Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2011 08:08 - Ние, земята, кристалите (2)
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 4565 Коментари: 6 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Планетата в момента е в тежко състояние. На нея й предстои важен преход. Слънчевата система като цяло се върти по елипсовидна орбита около точка от галактиката, която се приема за център на съзвездието, в което участва Слънчевата система, системата Сириус, няколко звездни системи от Плеядите, Алфа Центавър, Бета Водолей, няколко звездни системи от Овен, Делта Кит и др. Този център е в Плеядите. Слънчевата система се завърта около него за 26 000 години. Галактиката от своя страна се върти заедно с други галактики около център, който се намира в масивния звезден куп Дева, който е дом на стотици галактики. Това завъртане е за около 3 трилиона години. В момента тя е в най-отдалечената точка от този център. След 2010 започва да се приближава , при което гравитацията на центъра в Дева започва да й действа по-силно.В момента завършваме три космически цикъла – този на завъртане на Слънчевата система около центъра в Плеядите, на Плеядите около Галактическия център и на Галактиката около центъра в Дева. Тези цикли са синхронизирани. През 2012 година Слънчевата система ще прекоси оста, минаваща през центъра на Галактиката, която сочи към Стрелеца. Тя има своя най-близка и най-далечна точка около центъра в Плеядите.

В най-отдалечената точка Слънчевата система се движи най-бавно и времето тече най-бавно, енергията е най-плътна в трето измерение и обикновено се случват значителни промени в системите, които преминават през тези точки. След преминаването времето ще започне да се ускорява, вибрациите да се повишават и материята става все по-малко плътна. В същото време трите цикъла на въртене ще се пресекат, промените ще са големи и е възможно да станат скокообразно, а не плавно. Цивилизациите, живели на земята по време на преминаване на Слънчевата система през най-близката точка, са имали ефирни, съвсем нископлътни тела, огромни, носещи се във въздуха.

Всяка година около 2-3 януари Земята е в своя перихелий. На 25.12.2012 Луната ще е в своя апогей. В този момент Земята ще е на най-близкото си разстояние от Слънцето и силно ще бъде повлияна от тези промени. Децата относително лесно ще преструктурират телата си и ще се приспособят към новите условия. Земята също ще преструктурира своето тяло в трето измерение. Това протича на най-фино ниво. Преструктурират се най-малките частици, от които е изградена материята и които все още не познавате и не са открити. Ще има енергийно замърсени участъци, на които тези промени ще се усетят много ярко и отчетливо. Същото е и с хората – енергийно по-замърсените ще извършат по-болезнено своя преход, а може и да не успеят в това тяло, в този живот.

Както Земята ще боледува и ще реагира на прехода, така и хората ще преболедуват своята трансформация. Понеже кристалите са разумни същества, силно свързани със Земята, те може да помогнат за по-безболезнения преход на планетата, но за целта трябва да бъдат помолени. Камъните условно са от елемента земя. Много е важно да бъдат повлияни положително всички елементи, но тук става въпрос за камъните и затова пишем само за тях.
Вземете кристала в ръце, подръжте го, поговорете му, ако желаете. Представете си, че от вас се спуска нишка енергия до центъра на ядрото на Земята. Помолете Гея да извърши трансформацията на тези свои кристали (аметисти например, ако държите в ръце аметист) по най-безболезнения и лек начин, който е възможен. Ако са чути молитвите ви, ще усетите силен прилив на енергия, която ще навлезе през стъпалата, до сърцето, мозъка и ще я почувствате с всички отворени и добре работещи свои чакри по цялото тяло. Ако сте много чист и отворен човек, тази енергия буквално може да ви трансформира и преобрази. Ако чувствате, че е прекалено силна, пуснете кристала, защото той е връзката с Гея. Благодарете и бъдете смирени. Направили сте нещо важно и сте получили голям подарък. Този кристал може да не го чистите. Той вече е свързан със Земята по един много особен, силен, директен начин и тя има грижата да го чисти постоянно. Той е вече велик магически инструмент и може да изпълнява много желания. Нека те до едно са добри и не са в ущърб на никого. Ако не сте сигурни, че сте готови енергийно за тези мощни енергии,по-добре не започвайте да ги прилагате. Ограничете се само с молба до духа на камъка, а не на Земята и не се свързвайте с ядрото й.

Понеже стана въпрос за 2012, планетата няма да изчезне, нито ще премине в по-малко или равно от пето измерение, просто вибрациите и плътността й ще започнат да намаляват до предела в най-близката точка от орбитата на Слънчевата система. След промените там честотите й ще започнат да намаляват и материята да се уплътнява. Хората също няма да изчезнат, нито ще преминат в ново измерение, просто ще променят телата си. Кристалните деца дори няма да го усетят това на практика. За индиговите ще е тежко, а за предишните хора- доста трудно, но не невъзможно. Това е новата раса, раса с нови, променени тела. Тя вече съществува на Земята и всички ще продължат да се раждат в нея, когато са готови за това. Най- трудно ще е на живите през 2012, най-голяма е тяхната отговорност и най-големи ангажименти те са поели към планетата. Започва нова брънка от спиралата на еволюцията. Дори да не успеят да трансформират себе си, хората от старата раса извършват подвиг и ще помогнат с енергията си на планетата и човечеството. Индигото са преходната раса, кристалът – новата раса и на тях в момента им е много трудно. Индигото ще понесат огромната тежест на прехода. Живеейки в старата раса, те се опитват да се нагаждат към нея. Оставайки в новата раса, те отново трябва да се преустроят и нагодят към новите условия. Те са основата, върху която ще стои новият кристален свят. Това са най-мощните стари и силни духове, преживели най-много изпитания, усвоили най-много опитности в трето измерение. Те са призовани да устоят на промените и да останат във физически тела на планетата, за да продължат живота на нея, за да родят кристалите. Много от кристалите са чисти, нови духове, други са стари,опитни и чисти духове, трети идват от други звездни системи, а също и от Слънчевата система, от цивилизациите на другите планети. Защото по другите планети също има живот, както и на Слънцето. За нас живот е наличието на разум, на дух. Целият Всемир е пълен с живот, той е самият живот. Това е Бог.


Накратко от книгата „Кристалите сбъдват желания”, Алия , Анелия Цветанова

 



Гласувай:
21



1. stela50 - Кристалите наистина сбъдват желания ,Бвен ...
08.08.2011 17:35
Прочетох с интерес и неволно докоснах кристалчето до мен .
Хубава и лека седмица ,приятелко !
цитирай
2. bven - На 1: Привет, Таня!
08.08.2011 18:14
Всичко, което ни заобикаля, ни помага в този живот - да бъде лек, приятен, здравословен!:) Така че, да говорим повече на кристалите - за да ни помагат, нали?:)))
цитирай
3. yotovava - Ще поживеем - ще видим,
08.08.2011 19:44
аз вярвам в доброто :)))))))))))
Валя
цитирай
4. bven - На 3: Валя, радвам се на мъдростите:)
08.08.2011 20:20
Хубава вечер и пак се отбивай!:))
цитирай
5. zoqsun - Много ми хареса, благодаря, мила ...
09.08.2011 00:54
Много ми хареса ,благодаря ,мила !!!Аз нося на врата си едно плалинско кристалче,подарено ми е с много Любов от една приятелка ,не го свалям,обичам го и вярвам ,че ме пази !!!
цитирай
6. bven - На 5: Привет, zoqsun!
09.08.2011 07:11
Планинският кристал е много хубав и полезен.Ето какво видях на първо четене:

ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ - спомага за концентрация на вниманието и проникване в същността на нещата. Изостря мисълта, укрепва паметта. По-добре е да се носи като колие, или на верижка, но не и във вид на пръстен. Може да се държи в джоба на панталона или като "камък в пазвата".
Както и това:
http://www.ivenchev.com/meta/index.php?option=com_content&view=article&id=209%3Agemstones-card-rock-crystal&catid=18%3Acategory-ivenchev&Itemid=73
Хубав ден и много светлина и слънчеви лъчи!:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14913231
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава