Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2011 08:06 - Не пипай тази книга - Ян ван Хелсинг - 64 ч.
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3085 Коментари: 6 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Досещате ли се накъде бия?

Нека видим и езотеричната страна на „играта" на земния дуализъм.
Срещнах се с децата-медиуми и се запознах с тези малки „ангели", които променят нашия свят дори само с присъствието си. Със собствените си очи можах да видя как със силата на мисълта малки деца изкривяват посуда или карат химикалки да левитират; срещнах такива, които диагностици-
раха болести и виждаха минали преживявания в човешкото енергийното поле; имаше младежи, които четяха мислите ми и говореха за миналото ми - и това наистина е вълнуващо. Те предсказаха събития от личния ми живот, както и от глобалния свят, например за случилото се на 11 септември. Естествено видяха и неща, които ще настъпят в бъдеще...
Едно от тези деца дори успя да се докосне до първичната матрица, т.е. жизнената или „компютърната" програма, в която се намираме и живеем (първична матрица наричам това, което за християните е план на сътворението, за евреите - библейски код, а за мюсюлманите - инсалах или кисмет 1 ).

Друго дете четеше в Книгата на живота - подобно на четците-нади на индийските палмови библиотеки - в които е записан животът на всички живи същества на планетата: също и на илюминатите...

Какво искам да кажа? - че съществуват неща, от които и илюминатите се страхуват. Те рушат концепцията им, пре-дизвикват съмнение, раздори и недоверие... (Виж примера с Михаил Горбачов.)
Именно тези деца ще ги унищожат - въпреки умишленото затъпяването чрез телевизията и загрубяването от порнографските и пълните с насилие филми. Защото така не става. Вероятно много от тези малки и нежни мозъци могат да бъдат размекнати и задръстени, или да бъдат извадени от строя с Риталин2, но това е временно. На тях не им трябва много, за да променят енергетично мнозинството. Както знаете, тези, които го потискат и го насочват в своята желана посока, реално не са много. А какво ще стане с милионите, които участват в изграждането на Новия световен ред и на свой ред управляват? Те ще изчезнат по-бързо, отколкото на илюминатите им се иска. В случая става дума за майки и бащи, които от днес за утре могат да променят мнението си, когато става дума за собствените им деца...
(1 Съдба, провидение - бел. прев.
2 Метилфенидат с търговски имена Ritalin®, Equasym®, Medikinet® и др. - медикамент от семейството на амфетамините със стиму лиращи свойства. Предписва се при нарушено внимание - бел. прев.)


В крайна сметка нещата опират до човешкото сърце, а то е божествено (всъщност и единственият човешки орган, който не е поразяван от рак).

Вече научихме за супер-децата от Китай, Какво би станало, ако много от тях един ден се съберат и решат да противопоставят силите си на илюминатите? Какво би станало, ако обединят силите си срещу един или няколко от най-големите световни калкулатора и с помощта на телекинезичните си умения ги извадят от строя?
Разбирате ли защо Ви говорих толкова за тези деца? Бъдете сигурни, че повечето от тях са чели не само моите книги. Забелязах, че тези малки магьосници знаят какво „добро" да направят със силата си... (Да виждате да намигам?)

Но има и още нещо, което ще накара илюминатите да се разединят. Става дума за покачването на вибрацията на нашата Слънчева система.
Слънчевата ни система се движи към центъра на галактиката по елиптична орбита в цикли от 25 920 години, а след това отново се отдалечава (един цикъл се подразделя на дванайсет периода от по 2160 години). Днес ние сме в процес, в който Слънчевата ни система отново се приближава до центъра на Галактиката и като последствие получаваме повече „енергия".

Когато тя се отдалечава от първичното Централно слънце, може да се каже, че хората заспиват. Вибрацията на божествената светлина се забавя и „потъмнява". Напротив, когато Слънчевата система се приближи до Централното слънце, съответно центъра на галактиката, говорим за период на растене. Днес ние бавно се движим от най-отдалечената точка спрямо „светлинния източник", обратно към светлинния център или към първичния енергиен източник.
Нека да допълня, че според съвременните познания елипсата не е затворена в кръг, а е отворена спирала. Обратите -изпадане-в-сън и пробуждане са свързани с мащабни промени - промени в съзнанието на живите същества, както и промени в магнитните полюси на планетата ни. Сега се намираме точно в момента на обръщане, след който отново започваме да се приближаваме към центъра на галактиката и да се събуждаме. Астрономически погледнато, ние сме достигнали най-външната точка, „афела" и се обръщаме отново в посока към центъра. Астрологично, става дума за скоро завършилата епоха на Рибите, последната „спяща" стара епоха, в момента вземаме завоя и навлизаме в новата епоха на Водолея, Новата епоха или New Age, за да бъдем събудени (или да се събудим сами).
Моментът на „завоя" може да бъде смятан за връхната точка на сегашния еволюционен цикъл на душите. Тази „Златна епоха" е като неделята на една земна седмица или „седмия ден" от еврейската история за Сътворението - продължаващия 2160 земни години почивен ден в борбеното, дуалистичното развитие. След това отново настъпва нов опитен период.

В древноиндийските Веди двете фази са изразени като вдишването и издишването на Брама и това ни напомня формулирания още през Античността Закон за полярността, за прилива и отлива, за вливането и изливането, за деня и нощта, за живота и смъртта и т. н.






Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

1. iliada - Признавам-много интересни неща ...
28.06.2011 08:24
Признавам-много интересни неща чета при теб!Благодарности!
цитирай
2. bizcocho - И в България има такива хора, които ...
28.06.2011 13:17
И в България има такива хора, които всячески се задушават от мними екстрасенси, които властта бута на показ на първа линия. Случайността ме срещна през 1995г. с уникален човек, с индивидуални възможности.
цитирай
3. bven - На 1: Винаги си добре дошла, Илиада!
28.06.2011 19:51
Радвам се, че ти намираш нещо интересно, аз пък си отпочивам сред твоите хубави картини и опигинални постинги , съчетани с хубави клипове!
Чао и лека вечер!:)))
цитирай
4. bven - На 2: bizcocho, всичко истинско получава признание рано или късно, а лъжливото лъсва още по-ярко.
28.06.2011 19:55
Важното е интуитивно да разберем кой човек какво добро притежава и да не обвиняваме напразно никого. Дори и тук в блога , не бива да позволяваме некоректния тон да преобладава. Явно на някой му харесва тази атмосфера. Но всичко си има край и след мрака настъпва изгрев!
Хубава вечер и по-бързо оздравяване!:)))
цитирай
5. amore - Отново чудесен постинг, bven!
28.06.2011 20:52
Просто няма какво повече да се каже от това тук. Вдишването и издишването на Брама, разширяване и свиване. Новите енергии, които мощно бомбандират Земята и променят вибрациите й и съзнанието ни. Тези нови енергии се приемат само чрез сърцето. Сега е времето в което най-ясно се вижда двуполюсния модел на съзнание на човечеството - стари и нови енергии. А тези малки вълшебници знаят всичко вече - със сърцата си. И с тях ще променят и поемат новата Земя. Лека и приятна вечер!
цитирай
6. bven - На 5: По-ясно и емоционално не може да се каже, Аморе :)))
28.06.2011 21:53
В тази книга е концентрирано голямо знание и затова не се чете от всеки. Но който я пипне, като нас, просто остава възхитен!
Хубава вечер и на теб!:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868956
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава