Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2011 08:05 - Би ли повярвал?
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 9977 Коментари: 39 Гласове:
23

Последна промяна: 13.05.2011 09:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Когато прочетох тази информация, не допусках, че толкова много сме задълбочили проблемите. Но най-добре е да се уверите сами. Още повече, такова е желанието и на автора на постинга.

 Chemtrails - Би ли повярвал?
Автор: roskamiteva Категория: Лични дневници


Какво се случва? Защо все повече и повече възрастни хора се разболяват така масово от Алцхаймер? Защо лятото към надвечер понякога е толкова трудно да се диша и се налага чак да полагаме усилия за да вдишваме и издишваме тежкият въздух?
Защо "хроничната тъга", депресията, опитите за самоубийство са едва ли не пандемията на 21ви век? Какво става с нас бе хора, или по-скоро - "Какво ПРАВЯТ с нас?"

Един от осмелилите се да се противопостави на порядките и да се отдели от стадото е този интересен младеж Еленко Ангелов. Той струва ми се е един от събудилите се и стремящ се да разбере "истинската истина" за случващото се с нас, със света, със планетата...най-вече със световната конспирация :).
Дали обаче няма да ви се стори че говори пълни безумия когато го слушате за първи път? Дали няма да ви се сторя и аз една "обезумка"?
Неотдавана той говореше в "На Кафе" за така наречените "Chemtrails".
Човек от Арканзъс открива вещество , несрещано досега и си задава въпроса дали това не е част от билогически експеримент. Този въпрос си задаваме, когато става дума за тези "Chemtrails" или "Химически следи" които между другото са срещано явление дори и у нас. Много хора за моя изненада са запознати с това, доста преди аз да чуя за него. Ето и малко ВИДЕО!
Обвиняват правителството, че е отговорно за разпръсването на химикали върху нас, които целяли контол на климата. Твърди се, че необичайно изглеждащите в небето самолетни следи са всъщност химически следи. Климатолозите и учените, които изследват атмосферата, са убедени, че ако има някакъв зловещ план, те със сигурност биха разбрали за това.
За конференцията на Американската асоциация за научен прогрес се събират много и учени от цял свят. Една от темите била изкуствената манипулация на климата, наречена още геоинженерство. По време на конференцията учените потвърдили, че по света се провеждат геоинженерни операции, маскирани като борба с глобалното затопляне. Една популярна теория днес гласи, че трябва да се разпръснат някои вещества в атмосферата, за да се блокират слънчевите лъчи.
Химически следи!
В интернет са сочени като доказателство, че правителството създава изкуствени облаци за борба с глобалното затопляне. Твърди се, че Американското правителство с негласното одобрение на нашето правителство, провежда тайни въздушни операции, за да пръска населението с алуминий, барий и стронций и да предизвика масова заболеваемост и смъртност!
"Не е възможно за правителството да организира нещо толкова глобално!" - си казваме но дали наистина е така??? Вярвате или не, военни самолети, прелитащи над района разпръсват вещества, които съдържат частици алуминий, полимерни и метални съединения, но обичайно се твърди, че въздушните операции са във връзка с антирадарни експерименти. Военните едва ли биха признали истината.
Какво всъщност се случва? Военни самолети излитат от авиобазата и след като се издигнат на височина, започват да разпръсват паяжиноподобни влакна.
Някои са по-широки, а други представляват тънки прозрачни влакна, покрити с алуминий. Това е, което правят военните – разпръсват със самолети тези влакна в атмосферата, като някои от тях падат към земята в течение на цял ден!
Геоинженерството означава мащабна и целенасочена интервенция в планетарната екосистема също така е и метод за борба с глобалното затопляне чрез разпръсване на химически вещества в атмосферата,които да отблъсват вредната радиация обратно в космическото пространство.
Има множество планове, които се обсъждат относно геоинженерството.
Класически пример е инжектирането на отразяващи частици в планетарната орбита.
Голям брой разработки са свързани с разпръсването на алуминий в стратосферата.
Алуминиевите частици имат 4 пъти по-голяма обемна стойност отколкото тези на сярата, а това означава, че имаме 4 пъти по-голяма повърхност за въздействие.
Говорим за висококачествен алуминиев прах, който след разпръсване оксидира, така че, принципно, това е възможно и по този въпрос има доста литература.

Има ли правени някакви проучвания относно токсичното въздействие на високо реактивни метали като алуминия върху почвите и водите?Въпросът е какви биха били последиците за човека след падането на тези вещества, разпръснати в стратосферата ... говорим конкретно за фините частици алуминий. Те продължават с тази програма и тя няма нищо общо с борбата срещу глобалното затопляне! Явно целите са съвсем други – депопулация, контрол, военни и комуникационни аспекти и т.н.,неща, за които не се говори!
Д-р Джон Холдрен се съгласил да работи като асистент на президента по въпросите за науката и технологиите и да бъде директор на този отдел в Белия дом.
Майкъл Мърфи е основоположник в създаването на филма " What in the world are they spraying?". Той съвсем открито иронизира "адекватните и професионални" изказвания на Д-р Джон Холдрен казвайки че на драго сърце той сляпо би се вслушал в мъдрите му съвети, които са следните:

Въпрос към Д-р Джон Холдрен :
Искате да кажете, че разпръсването на 10 милиона тона алуминий в атмосферата не би имало вредно въздействие върху човека?!
Отговор на Д-р Джон Холдрен:
Добре, нека изясня това. Нека отделим настрана токсикологичния въпрос...(ха! първа черна точка). Вредният ефект на алуминия все още се проучва и досега нямаме публикации по въпроса. Досега не сме правили сериозни проучвания във връзка с алуминия, така че е възможно наистина да открием нещо страшно по въпроса.

ВЪПРОС: Как бихме реагирали, ако между 2040 и 2060 г. се разрази една страшна климатична криза, свързана с масов глад, или да кажем, че ледовете на Гренландия започнат да се топят?
ОТГОВОР: Ето защо, единственият начин да предизвикаме
охлаждане на земята през този век, е да се намесим директно в климатичната екосистема, да кажем, чрез разпръсването на частици в стратосферата.
От доста време разпръсваме вещества в стратосферата, така че тя не е вече девствена! Но със сигурност не бихме желали да прилагаме програми,които включват опасни материали и продължават дълго време,които биха могли да доведат до значително разрушаване на озоновия слой.възможно е да разпръсваме вещества във връзка с научни изследвания,за да разберем повече неща за облаците. Възможно е също да го правим с цел да предизвикаме дъжд на определено място....
Да се предизвика дъжд? На определено място? Боже, вече се чувствам като в опитна мишка в клетка! Всъщност вече има много доказателства, че климатът наистина може да бъде манипулиран, да бъдат предизвикани дъждове и моля обърнете внимание на следното - могат да бъдат предизвикани и земетресения! Веднага щом чуя думата "заметресение" в съзнанието ми изплува случката с Япония. Вие си правете сметката, като включите в уравнението си - технологичния и икономически прогрес на тази държавица.
Заболеваемостта от Алцхаймер се увеличи рязко през последните години и връзката с натрупването на алуминий в мозъчните клетки е очевидна! Почти във всяка една фамилия има възрастен, болен от Алцхаймер! А това е една страшна болест!
И едва ли причината е в алуминиевите кутии, от които пием газирани напитки!

Тази информация е взета от документалния филм : "What in the world are they spraying", прикачам връзка към ТОРЕНТЪТ за изтеглянето му от замунда. Моля отделете малко време и изгледайте този филм и да научите още много интересни факти.

Станете активист! Разпространете тази вест с неуморни усилия! Около 90 % от населението на земята не е запознато с проблема което означава, че 90 % от хората, които биха могли да направят нещо, не правят нищо поради своето незнание!


Коалиция срещу геоинженерството,
председател - Едуард Грифин
www.StopGeoengineering.org





Гласувай:
24



Следващ постинг
Предишен постинг

1. karambol5 - За " интересния " младеж ...
13.05.2011 10:34
За " интересния " младеж Еленко Ангелов имам свое мнение ,което доста се различава от онова на превъзнасящите го . Той е един иключително умел манипулатор ,което не означава ,че написното по-горе не е вярно .
Просто бъдете малко по-мнителни ,когато този човек ви поднася информация .
В повечето случаи не той е първоизточникът ,но говори все едно ,че е !
Мен това ме дразни леко ,защото дори и не споменава от къде черпи информацията си ......не е почтено спрямо източниците . А и говори много за човека .
цитирай
2. ferdi - А аз пък във връзка с темата - точно ...
13.05.2011 12:41
А аз пък във връзка с темата - точно тези дни се усетих, че отдавна (2-3 седмици де) не съм виждала тея следи над Варна.. преди всеки божи ден си ги имаше.. нещо може да им е секнало програмите.. може би, дано! ;)
цитирай
3. bven - На 1:karambol5, ние сме информационно общество.
13.05.2011 13:46
Откакто свят светува, се казват НОВИНИ, едни ги приемат за чиста монета, други - повече или по-малко вярват. Но личността на информатора е винаги под съмнение. И с голямо право, защото и манипулирането е винаги в ход. За това - нека всеки прочете даденото, да го има предвид.
Аз искам да споделя и това, че тук в блога, също много блогери са критикувани за мнение, текст или творба. Време е да бъдем винаги толерантни с другия/те , независимо, че не ги познаваме. В края на краищата другият е АЗ, ТИ, НИЕ!
Уважение към всички би подобрило климата глобално! Нали мечтаем за любов, промяна в отношенията - у дома, в страната ни, на Земята. Нека се стараем - всеки за себе си и резултат ще има, да пробваме!!! Желая ти хубав и топъл ден!:)))
цитирай
4. bven - На 2: ферди, нека да очакваме доброто.
13.05.2011 13:53
Както има нощ и ден, така има хора, които вярват,че промяната настъпва, макар и бавно. Затова - да няма следи в небето, както и опити и експерименти.
Хубав петъчен, 13 ден!:)))
цитирай
5. universalnite000 - Вярно е, аз също съм виждал самол...
13.05.2011 14:14
Вярно е, аз също съм виждал самолетите в момент на действие ....
цитирай
6. zaw12929 - Убедително казано вярвам
13.05.2011 19:08
Убедително казано вярвам
цитирай
7. bven - На 5: universalnite000, може би всички сме ги виждали, без да се досещаме -
13.05.2011 19:47
но сега Знаем. А знанието е сила за този, който го притежава.
Хубава и спокойна вечер! Пак заповядай!
цитирай
8. bven - На 6: Откриваме всеки ден нови , дълго пазени тайни , zaw12929.
13.05.2011 19:49
Такъв е новият, 21 век и ние имаме възможност да разберем тези неща. Нека не позволяваме манипулации от никого. Всеки за себе си и всички заедно! Радвам се, че посети блога ми. Винаги си добре дошъл.
Приятна петъчна вечер!
цитирай
9. stela50 - Споделям думите на Бвен ...
13.05.2011 21:36
...Такъв е новият, 21 век и ние имаме възможност да разберем тези неща. Нека не позволяваме манипулации от никого.Всеки за себе си и всички заедно...
Поздрави за постинга !
цитирай
10. bven - На 9: Привет, Таня!
13.05.2011 21:49
Нека това бъде нашата борба - за себе си, за земята ни, за живота...
Хубава вечер, приятелко!:)
цитирай
11. bojo12345 - И аз искам да се разпространяват тези факти на всички!
13.05.2011 21:53
Поздрав, бвен!:)
цитирай
12. taidzi - Чемтрейлс е характерен белег от ...
13.05.2011 22:36
Чемтрейлс е характерен белег от края на Играта , за която казва Вал Валериан . Благодаря ти за усилията и добрия текст :)
цитирай
13. tili - И как точно да не позволяваме
14.05.2011 10:41
тези неща да се случват? С призиви??? Колко от вас подписаха петицията за билките? И как да не бъдем манипулирани като позволяваме да ни облъчват от ТВ и най-различни източници. Колко от 6-те милиарда човека се замислят изобщо? Безнадеждно е, не е по силите на човека. Има кой да се погрижи и ще стане това, което е решил. На Него се уповавам.
цитирай
14. bven - На 13: Тили, мисля, че точно тук грешиш!
14.05.2011 16:11
"не е по силите на човека" - знае ли някой колко и какви са собствените му сили, замисля ли се изобщо за това? По-лесно е да се каже - не е по моите сили. Защото наистина е по-лесно да си караш в руслото - ставаш, обличаш се, отиваш на работа, прибираш се, храниш се, гледаш ТВ или друго - какво да е , лягаш и така всеки ден. Щом не се замисляш, няма и да разбереш какво си - човек или божествено създание, какво и колко можеш. Не се напъваш пряко сили - пък и никой не те кара. По-добре така - стригана овца - даваш труд, емоции, пари, живот за полза на другите.Те са единици и се опиват единствено от мисълта , че са владетели на света. Какво е Сахара без пясъка?
Много въпроси - всеки трябва да отговори сам!
цитирай
15. bven - На 11: Привет, Божо12345!
14.05.2011 16:14
Нека всеки си свърши работата - да се научаваме и да казваме и на другите!
Поздрави!
цитирай
16. bven - На 12: taidzi - съгласна съм с теб.(извинявай, че малко промених реда на отговорите - дамата е с предимство:)
14.05.2011 16:18
Край, край - но не се вижда кога ще е края. А ние искаме да видим и да разберем сега. Изглежда нямаме търпение да доиграем започнатата част. Всъщност май остава малко.
Радвам се, че се включи в дискусията. Хубав почивен ден!:)
цитирай
17. анонимен - kIQMSOmdMAsTyly
24.05.2011 03:53
It's sopkoy how clever some ppl are. Thanks!
цитирай
18. анонимен - MEbcQAYZOZTYUWLIHlG
24.05.2011 06:01
That's not just the best ansewr. It's the bestest answer!
цитирай
19. анонимен - yqKvzcucPQ
24.05.2011 06:19
AFAIC that's the best asnewr so far!
цитирай
20. анонимен - DuvRbChZKE
24.05.2011 10:14
What a joy to find such clear thinking. Tnahks for posting!
цитирай
21. анонимен - MpTnwrgXKTqaKQNqyt
24.05.2011 11:45
Thanks for shiarng. Always good to find a real expert.
цитирай
22. анонимен - fXkNVOtFHtFx
24.05.2011 14:22
That's 2 cvleer by half and 2x2 clever 4 me. Thanks!
цитирай
23. анонимен - kWXEUaIGGTMwlr
24.05.2011 14:44
HCnLZ8 <a href="http://ckebpexohwzz.com/">ckebpexohwzz</a>
цитирай
24. анонимен - ImJKaTiwXsRqAMuzA
24.05.2011 14:45
Dnp7Wb <a href="http://pwxgfnrrfcry.com/">pwxgfnrrfcry</a>
цитирай
25. анонимен - crHpZRKojEgAsgw
24.05.2011 15:04
7Tqcxc <a href="http://rxdqfuduhsmz.com/">rxdqfuduhsmz</a>
цитирай
26. анонимен - FDafIHUQRXHtUjJjn
24.05.2011 15:22
7E7bxi <a href="http://gfxbuupzxhzt.com/">gfxbuupzxhzt</a>
цитирай
27. анонимен - YOSdlFvA
24.05.2011 15:33
X55U67 <a href="http://lfngquombcwk.com/">lfngquombcwk</a>
цитирай
28. bven - На 17-27: Благодаря за коментарите!
25.05.2011 09:19
Хубав ден!:))))))))))
цитирай
29. анонимен - jWuoZSQb
25.05.2011 13:53
3ioQyj <a href="http://fhfdwndyadfm.com/">fhfdwndyadfm</a>
цитирай
30. анонимен - mCNZrBAGjJaoQsfiW
25.05.2011 17:46
NnWMou , [url=http://roocfkonbnyl.com/]roocfkonbnyl[/url], [link=http://zyxqkustdncg.com/]zyxqkustdncg[/link], http://pxdygxkopars.com/
цитирай
31. анонимен - COwldOIr
25.05.2011 17:50
Xvp1Mx , [url=http://azapmcfnfqua.com/]azapmcfnfqua[/url], [link=http://fjxjudbydiqe.com/]fjxjudbydiqe[/link], http://cbntavxulcyw.com/
цитирай
32. анонимен - gNRBQGrdMHpmrnsclG
25.05.2011 18:02
LFpsIt , [url=http://ndtpwkograry.com/]ndtpwkograry[/url], [link=http://luapnaevkeoo.com/]luapnaevkeoo[/link], http://zbgddmpmnren.com/
цитирай
33. анонимен - jLnAOhMkN
25.05.2011 18:04
R6O7Yf , [url=http://kxujgyiclkhh.com/]kxujgyiclkhh[/url], [link=http://ozdbqvtkkfma.com/]ozdbqvtkkfma[/link], http://sicfnatfenog.com/
цитирай
34. анонимен - ZROjFyLEMaBrNrpOtBx
25.05.2011 18:20
lPFxgx , [url=http://vzrcciwydduw.com/]vzrcciwydduw[/url], [link=http://pdauxuerjbqd.com/]pdauxuerjbqd[/link], http://szypsruzzdfj.com/
цитирай
35. анонимен - OgIEbrBixxLiFa
25.05.2011 18:34
EMcipz , [url=http://awbccbwcyqco.com/]awbccbwcyqco[/url], [link=http://fdrxoyujilzz.com/]fdrxoyujilzz[/link], http://rqxmaezzxhma.com/
цитирай
36. анонимен - bzyixLBfINBHsKToR
28.05.2011 12:36
GGu105 <a href="http://zyjerzumdrms.com/">zyjerzumdrms</a>
цитирай
37. анонимен - aNaIPoXxflmpZQ
28.05.2011 14:20
TCeZLE <a href="http://bqkuzkxrdrux.com/">bqkuzkxrdrux</a>
цитирай
38. анонимен - YgaYveVfNxYQ
28.05.2011 14:23
BqqcQB <a href="http://fhcabwdklzns.com/">fhcabwdklzns</a>
цитирай
39. анонимен - скачать аську для телефона poike
11.02.2012 18:16
http://icqmobilephones.net/ - аська на телефон
<a href="http://icqmobilephones.net/">icq для мобильного</a>
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866397
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39041
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава