Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2011 09:08 - как да се подготвим за прехода
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3943 Коментари: 8 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Вибрационния преход е тема, която се коментира масово напоследък. Мнозина свързват прехода с годината "2012", а самата година бе използвана за много спекулации с комерсиална цел, за бързо натрупване на богатство, това е и причината много от хората да приемат "прехода" за поредната измислица на хората. В тази тема ще обясня какво трябва да направи всеки един човек, за да е подготвен за прехода. Не всяка една душа, е избрала да премине прехода (това си е нейн личен избор, и никой не може да и го отнеме), за това ще помоля тези хора, които темата "преход" им се струва чужда по-добре да не пишат тук.

Подготовката се състои в изчистване-прочистване на мисълта, психиката, душевното състояние от негативните човешки емоции и чувства, до постигане на пълна емоционална стабилност. Егото е нужно да бъде укротено и да не се стреми напред пред много други да изпъква. Готов ще си, когато равни на себе си срещаш и в мир и хармония готов си с тях да общуваш. Смирено блаженство в душата си да усещаш и телепатично с всекиго в контакт да влизаш, когато за мисловна среща го призовеш. Любовта към земята и към природата са неизменно условие - в едно с нея да вибрираш и тя като част от теб да бъде - тя да е в теб и ти да си в нея. Любов без граници теб да изпълва и с делата си нея да претворяваш. Когато около теб такива други има, тогава вибрациите на това единство неимоверно нарастват и въздухът насищат с енергия и сила.

Как да постигне всичко това е личен избор на всеки един от нас, аз мога да ви дам само малки примерни насоки, какво бихте могли да промените в ежедневието си още сега:
- Започнете да се замисляте с какво се храните, подбирайте добре храната и не злоупотребявайте с нея. На всяко ядене и благодарете, че ви засища и премахва глада ви!
- Контрол над вашите мисли! Започнете да се контролирате какви мисли преминават през съзнанието ви, запомнете, че вие се създателите на вашата собствена реалност. Не забравяйте и закона за привличането, лошите мисли привличат ниските вибрации. Излъчвайте любов и позитивизъм!
- Не използвайте психотропни вещества!
- Започнете да отделяте повече време за себе си и отделяйте време и за медитация!
- Прегледайте листата си с приятели! Повечето от нас имаме приятели, които ни дърпат много назад. Изсмукват ни ежедневно, без да получаваме никаква енергия в замяна. Вселенския закон за баланса между "взел-дал" е нарушен и то не във ваша полза. Дръжте тези хора настрани от вас.
- Каквото и да правите, правете всичко така, че да има завършен вид!
- Не вреди на хората с лоши думи и действия!
- Благодари за всичко, което ти поднася живота, колкото и дребно и незначително да е то. То е част от целия пъзел и без него живота ти не би бил същия. Благодарността мултиплицира енергията!
- Обичай живота! Обичай ближните! Не дели хората, подхождай с разбиране и внимание към всеки еднакво! Оцени всеки един миг в живота и му се наслади максимално.
- Ограничи избирателно телевизията, гледай само избрани предавания в който няма насилие и лоши новини, пресата, филмите и телевизията насаждат много негативизъм, избягвайте го! Не слушайте силно музика! Слушайте само музика, която ви доставя удоволствие

Този примерен списък може да бъде допълнен от всеки един от вас. Всеки сам за себе си трябва да намери това от което има нужда и да го следва. Няма нужда да говоря за прехода, тези които силно се вълнуват от него са на ясно и ще разберат написаното.

Апелирам към разпространението на този материал в интернет, но моля ви копирайте коректно, без да видоизменяте текста и поставяйте линк към източника!

ИЗТОЧНИК: www.aura-1.net/index.phр/2011-01-29-11-18-18/2011-01-29-13-16-13



Гласувай:
21



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - На 1: Здравей, Борислава0513!
29.08.2011 09:36
Мисля, че има голяма разлика между възпитанието на арабите и българите, затова и така намираш обяснението за атентатите. Всеки си носи своята карма и не може да се смесва с другите. Споко, ще започнат и при нас промените, по-точно при тези, които все още не са започнали видимо да се променят. Програмата е в ход и всичко, което съществува , се променя бавно и постепенно, но трайно. Все пак ни наблюдават и корегират като малки деца, нали?:)
Хубав и спокоен ден!:)))
цитирай
2. penchoan - Всичко това е полезно, но не е дос...
29.08.2011 09:39
Всичко това е полезно, но не е достатъчно и дори звучи малко егоизтично. Въпросът не е само в пасивно положително отношение към другите, а най-вече в активна помощ към по-слабите. Да нахраниш един гладен човек е много по важно за Бога от излъчване на положителни мисли към природата.
Преходът представлява събличане, освобождаване от физическото тяло, което ще се постигне чрез изгарянето му с огън. Функциите на физическо тяло ще се поемат от етерното тяло. Но дотогава има доста време - повече от 3,5 години. Идва време, когато хората ще трябва да се запасяват с храна и вода, за да оцелеят.
Друго основно средство за оцеляване на хората до времето на прехода представлява молитвата и молитвеното състояние.
цитирай
3. bven - На 3: Да нахраниш гладен човек или чисти мисли към природата?
29.08.2011 10:05
Според мен тези два факта не могат да се сравняват.
Да нахраниш гладния, който е гладен, защото не иска да работи, е едно, а да помагаш на природата в цялото й многообразие (с което подпомагаш и Земята) е съвсем друго. Който е гладен може и да иска да гладува, но да замърсяваш природата с отпадъци или отрицателни мисли е наказуемо за всеки, който го прави! Мисля, че това трябва да се разбере от всички и да се промени стереотипа. Единственото извинение в случая е, че всеки върви по своя път и личната еволюция не се променя насила.
Хубав ден!:)
цитирай
4. bizcocho - Не зная защо, бвен, но съм много с...
30.08.2011 02:31
Не зная защо, бвен, но съм много спокойна вътрешно, когато чета или се замислям по въпроса. По една от предложените от теб точки се разминаваме обаче :)/ не дели хората, подхождай с разбиране еднакво/. Тези, които по интуиция дори само не харесвам, аз не само, че ги деля от другите, но и ги отписвам. Наистина не се занимавам с тях и това мисля, че не е лошо, но те са мъртви, няма ги за мен. Е, освен ако не ми се натрапват де:))) тогава ги посритвам и пак ги забравям :)))
Аз качих линк при мен в фейса. Ще кача и на още едно или две места...
Хубаво е, че ни занимава с тази тема!
цитирай
5. bven - На 6: bizcocho, естествено е да си спокойна, защото всичко следва естествения ход, а Вселената се грижи за нас.
30.08.2011 10:49
"Не забравяйте и закона за привличането, лошите мисли привличат ниските вибрации. Излъчвайте любов и позитивизъм!" - Точно затова с този постинг се опитват да кажат , че всички сме еднакви (по произход, раса, пол и т.н.) и не трябва да се делим по никакви признаци. Вече всичко върви към единение (или както казва Дивна8 - Един Е Ние!!!) Религиите също са давани в различните епохи именно с цел да се научим на любов и уважение към всичко живо, независимо от това, как се нарича. От това, че ще "сложим някого на място" никой не печели - само за участниците се създават ниски вибрационни честоти и енергии. Навсякъде вече се говори за позитивно отношение . Пък кой както го усеща и има желание да се промени. В едно съм сигурна обаче - всичко и всеки се променя!:)
Хармонизиран и хубав ден ти желая!:))
цитирай
6. bizcocho - :) Точно, за да избегна лошите мисли ...
30.08.2011 23:10
:) Точно, за да избегна лошите мисли изключвам тези хора, които биха ги провокирали :) Това не значи само открито лоши хора, има и едни такива екземпляри, които оревават света колко са добрички, а в действителност....Тях унищожавам в себе си като мисъл по-бързо и от открито несимпатичните ми. :))
Приятно ми е да си говоря с теб. Различни сме. Ти си по-чиста, по-добра душа. Аз съм по-войствена :)))))))
цитирай
7. drd - Хубава тема!
24.10.2011 08:05
Къде продължава тази тема БВЕН?Доразвиваш ли я някъде?
п.с.Имам проблеми със страницата на "блог" и направих някои пропуски.
цитирай
8. bven - На 7: drd, постоянно пускам по тази тема!
04.02.2012 15:54
Може би на линка отдолу може да намериш литература по този въпрос!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868036
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава