Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2011 08:07 - Предупреждения
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 2965 Коментари: 2 Гласове:
25


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ДО НАРИЧАЩИТЕ СЕ СЕГА ЕВРЕИ ИЛИ ЮДЕИ
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО СВЕТА
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ДО ИЗРАЕЛ И БЪЛГАРИН – БЪЛГАРИН И ИЗРАЕЛ

Братя сте Драги мои, родни братя! Разбирате ли това! На единият е дадена власт над материята, на другия, тази на духа, да излъчва цивилизационни импулси! Как може единият брат да иска да потули и управлява другия! Къде се е видяло туй чудо, Материята да управлява Духа, и обратно Духа да няма нужда от Материя на тази земя? Само в баланса на взаимоотношенията Ви е единственият изход от сегашната ситуация. Не го ли намерите, грози ви гибел. Първо тези, които властват над Материята, и с паричната система са обвили като змия цялата планета, искащи да контролират даже и духа български, ще си го получат. Ако не разберат, че над Духа български не бива да надделяват, ако не го уважават и зачитат, и не престанат да газят тази България като територия, икономика, население, а даже и като история, ако не прекратят настоящия фино шлифован геноцид, то те нека знаят, гибел ги чака! Единият брат ако не разбере, че от всяка братоубийствена война, страдат и двамата, той очевидно носи с материалното си могъщество главната отговорност. А другият брат, той пък трябва да престане да се оправдава с материалната си немощ, а да потърси сила у Духа, защото ако е богоизбран да носи Духовния импулс, той не бива да бъде никога победен. Господ никога не поставя товар и изпитание повече от способността и силата на носача. Но всъщност, какъв е смисъла, и двамината братя да се самоубиват в безсмислени битки.
И евреи и българи, нека знаят, че чисти евреи и българи, сега няма . Останали са остатъците им от истинския еврейски дух, и от истинския древен изначален български дух. Нека единият брат да остави богоизбраническата си програма, която е отдавна остаряла и абсурдна, и да помогне на своя брат-българин, да излъчи още по силен импулс в духа! * /А не да се дават луди пари за да се пише нова история на държавата Еврия, за да се измести единия брат та да седнел другия на територията му, а и не само това, но и върху историята му, това последното се отнася за „Културата Чьорни и Батков”, спомената от „българинът” научен работник Николай Панайотов, създал компилация-фалшива история срещу спонсорство и много пари,  те си го знаят, а и тези, които седят зад тях, за съжаление истинският еврейски народ не знае почти нищо от спекулациите на елита му/

Впрочем такава е сегашната мисия на Българите!

Мисия, включваща излъчването на Новия Цивилизационен импулс към Обединена Европа. Затова и те имат право да искат своя вид национализъм, бил той родолюбие или българщина, това е Мисия пред Бога! Разбират ли го това честните евреи в България, наблюдаващи жалната картина на разпродажба на българска земя и съсипване на българска икономика от чужди интереси?
Време е за ликвидиране на противоречието между носителите на духа и материята. Само стъпилият здраво в материята може да излъчва силен цивилизационен импулс на тази земя.
Дух без корени и основи, не е истинският Дух. Истинският дух се познава по това, че е облагородил и овладял материята. Българи, защо досега не помогнахте на вашите братя, да проумеят чудовищната безсмислица, че те са единственият, богоизбраният народ. Че те са единственият авангард на човечеството, че те са най- най- и все най- великите и все най-умните! Ех, нали знаете, че умът ви на земята, е понякога глупост на Небето! Ако става въпрос за богоизбран народ, и бэлгарите би трябвало да са такъв народ. След Мойсей, и неуспешната му мисия да засели своя народ върху чуждата земя, Великата сила на Бога започна обиграването на този неуспех чрез българите! Да, чрез – българите! Вие бяхте избраните! От тука излезе богомилския импулс, който оплоди Европа и създаде ренесанса й! Но, това сега изглежда вече минало! Време е за новият импулс към Европа!
Сега всички вие, и евреи и българи, отдавна вече познавате Посланието на Спасителя, който ви донесе Вестта, че няма Първи, няма Богоизбрани, а само в делата се познава, кой е до Отеца. И този, който иска да бъде по-близо до Бога, по делата му ще го познаете! А не по втълпените му в съзнанието погрешни изисквания-програми, че бил богоизбран и, че му било дадено водачеството на света!
Жално е, когато и двата народа се раздират от противоречия, а още по-жално е, когато и двата народа братски са се хванали в хватка. Единият иска да завладее територията, но не само това, а даже и историята на другия. Но нима забравиха евреите казаното на самия Мойсей, когото всички почитат като пророк, казаното му отгоре-Свише: „Мойсей, нима не виждаш, че освен твоя народ и другите народи са мои чеда, и всички Аз твоят Бог, еднакво обичам.” Нима евреите още смятат, че някой все още ще продължава да търпи тяхната недалновидност и нежелание да открият сърцето си към посланието на Спасителя.
Старият завет без Новият завет, вече е недостатъчен, братя евреи! На планетата земя се изгражда Новият човек, а той ще е с Христово съзнание!

И така, евреи и българи, хванете се за ръка, нека евреинът да отхлаби хватката на финансовата си мощ и да престане да ламти за владеене на българската земя. Та това е толкова просто! Кому е нужно това изкупуване на чужда земя! Нима заради алчните слуги на Мамона, които и самите те не са евреи, а просто използват парите на евреина, ще трябва да се създават нови огнища на напрежение, ново междуетническо противопоставяне, нови военни бази на територията на това райско кътче! Нима утре ако изригне един вулкан и стане едно земетресение, съответната потънала земя в лава и море ще бъде нечия, на нечия националност! Какво тук значи някаква си сделка от 20 милиона и някакви си човешки егоистични интереси и авторитети „ала” Софиянски,Шулевици, Велчевци, Леви Соломоновци, и прочие хора с множество финансови престъпления, пред живота на вас самите и вашите деца, пред вашата съвест и чувство за справедливост и смирение пред Бога! Достойно застанете срещу Неправдата, срещу онова, което не е от Бога, вие сте носители на Дух, не сте роби на гореизброените изедници или зомбита!
Време е да се престане с тази братоубийствена хватка! Всеки ще си получи онова, което е заслужил. Божественият съд е по-справедлив от човешкия! Силите отвисоко гледат и леят сълзи като наблюдават страданията на българския народ, породени от невероятно алчните пълзновения на отделни представители на еврейската общност, но има и такива слава Богу сред нея, които се молят и разбират безсмислието на тази абсурдна богоизбраност.
Има мъдри представители на еврейската общност, които разбират връзката си с България и гледат всячески да спомогнат тя да не се утежнява. Целият български народ вижда откъде идва финансовата хватка! Какво трябва да се случи за да се сложи край на невероятното лицемерие в което е затънал сегашният политически елит, създаден впрочем от същите тези Силни на деня, богоизбраници, контролиращи медии, парламент, финансови институции, и банки, и какво ли не още. Разберете най-сетне!  Богоизбрани народи няма, повече няма да има и ако въобще има, то това ще е народ в духа! Българите сега са носители на тази своя мисия, някой трябва да излъчи този импулс, защото тук е генът на оцеляването на това човечество! Това не може да се промени! Това е просто така! Но все пак, даже и българите, и те нека знаят, че ако и да бяха утвърдили себе си като носители на Духа, сега нямаше да са в това жалко състояние, немили и недраги в собствената си земя.

Драги мои, евреи и българи, Българи и Евреи, скъпи граждани на тази земя!
Не си вредете помежду си! Обединете се! Време е да се обединят – повтарям – и потретвам - сред българите и евреите истинските представители на духа и да престанат да се делят по нации.

ИМА САМО ЕДНА НАЦИЯ НА ТЕЗИ, КОИТО СА В ДУХА, НО БИДЕЙКИ В ДУХА ТЕ ТРЯБВА ДА СА ЗАВОЮВАЛИ И МАТЕРИЯТА БЕЗ ДА Я ПОДЦЕНЯВАТ И ТЪПЧАТ. ДУХ И МАТЕРИЯ – НЕДЕЛИМИ СА ТУК НА ЗЕМЯТА!
И ТЪЙ КАКТО БЪЛГАРСКИТЕ КАНОВЕ СЕ ОБГРАЖДАХА ДВОЯКО – С ФИНАНСОВ СЪВЕТНИК ОТ ЕДНАТА СТРАНА, ОТГОВАРЯЩ ЗА МАТЕРИАЛНИТЕ РАБОТИ, И С ДУХОВЕН СЪВЕТНИК, ОТГОВАРЯЩ ЗА ДУХОВНИТЕ РАБОТИ. ТЪЙ И ПРЕД БОГА – НАШИЯТ СЪЗДАТЕЛ И БЪЛГАРИ И ЕВРЕИ ЗАСТАНАЛИ В ДУХА ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДАТ РЪКА И ДА РАБОТЯТ СЪВМЕСТНО ЗА ДЕЛОТО НА ЕДИННИЯТ БОГ – СЪЗДАТЕЛ НА ЧОВЕШКИЯТ РОД, СКЛЮЧИЛ ЗАВЕТ С НЕГО – ДЪГАТА!

Ако настоящото Послание не бъде чуто и от двамината братя, и от евреите и техните елитарни управници, и от всички българи по света, сега свели и преклонили глава пред могъществото и финансовата мощ на силния брат, забравили, че са носители на цивилизационни импулси и че в тях е заложен гена на оцеляването на човешкия род, ако това не бъде чуто и осмислено, ще има нов начин за предупреждение, но всъщност колко просто е това, всичко да продължи да се развива без сътресения, лава, вулкани и трусове. Само с малко вслушване, разбирателство и мъдрост! Никой не е по-голям от Отецът Велик! Амин! С взаимно подаване на ръцете, и малко повече мъдрост могат да се избегнат невероятно тежките облаци надвиснали над България! Райски кът върху цялата планета, поне заради това, не трябва ли да се направи компромис от всеки. Да се смекчи сърцето на този, у който е финансовата мощ и да проумее, че нищо не може да занесе в отвъдното, освен това, че е подал ръка на своя роден брат.
С ПОЖЕЛАНИЕ ДА ДОСТИГНЕ СЪРЦАТА НА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ И ИСКРЕНИ БЪЛГАРИ И ЕВРЕИ ПО СВЕТА И ДА СЕ ОБЕДИНЯТ В ДУХА!


                                                                                                         копирано от Гугъл
 










Гласувай:
25



1. bven - На 1: nikstan, въпросът не е до разлики, а до обединение:
22.07.2011 12:54
"Не си вредете помежду си! Обединете се! Време е да се обединят – повтарям – и потретвам - сред българите и евреите истинските представители на духа и да престанат да се делят по нации".
цитирай
2. bven - Вместо изтрития коментар ще кажа само това:
22.07.2011 21:16
Къде се е видяло туй чудо, Материята да управлява Духа, и обратно Духа да няма нужда от Материя на тази земя? Само в баланса на взаимоотношенията Ви е единственият изход от сегашната ситуация. Не го ли намерите, грози ви гибел. Първо тези, които властват над Материята, и с паричната система са обвили като змия цялата планета, искащи да контролират даже и духа български, ще си го получат.
Да решим с най-голяма отговорност какво ще правим!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867431
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава