очи, които някога съм виждал в живота си. Освен това има златно-руса коса и е абсолютният блян за всяка жена. Освен особено красивата си външност, той има дарбата да вижда аури, разговаря с мъртви, с извънземни и лекува хора с поставяне на ръка.
Ежедневно прави упражнения с руни, като контактува с духовни същества. Веднъж ми направи демонстрация. Седна в центъра на хола и започна да заема различни пози. Който познава упражненията на руните, знае силата им. Той каза, че в четирите ъгъла на стаята щели да се явят четири огромни същества, ако заеме определена руна-позиция (руната на мъжа) за около една минута. Ариан ги описа по начина, по който си представяме северните божества Тор или Один - с дълги руси коси и бели роби. Те пазели не само него, а и цялото помещение, в което той лекувал или прогонвал демони. Каза, че повечето от местните експериментирали с вуду и комуникирали предимно с низки същества. Затова нямало нищо чудно, че улавяли демоничните енергии. Често препоръчвал на хората да изоставят практиката от миналото, но най-често го чували едва когато го викали, за да гони демоните. Не се страхува от тях. Само се смее. Каза, че „неговите" същества, които понякога наричаше светлинните богове, не допускали никакво друго същество, независимо колко силно е то.
Хората от съседните села често търсят Ариан заради способностите му на ясновидец. Той пътува с мотора си и „преглежда" къщата за „духове".

Ариан различава най-общо:
• Починали, които разбират, че са напуснали физическите си тела;
• Духове на починали, които не разбират, че са мъртви (наричани привидения или призраци), които не желаят злото никому, и
• Демони, които са наясно с безчинствата си и съзнателно предизвикват вреда.
Обяснението на Ариан: „Повечето души на умрели са вземани от духовните им спътници (ангели-хранители), виждат живота си последователно в обратен ред и после решават дали отново да се инкарнират или да останат в духовния свят. Има и умрели, които научават за своята „смърт", когато са в духовния свят, но по някаква причина се явяват пред хора като мен. Когато ме посещават, се спускат от високовибрираща духовна сфера. Затова и за мен не е лесно да ги видя. Обикновено те идват скоро след смъртта си, когато спомените и чувствата им към семейството и приятелите им са още много силни и искат да ги видят още веднъж. Те ми говорят, а аз превеждам на присъстващите, на роднините. Тези души не са свързани с определени места и ако искат, могат да придружават човек навсякъде - на гробищата, на работа. С времето емоциите избледняват и душите се изкачват в по-високи вибрационни светове. По принцип тогава вече не ги виждам.
Духове наричам душите, които не знаят, че са „умрели" и се явяват на различни хора. По някаква причина те не приемат смъртта и не се пренасят в отвъдното. Често засядат в междинното пространство, да, някой път не са в състояние да видят своя ангел-хранител. Понякога са объркани и твърдо смятат, че не са умрели и че живеят така, както самите нас. Хората ги виждат като „привидения" и това обикновено става на мястото, с което приживе са били свързани особено силно емоционално - къщата, двореца, там, където е настъпила смъртта... те, така да се каже, са свързани със Земята. Понякога обаче е заради съпруга/та, децата, ревност или печал.

image


 



Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojo12345 - емоциите избледняват и душите се изкачват в по-високи вибрационни светове...
27.04.2011 21:10
Интересно като факт - как ли ще се променят душите в близките години?
Интересни неща ни казва тази книга, ако я "пипнем"!
цитирай
2. bven - На 2: Да, bojo12345, вече постоянно се коментира поведението ни в годините до 2012 -
27.04.2011 21:55
промените, които настъпват постоянно с нас, променящи вибрационната честота на всеки един и още много други неща...Пак идвай на четенето!
Поздрави!
цитирай
3. анонимен - rLdOhehacodvZ
24.05.2011 03:32
I'm out of league here. Too much brain power on dsaiply!
цитирай
4. анонимен - dgytwZnOmJwjFNC
24.05.2011 15:06
Q06PHs <a href="http://nkvgnjtfvtln.com/">nkvgnjtfvtln</a>
цитирай
5. анонимен - HHgmtaqOr
24.05.2011 15:31
YouВ’re a real deep thinker. Tahnks for sharing.
цитирай
6. анонимен - MibcZEpVwkRFlcLQb
25.05.2011 13:32
eIaGoC <a href="http://ljogxmfuozcd.com/">ljogxmfuozcd</a>
цитирай
7. анонимен - cNliuPnAenH
25.05.2011 17:50
OOCetG , [url=http://uunffqzoidxi.com/]uunffqzoidxi[/url], [link=http://qduoyukrhrws.com/]qduoyukrhrws[/link], http://qetlkpeaedkm.com/
цитирай
8. анонимен - NfvJGAHKqcFyu
25.05.2011 19:09
4oCnDY , [url=http://ehizvfrhbnrn.com/]ehizvfrhbnrn[/url], [link=http://zzynwubbhzec.com/]zzynwubbhzec[/link], http://woaaezostuqs.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867581
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава