Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2011 08:07 - Не пипай тази книга - Ян ван Хелсинг -66ч.
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3884 Коментари: 6 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ако направим сравнение с едно живо семенце, само по себе си то не служи за нищо. В случай, че климатът е неподходящ или почвата е пясък и гранит, семето няма да покълне. Ако обаче сезонът е подходящ, а почвата плодородна, няма защо да го поливаме и торим - то ще изникне от само себе си.
Същото е и с женската бременност. Жената забременява, когато е готова да приеме нова душа. Това се случва и със сърфиста и вълната или парапланериста и въздушното течение. Всичко в нашия пространствено-времеви континуум се нуждае от правилния момент.
Сегашното човечество е стигнало до зенита на развитието си - до точката, която се смята за решаваща. Повечето хора са забравили, че някога са били свободни и са им отнели свободата. Ето защо възмогването на илюминатите е допуснато от висшите сили: те искат да насочат вниманието ни към това, че сме божествени същества, които поемат отговорността за действията, мислите и чувствата си. Илюминатите (както и самите ние) са част от една голяма игра и те ще подадат оставка, когато изпълнят задачата си за „възпитателния процес" на човечеството. Естествено не доброволно...
Затова не трябва да се страхуваме или да се борим с тях и с техните цели. Както вече обясних, техният Нов световен ред е колос, стъпил на глинени крака. Ако променливият ток спре, никакъв компютър няма да работи, няма да има никакви сделки на Уолстрийт, никакви връзки със сателитите, никакъв надзор, никакви изправни ядрени бойни глави и т. н.
Дали електроосигуряването на съоръженията им ще бъде прекъснато от хакер, електромагнитно оръжие, от надарени с телекинеза деца или от нарастващата радиация на Слънцето, е чиста подробност.
При всички случаи бъдете сигурни, че Новият световен ред няма да продължи дълго...
С тази мисъл възнамерявам да оставя „негативната" тема да отзвучи и да се настроя за мечти. Сънувайте Вашите сънища, а не внедрените от илюминатите кошмари. Сънувайте Вашите собствени сънища и бъдете смели. Не се бойте да желаете нещо - и то ще се изпълни, защото Вие сте божествени същества и творци на собствената си съдба. Всички ние сме създатели на един нов свят и всичко започва от нашата мисъл!
Стигнахме отново до сърцевината на темата - нашите мисли, т.е. духовната сила, която управлява материята!

                       СИЛАТА НА ДЕЦАТА

Ако вярваме на казаното от децата, в много от тях са се преродили душите на атлантите. Ернст Мулдашев твърди че най-висшите същества в пещерите-самадхи, притежаващи мощни психически сили, са древните атланти, защото в тяхната цивилизация (за разлика от нашата) третото око е било силно развито. Така кръгът се затваря. Децата-медиуми притежават силен телекинезичен потенциал - и то най-вече китайските супер-деца. Вероятността атлантическите думи да продължават да се инкарнират е много голяма.
Както ще разберете от следващата глава, още от детството си имам контакт с граф Сен Жермен. Питал съм го за тези деца. Той отговори, че много от душите, които били на Атлантида при потъването й - става дума за хиляди - отново щели да се инкарнират: от една страна, за да разчистят старите сметки (според кармическия принцип), а от друга - с импулса си да оповестят новата епоха. Звучи доста смислено...Говори се и за души, които се инкарнират на Земята сега, и за такива - вярвате или не - които никога преди не са били тук.
Между тях има духовни същества, които абсолютно никога не са се инкарнирали (т.е. не са били в грубата материя). както и такива, които до момента не са били на тази планета - т.е. извън-земни.

Съществуват много книги (включително и мои), които биха могли да осветлят повече темата. Има същества, които преди хилядолетия и десетохилядолетия са взели участие в развитието на тази планета и сега уреждат някои неща. Към тях доброволно се включват нови, за да се влее повече светлина (а някои просто са любопитни).

Нова душа се оказва вече споменатият Флавио, който казва, че: „Сега ще се раждат нови деца. Това са други хора, въпреки че външно нямат разлика. Аз съм един от тях, един от първите. Човечеството се променя. Връзката с Духа е много по-чиста [...] Хората ще се променят; децата, които се раждат сега, ще са по-отворени към Духа. Хората вярват в Бог, но не го усещат! Други не вярват, защото не приемат това, което казват религиите, но усещат, че са част от живота, а животът идва от Бога. Ако всички човешки същества си спомнят, че са част от Бога, тази планета няма да изглежда по същия начин." (28, S. 6)
На моя въпрос кои са новите деца, които сега се инкарнират, Ариан ми отговори по своя директен начин: „Знаеш ли, не е толкова лесно да се каже. Ние идваме от всички точки на вселената, за да присъстваме на големия прелом на тази планета; понякога дори от по-висши степени на съзнание - т. нар. прос-транства и от бъдещето. Тази планета ще премине към по-висша степен на съществуване и земният живот в бъдеще ще протича по-различно от досегашния.
С тези, които наричаме „извънземни", вече няма да се работи тайно, както досега, а ще се осъществи открит контакт и всичко на Земята ще стане различно. Религиите ще изчезнат - заедно с тях и повечето войни. Хората повече няма да се оставят да бъдат манипулирани, защото заради собствените си медиумни способности, които постоянно ще се засилват, ще имат, така да се каже, „собствена връзка с Бога". Историята за възникването на хората, съответно на различните народи от космоса, които някога са населявали тази планета, ще бъде пренаписана, лихвата и сложната лихва ще изчезнат и успоредно с всичко властовите отношения ударно ще се променят, както и технологиите... просто всичко!
Преди това хората ще минат през големи изпитания и много от тях ще се простят с живота си. Това обаче не е пречка. Ще има голяма чистка. След него тази планета отново ще заблести.
В много от днешните деца се крият мощни стари души, които влияят с присъствието си; има и нови души като мен, които идват от планета, населена само с един народ - високо развит технически и непознаващ такова нещо, наречено „болест".
Както казах, аз съм нов тук, за първи път съм на Земята - в човешко тяло. Но моят народ, т.е. този, в който съм се инкарнирал последните пъти, преди да се затворя в човешка обвивка, вече е бил на Земята. Преди много хилядолетия от нашата планета тук на Земята са идвали космически кораби и са създавали малки колонии. Хората нарекли летците ни, повечето от които са били учени, „богове". Те са участвали в развитието ви. Имали са общи деца със земляните, вършели са се и генетични интервенции. Както казах, по-голямата част от екипажите били учени, които изследвали Земята и жителите и. Имало е опити, подобни на тези, които вие днес правите с животните. По тази причина и заради генетичната връзка, в началото на последния век моите хора се върнаха и работиха заедно с твоя народ (германците, бел. авт.). В книгите си ти пишеш за тези неща. Тъй като аз за пръв път съм на тази планета, се инкарнирах в немско семейство в Централна Америка, т.е. при хора, които имат психически контакт с моя народ, с когото са обменяли технологии. Тук мога свободно да се осъществя като „човек" и съм желан заради уменията си.





Гласувай:
15



1. mmmmmmmmm - Идват нови времена!
13.07.2011 08:33
По-хубави!
Трябва да се готвим за това!:))
Усмихнат ден!:)))
цитирай
2. yotovava - Добро утро, Бвен,
13.07.2011 09:10
вярвам в добрите времена.
Валя
цитирай
3. bven - На 1: Вярно е, че идват нови времена, mmmmmmmmm -
13.07.2011 10:19
нали и ние сме тук , за да участваме в изграждането им!
Хубав и светъл ден!:)))
цитирай
4. bven - На 2: Привет, Валя!
13.07.2011 10:21
Всичко е добро, защото "няма зло - има нееволюирало добро"!
Хубав ден!:)))
цитирай
5. divna8 - Новото Време е ТУК - само дано съу...
13.07.2011 17:39
Новото Време е ТУК - само дано съумеем повече хора да отворим вътрешните си сетива, за да почувстваме ПРОМЯНАТА...
И си припявам една песничка: "И ще настане такъв живот, че само си викам: дано, дано, дано..." Помните ли я :):):)
Хубава вечер, Бвен !
цитирай
6. bven - На 5: Чакаме го, Дивна8 - дано, дано, дано!:)))
13.07.2011 23:31
Само че все повече няма време да погледнем себе си , да се втледаме и да открием какво сме. Боли ни, вие ни се свят, ушите пищят - ние си казваме : Нищо, ще мине! Дано!
Хубава вечер и лека нощ!:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868719
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава